104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Kezdtem a frissítéssel egyet Spanyol honban, a Málagával. Jól sikerült átigazolások után a Bl volt a minimum amit elvártam a csapattól. A 2 nagy mögött sikerült is a 3. helyre befutni. Elég nagy takarítást végeztem, és jól is sikerült eladni a játékosokat. Káka pl. 12.5misiért jött, és fél évre rá 35,5 -ért ment, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem én hanem a tulaj adta el. Anyagiak rendben, bár elég nagy a keret és sok megy el még mindig fizetésekre. Röviden ennyi, irány a BL.
ui: D.Villa egy ufó,44góllal lett gólkirály... pedig Iaquinta sem volt rossz...
tabella
forgalom
statok -
egyetlen esély a folyamatos BL szereplés, abból jöhet csak pénz.
13 nap és 8 óra kellett amúgy annak a 200 évnek a lepörgetéséhez, és 6 perc, míg a játék betöltötte a mentést :D -
szóval erről van szó, ilyen kereseteket hosszú távon már nem bír el egy Loki, ha van valami tippetek hogyan tovább, szívesen elfogadom :)
-
Nekem van egy ilyenem, de már félbehagytam, már generált, volt játékosok a menedzserek... katt -
847 mega ez a mentés bazdki :D az fm08 iso fájlja nincs 600 :D -
Van, Zayatte 13ezret keres, meg Griffiths 8750et de most jutottam el oda ahova minden évben eljutok, hogy egyszerűen nincs már pénz. Eladásokból lehetne keresni, de nem túl sokat, hiszen egy játékosomnak se megy 2milla felé az értéke. Lehetne még fejlődni, Ramsey pl elvileg már szóba állna velem...heti 30ezerért, köszi :S -
barcames #75707 ez beteg! :) -
mentálisan nem egy stabil gyerek, és úgy általában véve sem kiemelkedő. van nála többet kereső embered? -
Quaresma a Lokiban! Csak linkként mert leírva jobban hangzik mint képen :) (kurvaszar értékei vannak, nagy bukó lesz sztem, ne legyen igazam :) -
a géptől függ, hogy mennyi idő alatt generálja le ezt a röpke 200 évet :D meg persze attól, hogy hány ország hány ligája van betöltve.
egyébként szerintem a statok törlődése idén is megvan. -
de akkor is, mennyi idő alatt ment le? egy hét? amúgy kíváncsi lennék, hogy mi minden történik ennyi idő alatt. mondjuk nem tudom az új verzióknál hogy van, de a régieknél x év után törlődtek a statisztikák játékosoknál. -
geo91 #75702 jóhogy :D másképp szinte lehetetlen eddig elvinni, anélkül hogy az ember ne unja meg /őrüljön meg -
mondjuk az a komoly, hogy a mentés még mindig elérhető :D
nem volt makkunk, ádehogy :D -
oké, csak most olvastam el h csávó hálidéj módban volt :D -
Én ezt találtam ezzel kapcsolatban :D
-
geo91 #75699 bazeg :D -
óóójaj... -
asszem a 2008-as verzsönben nyomta egy kínai csávó 2158-ig. -
Az nagyon kemény :)
Arra kíváncsi lennék, hogy hány éves korig lehet játszani, egy 110 éves menedzser azért meredek lenne. -
Janika114 #75695 Köszönöm, ez már jó volt. -
pecaboy #75694 Dave közben 2038-ban BL döntőt játszott a Péccsel, és majdnem megnyerte. -
nem is olyan sok az 5 :D ebből tolói meg macheda van meghatározó szerepre ítélve, sanogo egyelőre csere, ahogy boselli is, delac pedig tartalék. -
Sok sikert Huni! Bajnokság ahogy látom meglett:) látom megint jópár kölcsönjátékosod lesz:D -
Real Madrid, Bayer Leverkusen, D. Kijev, Aris a BL-ben. A Leverkusen tavaly EL-t nyert, a Madrid ellen el van könyvelve két szopó, az ukránokat talán megfoghatjuk. -
Végéhez ért a nyári uborkaszezon, a keretet megerősítettem és lezártam, a felkészülési meccsek lezajlottak. A Shakhtar elleni meccset leszámítva minden csapat ellen felvettük a kesztyűt, a Sevilla például csak a szerencsének köszönhette a győzelmet.
A bajnokság és a kupa sétagalopp lesz szerintem, legalábbis mindkettő megnyerése alapelvárás. A BL az más tészta, sok függ attól, hogy milyen csoportba kerülünk, de egy 3. helyet így látatlanban elfogadnék.
-
bocs, rossz a link: EZ remélem jó. -
Parancsolj!
De még egyszer felhívom rá a figyelmet, hogy még kicsit "béta" verzió. -
Janika114 #75687 Bocsi a duplázásért, de vki nem tudná feltölteni egy másik helyre a Zsolti féle magyar frisítést? Mert innen nem tudom letölteni, sehogy se jön be. -
Janika114 #75686 A wally féle adatbázis módosítás és a firefly féle Sienás módosítás mehet együtt? Nem zavarja be egymást? -
köszöntem szépen :) -
Itt :)
amúgy belenéztem ebbe a sienaba, rövid idő alatt összeszedtem a csapatot. arra figyeljetek, hogy maximum 19 olyan játékos lehet a klubnál, aki elmúlt 23 éves, max 22 aki elmúlt 21 éves és nem a klubnál nevelkedtek, illetve max. 26 21 éven felüli.
-
Huni, hol találtál kits packot a görök bajnoksághoz? sorti-n nem leltem, fm-en meg esélytelen. -
karajjj #75682 vagy emailben kapsz linket, amire kattintani kell, vagy egy moderátornak kell jóváhagynia a regisztrációdat -
és hol lehet aktiválni a regisztrációt? -
Your account may still be awaiting activation or moderation. (Resend Activation Code)
amíg nem aktiválod a regisztrációdat az e-mailben kapott linken keresztül, nem is fog menni. -
már regeltem is meg minden de még mindig nem jön be :S -
nem, mert regisztrálni és bejelentkezni kell a fórum megtekintéséhez. -
sziasztok!
nektek bejön a FMRTE User Guide?
-
jó ötlet, talán ki is próbálom majd. -
karajjj #75675 rohadtjó ötlet :D nekem nagyon tetszik, ha lesz rá időm, kipróbálom