104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    megbódított a 31 misis transzfer keret :DDDDD jaj bsszus ez így kurva szar,szerintem hagyom is a picsába :D
  • geo91
    okos vagy :D igazolgatások előtt érdemes lecsekkolni a bajnokság szabályait, ha olyan országban kezdtél ahol addig még nem.
  • bakkerman
    takkkaaroogymááár 23 fős keretemből 19 számít légiósnak,így hogy a faszba álljak ki egy bajnokira??? vagyis kitudok állni,tarcsikkal meg ifikkel,szép lesz a felállás egy Eto'o-val meg pár alkoholista orosz suttyóval
  • bakkerman
    Sakho,Cicinho,Mavuba,Hazard megvéve

Revishvili-Cicinho-Klava-Sakho-R.Carlos Mavuba-Dzsudzsák-Zhirkov-Hazard-Boussufa Eto'o
  • bakkerman
    na indítok egyet az Anzhi mahacskalával a legújabb détbésszel,1 hét alatt végigverem európát,aztán kezdek máshol :DDDDDDD
  • Huni92
    nem jött össze, kikaptunk a leverkusentől, 4-3 lett, megyünk az EL-be, ahol az Espanyol ellen játszunk, továbbjutás esetén pedig a Sion - Celtic párharc győztesével.
  • pecaboy
    Belépsz erre a címre:
    [email protected]

Jelszó ugyanaz, mint a kukac előtti rész. Paaree levelének csatolmánya ad egy xml fájlt, amit be kell rakni a Documents and settings\<felhasználóneved>\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data\ mappába. Utána új játéknál nyilván ki kell pipálni az adatbázist.
  • Zsolti9014
    nos, tudom, hogy a Google a barátom, de tudnál dobni egy linket hozzá? :)
    Előre is köszi!
  • pecaboy
    Van egészen megye1-ig kiegészítő, szóval játszhatsz a saját városoddal is :)
  • akvik
    messze még a suli kezdete:DD
  • Zsolti9014
    az rémlett, hogy erdélyi vagy, de nem emlékeztem biztosan. :)
  • Huni92
    Erdélyi vagyok, Marosvásárhelyen járok majd egyetemre.
  • Zsolti9014
    hova is jársz?
    mellesleg nekem is 19-től van fősuli.

addig még nagyon gondolkodom valami kis karrierben, ez a Siena is tetszene, meg régebben ötleteket is kértem itt, volt egy pár javaslat. a Heerenveennel kezdtem is egyet, de pár meccs után letettem, pedig nem ment rosszul.
    Viszont a 2011-esben még magyar klubbal nem voltam, lehet az lesz a vége. Igazából németek is szóba jöhetnek, gondolkodtam Mainzon meg Herthán. De csak alap 11.3-mal, nem frissítettel.

Csak magyar csapatok közül sem tudom. Vidit csípem, de nem akarok velük meg a Lokival se, MTK gyerekkori kedvencem Illésék óta, szóval az is szóba jöhet, meg olyan nagy múltú csapatok, mint Honvéd, Vasas. Esetleg NB2-ből Diósgyőr, de ott alapból mínuszos a fizetés. Kár, hogy a saját városom nincs benne... Vagyis nem játszható (Ózd NB3).
  • Huni92
    19-én kezdődik nekem az egyetem :D meg itt a suli is csak jövő hétfőn indul :)
  • karajjj
    gyerekek, milyen fura, hogy megkezdődött a suli, mégis éled a topik :D
  • Huni92
    Szétvertük az ukránokat.
    A Real már biztos csoportelső, a Leverkusen 7 ponttal a 2. helyen áll, nekünk is 7 van, a Kijevnek pedig csak egy. Szóval ha nyerünk a németek ellen az utolsó körben, 2. helyen végzünk. Igazából nem tudom, akarom-e...
  • Huni92
    Mégsem lesz egyszerű a bajnokság, 10 forduló után 6 ponttal megy a Pana, sorozatban két vereségünk van, egyik épp tőlók.
  • firefly22
    Nem kis meló lehetett vele, hisz még a játékosok és a menedzserek mellett még a sima edzők egy része is friss képet kapott... a gépem meg nem fog örülni, de, itt az új DF11 facepack.
  • gilgames00
    na akkor ezeket megnézetem,köszi a tippet
  • Huni92
    vukojevic, kacar, kwadwo asamoah, arturo vidal. utóbbi kettőt valszeg csak részletekre tudnád megvenni.
  • gilgames00
    Aston Villa és kb lenne rá 10millio eurom...
  • Huni92
    melyik csapatba kellene, mennyi pénzért?
  • gilgames00
    Egy igen támadó taktikával nyomom elég szép eredményekkel de sajna aránylag sok gólt kapok.Nem várok csodát tisztában vagyok vele,hogy ennél a formációnál számolni kell ezzel!4-2-4 lenne az.Hasonló mint amit Huni is játszat a csapataival,de kellene egy jó védekező MC.
    Valami tipp szerintetek??
  • Huni92
    Ollééééééééé. A 89. percben 10 emberrel maradtunk, beálltunk bekkelni, a 4 perces hosszabbításból 7 perces lett, 3 Real helyzettel az utolsó két percben, azt hittem, hogy nem lesz meg, de 1-1 lett a vége. Itt van Morales gólja, nem gyenge :)
  • Huni92
    mc/dm a posztja, januárban érkezik, meglátjuk mit tud majd.
  • zyndar
    Inkább DM-nek lenne jobb. Lassú is, gyenge is, de 400-at tényleg megér.
  • Huni92
    nem is rossz, csak az a fránya 3. oszlop ://
    középső kp a lelkem amúgy, de 400k eurót megér.
  • Darthmushroom
    lol. am nekem idei-be mindig sz5r volt. szerintem tavaly óta nagyon sokat húztak le rajta. de köv-be meg tuti megint felviszik...
  • zyndar
    Akkor tartsátok meg
  • Huni92
    nincs ötletem, szerintem kösd le a friendlyket, aztán reménykedj, hogy jövőre helyrejön.

aris - real 2-5. pedig 1-2-nél még reménykedtem :D
  • zorrobomber
    Touluse-nak vagyok a fiókcsapata, valami évi 70ezer €-t kapok :)

Amúgy most nézem hogy idén nem kapott a reserve invite-ot, erre a bug-ra van valami javítás, vagy szervezzek friendly-ket és jövőre talán kapok meghívást(csak ilyen "megoldást" találtam fórumokon).
  • akvik
    Zorro lehet írták már vagy neked is eszedbe jutott de milenne ha loki lenne valami sztárcsapat fiókcsapata? azokból is széppénz jön be plusz kaphatnál sztárcsapatból játékosokat.
  • firefly22
    Jah, eleinte én is így csináltam, de aztán leszoktam róla. Gondolom a te B kereted is az NB2-ben nyomja, olyat vegyél, aki 18-19 évesen oda befér. Aztán lesz akit csak 2-300 ezerért tudsz eladni, de 5-ből egy szépen felfejlődik, befut. Nekem a francia védőm két éve éppen befért volna az A-ba, mikor a Dinamo B. nekirontott és végül 5,5 millió euróért + 30% későbbi haszonért elvitte. Jah és nem vásároltam senkit drágán, vagy free, vagy olcsó játékosok érkeztek. Ilyen korban a rendszeres nb2-es játék csodákra képes az u19-es, u21-es játékosokkal.
  • zorrobomber
    *sztárjátékosok
  • zorrobomber
    "a lokihoz alapból nem igazolnak nagy nevek"
    Hehe, ezt most nem veszem magamra, pedig! Persze mivel 1-2 éve már csak lokit nyomom időhiány miatt, nekem egy Hofland Gekas Frau már a sztárcsapatok netovábbja, ezek szerint másnak nem feltétlenül Lehet el kéne már mennem valami jobb csapathoz :D
  • Huni92
    közben eszembe jutott még egy tipp: a lejáró szerződésűeket szerződteted (ha már szabadúszók, akkor kevesebb pénzt kérnek, de rizikós megvárni a júliust, mert hosszabbíthatnak), majd ahogy a csapatban vannak, kiteszed átadóéistára 5-10-szeres áron. csak kölcsönajánlatok érkeznek majd, de ha úgy engeded el, hogy a fizetését a kölcsönvevő klub állja, és egy future feet is beleraksz a kölcsönszerződésbe, akkor egy év múlva nyereséggel zárhatod az ügyet.
    persze nem lesz óriási profit, főleg azért, mert a lokihoz alapból nem igazolnak nagy nevek, de azért gazdaságilag megéri.
  • zorrobomber
    Köszi a tippet, próbálok pár olcsó ifit nézni. Eddig is vettem őket, de lehet túl ambíciózus vagyok és csak olyat veszek aki már az első csapatba is kb. befér, és ezek eddig elég drágák voltak, nem is mind vált be, az értékük pedig csökken.
    Idén ő jött:
  • Huni92
    Aris - Leverkusen 1-2. Ezúttal nem nekünk kedvezett a szerencse, a 91. percben egy kontra után nyerték meg a meccset.
  • firefly22
    A BL mellett tényleg kevés lehetőség van.
    1. nálam a Fradinál működött az, hogy a 2-es keretet szépen feltöltöttem 18-19 éves u19-es válogatottakkal (volt angol, olasz, holland stb. is), akiket idővel nagyon szép pénzért vittek. Előző szezonban asszem 6 milla euró jött be 3-4 20-21 éves játékos értékesítésével + záradékok, és a jövőben is számítok ilyenekre. De ez is csak kiegészítés, próbálok figyelni a fizura inkább.
    2. A nagycsapatoknál lehet kereskedelmi célokra keresni fiókcsapatot, ami szép pénzt tud behozni Kínából, Usa-ból stb. Legalábbis a 2010-ben így volt, a 11-ben nem próbáltam, mert kevés csapatnál van rá lehetőség. Los Angelesnél és Juvénél spec volt. :D
  • Huni92
    egy kis spam még: a menedzser 1967-es születésű, és 14 éves :DD
    új menedzsert hozzáadva, 1901-es születési dátummal 50 évesnek könyveli el.