104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #75833 aztakurva, összebalhéztak a rétinégerek? :D -
Ez volt aztán eseménytelen meccs! :)
-
rics06 #75831 azért köszi,majd holnap próbálkozom akkor vele,majd az editort kell akkor előkeresnem! és kitartást,izgalmas lesz majd még,csak türelem :)) -
sokat toltam a 07-tel, amíg nem volt elég újabbhoz a gépem, de sajnos az editor nincs előttem már. abban szerintem meg lehetne oldani. akár egy meglévő csapat átszerkesztésével, akár új létrehozásával. valami olyat kell keresni az editorban, amikor böngészed mondjuk az egyik osztályt, hogy "Add". Aztán így valahogy. De tényleg nem emlékszem, hogy megoldható-e. -
rics06 #75829 nagy grat először is mindenkinek!
Zsolti neked meg kitartást! szivesen vágnék bele én is ilyenbe,de sajnos csak a 07-tel tok játszani :(( valakinek esetleg nincs ötlete,hogy esetleg h kreálhatnék ebben egy csapatot,vagy játékosokat,vagy ilyesmi? előre is köszi ha valaki tud valakit :)) és sok sikert mindenkinek! -
Fuhh, én valami nagy grafikai csomagot szedtem torrentről, talán EZT. Aztán, hogy mást raktam-e fel, arra nem emlékszem, ebben lehetett benne minden, ami nekem megvan. -
Zsolti9014 Meik logopack amiben Martonvásár logoja is bennevan?
-
épp ezért lehet beleunni szvsz. három-négy év nb1-es tagság után már gyakorlatilag egyértelmű lesz, hogy ki nyeri a bajnokságot, onnantól pedig abban nincs kihívás. a BL meg épp amiatt szar, mert 20 év is kellhet, hogy valami értelmes eredményt fel tudjon az ember mutatni. nekem nem lenne kedvem évi 45 meccset (bajnokság, kupa, ligakupa) lejátszani azért a néhány el vagy bl összecsapásért :) -
köszönöm a biztatást!
persze, kihívás az lesz benne bőven, azt, hogy megunom, nem így értettem, hanem csak szimplán magát az fm-et. :) -
pecaboy #75824 Hajrá, kolléga! :)
Hidd el, nem fogod megunni. Juss fel NB2-be, majd NB1-be, nyerd meg, utána juss ki BL csoportkörbe, aztán nyerd meg a BL-t is - hidd el, legalább 20 szezonig nem fogsz unatkozni :)) -
pecaboy #75823 2024: első BL-csoportkörös győzelmem a Tiszalökkel :) -
szimplán elbeszélgetek vele és elmondom neki, hogy jó edző válna belőle. -
geo91 #75821 micooooo :D imádtam :D -
Emberek, elkezdtem egyet az Ózdi FC NB3-as csapatával. Az FM2011-ben először vagyok magyarokkal, plusz efemes pályafutásom során először játszom amatőr klubbal, ha jól emlékszem. Az igazolásaim:
Néhány név ismerős lehet:
Szatmári Lokis volt.
Vincze Ottót nem kell bemutatni, Gábor az ő öccse, ex-Győri és Honvédos, mindketten Ózdon születtek.
Zsivóczky Fradista volt.
Balaskó többek közt Pécs, Sopron.
Bognár Fradi.
Brnovics Loki, Győr.
Filó Győr, Honvéd.
Horváth Feri ugye megintcsak ismerős lehet (Fradi, válogatott!)
Kriston, Lazics Fradi.
Szmiljanics Honvéd.
stb.
Némelyik igazolás engem is meglepett (mármint hogy sikerült). Persze pénz nem volt igazolásra, meg fizetésre sem, mindegyikük amatőr szerződéssel van itt, az 55 eurók azok kompenzációk.
Kíváncsi vagyok, ez mire lesz elég, illetve, hogy hamar megunom-e a játékot.
-
farferi #75819 Edzőt hogy csinálsz?ilyet én még nem csináltam. -
gondolod, hogy játszani jött? :P
keres valami 20-30k eurót egy év alatt, csinálok belőle edzőt :D
zyndar: szar ügy, ráadásul még makkoltak is :// -
Kikaptunk a Nápolytól a Szuperkupa döntőben. Az egyetlen gólt az a bizonyos szamuráj szerezte, aki nálam 29 meccsen lőtt ugyanennyit...
-
Rivaldo nekem a Lokiban is totál bukta volt... -
geo91 #75815 mondjuk ha jól sejtem már nem igen van nem generált játékosod :D -
geo91 #75814 mutatsz a keretedről egy képet? kíváncsi lennék kiket lehet skóciába csábítani ennyi idő után. :D a legjobb generáltakról meg külön-külön, mivel azok értékeit nem ismerhetem. -
szalaidani95 #75813 Hát azt képzeld el hogy a csoport körben a Real simán vert minket de aztán a kieséses szakaszban haza pályán rúgtunk nekik egy hármast. Azért volt nehéz az elején mert kevesek a televíziós jogdíjak és a szponzori pénzek így játékos eladásokból és a Bl szereplésből tudtam profitálni. Az is elég vicces hogy a Skót Liga Kupa egyik évben több pénzt adott mint a Skót Kupa meg hát már hatodik éve nyerem sorozatba a bajnokságokat és még így sem én kapom a legtöbb szponzori pénzt. Se a Celtic vagy a Rangers sem valami hatalmas ellenfél a 3-4 év után. Most a célom hogy minél jobban fejlesszem az utánpótlást hogy értékelhető skót ifiket neveljek ki. -
Nekem délutánra ennyi volt urak.
Majdnem féltávnál a tabella.
Illetve a nyári játékosmozgások.
A Real elég érdekes teljesítményt nyújt (Az idei játékban ilyet még nem is láttam), 2 forduló múlva játszom velük. Ha minden jól megy, egy BL-es hely év végére reális célkitűzés lehet, bár még 3 hétig a harmadik számú kapusom véd, ugyani Ustari és Codina is lesérült egy héten belül 3 fordulóval ezelőtt... -
Brenot benéztem, mert elfelejtettem, hogy nincsenek EU-s papírjai, így muszáj volt kölcsönbe dobnom. 7,5 millióért megveheti a Porto majd, szóval legalább pénzt látok belőle.
Tolói csak második próbálkozásomra jött el kölcsönbe. 10 millióért el is adta volna a MU, de annyit sajnáltam kiadni.
Juhász Breno helyére jött, még sosem volt nálam.
Amin meglepődtem, az Cabaye. Elküldtem a kölcsönajánlatot, de nem vártam előrelépést az ügyben, aztán néztem nagyot, amikor jött a hír, hogy Cabaye aláír.
Hacsak nem lesz valami akció, amit nem érdemes kihagyni, akkor ennyi volt a nyári játékosmozgás.
-
épp azért kellene megsérüljön, hogy ne tudd leigazolni :D
nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy macheda ismét itt fog játszani kölcsönben. hazament manchesterbe, kapott egy hot prospect for the future státuszt, erre berágott, mivel úgy gondolta, hogy a kölcsönben töltött eredményes év segít neki a kezdőbe jutásban :D -
Nincs még nálam elővételben.
Viszont a Mestallaban cumiztunk... (2-0) -
remélem beszop az olasz egy 3 éves sérülést :D
a juve elleni két meccsen is ő volt a köcsög, három gólpasszt adott szögletből, hogy rohadjon meg.
-
Spence itt van természetesen de első évben még nem kezdő. Gio meg majd év végén jön mint mindig... :D
Majd dobok képet féltávnál, de egyelőre elég jól állunk. Következő forduló a 3. Valencia ellen. Papírforma szerint 9-0 ide. -
csak sikerült bemakkolni :D
giovinco? spence? :D -
Barca meccs -
karajjj #75804 jaaaaaaaaaa, asztem velük vagy, mert az előbb meg AEK meccsről tettél képet :D -
nem tudom :D
lehet, hogy benézted, de nem ide jött a bácsi, hanem az aekhoz :P -
igen, ezt azért sejtettem :P inkább költői volt a kérdés :) -
Sziasztok! A Getaféval nyomok egy utolsó fun karriert és hát ez az eredmény kicsit szemet szúrt az előző fordulóban. -
geo91 #75800 elbasztad a linkelést -
hova lett a képem? :D -
januárban érkezett nagy reményekkel. hát, nem igazán jöttünk ki jól egymással.
-
karajjj #75797 mennyi lé van? -
sikerült. valahol örülök neki, mert így talán nemzetközi porondon is elérhet valamit rajtam kívül más csapat is. -
csak irigyekedek, tudom hogy létezik nb1-ben, sztem már fórumba is tolt be valaki képet ilyenről :) -
Janika114 #75794 Nekem 2010es verzióban, a Vasast vette meg egy arab, és nem tom h a 2011esben vagy a 10esben de emlékszme h vmeik kisebb nb2es csapatot is megvett egy milliárdos.