104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ebben a hozzászólásban találhatsz hozzáférést:
ITT NI! :) -
Balázs 17 #75872 linket tudsz adni ahhoz a bővítményhez? -
nem találom őket a megye I-es bővítményben sem. -
Balázs 17 #75870 hi
FM-ben nincsenek bent? -
:DDDD -
Hoztam egy tabellát az NBIII Mátra-csoportjából. A téli szünetet az élen töltjük:
A Vasas II-től és a nagy megyei rivális Putnoktól kikaptunk, a döntetlen a Balassagyarmat ellen csúszott be. Ahogy a mellékelt ábra mutatja (:D), a támadójátékkal nem nagyon van gond, a védelemmel viszont akad.
Azért a siker letéteményeseiről is teszek képet. A két szélsőm, valamint az egyik támadóm az, akiket kiemelnék, bár több jó teljesítmény is volt.
Zsivóczky Norbert
Igor Pisanjuk
Bojan Brnovics
Előbbi kettő ráadásul fiatal is, jó lenne sokáig megtartani őket. -
én a Leedsbe elvittem Götzét, és nem volt rossz. Igaz, Nasri mögött második számú jobbszélsőm lett.
ja, az hogy Leeds, az ne tévesszen meg, hiszen bajnoki címig jutottunk kétszer is ha jól emlékszem. :) -
Hazai pályán megvertük a Baselt is, nagyon sima 5-1 lett.
Idén Araujo termel jobban, és Macheda gyengébb egyelőre. Tavaly ez fordítva volt, főleg a szezon második felében indult be az olasz.
A helyzet az, hogy még 1 pont kell, és továbbmegyünk a BL-ben. Pénzügyileg biztosan jobban megéri, mint az EL, de nem lesz hosszú életünk tavasszal. -
hát azért eléggé jó a srác. -
farferi #75864 Lehet, hogy csak nekem új de találtam egy jó módszert angol alacsonyabb osztályba a csapat vagy a pénzügyek megerősítésére.Januárban jópár 18 19 éves játékost le lehet szerződtetni szabadon, persze nem világsztárok de simán be is férhetnek vagy jó pénzért el lehet adni.Pl szerződtettem egy védőt 50 fontos fizetéssel, aztán egyből hosszabítottam vele 2 évre heti 90 fontos fizetéssel(hot prospect).Van egy használható játékosom aki 19ezret ér, miközben a legértékesebb játékosom 7ezres.Majd még próbálok pár ilyet csinálni,remélem összejön. -
Pettersson #75863 Európai játékost szeretnék mindenféleképp. ;)
Amúgy kár, hogy a '11-ben Götze még nem olyan nagy zsuga. :( -
Te nem vagy csíter ellenben Hunival
-
geo91 #75861 amúgy gratula természetesen! csak tudod hogy én még mindig az első pl-es szezonommal szenvedek a szentekkel... :/ így aztán nem vagyok a legjobb passzban. :D -
remélem képes leszel majd valamikor megbocsájtani nekem :( -
geo91 #75859 elmész a faszomba, hogy barszátversz a harmadik szezonban egy görög csapattal :DD -
Jól jött az az emberelőny.
Igazából egy szoros vereségnek is örültem volna, az első 20 percet nem értem, hogy úsztuk meg kapott gólok nélkül, a piros lap után viszont a Barca életképtelen volt. Csatár nélkül játszottak, és két lövésük volt a meccs hátralevő részében.
Gondolkodtam azon, hogy beküldöm Rivaldot, de aztán mégis Éderson lett belőle :D
Majd Barcelonában kap néhány percet az öreg. -
Rangadó az Eger ellen. Ezzel helyet cseréltünk, de jó nehéz meccs volt. A Vasas még mindig 100%-os.
-
végre fejlődés a szurkolók tekintetében. tavaly is valami 14k fős átlagnézőszám volt, idén a 22574 fős stadionban majdnem mindig telt ház van. kár, hogy nem a sajátunk, és a jegybevételek 15%-át át kell adnunk bérleti díjként. -
Alexis Sánchez? -
Első vereség, két - eddig - veretlen csapat meccsén:
Most 3. helyen állunk, az Egerrel azonos pontszámmal. -
Pettersson #75853 Marinon gondolkodom, mivel Reus már nálam van. :) -
mondjuk így is áll amit mondtam, csak akkor a Ribéry-Müller kettősből tehetnél valakit jobbra, az említett emberek meg balra mennének. Persze akkor ha jelenleg pl. Ribéry a balszélsőd.
Ha viszont egy kimondott jobbszélsőt szeretnél venni, akkor pl. a Juvés Krasicot ajánlanám még. -
Pettersson #75851 Hát általában olyan 20 millió euró körül szokott adni a vezetőség a Bayernnél. Amúgy nem, jobb oldalon játszik, mint, ahogy a valóságban is. -
Janika114 #75850 De ez nagy szemétség, két vereségem van a Sienával, mindkettő akkor amikor a válogatott miatt alig tudtam kiállni :S -
köszi.ablakba laptopon nemjó játszani.legalábbis nekem:D
Huni,Water
komoly:D grat mindenkinek:))
Betöltöm már a dinamot mert kicsit elvagyok maradva. -
nem. ha a szövetség nem teszi át más időpontra a meccset, akkor nem lehet halasztani. nekem épp az előző szezonom végén volt egy elmaradt meccs pótlása miatt olyan, hogy szerdán a Blackburn ellen játszottunk EL negyeddöntő odavágót, csütörtökön meg az elmaradt bajnokit :D
első BL meccs idén. -
mennyi pénzből? illetve Robbent bal oldalon játszatod? Mert akkor pl. Eden Hazard, Dzsudzsák Balázs, meg nekem Premier League-ben Niko Kranjcar is nagyon bevált. -
Pettersson #75846 Sziasztok.
Tudnátok nekem mondani egy olyan játékost, aki megfelelően pótolhatja Robbent? -
Janika114 #75845 Nem lehet valahogy halasztást kérni a bajnokságban? Elegem van h most megint jönnek a válogatott meccsek, de a Seria B-be forduló van, és nálam van vagy 6-7 játékos a válogatottban köztük a kapusaim. -
alt+f9
de ha ablakban játszol, akkor a sima printscreen is működik. -
óó jöhetne már a 12,kezdem unni a 11-et :/ -
hátha még valaki felvan..szóval most laptopom tolom és olyan kérdésem lenne hogy a print screenes képkészítésen kivül melyik is a másik módszer amivel képet csinálunk? amikor a játék mappájába menti a képet. -
pecaboy #75841 Megvan a 2. győzelem is :D -
pecaboy #75840 LOL
Vasvári az én városom :P Csak azért tolom Lökkel, mert akkor még nem volt megye 1 adatbázis, csak NB3.
Szegény mi, jól kikaptunk :) -
egyébként az eredmény magában is megalázó. :)
-
well, erről beszéltem.
ha az eredmény önmagában nem lenne megalázó, akkor hozzáteszem, hogy nem kevesebb, mint 70 (!) percet kellett várni az első lövésre a vendégek részéről, illetve 5 bekapott gól után is azt kell mondanom, hogy a kapusuk volt a meccs egyik legjobbja. -
az aek athén 25 millió eurót költött a nyáron, és egyetlen értelmes igazolásuk az m'bami volt az almeriatól, beszarok. megvették a nullskilles henri saivet hét és fél millióért. aztán csodálkozhatnak, hogy az első fordulóban rögtön szétverjük őket. -
Mellesleg igen durva, hogy bajnokin 3 cserét nevezhetek a meccsre... Ezt azért kijavíthattam volna editorban, de nézte a fene. :)
Most meg olyan keretet szedtem össze, hogy újat ezért nem kezdek. -
Hát egy kicsit. :) 
Nézőszám is durva. Ha a hazai klubelnököt, az edző unokáját, minden játékos barátnőjét, meg az ificsapatot összeadom, ki is jön. :P -
15 kiló borjúhúsért cserébe egy egész meccset is meg lehet venni ezen a szinten, ahogy látom :D
vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak...ööö..ez egy másik történet.
szóval lezajlott a felkészülés, megvolt a BL csoportok sorsolása is. a rohadt panathinaikosz 1-8-as összesítéssel esett ki a valencia ellen, nagyon súlytalanok. remélem az európa ligában azért alakítanak valamit.
3. kalapból várhattuk a BL sorsolást, ez lett belőle: barca, lyon, aris, basel. ez megint 3. hely lesz úgy érzem.