104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
farferi #75953 Köszi.Már fejben meg van a kezdő meg a taktika nagyjából csak....véget kell érni a melónak(fél öt), hazaérni(5)vacsizni(fél hat)lefesteni jópár usb lapot(fél nyolc)meginni a megérdemelt sört(nyolc) és már kezdhetem is. -
Nem hiszem el! :)
Ingyenjátékosokból olyan csapatot tudnék megint összeszedni, de persze az NB2 mindenkinek derogál... -
Amikor új játékot indítasz, és ki kell választani a csapatot, ott legörgeted a listát, ahol a bajnokságok vannak, és ott lesz olyan opció, hogy válogatottak, vagy valami ilyesmi, és ott is van. Egyáltalán nem bonyolult, meg fogod találni. Ha mégsem, akkor majd képet teszek róla, de szerintem felesleges, mert tuti meglesz. -
farferi #75950 Van arra lehetőség a játékban, hogy egyből egy válogatottal kezdjek? Valaki mintha írt volna erről korábban.Szeretnék a magyar válogatottal játszani egy kicsit a Darlington mellett, de Egerváry be van betonozva így kezdenem kellene egy külön játékot a válogatottal.Ha van ötletetek, írjatok légyszi. -
geo91 #75949 tetszetős csapat ez a dinamo ezzel a sok fiatal tehetséggel! lehet bepróbálom. bár a bajnokság nem nagy kihívás, de európai porondon azért lesz mit bizonyítani. úgyis rám fér egy kis lazulás. :D -
2006 táján védhetett ott, ha védett egyáltalán. Még akkor nagyon fiatal volt, 20 alatt. Ellenben nagyon jó képességű. -
karajjj #75947 rá nem emlékszek -
köszi. közben megnéztem én is a Tiszaúj honlapját, rajta kívül más ex-ózdi is van ott. azt tartom érdekesnek, ám nem túl szerencsésnek, hogy NB3-ban szinte ugyanazon játékosok körforgását lehet látni, pl. itt Ózdon is. XY elmegy, 2-3 éven belül visszajön, aztán megint elmegy... :)
Csák Laci nem védett Barcikán véletlenül? -
na, jönnek azért a szép dolgok:
az mennyire nagy baj, hogy nem volt megadva fizetési keret, én meg elkezdtem részidős 50-70€/hét szerződéseket kötni. Erre most látom, hogy fizetési keret 130€/hét, össz.fizetés meg 1400€/hét? :) És írja a vezetőség véleményénél, hogy sürgősen változtassak rajta. :P
-
karajjj #75944 még mindig ott játszik -
karajjj #75943 legutóbb Tiszaújban volt, utána nem tudom, hogy hovalett, de kiderítem -
tudom, láttam már védeni. :) most hol játszik?
mondjuk már nagyon rég voltam ózdi meccsen, mert valahogy ez a játék...
tavaly pár edzésen láttam a csapatot, hát vannak jó játékosok, de volt, hogy az edzőpálya végénél lévő betonoson játszottunk, amikor nekik ment a tréning, és a 6+ méteres rács ellenére 3-asával rugdostuk vissza nekik a labdát. :) lövőedzésük volt. -
karajjj #75941 Varsányi Jani IRL is kibaszott jó kapus -
pecaboy #75940 Csinos statok... Remélem, egyszer majd ilyenek lesznek a 'Lökben :) -
köszi a tanácsot! annyi gondom van most, hogy nekem az NB2-re hirtelen kellene vagy 3-4 u21-es, akiket gond nélkül be merek rakni a csapatba. :) -
Na, szeretem ezt a hozzáállást. Mondjuk pont azon a szinten vagyok, ahol az igazi erősítést jelentő játékosok nem állnak szóba velem. Most 4-3-3 van (igazából 5 éve) szélsők nélkül, ami azt is jelenti, hogy az egész keretben nincs szélső. Lehet, decemberben átállok 4-2-4re, minden mindegy alapon. Eladok 3 csatárt (Bueno, Sóbis, Jonas) meg 2 középső középpályást (Maduro, Ilicic vagy Ekdal) és veszek 5 szélsőt. Persze figyelve arra, hogy a BL-ben is játszhassanak....ajjaj 
Grat Huni és Akvik! -
Na akkor első szezonomról egy rövidebb beszámoló.Tehát ugye bl-ből kiestünk hiába vertük az intert uccsó két meccsen megint vereség...
Kupában mársokkal jobban ment:)
Egészen a döntőig masíroztunk ahol a hajduk se állított meg.
Bajnokság a kétfordulóval a vége előtt dőlt el addig viszonylag szorosabb volt és nagy volt a harc a hajdukkal.
Tabella
Játékos statok
Jövőre megint indulhattunk a bl-be ahol ugye már meg is szereztük a főtáblát.(demég milyenjó csoportot kaptunk:D)
Egykét ifjú titán:
Kovacic.lejjebb már volt róla szó h mennyire fain a csávó:D
Badelj a csapat vezére.
Vrsaljko
Olyan ez a Badelj-Kovacic duó mint a barcába Xavi-Iniesta:D csak nincsennek olyan magas szinten:D -
adja rendesen a tabella.sima lesz ez.:) -
volt egy megkezdett mentésem nekem is a zágrábbal, ott volt nálam, de azt hamar abbahagytam.
na, ezzel kívánok jóccakát.
-
lehet neked sikerült megtalálni a pozicióját.nálam már nemnagyon férne be se hova.luxuscserének meg drága a fizuja:D
Tomecak.Nemtom ő már volt-e nálad vagy valakinél.Igaz nincsennek top értékei viszont állandó kezdő lett mert iszonyatosan jó csapatjátékos. -
nálam felment az értéke 6 millió euróra, és rohadt jól játszik, azért kérdeztem. úgy 6-7 meccs után jön elő a fáradtság, olyankor a 60. percben már le kell kapnom, aztán kap 1 hét edzésmentességet, és megint nincs gond. -
eladtam.most nyáron.Kovacic első két meccs után kiszorította őt a keretből.Gyorsan elfáradt a meccseken nem is összepontosított annyira jól a fontos helyzetekbe.Próbáltam szélen is játszatni de oda meg lassú volt.Cserébe viszont a pontrúgásokat meg a szögiket viszonylag jól lövi. -
nemlehet h sokat utazik a csapatod és azt finanszírozzák?:DD bár ebből kb körbeutaztathatod az egészcsapatot a földön:D -
juteszembe, pedro morales hogy játszik nálad? -
nem értek a pénzügyekhez :D nekem évente egyszer vagy kétszer bejön ilyen 3 millió eurós kiadás 'other' címszó alatt. na ez mi? afrikai éhezőket támogatunk vagy wtf?
nézz utána a neten, hátha van valami a horvát adó meg a foci közti kapcsolatról. -
cityből tényleg könnyű igazolni:D (igaz ahhoz még nincs fizetési keretem) Thiago meg elég jól tolja az fmbe.
Csökkentettem ebben az évben a fizetéseket elküldtem azokat akik irreálisan sokat keresnek és bevételek is lettek első évhez képest plusz 21milla viszont sztem ígyis minuszba leszek minden hónapba...mégpedig ahogy elnézem az adó miatt.De ezt hogy? ha az nemlenne minden hónapba pluszba lehetnék 200-300k-val de lehet mégtöbbel. -
nálam a mu vitte el fél éve, szóval neki befellegzett.
a barcás thiagot akartam a nyáron elhozni, mivel szabadúszó lett, de elment a deportivohoz. fél év múlva 16 millióért vette meg a city, szóval még olyan 1 év, maximum másfél, és itt lesz :D a cityből nagyon könnyű igazolni, ha a játékosok megnövekedett fizetési igényeit tudod biztosítani. rotation státuszt kapott, és keres évi 4 millió eurót. négy key player státuszú emberem fizetése csak egy kicsivel több ennél :D -
akkor csak irl nincs formába:DD viszont ez a kovacic gyerek nagyondurva..1/1 gólpassz átlag.ha 17évesen ekkora csíter milesz mondjuk 25évesen és hova fog ez még fejlődni. -
20 meccsen 10 gólos, és a meccsek több, mint felén csereként állt be, szóval annyira nem láma itt :D
-
németh krisz az örök igéret:DD akk egész szépen visszatértek a csúcsközelbe.
Vándorkarrierembe még csodálkoztam h a horvát csapat eb-t nyert és a vb-n is meghatározó csapat volt most viszont ahogy beleásom magam a horvát liga rejtelmeiba meg tehetséges játékosok kutatok rájövök h eléggé jó válogatottat lehetne összerakni.(ha irl is így fejlődnének mint az fmbe akkor komoylan kéne velük számolni egykét világversenyen) -
valóban, akkor 5. helyen végeztek. tavaly 3. pozició, idén eddig 2. helyen állnak, de nagyon szoros a verseny a panathinaikosszal. náluk van még németh krisztián amúgy. -
olympiakos ennyire visszakapaszkodott mert mintha az első szezonba a top4be se lettek volna.(lehet én emlékszek rosszul:D) -
igen, ott van. de nem képes az EL-ben teljesíteni, csoportutolsóként esett ki a pana a napoli, az, genk csoportból, hogy száradjanak meg. legalább az olympiakosz továbbment, épp a zágráb csoportjából :) -
hát azért sztem nemfogok olyan meglepetést okozni mint az Aris.Bordeaux tűnik tényleg a legkönyebbnek.:D
Kranjcar tényleg vihető lenne mert most se az első csapat tagja csak folyamatosan sérült és eléggé nagy a fizetése(legalábbis a csapatomhoz képest.)
Cissé panába tolja? -
a bordó fogható, és akkor EL. vagy meglepetés, és csoportelső leszel :D -
tavalyi után idén még több esélyem lesz a csoport 4.helyére:)
-
jaja, jól nyomja most is a középpályán, abszolút alapember. örülök, hogy aláírt.
cissé nagyon beindult. 14 bajnokin 22 gólt lőtt, nagy úgy nézem, hogy idén ismét ő lesz a gólkirály :D
modricékért lesz amit teperj, az biztos. kranjcar a legkönnyebb célpont talán, rendszerint átadóra kerül. -
Cabaye az jó playa:DD Szuszááááá is jónak nézki:DD
Most néztem meg hogy dinamoba eddig a 24fős keretemből 11 saját nevelés és 19 horvát van a csapatba és mindössze 5külföldi.tervezem még hazahozni pár éven belül a nagy ötös tagjait és addigra ki szeretnék szórni minden külföldit a keretből( nagy ötös: Modrid,Corluka,Kranjcar,Lovren és Eduardo.mind sajátnevelésűek lennének)
Nemsokára jövök egy hosszabb beszámolóval a tavalyi szezonból.előzetesen annyi h most is főtáblájára jutottam a blbe:D( nekem ez még nagyszó nemvagyok még Aris szinten:) ) -
lemieux66 #75915 Én is belekezdtem egy magyar misszióba (FM 2010 Mezőtúr - IV. osztály), bár most pihentetem. Nekem 9 év kellett, mire I. osztályban megnyertem a bajnokságot.
Ahogy látom neked még szerencséd is van, mivel nem vitték el a csapat gerincét. Amíg amatőr státuszúak voltunk, én félévente újjáépítettem a csapatot.
Ami nekem hosszú távon bejött, hogy u19, u21 játékosokat igazolgattam ingyen, és bíztam benne, hogy kiforrják magukat. Jelenleg 6-7 magyar van a kezdőmben, az átlagéletkor 21 év körül van.
Remélem segítettem.
A többieknek nagy grat, durván toljátok. -
azigen o_O
4 millióért jön majd a nyáron.
valamint cabaye is jön majd ingyen :]