104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Elképesztő, hogy nem találok egy balhátvédet. Tolói sajnos a Shakhtarba igazolt -potom 2,1 milliót fizettek érte-, velem meg szóba sem állt. -
inter után juve...ez kell nekem....morimoto meg úgy látszik birkózószart evett....:D és Schaafot utána ki is rúgták juvetól :DD
-
6 millió euró volt. amin meglepődtem az az, hogy előttem már a Real ajánlatot tett érte (szintén 6 milla), de két nappal az én ajánlatom után ők visszavonták. lehet, hogy tőlük többet kértek. -
a félkaromat....és ha kell a kocsit is rátolom, de le kell igazolni..:DD -
geo91 #76029 
megy ez hallod e :D
-
zyndarnál is gyenge volt morimoto. -
geo91 #76027 10 millát simán, de 20-at is ha muszáj :D -
oké....ez kész..:D 85. perctől szívbaj kerülgetett főleg mikor Coutinho 1-1 vitte Eduardora...belelőtte de az ismétlés már kapura ment, szerencsére elkanyarodott mellette..:DD ezzel feljöttünk a 8. helyre...morimototól meg nem vártam ggólt, iszonyat mennyi helyzet kell neki, hogy egy bemenjen....
-
beindult a gépezet :D
nálam az van, hogy most nemigazán tudok nagy neveket szerezni, a kínálat nem valami egetrengetően szenzációs. aki meg jó volna, nem akar jönni.
Ő viszont érkezik majd januárban. Ki mennyit adott volna érte? :)
-
galaxy... -
geo91 #76023 

milyen skin ez amúgy? -
oké...kezdek icitpicit reménykedni hogy talán....:D
de paloschit se értem....az olyan ránézek a kapura és bent van helyzeteket rendre képes kihagyni...viszont ha a náci hadseregen és hitleren kell egy bicskával átverekednie magát akkor tuti hogy belövi...:D
viszont már az előző meccs előtt is jött a szöveg, hogy még 1 vereség és repülök...:(
jah és 1 éve vagyok a genoanál...:D 42 meccs 19-10-13... -
oké...2-0 napoli ellen idegenbe....50 percig bírtuk majd halál...addig semmit nem csináltak csak mi voltunk, viszont nem tudtuk belőni a 100-as lehetőséget sem...
ilyenkor mindig elbizonytalanodok hogy milyen szar vagyok...:D -
rájátszás? :)
A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!
cissét meg ne vigyék el, mert akkor kevesebb az esélye, hogy valami értelmes eredményeket érjen el a pana az európai kupákban, és nem fejlődik a bajnokság sem.
-
nem tudtunk mit kezdeni Cissé-vel, sajnos nálam is remekelt. remélem, nyáron elviszi valaki, különben tartok tőle, hogy jövőre se leszünk jobbak. a kupa gyógyírt jelent, főleg, hogy Huni Aris-t győztük le :D
-
farferi #76018 Most látom hogy 40ezer néző volt.Az szép lenne élőben. -
benéztem, még egy évig érvényes. így azért már más a leányzó fekvése :D
feljöttünk a 28. helyre a klubranglistán. -
a következő meccseid lesznek a mérvadóak igazán. ha ott is menni fog, akkor sínen vagy.
cissé európai aranycipős lett, úgy, hogy csak 1,5-ös szorzóval bírnak a góljai. -
de az a durva, hogy eddig szoptam a gólokat.... -
geo91 #76014
-
geo91 #76013 uhh, az úgy érdekes akkor. -
kezdem szégyellni magam hogy én milyen szar vagyok velük...:D -
persze. 3 hét :D -
farferi #76010 Elnéztem az egyik kommentet.
De akkor már ezt is neked küldöm szeretettel.
-
geo91 #76009 kértél új szerződést? mennyivel a meglévő lejárta előtt? -
geo91 #76008 
-
az aris vezetősége nem akar új szerződést ajánlani, mert szerintük nem bizonyítottam eleget...:/ -
én ezt már nem értem...mondjuk állítottam taktikon de akkor is fura..:D
-
geo91 #76005 nem éppen, középmezőnyben vitézkednek. -
nem akar visszavonulni, és edző sem akar lenni..:(
-
geo91 #76003 féltáv: tabella / meccsek -
geo91 #76002 szép! de miért pont én? :D -
Grat alázzad őket:D
Huni: cissé tényleg állat:D de azé a te csatárduód se panaszkodhat.akartam dobni neked rivaldos face-t de gondolom visszavonul..És persze grat:)
Geo: Nálad is jó a slaven belupo? -
Nice :)
TÉK!
Aris Salonika - 2012/2013
Rövid leszek.
Igazolások
Tabella
Játékos statok. Cissé beteg.
Csapat
A kupa megnyerve, a BL-ben csoportelsőként, 15 ponttal jutottunk tovább a Barca, Lyon, Basel trió előtt, majd megkaptuk a Leverkusent, őket 5-3-as összesítéssel ütöttünk ki, aztán a negyeddöntőben a Barca jött, kettős győzelemmel (1-0, 5-1) mentek tovább a katalánok. -
farferi #75999 Ezt lesd meg Geo 
-
tiszta szégyen....feröer szigetek ellen 2-2....pedig 2-0-ra vezettem....pedig végére mindig labdatartás biztonsági játék de beszopják....Rudolf, németh kivételével az összes csatárt leselejteztem mer szarok, gólképtelenek....most szabics meg valami srác tatabányáról van még keretben...szabics 2 góllal tért vissza, de rá nem sokáig számíthatok, és némethiis szar...
genoaról nem is szólva...hol nyerek, hol vesztek, teljesen kiegyensúlyozatlan a játékunk...és nem a kicsik ellen nyerünk hanem teljesen random...plusz vezetőség is mondta, hogy jobbak is lehetnénk....kifognak rúgni :D -
geo91 #75997 anderSLECHT :D
most sem úszták meg 5 gólos különbség alatt :D -
Barcelona - Aris 1-0
Aris - Barcelona 1-5.
Pedig nagyon közel voltunk, majdnem megvolt :( :D -
bence27 #75995 Nyári adatbázis frissítéssel kezdtem egyet a Magyar vállogatottal és leszerződtem a ZTEFC -hez. Max 2 légióst akarok azt is csak ha muszály. Eddig tárgyalok: Németh K., Tisza,Babos,Lipták,Fehér. Meglátjuk mi lesz:) -
lassan vége első AEK-es szezonomnak,dobok majd képet