104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #76073 DINAMO ZAGREB, 2010/2011
csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / meccsek 1 / meccsek 2
kupák: horvát kupa / szuperkupa
bl: csoport / meccsek -
nem regisztráltál az oldalra.tedd meg és tudsz letölteni:) -
sracok, miert van az hogy probalok letolteni az fm-base-rol, de mindig azt irja, hogy varj ennyi meg ennyi masodpercet, aztan ha megvarom, akkor megint azt irja hogy varjak. -
nah...Paloschit elvitte az AtMa 20 milláért, de csak a szezon végén csatlakozik...hoztam helyette Fluminenseből Wendelt 8-ért...nem mintha olyan nagyon tervezgetnem kéne a jövőt, mer az még mindig esélyesebb, hogy szezon közben kirúgnak.... -
farferi #76069 Köszi.Igen, most jönnek majd de mára ennyi.Még megvertük 3-0-ra a litvánokat barátságos meccsen azért.A megye kiegészítőt sajnos nem tudom akkor, talán Huni ha feljön. -
makulátlan. most jön a két holland? -
ITT megye I.-ig van, illetve meg van csinálva a megye II-III is, editorban látszik, de az nem játszható. -
bence27 #76066 Idegenben is elvertük a Bimingham gárdáját 3-2re. Bejutottunk a csoportkörbe ahol a következő csapatokat kaptuk: Odense BK, Palermo, Steaua Bukarest. Második hely meglehet! -
geo91 #76065 kivertük a fenert és a legjobb nyolc közé jutottunk bl-ben! érdekes hogy a hazai meccsen sokkal jobbak voltunk mint a törökök, mégsem sikerült nyerni, ellenben az idegenbeli meccsen ők voltak a jobbak, mégis mi lőttük a gólokat. :) -
farferi #76064 Úgy rémlik az fmhungary-ról szedtem le. -
köszönöm -
Szerintem megye 2-es nincs! -
bence27 #76061 4.kör első mérkőzés
Kicsit mérges voltam mikor megkaptam a Birmingham csapatát , igaz lehetett volna roszabb is. Első mérkőzésen gyönyörűen játszottunk. -
Itsuki #76060 hol találok megye 2es adatbázist? -
farferi #76059 Parancsolj.Tényleg szépen menetelünk csak irtó lassan telik az idő mert én marha megye2-ig játszhatóvá állítottam be Magyarországot és sokáig számol a gép.
-
farferi #76058 Kicsit beszorultunk a második félidőben, de aztán Rudolf eldöntötte.
-
Itt van több is.
Farferi: szépen menetelsz azért, gratula. Egy képet a tabelláról majd ha ráérsz, tehetsz. :) -
spiczi91 #76056 Kubu, gyümölcsös rostos ital...
Imádom!!! :) Szebb lett volna, ha az elején a pályán van a védelmünk. -
farferi #76055 Ez is megvan,bár nem játszottunk nagyon jól, a védelem viszi a csapatot a hátán.
-
valaki tolna egy linket a nyári adatbázisról? amiben minden benne van - ha létezik ilyen egyáltalán
Köszönöm -
Gratula mindenkinek!
Délután ha lesz végre időm, nekiesek az NB2-nek is az Ózddal. Uccsó felkészülésin 5-0-ra csaptuk a Kazincbarcikát. :) -
augusztus 31-én kitették Machedát kölcsönlistára, de nem akart aláírni, pedig a kedvenc klubja az Aris :(
Necid átveheti a helyét, első bajnokin triplával mutatkozott be. -
Itsuki #76051 Sziasztok.. már nem szándékoztam feltenni a játékot,de sajnos nincs semmi amivel elüthetném az időt...:D nincsen megye 2es adatbázis esetleg? vagy valaki valami csapatot ajánlhatna.. köszi:) -
az Olaszo.-ban elért remek eredmény után sajnos otthon nem sikerült újfent meglepnünk az Intert, Milito a 78. percben betalált, így oda a BL csoportkör :( EL-ben a Szpartak Moszkva, a Kolozsvár és a PSV vár ránk. egy harmadik hellyel már elégedett lennék. -
AEK Athén FM2011 1. szezon,gyári adatbázis
TABELLA
KUPA
ATIGAZOLASOK
EL-ben nagyon csúnyán szerepeltünk,a 4. selejtező körben estünk ki a full néma Cercle Bruges ellen,akkor még nem alakult a csapat végleges játéka,legalábbis szerintem ezért estünk ki olyan korán. -
bence27 #76048 Ilyenkor vagyok ideges. Rámentem a mentésre és nem mentette el a játékot. Kezdhetem hearts első meccstől:/ -
bence27 #76047 Jól sikerült a bajnoki rajt.
EL-ben a 3. körben járok Hearts az ellenfél 3-1 ről várjuk a visszavágót. Képek hamarosan!
-
geo91 #76046 bl
csoport végereménye
sorsolás -
geo91 #76045 hmm, nem rossz. -
pavlyuchenko jó gyerek, szeressem...:D
látom manchesterből szeretsz igazolni :D
nálam meg most jött kölcsönbe Macheda...és Paloschit meg vinnék, de 20 alatt nem adom :D -
Lezavartam a nyarat is.
-
Palacio 3 hónapra kidőlt...pics
ott van Pereira de akkor is, megtörik a sikeres trió...plusz gondolkodom, hogy a két kölcsönöst, Gignacot és Ben Khalifát haza küldöm a picsába mer semmit nem tesznek hozzá.... -
na mindegy. inkább fél évet kibekkelünk a grimi-kladrubsky-agtzidis hármassal, minthogy vegyek egy náluk nem jobbat. télen talán több szerencsém lesz. -
nyenyenye
-
geo91 #76039 loooool. nálam meg átadón volt a játék elején 230 ezer ojróért... :D még szép hogy lecsaptam rá. -
20 milliót kérnek érte :D -
de megszakadt a sorozat...fio 2-0-ról egyenlített...nagy segítségükre volt Criscito mert sikerült 2x a kapuba juttatni a labdát...kapja be :D
Morimoto meg az utóbbi 4 meccsen 5 gólt vágott..nem is rossz ahhoz képest hogy semmit nem vártam tőle és csak kényszerűségből raktam be...:D -
geo91 #76036 a vezetőségnek nem tetszik hogy leigazoltam... nem értem őket... -
geo91 #76035 brutál vagy :D 
-
geo91 #76034 manuel pamic?