104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bence27 #76153 Fáradtak voltak a játékosaim és rotálni kellett a csapatot. Így behoztam egyet a Gaboni viperát ... Roguy Meyét. Meghálálta. Eddig nem akartam játszatni mivel légiós és inkább magyarokkal játszok de ezután meggondolom:)
Zsolti: Waltnerből gólkirályt;)
Huni: Air sanyit mien szerepkörben szoktad játszatni? -
Új szerződést kaptam a klubtól! :O
Waltner Robi meg a következő meccsen bemutatkozik az Ózd színeiben! -
öngóllal de nyertünk bázzé..:D
-
Egy nehéz meccs :P -
azon leszek. bár ahogy most nézem, a hátralévő hét meccsemből ötöt az első hatban lévő csapattal játszok, az kellemes lesz. :P
De megpróbálom elcsípni a szabadlistás Waltner Robit, hátha segít valamit. -
karajjj #76148 meg kell motiválni őket, aztán meglesz -
fasza...hét meccsel a vége előtt a két értelmes támadóm kiesett, Brnovics 3 hónapra, Bacsa 6-7 hétre...
De legalább még van esélyünk a bennmaradásra. 18 pont, a 20 jelenleg már bennmaradást jelent. -
majdnem. :)
csak az eggyel kevesebb "-s". de amúgy most éppen ő a Vecsé edzője, szóval közel jártál. -
előtte már milan meccs felhúzott kicsit (fáj is a kezem) szóval mostmár ingerült vagyok...:D
jah és persze mindenki halott így nemtudok rendes csapattal kiállni juve ellen....rúgjatok belém... -
geo91 #76144 na ezt jól megfogalmaztam... :D a lényeg azért érthető. :D -
geo91 #76143 mi meg ugyanazt a manu ellen (0-3), na és akkor? :D papírforma... :D -
geo91 #76142 nem volt unalmas meccs :D -
BL 1. forduló...szállítottuk a kötelező vereséget az Arsenal ellen....hurrá...úgy játszottunk mint egy rakás szar.....+2 sérülttel zártuk a meccset, ami 2-1 lett...fák.. -
karajjj #76140 a paksi edző lőtte? :O -
Még egy idegbajos meccs:
Jó, oké, igaz, hogy támadófocival a 9 lövés édeskevés, de azt hittem, ez már meglesz. Ja, és a meccset 1 perccel korábban le kellett volna fújni... -
Panát meg a PSV-t meg kell csapkodni! ;) -
geo91 #76137 nem is az eredmény a nem semmi, hanem az hogy kadlec a 13. percben már mesterhármasnál tartott :D
amúgy ez a mateo kovacic nagyon ügyes gyerek! négyszer kezdőként, háromszor csereként beállva 7.58-as átlaga van és 2 gól ill. 6 assziszt a mérlege! -
geo91 #76136 bl selejtezők és csoport -
akát tovább is juthatunk...:D
a csapatban sok változást nem terveztem csak a csatár sorban, de az inter rendesen beleszart a levesbe és sikeresen összevesztem Maduroval így ő ment az Interhez...
viszont jött ingyé Miralem Sulejmani, Fernando Uribe Napoliból, De Laet St Etienneből és Guido Marilungo Bariból...ja és 2 argentín srác sok évre előre :D
távozó oldalon egy raklap játékos akikre semmi szükség nem volt..:D
-
geo91 #76134 loooool :D -
-
Lyont kaptuk a 16 között. Ennél csak a Shakhtar lett volna könnyebb, úgyhogy elég olcsón megúsztuk. Az viszont biztos, hogy nem lesz egyszerű a franciák ellen. -
2-0-ra nyertünk mi, 0-0 lett a másik meccs, így megvan a 2. hely. 8 pontot gyűjtöttünk, de ennyi baj legyen. -
az utolsó BL csoportmeccs előtt úgy állunk, hogy a Chelsea biztos továbbjutó, és a jelenleg 2. helyen álló Rangers ellen játszanak majd.
egy pontra vagyunk a skótoktól, ami azt jelenti, hogy ha mi verjük a brugget, a rangers pedig nem veri meg a chelseat, akkor befutunk a második helyre. -
geo91 #76129 -
geo91 #76128
-
köszi :D
és ezzel a 3. hellyel (amihez azért valljuk be nagy szerencse is kellett) és BL-lel talán megtudom győzni Velosot, Criscitot, hogy maradjanak.... -
gratula! -
szép volt! :)
kapsz egy halom pénzt, abból majd tudsz erősíteni.
ránéztem a játékosok statjára, és csodálkoztam, hogy cissé nemcsak, hogy nem vezeti a góllövőlistát, de nem is szerepel a neve rajta. aufusztus elején 4 hónapos sérülést szedett össze, tétmeccsen még nem játszott, és december van :) -
Genoa 2012/2013
végre vége ennek a kínkeserves szezonnak...valahogy kihúzta hogy ne rúgjanak ki, de be kell vallanom hogy részben én hoztam a fejemre az átkot..:D a több pénz miatt beígértem a bajnokságot, de valahol reálisnak is véltem a keret erősségéből és abból amit mutattak, és a végére bebizonyosodott, hogyha az elejét nem kúrom el, biza bajnokok is lehettünk volna...nahde...beszéljenek a képek :DD
tabella
tabella stat
keret
tavaszi meccsek
-
ő volt az -
megmutatom, hogy milyen góllal egyenlített a rangers a meccs hajrájában, és azt is, hogy ki lőtte ezt az irgalmatlan bombát.
azt pedig ti magyarázzátok meg nekem, hogy carrizo mégis mi a véreres lófaszt csinált?!
Az elkövető. 4-es technika. -
Solt #76121 Csak előjött a szokásos mániám, hogy jó lenne végre profilt rendelni a játékosokhoz... :) -
nem hinném. volt valaki, aki dolgozott nekik (magic talán??), de lehet, hogy csak beképzeltem magamnak. -
vagy menekülés a győzelembe? mindegy, én is arra szavaztam, akkor három semmi, és támadunk. meglátjuk mi sül ki belőle, azért jó lenne bennmaradni, ha sikerülne, akkor talán jönnének már jövőre jobb játékosok. -
Solt #76118 Urak!
Van "valaki" közvetlen kapcsolatban a fejlesztőkkel? -
előre a dicső halálba....:D -
az sg.hu rákfenéje, csak a támogatók szerkeszthetnek.
amúgy meg 2. opsön, vígan menjetek tönkre, ha már nincs más út :) szerintem azért még van remény. -
na, bocsánat, hogy nem egyben írom, jó lenne ha lehetne szerkeszteni a hszt. :)
Szóval két út közül választhatok:
1. beállok védekező taktikára, így a lassú védők miatt, a támadást feladva kikapunk
2. folytatom az eddigi támadótaktikot (ja, 15 meccs/15 gól, haha), és úgy kapunk ki... -
ez a szopás, nem a szájszex ://
bemutatkoztam magyar szövetségi kapitányként is, az igen jó erőkből álló és méltán híres máltai nemzeti tizenegy ellen értünk el rendkívül értékes győzelmet valamint szenzációs eredményt, 1-0.