104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bence27
    Fáradtak voltak a játékosaim és rotálni kellett a csapatot. Így behoztam egyet a Gaboni viperát ... Roguy Meyét. Meghálálta. Eddig nem akartam játszatni mivel légiós és inkább magyarokkal játszok de ezután meggondolom:)
    Zsolti: Waltnerből gólkirályt;)
    Huni: Air sanyit mien szerepkörben szoktad játszatni?
  • Zsolti9014
    Új szerződést kaptam a klubtól! :O

Waltner Robi meg a következő meccsen bemutatkozik az Ózd színeiben!
  • LasDen #76151
    öngóllal de nyertünk bázzé..:D
  • Krisz018
    Egy nehéz meccs :P
  • Zsolti9014
    azon leszek. bár ahogy most nézem, a hátralévő hét meccsemből ötöt az első hatban lévő csapattal játszok, az kellemes lesz. :P

De megpróbálom elcsípni a szabadlistás Waltner Robit, hátha segít valamit.
  • karajjj
    meg kell motiválni őket, aztán meglesz
  • Zsolti9014
    fasza...hét meccsel a vége előtt a két értelmes támadóm kiesett, Brnovics 3 hónapra, Bacsa 6-7 hétre...

De legalább még van esélyünk a bennmaradásra. 18 pont, a 20 jelenleg már bennmaradást jelent.
  • Zsolti9014
    majdnem. :)
    csak az eggyel kevesebb "-s". de amúgy most éppen ő a Vecsé edzője, szóval közel jártál.
  • LasDen #76145
    előtte már milan meccs felhúzott kicsit (fáj is a kezem) szóval mostmár ingerült vagyok...:D
    jah és persze mindenki halott így nemtudok rendes csapattal kiállni juve ellen....rúgjatok belém...
  • geo91
    na ezt jól megfogalmaztam... :D a lényeg azért érthető. :D
  • geo91
    mi meg ugyanazt a manu ellen (0-3), na és akkor? :D papírforma... :D
  • geo91
    nem volt unalmas meccs :D
  • LasDen #76141
    BL 1. forduló...szállítottuk a kötelező vereséget az Arsenal ellen....hurrá...úgy játszottunk mint egy rakás szar.....+2 sérülttel zártuk a meccset, ami 2-1 lett...fák..
  • karajjj
    a paksi edző lőtte? :O
  • Zsolti9014
    Még egy idegbajos meccs:

Jó, oké, igaz, hogy támadófocival a 9 lövés édeskevés, de azt hittem, ez már meglesz. Ja, és a meccset 1 perccel korábban le kellett volna fújni...
  • Zsolti9014
    Panát meg a PSV-t meg kell csapkodni! ;)
  • geo91
    nem is az eredmény a nem semmi, hanem az hogy kadlec a 13. percben már mesterhármasnál tartott :D

amúgy ez a mateo kovacic nagyon ügyes gyerek! négyszer kezdőként, háromszor csereként beállva 7.58-as átlaga van és 2 gól ill. 6 assziszt a mérlege!
  • geo91
    bl selejtezők és csoport
  • LasDen #76135
    akát tovább is juthatunk...:D

a csapatban sok változást nem terveztem csak a csatár sorban, de az inter rendesen beleszart a levesbe és sikeresen összevesztem Maduroval így ő ment az Interhez...
    viszont jött ingyé Miralem Sulejmani, Fernando Uribe Napoliból, De Laet St Etienneből és Guido Marilungo Bariból...ja és 2 argentín srác sok évre előre :D
    távozó oldalon egy raklap játékos akikre semmi szükség nem volt..:D
  • geo91
    loooool :D
  • LasDen #76133

• Huni92
    Lyont kaptuk a 16 között. Ennél csak a Shakhtar lett volna könnyebb, úgyhogy elég olcsón megúsztuk. Az viszont biztos, hogy nem lesz egyszerű a franciák ellen.
  • Huni92
    2-0-ra nyertünk mi, 0-0 lett a másik meccs, így megvan a 2. hely. 8 pontot gyűjtöttünk, de ennyi baj legyen.
  • Huni92
    az utolsó BL csoportmeccs előtt úgy állunk, hogy a Chelsea biztos továbbjutó, és a jelenleg 2. helyen álló Rangers ellen játszanak majd.
    egy pontra vagyunk a skótoktól, ami azt jelenti, hogy ha mi verjük a brugget, a rangers pedig nem veri meg a chelseat, akkor befutunk a második helyre.
  • geo91
  • geo91
  • LasDen #76127
    köszi :D
    és ezzel a 3. hellyel (amihez azért valljuk be nagy szerencse is kellett) és BL-lel talán megtudom győzni Velosot, Criscitot, hogy maradjanak....
  • Zsolti9014
    gratula!
  • Huni92
    szép volt! :)
    kapsz egy halom pénzt, abból majd tudsz erősíteni.

ránéztem a játékosok statjára, és csodálkoztam, hogy cissé nemcsak, hogy nem vezeti a góllövőlistát, de nem is szerepel a neve rajta. aufusztus elején 4 hónapos sérülést szedett össze, tétmeccsen még nem játszott, és december van :)
  • LasDen #76124
    Genoa 2012/2013
    végre vége ennek a kínkeserves szezonnak...valahogy kihúzta hogy ne rúgjanak ki, de be kell vallanom hogy részben én hoztam a fejemre az átkot..:D a több pénz miatt beígértem a bajnokságot, de valahol reálisnak is véltem a keret erősségéből és abból amit mutattak, és a végére bebizonyosodott, hogyha az elejét nem kúrom el, biza bajnokok is lehettünk volna...nahde...beszéljenek a képek :DD
    tabella

tabella stat

keret

tavaszi meccsek
  • Mor3llo
    ő volt az
  • Huni92
    megmutatom, hogy milyen góllal egyenlített a rangers a meccs hajrájában, és azt is, hogy ki lőtte ezt az irgalmatlan bombát.
    azt pedig ti magyarázzátok meg nekem, hogy carrizo mégis mi a véreres lófaszt csinált?!

Az elkövető. 4-es technika.
  • Solt
    Csak előjött a szokásos mániám, hogy jó lenne végre profilt rendelni a játékosokhoz... :)
  • Huni92
    nem hinném. volt valaki, aki dolgozott nekik (magic talán??), de lehet, hogy csak beképzeltem magamnak.
  • Zsolti9014
    vagy menekülés a győzelembe? mindegy, én is arra szavaztam, akkor három semmi, és támadunk. meglátjuk mi sül ki belőle, azért jó lenne bennmaradni, ha sikerülne, akkor talán jönnének már jövőre jobb játékosok.
  • Solt
    Urak!

Van "valaki" közvetlen kapcsolatban a fejlesztőkkel?
  • LasDen #76117
    előre a dicső halálba....:D
  • Huni92
    az sg.hu rákfenéje, csak a támogatók szerkeszthetnek.

amúgy meg 2. opsön, vígan menjetek tönkre, ha már nincs más út :) szerintem azért még van remény.
  • Zsolti9014
    na, bocsánat, hogy nem egyben írom, jó lenne ha lehetne szerkeszteni a hszt. :)

Szóval két út közül választhatok:

1. beállok védekező taktikára, így a lassú védők miatt, a támadást feladva kikapunk
    2. folytatom az eddigi támadótaktikot (ja, 15 meccs/15 gól, haha), és úgy kapunk ki...
  • Huni92
    ez a szopás, nem a szájszex ://

bemutatkoztam magyar szövetségi kapitányként is, az igen jó erőkből álló és méltán híres máltai nemzeti tizenegy ellen értünk el rendkívül értékes győzelmet valamint szenzációs eredményt, 1-0.