104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
igazából lehet, hogy most teszek egy próbát, de általában az ilyen progikat nem csípem, nem teljesen tiszta a játék úgy.
mondjuk lehet tartok kis szünetet is majd, és közben kezdek másikat, hogy erőt gyűjtsek ehhez. A Racing Genk régóta piszkálja a csőrömet. -
karajjj #76192 használj valami segédprogramot, lehet találni jó fekákat vele, akik 17-20 évesek és eljönnek szerért-húgyért játszani -
jó kis morale boost...
-
http://www.youtube.com/watch?v=L4InhiA-uZM
Na nem csak a gép tud ilyen gólokat lőni :P
Én vagyok az, akinek a játékosai ugyanolyan mezben játszanak, mint az ellenfél. Elég zavaró, így 2d-ben tolom (sajnos). Notts County -
farferi #76189 Na elmentek az öregek van 5k fizetésre, valamit csinálni kell.Csak nincs kedven, azért több pénzre számítottam.Alszok rá egyet. -
farferi #76188 Kaptam 220 fontot igazolásra meg 36-ot fizetésre miközben alapból 40-en állok.Remek, még az mtk-val is könyebb volt. -
farferi #76187 No végeztem a Darlington második idényével, sima volt szerencsére.Hogy mi lesz a harmadik ligában el nem tudom képzelni, mert pénzt nem hiszem ,hogy kapok.Néhány kép:
Tabella:
Csatárom(kölcsön sajnos):
Stat:
-
nah megvan továbbjutás...psv, pana 1-1 ponttal állnak míg én az arsenal mögött 9-cel állok..:D
-
Ez lehetett volna könnyebb is. A Barca kiesett a Porto, Everton, Rosenborg csoportból.
-
ugye milyen komoly?
közben megvan a második vereség is, persze most is volt egy azonnali piros, meg egy meg nem adott gól. még két ilyen meccs, és szartam bele az egészbe, kezdek valami újat... -
geo91 #76183 az igen :D -
Parancsolj:
Külön felhívnám a figyelmet a gyorsaságára, mely gepárdokat megszégyenítő, illetve a szerelésre, ami pedig a múlt héten még eggyel több volt. :) -
geo91 #76181 mutatsz róla egy képet? kíváncsi vagyok az értékeire :) -
jól nyomja, pedig már tényleg csak azért játszik, mert nincs más. :)
védekezésben sajnos már halványabb.
a 4-0 ellenére meg persze ez a szezon se lesz könnyebb mint az előző, rögtön vissza is rántott minket a földre a Vecsés (0-2). Két védőmet lerúgták, persze lehozták 1 sárgával a meccset, és még tizit is lőhettek... -
geo91 #76179 
látom az öreg mico 38 évesen sem piskóta :D -
Idénynyitó:
-
Ez BL csoportmeccs :)
-
1 kibaszott gól, de akkor is...mindkét pöcsöst idegenbe behúztam...:D
nem ez életünk szezonja...derekasan bevallom hogy Paloschi eladását úgy rendesen elkúrtam...akik jöttek csatárok gólképtelen senkik (néha napján 1-2 gól becsúszik)
és a középpályát is elbasztam valahogy, mert kevés az ember...szarul igazoltam az van :D télig ki kell húzni.... -
Ez még jól jöhet.
-
farferi #76174 Aki játszott alacsonyabb angol osztályban írja már meg kb. mennyi pénzre számíthatok mert lassan nézegetném a játékosokat mivel magasan vezetem a negyed osztályt.Köszi. -
köszi.
most viszont nem tudom, hogy hogyan tovább. érdemi erősítést nem tudok eszközölni, páran visszavonultak a tavalyi csapatból, és most valahogy még egyszer kb. ugyanazzal a kerettel nem sok értelmét látnám nekivágni a szezonnak.
Akit eddig meg tudtam szerezni: Rabóczki (34), Dragóner (37) és Kocsis Feri (Honvédból, 23 körüli). Holott minimum egy komplett védelem kellene, főleg ha az egyetlen 34 év alatti védőm visszamegy Diósgyőrbe...
Egyesével végignézegettem minden olyan ország csapatait, ahonnan potenciálisan erősíthetnék. Hát, alig találtam olyan játékost, akire egyáltalán legalább egy kölcsönajánlatot meg tudtam tenni, és ők is mind visszautasították.
Ingyenes játékosok között olyanok vannak, hogy beszabehu, de persze egy sem jön NB2-be. -
karajjj #76172 hurkagyurka :DDDDDDD
amúgy gratula, bíztam benne, hogy megcsinálod :D -
Na, vajon honnan szedjek játékosokat a következő évre... Fradi II-ből szívesebben elmennek az NB3-as Ceglédhez. -
az igazolások terén hasonló cipőben járok én is. nem könnyű... -
Nagygrat a kitartáshoz :D
Én a PVSK-val kezdtem (Baranya Megyei 1. oszt):
Megye 1-et veretlenül végigtoltuk (egyedül a félprofi ócsárd tartotta velünk a lépést ... egy ideig). Télen az amatőr szerződések miatt minden valamire való emberemet elvitték... Tavaszra még úgy ahogy tudtam erősíteni (amatőr szerződések fizu nélkül)
Feljutottunk az NB3-ba. Fél - Profi lett a klub és a vezetőség 150(!) fontos heti fizu keretet engedélyezett. Erősíteni nem tudok, mert ha hozok vkit azt írják, hogy nem fér bele a fizu keretbe az ember :P (Hozzátenném, hogy az én 600 fontos heti fizummal kb 6Xosan lépem túl a keretet). Közben fogyni kezdtünk... NB2es csapatokkal pedig nem tudok versenybe szállni preztizs és fizu terén sem. Pedig tavaly felkészülésin 3-4 góllal ütöttük az NB3-mas csapatokat is. Valamit majdcsak kitalálok. Sztem holnap képet is teszek. -
geo91 #76168 lol -
-
én is agyfaszt kaptam, főleg az olyan meccseken, amikor valami komolyabb csapattal játszottunk, 3-0 ide, örülök nagyban, vége 3-4 - na, ilyenkor gondoltam, hogy indítványozom a játék átnevezését Agyfasz Managerre a következő évtől...
Jövőre szeretnék simábban bennmaradni, de ehhez nagy erősítések kellenek. -
geo91 #76165 minden tiszteletem a tiéd, én már tuti agyfaszt kaptam volna! :D
jövőre azért legyen simább a bentmaradás! :) aztán meg irány az nb1! :D -
bocsesz, csak a beszámolót szerkesztgettem. :) -
Ózdi FC - Ness Hungary NB II - 2011/2012
Mint ahogyan azt már említettem, igen nehéz szezon sikeredett most.
Az átigazolási időszakban nem voltunk annyira aktívak, mint az előző idényben, ennek három oka volt: 1. gyenge volt a felhozatal lejárt szerződésűekből, 2. elég erősnek tűnt a csapat, 3. sokan nem akartak aláírni hozzám. Ennek megfelelően a következőre jutottunk:
Aztán felkészülési meccseink következtek:
Majd érthetetlen gyenge szezont futottunk, igazából Bacsa, Pisanjuk és Zsivóczky teljesítettek jól végig, rajtuk kívül a többieknek csak jó periódusaik voltak (Brnovics meg megsérült ugyebár).
Évadzáró (az is kellett, hogy közben a Szolnok legyőzze a Hajdúböszörményt):
Tabella:
A kupában nem kaptunk éppen kedvező sorsolást, igaz, így is tovább sikerült eljutni, mint tavaly, de ebben a körben akár még megye I-es ellenfelet issodorhatott volna utunkba a sors:
És akkor a statok:
-
karajjj #76162 na mi lett a vége? :D
itt izgulok baszki -
geo91 #76161 bezony, egy kicsit én is meglepődtem. :) amúgy második év. mikor még lejáróban volt csak a szerződése persze szóba sem állt velem, aztán mikor szabadúszó lett (meg meg kellett várjam hogy felépüljön a több hónapos sérüléséből...) már le tudtam igazolni heti 20 ezer eurós bér fejében. -
ezt eddig is tudni lehetett,nézdd vissza az előző részek megjelenését a torrent oldalakon :) -
trocsocki elmegy egy horvát csapathoz? na ez meglepett,ráadásul első évben :O -
geo91 #76158
-
firefly22 #76157 Nem kell karácsonyig várnunk az új FM-re! -
Teszek azért egy tabellát is az utolsó meccs előtt:
Mi ugyebár a Battával játszunk, a Hajdúböszörmény meg Szolnokra megy. Hajrá Ózd, hajrá Szolnok :) -
Utolsó előtti meccs, az eddigi 4. ellen (ez előtt meg a Diósgyőr úgy elvert minket, mint b.zi a f@szát...
Utolsó fordulóban még a már biztos kieső Százhalombattához megyünk. -
Na, Vincze Ottó se játszik már idén, ő is megsérült. Tiszta jó ez a játék! :)