104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ez azért nem rossz! :) Meg úgy az egész karrier. Szépen építkezel.
Hát, a Loki nem is értem, hogy szerepelt ilyen gyengén, de most oltjuk a tüzet. :)
Nagy a lemaradás, de azért szeretnék európai porondra odaérni. -
farferi #76272 Nem hiszem, hogy sok gondod lesz. -
farferi #76271 Na mára ennyi azt hiszem.Ennél jobb altató nem kell, négyből négy, a legutolsó az abszolút esélyes ellen.
-
Első meccs:
-
Na, kezdtem egyet a magyar válogatottal, kicsit pihentetem az Ózdot.
Március van már, és felkért a Loki (8. helyen állnak). Elvállaltam őket is, megnézem, mit tudok velük. -
Egzotikus...
-
farferi #76267 sehol senki?Akkor magammal társalgok.Első két meccs 2 győzelem a Darlingtonnal, ráadásula második a bajnokesélyes ellen volt. -
farferi #76266 Háháhá, Hajnal tamás az mtk-hoz ment szabadon.Ez vicces. -
farferi #76265 Ezek voltak a felkészülési meccseim, ami miatt a nagyok ellen játszottam az nem jött be mert a félmillió fontos bevétel ellenére nem találnak a főnökök pénzt az edzőpálya fejlesztésére.Tiszta mtk. 
-
bence27 #76264 CSZKA Moszkva simán kiejtett az EL-ből...Nagyban köszönhető a honvédnak:@ -
nagyon csít csapat a Real a gémben -
bence27 #76262 Tovább jutottam büntetőkkel az udinese ellen. Eredmény Büntetőpárbaj
Így még nem izgultam meccsen mint most:D büntetőknél azt hittem vége van mikor már jött egyik védőm a 7. tizenegyest elvégezni. Aztán belőtte utánna Babos védett ugráltam örömömben :D
-
pecaboy #76261 Ott válaszd ki a jobb felső környékén az edzőt, akinek a neve mellett zárójelben van, hogy támadó, általános, védekező vagy kapus. Ha védekező jellegű játékoshoz védekező edzőt választasz, ő általában több dolgot mond (ír) róla, ilyenkor lehet olyannal találkozni, hogy szereti a nagy meccseket vagy nem szereti a nyomást. Nekem kb. 25 felnőtt játékosomból kb. 10-en szeretik a nagy meccseket (az egyik csak kedveli), és 3-an nem szeretik a nyomást.
Érdemes végignézni az összes számításba jövő játékosodat, és kiírni pl. játékbeli jegyzetbe, hogy ki szeret játszani nagy meccseken és ki nem. -
bence27 #76260 ott néztem:) -
pecaboy #76259 Saját játékosnál nem lehet figyelői jelentés, ott csak edzői van. (Esetleg korábbi figyelői is lehet, ha nemrég vetted meg.)
Rámész a saját játékos nevére, és "jelentés" fül. -
bence27 #76258 Figyelői jelentést tudom csak azon belül nem nagyon találtam ien szöveget :D -
pecaboy #76257 Van a játékos adatlapján vmi edzői jelentés rész, ahol kiírja pl. a (várható) potenciálját is, meg a jelenlegit, meg az erősségeit/gyengéit, legjobb posztját stb. Ez a lap kb. ugyanúgy néz ki, mint a figyelői jelentés lapja, csak a saját játékosodra vonatkozik. Azon a részen jobboldalt felül tudod kiválasztani, hogy melyik edző értékelje a játékost. Sztem érdemes egy-egy kapusedzőt, támadó edzőt és védekező edzőt kiválasztani, azt, amelyiknek a legnagyobb a judging player ability képessége (esetleg a saját játékosok ismerete). Szóval ha pl. kapus játékos értékelését (edzői lapját) nézed, akkor jobb felül a legjobb JPA képességű kapusedzőt válaszd ki. Bár ahogy elnézem, ez a JPA érték nem is olyan fontos, mert minden kapusedző ugyanazt mondja az adott kapusról :) De az fontos, hogy pl. védekező jellegű játékosnál védekező felfogású edzőt válassz ki, támadóhoz támadót, kapushoz kapust. Ezt a jobb felső részen az edző neve mellett zárójelben írja.
Nyilván előfordul az is, hogy se az erősségeinél, se a gyengéinél nem ír nyomásról/nagy meccsekről, ilyenkor az adott játékos ebben "átlagos". -
na majd már jobban megnézem a dolgot akkor:) meg lassan beszámolót is kéne írnom a dinamoról de a suli mellett nemsok idő van bármire is. -
bence27 #76255 Ezt hol találom pontosan?:O -
Elvileg igen, mukodnie kene 18 eveseknel is. -
ezekszerint ha valakit 18éves koráig megszerzek akkor az 3éven belül megkapja a sajátnevelést státuszt legyen az bármilyen országából érkező játékos? nálam eddig hiába vettem meg bárkit 17-18évesen sose vált azá(vagy legalábbis elég soknál néztem és nem történt meg) hiába teltek az évek csak ha 16évesen vettem meg.... -
bence27 #76252 köszi. am ezt nem ismertem de megnézem:) -
pecaboy #76251 Szép!
Egy tipp, nem tudom, ismered/használod-e:
Ha van kiből válogatni, a fontos BL vagy EL meccsekre mindig azokat vidd ki, akik jól bírják a nyomást/nagy meccseket. Ezt az edzés lapjukon találod meg, nem saját játékosnál nyilván a figyelő említheti. Ha kapus az illető, kapusedző véleményét kérd, ha inkább védekező, akkor védekező felfogású edzőét, ha meg támadó szellemű, akkor nyilván támadó felfogásúét, így több infót adnak róla. Az "erősségek" részben szerepelhet kb. az, hogy "kedveli az izgalmas meccseket" (ez gondolom kis pluszt ad neki) vagy "nagyon szeret az izgalmas meccseken játszani" (ez nagyobb plusz). A "gyengeségek"-nél meg az, hogy "nem szereti, ha sorozatban nyomás alatt kell játszania" - ilyenkor szedd ki a keretből, tartogasd a kevésbé fontos meccsekre. Nekem ez a "taktika" egész jól bevált - kiírtam txt fájlba, hogy ki szereti és ki nem a nagy meccseket és ez alapján állítom össze a brigádot :) És egész szép eredményeket hozunk. -
bence27 #76250 Nem rossz eredmény.
Meccs előtt gondolkoztam hogy beálljak 5 védővel és kontrajátékkal játszak vagy maradjon a sima támadó játékunk amit eddig játszottunk, a másodikra esett a választás, hisz ez már begyakorolt taktika mi veszteni valónk van vele már ez is szép eredmény amit eddig elértünk. Megszereztük a labdát igaz utánna feküdt a pályán egy olasz játékos de imádkoztam hogy nehogy kirugjuk, Németh le*arta és ment tovább beadta Böde érkezett és góól. Sajnos kaptunk egy gólt utánna ami egy nagy keveredés után volt. Kicsit jobban figyelünk nyerünk. Következő meccsen még több kell és jobb támadó játék. -
engem ilyenkor mindig bosszant hogy nem 18 évesen szereztem meg, mer ugye így már nem saját nevelés lesz :) amúgy persze, tápállat, kicsit gyorsaságra gyurjad azért -
bence27 #76248 Szerintem nem rossz:) -
akartam írni, de eszembejutott, hogy az internél olvastam, hogy forlán nem játszhat bl-ben mer AtMa-ban már játszott, de majd télen nevezhetik már.... -
Persze csak akkor, ha ebben a szezonban nem játszottak nemzetközi kupameccsen. -
bence27 #76245 Lasden: köszi! akkor nem hiába erősítek.
Az elnök eladta a Rangersnek Liptákot az én beleszólásom nélkül:@ fuu:@ -
lehet nevezni őket... -
bence27 #76243 Akiket télen igazolok játékosokat, azokat tudom nevezni az EL-be az egyenes kieséses szakaszba? Vagy csak azok játszhatnak akik voltak a csoportkörben? -
-
Én - ha jól emlékszem - csak ezt raktam fel: All Graphics Megapack.
Tehát ami nekem logó, arc, meg mez van, az minden ebből származik, azt hiszem. Annyi, hogy az Ózd mezét kicsit megberheltem editorban.
Bakkerman: gratula! -
AEK Athén 2. szezon zárása
BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNYE
GÖRÖG KUPA
BL-ben a 16-ig jutottunk,ott a Lyon ejtett ki minket,jövőre megint a top16-ot célzom meg,és valszeg ha megint megnyerünk mindent hazai szinten,akkor lemondok és elmegyek egy kisebb görög csapathoz -
sas96 #76239 Hali mindenki!
Zsolti! Honnan szedted NB3-as csapatokhoz a logo packot?! érdekelne engem is! Én most az Egert szemeltem ki magamnak :D úgyis ott tanulok már sok éve! :D Am grat az Ózdhoz! simán feljutsz ebben a szezonban!! :-) Én régebben a Gyöngyössel csináltam NB1-es csapatot, most az Egeren a sor! :D a választ előre is köszi! Hajrá! -
fincsi gém lesz,már nagyon vároom!!!! -
bence27 #76237 EL-ben egyenes kieséses szakaszban megkaptuk Udinese gárdáját... hát lehetett volna könyebb is de nem lehetetlen. Bajnokságban már nincs sok esélyünk mert 5. helyen állunk és a paks nagyon elhúzott mindenkitől. Valamiért mostanában nem is megy úgy mint év elején...:S -
Bocs, ha ismeritek: FM 2012 Improvements -
egyszer még megveritek őket, aztán meg ők ikszelgetnek, és nyertek. :P -
farferi #76234 A 4 nagyból csak a city alázott, úgyhogy van remény.Amíg nyitva tudom tartani a szemem nyomom mert kíváncsi vagyok mire leszünk képesek élesben.