104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    lol most látom,a megszokás
    *tőlünk helyett " a Barca-nál"
  • bakkerman
    Szuperkupa odavágó,Real Madrid - Barcelona
    igazi clasico hangulat volt! tőlünk Xavi,Messi,Villa nem kezdett
  • farferi
    Én élvezem, csak meg kellett szokni, hogy pénz nuku(legalábbis a Darlingtonnál) és az első két idényt 30-32 éves playákra építkezve kell végigvinni.Fiatal tehetségekben ne gondolkozz eleinte, nekem még most se nagyon van, pedig már a harmadik ligában szerepelek.Ja, ami nekem nagyon bejött , hogy a komplett csatársorom kölcsönbe jött magasabb osztályból( 4 kölcsönjátékosod lehet összesen) mert jobbak mint akiket szerződtetni tudnál.
  • bakkerman
    Real Madrid - Inter 2-0,óriási nevek mindkét oldalon,sztárparádé
  • pecaboy
    30-tól rakd be egyéni edzésre a gyorsaságot, egy ideig talán segít, pótolja a visszaesést.
  • bakkerman
    Salt Lake-Real Madrid

na ezen a meccsen már 80%-ban azt játszották amit látni szeretnék minden meccsen
  • LasDen #76347
    Genoa 2015/2016
    Nagyon jól sikerült szezon volt, bár a végére erősen leeresztett a csapat, de ascoli ellen bebiztosítottuk a győzelmet....jövőre kell még nagyot alkotni, mer az alapcsapat többsége már kifutóban van (nem szeressem a 30 feletti játékosokat)...

Tabella

TabellaStat

Keret
  • zorrobomber
    meccs közben a work ball into box nekem szokott működni, bár ahhoz pont kell a possession is
  • bakkerman
    na levettem mindenkinél a távoli lövést,beraktam a nagyobb creative freedomot a támadóknál,kiváncsi vagyok
  • bakkerman
    Beijing-Real Madrid 0-2 Khedira,Benzema
    lövés 4-20
    ebből kapura 3-4
    labdabirtoklás 55-45
    EZ MI A FASZOM???? a játékosaim 30-40 méterről lövöldöznek,a kreativitás szellője sincs meg a játékunkban,többet volt a labda végig az ellenfélnél...Ronaldo-Özil-Higuain hármasnak ilyen védelem ellen BE KÉNE GYALOGOLNIA a 16-osra,és egyik gólt lőni a másik után,de nem,ők 30-ról inkább elvállalják...na hát ez még csak a 2. felkészülési meccs volt,de van dolog bőven,lassan jön a Barca elleni szuperkupa párharc,ha nem változik semmi laza ötösbe szaladunk bele
  • bence27
    Lehet csak ötödik liga lesz belőle:) am milyenek a tapasztalatok élvezhető ilyen alsó osztályból indulva is?
  • farferi
    Mazohista vagy? Hidd el az ötödikből indulva is elég nagy a kihívás, de ahogy gondolod.Én beraktam playable-re az összes angol ligát a többi csak viewable.Mire értelmes játékost tudsz venni úgyis tele lesz generáltakkal.
  • bakkerman
    már nem tudok mit kitalálni ezzel az fm11-el,még nyomom ezt a realosat,meg majd később visszatérek a nyiregyhez,azt utána letörlöm a gémet,és várom a 12-őt
  • DONGUBA
    szep:DDDDDDDDDDDDDDDDDD..........Barcaskent:DDDD
  • bakkerman
    véletlenül betöltöttem a wally ápdétet,szal végülis az idei reallal kezdtem :DDD nem igazolok senkit,nem is adok el,kiváncsi vagyok meglehet-e fogni a Barca-t!
    taktika

ezt a taktikot fogom bepróbálni a következő felkészülési meccseken,minimum 55-60 százalékos labdabirtoklást várok,eredményektől függően lesznek majd változtatások,na meg ha valaki kiesik ebből a kezdőből
  • bakkerman
    kezdtem egyet a reallal 11.3-as détbésszel :DD
  • bence27
    Angol 6.osztályhoz milyen bajnokságokat töltöttetek be? illetve milyen adatbázissal?
  • zorrobomber

ezzel mar en is jartam porul, erdemes odafigyelni ra
  • LasDen #76335
    200. meccsem a genoaval....egész jól sikerült...:DD
  • pecaboy
    Hazai meccsekről jut eszembe:

A '11-ben gyakorlatilag csak az összesített eredményt veszi figyelembe a játék az oda-visszavágók alkalmával, akár kupa, akár kiesési kör. Ez azért nem az igazi. Pl. 3-0-ra verem a nálam sokkal gyengébb xy csapatot. Később játszok vele, 1-1 a félidőnél (elvileg ez elég gyenge, hiszen sokkal rosszabbak nálunk). Ha ilyenkor többet várok tőlük, kőkeményen begurulnak és akár 1-4-re bukjuk a meccset. Szóval nem árt figyelni...
    Most komolyan, ha pl. MU-val vagyok, a Loki elleni 4-0 Manchester győzelem után ki várna egy 1-2 MU vereséget? (Összesítés 5-2) És akkor gratuláljak a végén a játékosaimnak? Akár a félidőnél? Vagy van ilyen az életben? (IRL nem vagyok topon)
  • lemieux66
    Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy hol játszom a hazai meccseket...
    Félreértés elkerülése végett: 38 éves vagyok, és ha jól emlékszem 1994 körül kezdtem az őrületet az első Championship Manager-rel (akkor még így hívták).
  • pecaboy
    Mákos... Te kaptál egy "gyengébb" ellenfelet a csoportkörbe, én eddig sose :)
  • pecaboy
    Elhiszem :)
  • pecaboy
    Tiszteletreméltó! Bár a 66+38 az 04, de hagyjuk, gondolom akkor kezdtél el FM-ezni? :)

A '11-ben a támadófoci nem biztos, hogy célra vezet, nekem muszáj volt kidolgozni egy labdatartó-nemtámadó játékot nagy ellenfelekkel szemben a 4-3-3-hoz (ahol 1 vkp, 2 kp, 3 cs van), és bejött. A bátorítás szintén nem biztos h jó a '11-ben.

Persze továbbra is grat az eredményekhez - és próbálj gyűjteni és megtartani minél több magyar tehetséget! :)
  • lemieux66
    A BL csoportkörében az Arsenalt, Bayernt és a Partizant kaptam.
    Cél 3 pont a Partizan ellen.
  • lemieux66
    Tuti nem csaltam.
    Ha érdekel, átküldöm az egész mentést akár (kicsit nagy már a mérete), végignézhetsz benne mindent.
    Egyébként nem a BL volt a cél, csak egy nemzetközi meccs. Kicsit több lett belőle.
  • lemieux66
    Mivel a legelső CM óta játszok (38 éves vagyok....), még soha nem töltöttem vissza meccset. Igazából játék, megtanultam a játék szarságaival együtt élni. Előbb utóbb úgyis vissza ad mindent.
    Emiatt nem használok külső progit sem.
    Utánpótlás válogatott játékosaim vannak főleg, a csapat átlagéletkora 22 év körül van.
    Ami az utóbbi játékaim tanulsága, hogy a taktikánál talán még fontosabb a meccs előtti és közbeni utasítások. (Volt, hogy 0-2 félidő után nyertem 7-3-ra, anélkül, hogy a taktikához nyúltam volna)
    Ja, és minden körülmények között támadófoci!!!!!!!!
  • pecaboy
    Ja, a
    Grat !
    -ot kihagytam :)
    Most nézem, hogy 4. osztály... Tuti nem csaltál?
  • pecaboy
    Nekem a Tiszalökkel csak 2022-re sikerült, én is örültem akkor, mint majom a farpofájának a 2+ milliárd Ft-nak :)
    Bár nálam nem nagyon vannak külföldiek, kb. 4 szezonja határoztam el, hogy nem is lesznek :P
    Töltesz vissza? Külső scout progit használsz?
  • lemieux66
    B+ bejutottam a BL csoportkörbe!!!!!
    Még a 2010 FM-mel játszok. A Mezőtúrt irányítom, a IV. osztályból startoltam, most 2018-at írok.
    Kaptam 6M fontot:)
    A vicc az, hogy 1000 férőhelyes a pályám, a legdrágább játékosom 750e-t ér.
    A csoportkörről is beszámolok, ha nem gond.
    Néhány kép:
    http://noob.hu/2011/09/15/Mezoturi_AFC_0.png
    http://noob.hu/2011/09/15/Mezoturi_AFC-2_0.png
    http://noob.hu/2011/09/15/Ahmed_Kone.png
  • LasDen #76323
    a fiorentinától fostam nagyon, mert szarják a gólokat, főleg Babacar, de a védelmük meg egy kalapszar...:DD
  • Zsolti9014
    elég szoros...hajrá! :)
  • LasDen #76321
    nah...mivel előző szezonról nem posztoltam, mer nem is volt sok kedvem a szezonhoz így nagyját skipeltem (és 7. helyen futottunk be), így most az új szezon féltávnál így áll...:D

tapadunk interre akik hosszú idő után végre döntetleneztek, de amúgy nem nagyon akarnak meginogni....nagyon összeklappolt valami...:D
  • Zsolti9014
    nem bánom egyáltalán, csak megemlítettem, hogy az ő leigazolása még nem az én érdemem. :)
    jól jön, mert sokoldalú is.
  • zorrobomber
    Ne bánd Tiszát, jól jön az mert az egyik legjobb Loki nevelés, első évben nálam gólkirály lett. A saját nevelésűek pedig ugye kellenek a Bl miatt, nálam még mindig a keretben van.
  • Zsolti9014
    Na, így zártam az átig. szezont:

Tiszát nem én hoztam, már aláírtak vele előttem.
  • farferi
    Tudom
  • zorrobomber
    nem oltogatásnak szántam :)
  • farferi
    Én meg így állok a derék iparosaimmal,bibi.

• farferi
    Na ne oltogassatok már.