104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #76477 faq:
"Az ország, bajnokság, egyéb adatbázis elemek németül jelennek meg:
Ha nem indítottál új játékot a magyarítás felrakása után, akkor ez sajnos természetes. Ha új játékot indítottál, akkor elfelejtetted kijelölni a játék indításakor az adatbázis-magyarítás xml fileját. Az angol adatbázis fájlok használatával visszaállíthatod őket angol nyelvűre." -
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? olyan problémám van, hogy feltelepítettem a játékot, a magyarítást, patchet meg mindent. jól szuperál a magyarítás, kivéve 1 dolgot: amikor kezdeném a játékot, ki kell választanom az országokat, és akkor azok németül vannak...meg utána a csapatok is...
mit tudbék csinálni?
köszi előre is -
geo91 #76475 az se kocka :DDD -
karajjj #76474 nekem egy osztálytársam volt, aki az age of empires-hoz álmodott meg olyan taktikát, amivel másnap mindenkit levert multiban :D -
azért az durva ha valaki fm-el álmodik :DDDD bár egyszer énis megálmodtam másnapra hogy kivel kezdek -
hát gondolom. meg a hollandok megverése, spanyol X. De engem is meglepett, nem kicsit.
lassan kezdődik a vb selejtező, az ukránok ellen nyitunk. -
geo91 #76471 annyian nyomjátok a válogatottal, hogy azt álmodtam az este hogy én is velük toltam... :D
-
hogy a picsába tudtál feljönni a 9. helyre??? ilyen sokat számított egy kijutás? -
Ezt csak azért, mert már úgyis Boszniáról volt szó:
-
türelem rózsát terem :)
vannak azért nagy spílerek abban az országban, csak gondolom sok a hiányposzt. de majd összeáll.
közben nálam a világranglista:
-
Itsuki #76467 Amíg üres kapuba nem tudjuk begurítani a játékszert,addig nem tudom mit várok... de a fél csapat szlovákia elleni bari meccsen,már nem lesz kerettag... -
Ez se lesz ám sétagalopp:
-
Hát, az Európa-bajnokságon sajnos nem sikerült továbbjutni a csoportból, bár ilyen csoportból nem is csoda:
Az első mérkőzésen a franciák egyszerűen jobbak voltak, talán kontrázni kellett volna inkább, nem tudom. Ami viszont biztos, az az, hogy Llorisnak nem lehetett gólt lőni, számos nagy védést mutatott be, 9.40-es osztályzattal a meccs legjobbja lett.
Előzetesen a célkitűzésem az volt, hogy az íreket mindenképpen meg kell verni, ez sikerült is.
A harmadik találkozónkon a címvédő spanyolokkal játszottunk ki-ki meccset, ha nyertünk volna továbblépünk. Persze lélekben egy nagy zakóra is felkészültem, de a végén mégis mi bosszankodhattunk, akár ki is húzhattuk volna 4-3-mal.
A csoport végeredménye:
-
spiczi91 #76464 Spori bazmeg, hát normális? -
Itsuki #76463 Csúnya vereség,nem volt benne a meccsbe... 2 meccsen 6 alapemberem lesérült és Dzeko 1 hajléktalan eddig.. -
nagyon ríííízs !!!!!! szal ~1 hónap múlva ilyenkor már zúzni fogjuk az SI games legújabb gyöngyszemét
-
jaja, most csak válogatott. de lehet vállalok még klubot, ha felkérnek. de a Lokinál nem volt szívem maradni, a keret többre hivatott, mint ahogy álltunk. -
én meg a kismalacot ismertem fel rögtön,szluckij mestert :) -
Zenszkij #76459 Nálam Dzsudzsákot 2015-ben megvette a Barcelona, mert Messi lesérült 6 hónapra. Ontja a gólokat :). -
pecaboy #76454 Nájsz :) -
bence27 #76453 Nagyon idegesített hogy Ti tudtok elérni ilyen eredményeket MAGYARokkal én meg nem, persze nagy grat és minden elismerésem. Így egyet én is kezdtem egy újat velük, új taktika minden, és majd elvállalok egy rossz helyzetben lévő csapatot hogy kihuzzam őket a slamasztikából.
Na de vissza magyarokra... Első tétmeccs
Vezettek a svédek ... 1-0 1-1 2-1 2-2 3-2 3-3 3-4 3-5 Félidő után beállítottam hogy minden bal oldalra Dzsudzsinak adjanak. Meg lett az eredménye.:)
-
pecaboy #76452 Alsó sor, balról a másodikon látszik nem gyengén, hogy fotosop :) -
pecaboy #76451 :)) -
pecaboy #76450 Ez az egykori CSKA Moszkva...?
-
pecaboy #76449 Csak válogatott? Szép kis szüneteid lesznek, de hajrá!
Én is próbáltam már jelentkezni az elmúlt kéttucat év során kb. kétszer, de mindig elhajtottak azzal, hogy "szerintük xy a megfelelő ember", úgyhogy őt választották...
2035-ig BL trófeát tervezek, persze közben stadionbővítéssel meg ilyenekkel, utána esetleg 1-2x megvédem vagy valamikor újra megnyerem a BL-t, a klubranglista élére török. Azután megyek másik NB1 csapathoz, valszeg a második legerősebbhez, esetleg kis pénzügyi mahinációval előtte (a klub pénzének egy részéből veszek egy használhatatlan játékost tőlük és utána megyek hozzájuk), hogy legyen zseton az új klubnál is :) A legvégső célom klubszinten az NB1 első helyre emelése.
Ezenkívül persze továbbra is megpályázom a válogatottunk vezetői posztját, ezzel kapcsolatban meg egyértelmű a végső cél - elsőnek lenni a ranglistán, EB-t és VB-t nyerni párszor :)
Mission Impossible, szóval el fog tartani egy darabig a mostani játékom -
pecaboy #76448 MLSZ bekaphattya :)
(a játékbeli) -
pecaboy #76447 Ej be szép ezt látni :)
Grat neked is -
Na, az igen: február végére nem tudtam leszervezni barátságos meccset, erre elmentem szabadságra. Most jövök vissza, nézem a keretet, aztán Kabát, meg hasonlóak vannak benne. Mondom ez mi? Hát, a gép le tudta szervezni a meccset, ki is szívtak Elefántcsontparttól 4-1-re... hosszú veretlenségnek vége, hogy b.szná meg! -
most hogy mondod. :D
amúgy elsőre nem tűnt fel. -
karajjj #76444 jobbalsóban a szőke japán is fura :D -
nagyon komoly, a Berezutskikról ismertem meg. :P -
karajjj #76442 bizony :D csináltak egy retro képet :D -
hát, katonacsapat vazze! :)
vagy a két csoki miatt?
[most nézem: ez a mostani keret? :O] -
-
karajjj #76439 egy kicsit off, de ezen nagyot röhögtem most :D
-
Debrecenből meg lemondtam. Ezzel a kerettel 8. hely novemberben, az szégyen. Inkább figyelek csak a válogatottra... -
Nagy gratula mindenkinek, pecaboy, farferi, Geo, Lasden!
A beígért képek:
Hazai pályán kiegyenlített mérkőzésen, nagyszerű kapusteljesítménnyel és helyzetkihasználással nyertünk 2-0-ra. Azt tartottam nagyon fontosnak, hogy nem kaptunk gólt.
Idegenben meg már nagyobb volt a két csapat közt a különbség, hamar elhúztunk hárommal, és még a szépítés után is be tudtunk találni.
Viszont ezt meg nem bírom felfogni:
-
Itsuki #76436 Elkezdödött a selejtező... A statisztika mindent elárul,a 92.percbe vágdostuk ki a labdát,annyira nyomott a hazai csapat... Katar ellen 3-1re nyertünk,akkor Pandza 2 gólt fejelt szögletből... Nagyon gyengék voltunk.. Közbe magyarok svédeket 3-2re verték:D -
pecaboy #76435 Most kaptam mélben:
..."we announced was that the release date for Football Manager 2012™ on PC & Mac will be Friday 21st October!" -
pecaboy #76434 Ja, és én is gratulálok mindenkinek, aki úgy érzi, hogy elért valamit :)