104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
-
Végére ért az 5. szezon, mely egyben az utolsó is a Rayoval és az FM 2011-el. Októberben folyt.köv. :)
Messze a legjobban sikerült év volt, de megint nem a bajnokság miatt, ahol is a harmadik bronzérmet is sikerült megszerezni. A kupát sikerült megint megnyerni, de az igazi örömöt a BL serleg elhódítása jelenti. Nem volt nehéz a sorsolás, mondjuk a Milant azért sikerült búcsúztatni. Az elődöntöben a Lyon volt olyan kedves és kiverte a Realt, így volt "reális" esélyem végig. Egy rossz meccsen, de nyertünk. Jöjjenek a képek, most a Rayo Vallecano kispadján eltöltött 5 év summázata is.
Tabella
Statok
Kupa
BL
Manager statok
-
nagy jövés-menés volt a csapatnál, 2 szuperkupa és 2 bajnoki után úgy döntöttem, hogy lemondok a csapattól....most csak az angol válogatott van...
velük vb aztán meglássuk...:D -
És egy kupadöntő. Ejj be szép is az élet a Realon túl :)
-
BL-nyolcaddöntő 
-
úgy legyen. az angolokkal eddig 2x játszottunk barátságos meccset, természetesen 2 vereség, de a másik kettőt illene fogni. -
nagyon sima lesz...:D -
Vb-csoportunk:
Ebből még lehet akármi is. -
Tehát az első mérkőzés, erről már írtam:
A második meg Dzsudzsákról szólt. Persze kaptunk azért 2-t itt is... A két meccs között három poszton változtattam, Priskint meg az első meccsen megsérülő Tőzsér helyett azért hívtam be, mert mondom, hátha tudok húzni egy váratlant, ő már rég volt kerettag. Szabics kicsit kiöregedett, de így is Szalai, Németh és Feczesin osztozik az egyik csatárposzton, a másik vitán felül Rudolfé.
-
Első meccs megvolt, képet egyszerre teszek a kettőről, de ez felidegelt:
2-2 lett úgy, hogy 0-1-ről fordítottunk, aztán Hamsik lőtt, megpattant, utána egyik kapufa, másik kapufa, gól... -
Nocsak :)
Zsolt, neked meg meglehet simán, hajrá! -
Bemákoltuk a pótselejtezők sorsolását:
-
szerintem inkább te nem akarod érteni a célzást :P -
na most nem kotekedesbol nem erted amit irtam vagy nem is hallottad meg ezt amit irtam???? -
tomzoo #76583 Hozzám mégis eljött. Egész nyáron szabadon igazolható volt, senkinek nem kellett, igazából nekem se, csak kíváncsi voltam, hogy sikerül-e leigazolni. -
geo91 #76582 elkaptam egy régebbi mentésem:
Dinamo Moszkva, 2012 (második szezon), féltáv
tabella / bajnokik / statok (neymar 14, babacar 7 meccsen lőtt ennyit. előbbi amúgy egy kisebb, 3-4 hetes sérüléssel bajlódik, de remélem a bl kezdetére felépül majd.) -
de ne az értékeket nézd ember,middlesbrough tartalékok közt találhatsz olyan pléját,aki 24 éves létére kb NBII-es szintű játékos,de soha a büdös életbe nem menne el magyar csapatba,mert a reputationje magas,azaz Balotellinél a NEVET kell nézni,kibaszott magas a reputationje,lévén hogy Interben tolta,Cityben tolja most,ezért a készítők megdobták olyan 8000-8500-as reputationnel,azaz nemhogy magyar csapatba nem menne el,de az angol 2. osztályba se -
hallod most nem azért de kicsit ez most olyan tőled mint mikor Stohl beszél arról, hogy inni és drogozni csúnya dolog... -
spiczi91 #76579 Nézd már meg az értékeit bakter, elég szecskarágó, simán eljöhet Fradiba, sőt szerintem a City küldte. -
Hagyjuk mar ocsi te a sast akarod repulni tanitani?:DDDDDDDDDDDDDD -
finnman #76577 elkezdtem egyet a Manutd-al. Kadlec és Hazard érkezett. 8 millióért a cseh, 5 + 25 millió amit 48 hónapos részletre kértem a belga. a szuperkupát simán nyertük a chelsea ellen, a bajnokságba a chelsea 7 ponttal veretlenül vezet előttem, igaz 1 vereségem és 2 döntetlenem van eddig. Hargreaves valami fantasztikus játszik, a felépülése óta osztogatja a gólpaszt, Owen is rugdossa a gólokat, Rooney vmi eszméletlen formába volt mielőtt megsérült. Bl-be sima továbbjutás a Werder, Kazany, Kobenhavn ellen. Hernandez, Berbatov, Ferdinand viszont elég ramaty formába vannak, igy nem sokat játszanak, de a rotálás miatt kapnak szerepet a csapatba, amivel eddig nem tudtak élni. -
énis épp azt nézem,várom a 3. gólt :D -
tomzoo #76575 Persze, hogy IRL ez nem fordulhat elő, de azért láthatod, hogy az értékei sem vmi brutálisak... Aztán ha nem hiszed el, az engem hidegen hagy. Lényeg pedig az , h én tudom, h nicns semmi kamu benne. Részemről ennyi, inkább nézem tovább a Fradi szenvedését az Eto ellen. -
Szerintem teljesen noramlis hogy elmegy a fradiba:DDDDDDDD........majd megy utana dzeko aguero is,......ULTRALOOOOOOOOOOOOOL -
farferi #76573 Na igen, csak Egerváry úgy be van betonozva a Darlingtonos mentésemben, hogy esély sincs a leváltására.Hagyom is valószínűleg mert így nagyon időigényes.Amit ki akartam próbálni, az sikerült, egy jó magyar csapatot összerakni majd egyszer talán folytatom. -
na majd ha benéz a mester(Huni) akkor majd ő elmondja a véleményét :D -
karajjj #76571 ezért nemérdemes csak szövkapnak lenni -
pecaboy #76570 Ez a Balotelli nem egy nagy szám. NB1-es csatárnak nem rossz, de semmi több. Medina sokkal jobbnak tűnik értékileg (gyorsaság, gyorsulás, befejezés). -
farferi #76569 Kb 4 óra alatt 3 válogatott meccset tudtam lenyomni, sajna ez így nagyon lassú.A Hollandok kétszer elvertek, mindkettő meccsen az elején lerúgták az egyik csatárom és gyermeteg hibákból kaptunk gólokat.Azért helyt állt a csapat csak ne menne ilyen lassan. -
Balázs 17 #76568 szabadon igazolható volt, bologna pedig seria B, ez már nem az a balotelli aki esetleg a játék megjelenésekor volt:D -
szerintem ez a more nem a legujjabb patchel jatszik de akkoris kam -
Zenszkij #76566 sztem nem kamu -
persze persze,az nem hihhetetlen hogy elment egy bolognaba,mert ott tudnak neki adni 3-3,5 misis fizut,úgy hogy a többit még esetleg a city állja,de hogy a fradihoz elmenjen 25 ÉVESEN évi 800k euróért,az nagyon kamu. -
Balázs 17 #76564 én elhiszem mivel nálam 3. év után már bologna leigazolta és uilyen szar értékei vannak, amikor megláttam majdnem befostam, hogy mi ez -
tomzoo #76563 Balotelli
Medina
Kone
Keret
-
Young boysnál észrevettem valamit.Brazil válogatott kapitánya voltam majd két éve nálam mutatkozott be egy bizonyos adryan gyerek aki a cruzeiroba játszik és kb 5millát ér.Young boys nem egy atom csapat viszont a srácnak a kedvelt személyei közt vagyok így szivesen aláírt volna pedig az enyémnél nagyobb csapatok jelentkeztek be érte.Végül nem sikerült leszerződtetnem mer 50k nembírtam kifizetni neki hetente (asszem ennyilett volna a bére) de meglepődtem h egy ilyen jó potenciálú srác eljönne hozzám és nemcsak a kiöregedő sztárok írnak hozzám alá.az is feltünt h mióta világhíres edző vagyok sokkal könnyebb játékosokat szereznem(főleg 30felettieket) .Ezt az Adryanos dolgot már más is észrevettem a játékában? mármint ha kedvelt személyei közt vagy szivesebben aláír hozzád mint bármelyik másik nagyobb csapathoz? -
geo91 #76561 

-
geo91 #76560 messi mikor ír alá? -
geo91 #76559 ne legyen ékezetes betű a fájlnévben, ennyi -
Genoa 2016/2017
ahhoz képest, hogy szept-októberbe elég motiválatlan voltam és morfondíroztam a lemondáson jó szezont futottunk...menetközbe úgy döntöttem, hogy majd szezon végén meglássam...mindenkinek minden összejött...kivéve a kupa, de azt magasról..:D
szóval...
Ljajic 2. szezonjára úgy belejött a gól lövésbe mint cigány gyerek a kéregetésbe....
Keret
Tabella
Érdekességnek, hogy gagyi Billy és Cavani szezon végére mit alkottak :D
BL
Döntő
És a bónusz :D