104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pecaboy
    De a partjelző is hogy tartja vele a tempót alul :)
  • Zsolti9014
    erre még mindig nem találok megoldást, pedig ha emlékszel, pont a vb-n is felhívtad erre a figyelmemet. Őszintén szólva nem nagyon változtattam azon a taktikán, amellyel eddig 4-eket rugdaltunk. Most idegenben San Marinót is 2-0-ra vertük csak. Persze baromi sima meccs volt, meg minden, de nem jöttek a gólok.

Egyszóval bármilyen tanácsot szívesen fogadok, nem sikerül rájönnöm, mi lehet a gond. Azon kívül persze, hogy a török meg az olasz meccsen az ellenfelek kapusai...hát..durván jók voltak.
  • LasDen #76635
    idegenbe nem rossz eredmény, de a helyzetek számát tekintve már kicsit árnyaltabb a dolog....ennyi helyzet mellett, hogy nem sikerül beverni??
  • Zsolti9014
    Azt hiszem, az Eb-selejtezőket a legnehezebb meccsünkkel kezdtük:

Persze a finn-osztrák páros ellen sem mehetünk biztosra, meg a törökökkel otthon, de szerintem ez volt a legnehezebb, ha jósolni próbálnék. :)
  • bakkerman
    atyúristen mekkora védés,és mekkora sprintet vágott le,óriási teljesítmény,ezt eddig nem láttam,de mostmár más szemmel fogok Hart-ra nézni az biztos
  • geo91
    új (és talán uccsó) fm 11-es karrier: trabzonspor

szuperkupa
    első bajnoki
  • geo91
    na igen ez már nekem is szemet szúrt, hogy feltűnően alacsony a gyorsaság/gyorsulás értéke a játékban. :D
  • Zenszkij
    Pace, acceleration 20, ha nem átírom editorban neki az Fm 2012-ben :D
  • Neoncsoves
    az u19 csapatom eddig 131 gólnál jár
  • Szycsu
    Sima liba. Csoportelsők lesztek!
  • Zsolti9014
    szebb lett volna továbbmenni, főleg hogy utána Kolumbiával játszottunk volna. :)

Eb-selejtezőcsoport:

• LasDen #76626
    van ilyen...azé grat...:DD
  • Zsolti9014
    be kellett volna, tény. de nem én játszottam a srácok helyett. :P

mentségemre szóljon, hogy két csatárom hiányzott, meg az irányítóm. jó, azért a Rudolf-Németh kettősnek is illett volna betalálni, főleg hogy Rudi a legeredményesebb támadóm.

amúgy Sirigu kegyetlen jól védett sajnos.

Ezzel a helyzetkihasználással mit lehet kezdeni? Vettem le a tempóból, a lassú-normál határán van.
  • Utley
    Srácok valaki nem tudná privibe elküldeni a magyar megyei kiegészítőt?!Rászaladnék még 1 mentésre az új előtt :)
    köszi mindenkinek!!!!
  • LasDen #76623
    abból a 8 helyzetből 1-2-t be kellett volna vágni....
  • Zsolti9014
    Sajnos nem jött össze:

Pedig pariban voltunk végig...

lookin: gratula
  • Zsolti9014
    Ejha, az olaszok ellen Lipták eltiltás miatt nem játszhat, a sérült Feczesinhez meg csatlakozott Szalai meg Hajnal is...
  • lookin
    Hello!

Az első NB1-es meccs hosszú évek után.

• Zsolti9014
    Mivel Kanada eddig az angoloktól 2-1-re, Marokkótól 3-2-re kapott ki, kicsit tartottam tőlük. Végül (Dzsudzsák Hajnal helyett állt be csereként, ezúttal középre, sérülése után):

Marokkó ezalatt 3-1-re verte Angliát, így megnyerték a csoportot, mi meg másodikként tovasurrantunk.
    Az olaszok következnek...
  • Zsolti9014
    Na, Laczkó balszélsőnek állítása nem volt rossz húzás, de a helyette balbekk poszton kezdő Kádár...háttöö, beszéljen a kép:

Az eredménnyel marhára nem vagyok elégedett, de mivel így az angoloknak és Marokkónak 4-4 pontja van, nekem 2, ha Kanadát megcsapjuk nagy eséllyel továbbmegyünk.
  • Zsolti9014
    ő 7 napra esett ki, az utolsó csoportmeccsen Kanada ellen már játszhat elvileg. lassan töltöm is, és a hátralévő 2 csoportmeccset lenyomom, meglátjuk mi lesz. én ökör valahogy otthon hagytam Stiebert. Nemtom, valahogy elfelejtettem behívni...
    Most balra Huszti, Buzsáky, Czvitkovics bevethető. Vagy Laczkót feltolom kp-ra.
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    képméretért bocs..
  • zorrobomber
    Dzsudzsák ha játszhat a vb-n akkor mikor? Akármilyen jók is a többiek, nélküle nem ugyanaz a szituáció gondolom :)
    Nekem ma este volt egy kis örömködés az előző évi Bl győztes ellen, de persze nem tartott sokáig... :)
  • Zsolti9014
    Basszus, majdnem meglett!

Rooney a végén vagy 40-ről fejbe rúgta Jonest, onnan meg bement. Feczesin meg Dzsudzsák kiesett, előbbi már nem játszhat a vb-n...

• Zsolti9014
    ezt nem szántam válasznak az előzőre, bocs. :P
  • Zsolti9014
    pár nap és kezdődik a vb, előtte 2 barátságos meccset tudtunk játszani, mindkettőn kikaptunk...
    Dániától kétszeri vezetés után 3-2-re, az északírektől meg - természetesen - meg nem adott gól után 1-0-ra.
    Az északíreket azért választottam, mert mégiscsak brit csapat, és az angolokkal kezdünk a vb-n, a dánok meg erősebbek Marokkónál és Kanadánál. Tovább kell jutni, de ilyen előjelekkel... Korcsmár meg sérült, így nem is tudom kivinni.
  • akvik
    komoly a kisgyerek:O
  • Zsolti9014
    Juvénál viszont gyakran a játékosok maguk nem akartak tárgyalni sem.

Bazze, nagyon fáradt vagyok, de még betöltöm a magyarokat! :)
  • zyndar
    Tess. Ifibe jött 3 éve, sérülések miatt bekerült a csapatba, majd ott is ragadt, azóta wonderkid és spanyol nagyválogatott lett :)
  • bakkerman
    igen,mert ilyenkor ha 0 kezdőre és 48 hónapra veszed,a gép hiába csak az opciós pénz 25%-át kapja meg(első év részlete),de mindenképpen ki lesz fizetve a teljes összeg,így kötelező elfogadnia.
  • karajjj
    most hogy mondod, van benne logika :D rákényszeríted őket a kölcsönszerződéssel
  • bakkerman
    egyébként azt tudtátok,hogy részletre kilehet váltani az opciókat is? például aki juveval kezd,és ugye ott van Quagliarella,Matri stb... opcióval,és ~10m€ az opció értéke,akkor fizetheti úgyis,hogy 0 euro kezdő,és 48 hónapra 10m€,kötelező elfogadnia a klubjának. én erre tegnap jöttem,ez kurvahasznos cucc,mostmár többet fogom alkalmazni az opciós kölcsönt tehetségeknél
  • spiczi91
  • bakkerman
    muhahaha,nagy grat,egyébként meg:
  • zyndar
    Ok, majd otthonról. Egyébként generált, a Genktől érkezett.
  • horrorpops
    nem volt egyszerű meccs. Trabelsi már a 36. mp-ben felrúgta Kuyt-t, a holland be is vágta. sokáig nem történt semmi, majd támadóbb taktikára váltottam, és Macheda eldöntötte a találkozóz.
  • akvik
    Tudnál dobni egy képet Rubén Penáról?
  • akvik
    Grat Lasden,Zyndar és Zsolti.
  • LasDen #76598
    Részemről is befejezettnek tekintem a 2011-es játékot...:D
    mint írtam 2018 szeptemberében lemondtam a Genoatól és az angol válogatottra koncentráltam. addigra vb kijutás megvolt csak a csoport sorsolást vártam, ami elég könnyűre sikeredett, a portugál, chile, kuwait trióval...2 győzelem és 1 döntetlennel továbbmentünk egészen a döntőig ahol újfent portugáliát fogadtuk, de 3-1-gyel elintéztük őket...VB győzelem - pipa :D
    utána lemondtam és 1 évre elvállaltam az arsenalt...egy kicsit megfiatalítottam a keretet és mehetett a dolog...egy 4. hely és egy FA-kupa sült ki belőle...ezután lejárt a szerződés és visszavonultam...:D
    És akor a statisztikám az eddigi leghosszabb játékomból :D
    Eredményeim:
    3 Seria A (Genoa)
    2 Olasz Szuperkupa (Genoa)
    1 BL (Genoa)
    1 EU szuperkupa (Genoa)
    1 VB cím (Anglia)
    1 FA-kupa (Arsenal)

folytatás már a 2012-vel lesz :D