104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
remélem minnél elöbb! :) -
pecaboy #76796 Sztem az eddigi szövegeket pár hét alatt rá tudják majd nyomni, de kérdés, mennyi az új tartalom. -
pecaboy #76795 Az attól függ, mennyiben különbözik a szövege az előző verziótól (jelen esetben a 2011-től). -
karajjj #76794 december-január -
miután kijön a teljes, mennyi időre rá szokott lenni magyarítás?? :D -
Neoncsoves #76792 igen :)
amúgy most játszok a demoval, kicsit más a kezelőfelület, de szerintem megszokható és átlátható. eddig nagyon tetszik -
karajjj #76791 ezt pedig ugye majd az offtopikban tárgyaljuk ki? -
Neoncsoves #76790 úgyse lesz az 14 nap, kábé 1 hét múlva kiszivárog orosz honból, rá 1 napra lesz angol nyelvifájl :D -
2 hét és itt a teljes,el sem hiszem hogy már csak 14x kell felkelnem,és itt lesz a vinyómon ez a gyönyörűség :))) mekkorát fogok én csapatni Alexisékkel...:))) -
elmehet az anyjába a steam -
pecaboy #76787 Mármint mi?
Képességeknél tudtommal nincs maximálás, csak a potential ability-től és annak "szétosztásától" függ, melyik képességből mennyit érhet el. -
geo91 #76786
-
wickx #76785 Utánaolvastam fórumon, most lövik be a szervereket a letöltéshez, és hogy pár órán belül már mindenhonnan le lehet majd szedni -
geo91 #76784 szóljon akinek sikerül letölteni... -
wickx #76783 Nem kell hétvégéig várni a demora!
http://www.footballmanager.com/demo :) -
geo91 #76782 kicsit elpicsáztuk a sevillát :D
ez meg csak úgy eszembe jutott :D
-
geo91 #76781 az az alap ififizetés. :) amúgy előszerződésben heti 5 ezer euró lett aláírva, 5 évre. gondolom nem sokáig lesz annyi, ha majd jönnek érte sorra az ajánlatok, úgyis sírni fog a nagyobb fizetésért. -
ha a max. amit elérhet, az 7, akkor úgysem megy fel 8-at :) -
pecaboy #76779 70 eurós fizetéssel én is elhozám a Lökbe... Tán még 70000-essel is
-
pecaboy #76778 Jaja, összpontosítás az csatárnak nem fontos, a higgadtsága meg három-négy év alatt sztem felmegy vagy nyolcat-tizet. Pláne egy jó mentorral, speciális higgadtság edzéssel meg meccsrutinnal. Épp ezért én a higgadtságát növelném a személyre szabott edzésénél.
Regen csatárnál ill. támadó középpályásnál, ha a potenciálja nagyon magas, általában az ösztön a legfontosabb, mert az csak pár pontot szokott fejlődni, és mentorral sem nagyon növelhető. Ezenkívül az eltökéltség, hogy minél gyorsabban fejlődjön és kihozza magából a maximumot, de ez fejleszthető mentorral (ennek a srácnak eleve 18, szépen is gyarapszik). Ugyanebből a szempontból még a munkabírás, de ahogy elnézem, ő ebben is egyre jobb. -
én akkor már inkább a higgaddtságot hiányolnám, de ezzel mindig úgy voltam hogy az esélyt úgyis megkapja, aztán ha lövi a gólokat tőlem aztán fejen is állhat a meccsek közt :) -
mihez kell az csatárnak? -
Zenszkij #76775 összpontosítás 5 az kevés... -
pecaboy #76774 Jéézusom...
(Ja nem, a tied
)
-
farferi #76773 Nem kínzom magam, a Darlingtonnal még úgyis bl-t kell nyernem(már ha ez nem önkínzás) -
utóbbi két FM már abszolút játszható,és 90%-ban bugmentes volt már a kiadás után,legalábbis én a 10-ben és a 11-ben nem találkoztam szembetűnő buggal. fölösleges januárig kínozni magad -
geo91 #76771 ha így fejlődik tovább, 17 éves korára könnyen az első csapatban találhatja magát -
Solt #76770 Dettó... -
farferi #76769 Én csak január-március közt fogok játszani vele, amikor már teljesen fel lesz javítva..Eddig mindig szívtam, hogy elkezdtem valamelyik csapattal, aztán kezdhettem újra a pecs miatt. -
kapnánk-ot akartam írni,csak lemaradt az N betű,meg a 16 napra elé A betűt akartam,este van már :) -
/grammar nazi
kapnék
/grammar nazi
:DD -
király lenne hétvégére kapnák a demot,azzal faszán ellehetne lenni arra 16 napra,amíg jön a teljes :) -
#FM12 is officially gold & will release on Oct 21. Demo still planned for the weekend - if that changes, I'll tweet about it.
-
farferi #76764 És mindez csak véletlen
-
karajjj #76763 nekem az első nb1-es szezon előtt az utolsó felkészülési meccsen 6 hónapra lerúgták a legjobb védőmet :D -
farferi #76762 Első bajnoki a Huddersfield ellen idegenben.Nyertünk, ez jó.A második percben lerúgták a legjobb védőm, a félidő közepén meg az egyik csatáromat, ez nagyon nem jó. -
karajjj #76761 ígyvan, én is minuszba vágtam a barcikát, aztán feljutottam, jöttek szponzorok és egyből nem volt semmi gond -
geo91 #76760 ameddig jönnek az eredmények szerintem szarnak a fizetési keretre, legfeljebb megjegyzik hogy magas, ezért nem fognak kirúgni. -
farferi #76759 Leszorítottam -30k-ra,gazdasági zseni vagyok
.Csatár viszont kölcsönbe se jön sajna.Lehet, hogy életemben először 2 csatáros játékra kell álnom, ha bejön egy sérülés?
-
farferi #76758 Majdnem ikszeltünk aMU-val, szintén felkészülési meccsen.