104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #76837
    egészen kurva jónak tűnik így elsőre...:DD
  • penge96
    Na, nekem ez is ugyanúgy szaggat meccs közben mint a tavalyi... mi a f*szomért...
  • hugopareiros
    csapapatnév -> team policy
  • DONGUBA
    na es hol van?
  • Janika114
    Nem kell már megtaláltam.
  • farferi
    Isohunt-ról ne szedjétek mert fake
  • Janika114
    Nem tudjátok hova tünt a csapat beállítások mármint az a beállítások ahol betudom állítani h az aszisztens szervezze a barátságos meccseket meg ezeket, mert nem találom.
  • Fyrex
    de ha csak simán a steamben rákerestek akkor ott már le lehet tölteni.. :)
  • penge96
    Nekem marhára nem jön be ez a steames trükk, de ha a címsorba írjátok be a "steam kódot" (számítógépen belűl) akkor is elkezdi tölteni.
  • DONGUBA
    Csak meccsnezes kozben lassabb.....amugy gyors mar le is nyomtam sok meccset csak meccs kozben szaggat
  • hugopareiros
    Nagyon jó lett az új rész.
    Olvastam, hogy valakinek lassabb mint a 11 volt o.O
    Nálam és haveromnál is sokkal gyorsabb. A 11 se volt lassú, de ez érezhetően száguld ahhoz képest (gondolom azért mert kevés játékos van betöltve ezekbe a quick loados lehetőségekbe).

Nagyon jók az újítások. :)
  • DONGUBA
    YOU CAN INSTALL FM 2012 EVEN IF IT`S NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY:

1. INSTAL STEAM
    2. PRESS CTRL+R - RUN WINDOW APPEARS
    3. TYPE "steam://install/71280#" IN THE RUN WINDOW
    4. NEXT -> NEXT -> ... -> FINISH
  • Mor3llo
    Rengeteg olyan apró újítás van benne a játékban, amikre eddig mindig csak fél gondolatokkal figyeltem oda, hogy de jó lenne, ha ezt így csinálnák...és lám, megcsinálták így :D
    Pl. Meccs közben, Opposition Instructions. Végre nem csak emberre lehet speciálisan beállítani a dolgokat, hanem ámblokk, egy posztra. Így nem kell szarakodni majd annyit, meg újraállítani mindent, ha bejön egy csereember..
  • DONGUBA
    Real.M-Barca 5-1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....kicsit szoptam
  • miszka
    Üdv, valaki letudná írni részletesen, hogy tudom letölteni és telepíteni sehogy sem sikerült tegnap este óta próbálom, köszönöm előre is a segítséget.
  • Neoncsoves
    aranypénteeeeeeek! :D
  • bakkerman
    szuperkupa odavágó Real Madrid-FCB 3-0 labdabirtoklás 30-70 lövés 8-21 ebből kapura 3-11 8 sárgalap,ebből 6 Real Madrid részről,hnap folytatom,most irány a kocsma,további jó gémet mindenkinek
  • Itsuki
    Ez csak természetes,azért a szurkolókat nagyon jól megcsinálták... mondjuk ennél több nagyon nem is kellene,nem ez a fontos... kezelőfelület s logikusabb lett,jó lesz ez;)
  • DONGUBA
    Jo de csak a lapin ilyen:)....detail-nal allitottam ott 2 csillag volt a speed a beallitasoknal csillagot se adott:DDDDDDD..
  • bakkerman
    igen

76817: nekem gyorsabban mozog,és tölt a gém,meccs közben ugyanolyan mint a 11,beállításoknál a 3D-re nekem a 11 5 csillagot adott,ez most csak 4.5-et
  • DONGUBA
    Azt mar latomn hogy erosebb vas kell neki mint 11-nek:DDDD....lapin siman futott a 11 a 12 szaggat meccs kozben
  • BBeno2
    csak steam-en keresztül tölthetem le a demo-t ?
  • RedJohn
    Az új stadionok szerintem kurva jók lettek. A közönség is sokkal jobb mint volt. A játékosok mozgása is elég tetszetős szerintem.
  • pecaboy
    Rá is fért már a játékra a teamtalk reform... Remélem, jól fog működni.
  • bakkerman
    ez a kibővített team talk kurva jó,és azis nagyon hasznos,hogy kiírja hogy a játékosaim meccs közben milyen motiváltak,pl.: most első bari meccsen Sao Paulo ellen félidőben Busi,Abidal meg Xavi "uninterested"-be voltak,le is ugattam őket,hogy ugyan már vegyék már komolyabban
  • bakkerman
    igen
  • bakkerman
    Barcaval kezdtem egyből,am érdekes Tevez átadón van már a játék elején,59 misi az asking price-a
  • Itsuki
    csak 6 hónapot lehet vele játszani?
  • bakkerman
    áááá geci annyira jó a gém,hogy annyi mindent írnék,de inkább csak annyit írok: KÖSZÖNÖM SI GAMES :)
  • RedJohn
    Most szedtem le az FM 12 Demot és nekem nagyon bejön a game. Remélem minél hamarabb kijön hozzá a magyarítás, mert nagy szükség lesz rá
    Amúgy csak nálam nem volt közönség?
  • Mor3llo
    Mire a legjobb felkelni péntek reggel másnaposan(a reggeli meglepetéscumin kívül)? Naná, hogy az új FM demóra...:D
  • geo91
    közben megoldódott a probléma
  • karajjj
    fel kell tenni a steamet a c-re, utána el lehet valahogy költöztetni a másik meghajtóra, a gugli a haverod
  • Pettersson
    Sajna a steam belső dolgaihoz nem értek. :(

Közben fent van a demo és megy is. :) Most egyelőre a játékosokat nézegetem. :)
  • geo91
    valamiért azt írja nincs hely egyik lemezen sem, pedig van mindkettőn... mondjuk a c-n elég kevés... nem lehet neki beállítani hogy a d-re mentse? mondjuk direkt a d-re tettem fel a steam-et is, hátha az lesz akkor az alapértelmezett.
  • penge96
    Hát nekem nem reagál semmit :/
  • Pettersson
    Elindítottam a steamet, én akkor nyomtam, majd beléptem és utána run/futtatás majd oda beszúrtam azt ami oda le van írva és elkezdte letölteni, meg telepíteni.
  • penge96
    Mi? Hol nyomjak Ctrl+R-t?
  • geo91
  • Pettersson
    Nem tudom elfér-e ez itt, ha nem akkor majd gyomláljatok:

YOU CAN INSTALL FM 2012 EVEN IF IT`S NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY:

1. INSTAL STEAM
    2. PRESS CTRL+R - RUN WINDOW APPEARS
    3. TYPE "steam://install/71280#" IN THE RUN WINDOW
    4. NEXT -> NEXT -> ... -> FINISH
    5. STOP COMPLAINING
    6. LIKE THIS COMMENT