104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• KoniZTE
    Dánkesün :)
  • hugopareiros
    steamet letölt, azon belül megkeresed a demót és voala :O
  • KoniZTE
    minden oldal arra a bizonyos oldalra visz.......
  • KoniZTE
    kössz menő
  • karajjj
    rengeteg helyről le lehet tölteni már, gugel a barátod...
  • KoniZTE
    Leakarom tölteni a demót, de ezt írja ki az oldal ahova visz
    Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
    Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhető
  • Juliano82
    Patch nincs felrakva. A Patch-el müködik a mentett állás?
    Debrecen csapatát irányítom.
    Este megnézem ír-e ki valamit ha rajtahagyom az egeret.
  • pecaboy
    Ha rajtahagyod az egeret a szürke stadionbővítésen, mit ír ki, miért nem engedik?
  • karajjj
    a patch mindenképpen kellene
  • bakkerman
    melyik csapattal vagy?
  • Juliano82
    Sziasztok!

Nem akarok spamm-elni de megint ugyanazzal a problémával jönnék. Már 3. éve nem enged stadiont bővíteni a játék. (nem visszautasítanak hanem nem elérhető ez az opció mert "halványszürke) Mondhatni teltházak vannak folyamatosan és a rendelkezésre álló pénzkeret is bőven elég lenne.
    Patch egyáltalán nem lett telepítve. Bug lehet ez a játékban vagy legyek türelemmel?

• LasDen #76946
    a tökéletes taktikomat nem tutták követni így elszarták...:D
  • bakkerman
    na de a moldávokat otthon püföltük 4-0-ra,a csoport 3. hely meglesz,ami szerintem szép eredmény
  • bakkerman
    na az még szebb,mert a játékban sokkal jobb a magyar csapat a finnnél :D
  • LasDen #76943
    elkeserítelek, mer múltkor magyarokkal én is vagy kikaptam vagy döntetleneztem velük...:DDD
  • bakkerman
    San Marino-Finnország 1-0

szerintem ezzel valamiféle negatív rekordot felállítottam,ebben a fórumban válogatottal még senki nem kapott ki San Marinotol,de szerintem még gólt sem kapott senki.
  • Neoncsoves
    én is ebben a hitben voltam mint te. egészen idáig, igazából mostmár dobozost nem nagyon fogok venni, max ha nagyon muszáj. FIFA 12-t megvettem, 1 darab szaros papír van rajta a cdkulccsal, azt csók. ennyi erővel vehettem volna 5ezerért cdkulcsot, de reménykedtem hogy normális lesz... ugyanez igaz bármelyik dobozos játékomra, azokból pedig van azért 1 pár.
  • Balázs 17
    és ha beteszed a lemezt, az olvasód pedig pont meghibásodik és darabokra szaggatja a cd-t?
  • bakkerman
    Finnország-Bolívia 4-0
    Portugália-Finnország 1-0
    alakulgat,portugálokat olyan szinten lebunkerfociztuk,öröm volt nézni,23 lövésükből 12 volt távoli,annyira nem tudták bejátszani a labdákat a védelmünk mögé :)
  • bakkerman
    én nem hurrogom le a steamet,de szerintem az a biztos,amit az ember kézzel meg tud fogni,inkább beslattyogok egy eredeti játékért egy tescoba,vagy 576-ba,mint hogy a pénzem,és a megvett értéktárgyamat egy szerverre,egy accountra meg egy jelszóra bízzam,ami kis túlzással akármikor összeomolhat,akármikor csődöt jelenthet satöbbi...
  • Itsuki
    Nem felelhet meg mindenkinek minden így a steam se. ez a te véleményed. engem az idegesitett,hogy amikor beakartam lépni,mindig küldtek 1 4számjegyű kódot és nézegessem mi az. hát töltse le a patchet meg stb legalább nekem nem kell...
  • SuLtAN17
    Nekem és az én baráti körömben állandóan becrashel az igazi lopni még nem lopták de ez igazán minimális elvárás manapság szerintem. Ez az én véleményem csak nem kell osztani nekem csak rossz tapasztalatom van velem főleg az CoD: MW2 miatt. Kifagyás nem csatlakozás ésatöbbi ésatöbbi
  • Neoncsoves
    legmegbízhatatlanabb? mivan? tudod hány játékot vettem náluk bankkártyával? furcsa, még nem lopták el semmimet. ja és nem szokása becrashelni se.
  • zorrobomber
    "A világ legrosszabb"? Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :) Meg mit értesz az alatt hogy jelző program?
  • SuLtAN17
    Hmm az nagyon baj mert a Steam a világ legrosszabb, legmegbízhatatlanabb, insert random rossz jelző programja, amit valaha ember alkotott. Kiráz ettől a hideg, hogy a steamről jön majd minden patch, fix etc le miért kell ezt....
  • zorrobomber
    máshol is meg lehet venni de mindenképp steam-en keresztül aktiválod
  • G.Freeman
    Csak steam-en lehet megvenni az fm12-t vagy van más lehetőség is? (warez-en kivül)
  • bakkerman
    belgium-finnország 4-0,jöhet a következő taktika
  • bakkerman
    kezdtem egyet a finn válogatottal az fm11-ben,2011 januárját írtam be kezdési időpontnak(mert betöltöttem a finn bajnokságot),és meglepődtem,mert 4/4-el állunk,12 ponttal,legyőzte az "elődöm" a hollandokat idegenben 2-0-ra,és otthon a magyarokat 3-1-re,meg san marinot 4-0-ra otthon,meg moldovát 3-0-ra idegenben,így lazán megcélozható a 3. hely a csoportban,még játszunk a moldávokkal és san marinoval is,az kapásból 6 pont,18 ponttal szerintem simaügy a 3. hely,és akár a magyarokat is elkaphatjuk
  • pinnacle
    igen, persze ez igaz. De ez annyiban nem befolyásolja sztem a meccseket. Igazolások és meccseredmény generálásánál term. szinte ugyanaz lesz.

Nekem kicsit könnyűnek tűnik a demo, de remélem ez tényleg ilyen SI betegség és a teljes jobb lesz. Mert eddig ez rohadt meggyőző. Tetszik.
  • karajjj
    akkor meg mindenki telibe ugyanazt a generált játékot kezdi, ezért lehet az, hogy mindenkinél pont ugyanaz a csapat jó, pont egyformán szar 1-1 játékos, egy előre legenerált bajnokságban nem szabad sok következtetést levonni
  • pinnacle
    yep, fél év, német bajnokság nincs. Többi úgy ahogy van.
  • karajjj
    mostis előre elkészített mentésekből lehet kezdeni játék?
  • pinnacle
    Áhh, azt se tudom 1 éve mit tettem :D nem hogy még a demora emlékezzek :D

De remélem akk. most is igy lesz :)
  • DONGUBA
    A 11 is konnyu volt a demo aztan maga a jatek mar nem annyira nem emlexel?En igen...barkivel nyomtam a demot kiraly voltam de a fullban mar nem igazan
  • bakkerman
    Malaga-val próbaképp kezdtem egyet,elején szarok voltunk,aztán olyan novemberre már 2.-ok vagyunk,és otthon vertük a Real-t 3-0-ra,csak Javi Martinez és Vertonghen jött. Geci sok pénz van malagan,már novemberben jött az üzi,hogy a tulaj még 30 misit adott igazolásokra...2 éven belül lazán meglehet fogni a Barca-t a játékban a Malagaval
  • farferi
    Nekem is fut a szekér a Poollal, a MU-t pl. 3-1-re vertük el.
  • pinnacle
    Külföldi fórumokat olvasva úgy tűnik könnyű lett a 12.
    Demo mindenképp, egyesek West Brom és egyéb gyengébb csapatokkal veretlenül tolják a PL-t.
    Szal lehet várós lesz a patch, hogy legyen egy kis küzdelem.

Juvéval kezdtem, 0 igazolással taktikát kb. leszrva is 7 ből 6 győzelem.
  • Huni92
    Én is belenéztem a demoba, 10-12 meccset nyomtam le a Reallal, de az már nyilvánvaló, hogy nagycsapattal kezdeni ezúttal is értelmetlen lesz, mert bucira lehet verni minden csapatot. :D
  • BBeno2
    hát jó kis meccs volt.

a nagyöreg döntött de jópár helyzet maradt ki. elbenzemázták mindet.