104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    nekem nagyon kamuszagúnak tűnik
  • Redmer
    Itt vásároltál már cd kulcsot? (vagy esetleg ismerősöd, barátod)
    Mert ha ez működik én is kipróbálom,és nem fogok warezolni.
    Ennyi támogatás részemről bőven belefér.
  • bakkerman
    remélem aki holnap korán kel,fm12-t lel :)))
  • bakkerman
    a fifa manager arcade,az FM meg "szimulátor",mindkettő más rétegnek felel meg,jön be. az rfactorral játszanak a 20+-os vérbeli szimulátorosok,az nfs meg megmarad a 14 éves arcadehuszároknak
  • zorrobomber
    finoman szólva széjjelveri, ahogy figyeltem, 1-2 hete még toplistás volt steamen a 2011(!!), a napokban pedig már stabil első a 2012 :)
  • Mor3llo
    Próbálnak loholni az FM után. Az FM ennek ellenére szétveri évről évre. Hiába no, nem minden a grafika, meg a hamburgerár a stadionban ;)
  • zorrobomber
    ITT 3490.-
  • zorrobomber
    csak tudnám hogy akkor miért rakják bele? :) dísznek?
  • bakkerman
    fifa managerbe köztudott hogy nem szabad magyar csapattal kezdeni(vagy úgy általánosságba a 7-8 nagyobb bajnokságon kívül sehol),ahol czvitkovics még pár éve csatár volt,és a kaposvárral veretlenül lehetett bajnokságot nyerni :)))
  • Itsuki
    Beprobáltam a FIFA manager 12öt,hiszen kiemelték hogy 700 újitást végeztek. Elkezdtem a DVTKval, Carreno a legjobb csatárjuk,18ezres a DVTK stadion ahol csoda ha 2ezren vannak 1 nb1es meccsen,játékosok sincs benne,és nagyon gagyi. 20perc uninstall...
  • eLiXir
    Gondoltam, hogy idén én is szánnék rá pízt és támogatnám a készítőket, hol a legolcsóbb sima CD kulcs a játékhoz, valaki tud ebben segíteni?
  • zorrobomber
    jaja
  • karajjj
    csíp a pisi? :D
  • zorrobomber
    valahogy én most azt érzem a vizeletemben hogy kiforrott rész lesz az idei, ugyhogy berendeltem, holnap jön..
  • gabber_saviola
    fúj, az valami betegség lehet. :D
  • karajjj
    távozz sátán!!!!
  • The Special One
    a FIFA Manager 12-t próbálta már valaki?
  • gabber_saviola
    fu tényleg, az offba kellett volna ezt írnom. :)
  • karajjj
    nade moderátorúr!
  • gabber_saviola
    jöjjönmá :P
  • karajjj
    nekem eddig még eszembe sem jutott, pár hete jöttem rá arra is, hogy már akkor is játszik meccset a tartalékcsapat, ha nincs bajnokságban :D
  • Mor3llo
    Mondjuk én azt hittem, hogy mindenki így csinálja :D
  • zorrobomber
    én is ezt szoktam, bár nem kifejezetten a sérülések elkerülése végett, hanem egyszerűen jobban játszanak ha van match fitness
  • farferi
    Ok.Ezt a tarcsis dolgot kipróbálom majd.
  • Nightwish006
    Ugyan ne vedd magadra, csak kajak tényleg mindig ez van :P Nem kötekedni akartam;>
  • karajjj
    na ez egy okos döntés
  • pinnacle
    Nekem nagyon ritkák az ilyenfajta sérülések, mert a sérülés végén leküldöm a tarcsiba, hogy meccsfitt állapotig játszon ott. Ritkán sérülnek ezután meg nálam legalábbis.
  • karajjj
    én már kb 6 éve észrevettem, hogy ha valaki visszatér hosszú sérülésből, akkor az első meccsén kb 80% az esélye, hogy újra lesérül
  • farferi
    Úgy látszik nem olvastad el rendesen amit írtam.Nem a sérüléssel van bajom, hanem ahogy bekövetkezett 2 játékosnál is.Érdeklődni csak szabad,nem ?
  • Nightwish006
    Miértvan az hogy minden évben megy a sok a sérült bug szöveg? :P Shit happens
  • farferi
    Bug vagy balszerencse?Liverpoolal játszogatom a demót, Gerrard mint kulcsember sokáig sérült volt, mikor felépült a 60. percben becseréltem, had játszon egy kicsit.Mi történt?Lerugták 2 hónapra megint.Most játszottam egy bajnokit, másik jó középpályásom szintén sérülés után de felépülve beáll a végére.Persze lesérül 1 hónapra ő is.
  • Solt
    Akkor van ez, ha az asszisztensre vannak bízva az ellenfél utasítások. Előszeretettel alkalmazza a "hard takling" opciót...
  • BlueMaster
    Én a pick pack-ba kértem, így ingyen hozzák ki! :)
  • pinnacle
    Én melóba kapom meg, oda is kértem a postázást :D
    Vihetem a gépet is :( :D
  • BlueMaster
    Én is így tettem, szombaton hozzák, már alig várom!!!!

A 9000 Ft pláne úgy baráti, hogy a steam-en, és a gamersgate-en is 50 euro.... Az nem egészen 9000 Ft...
  • pinnacle
    Előrendeltem a játékot. a 9000 Ft-os ár még baráti a magas devizaárfolyamok miatt :(
  • KoniZTE
    az hát :D na meg egy piroska is van :D
  • KoniZTE
    ja, azokat már meg sem említettem
  • bakkerman
    barimeccsen 7 sárga....na kiváncsi leszek a teljesre,mert szerintem ez egy nyílvánvaló bug
  • bakkerman
    nagyon sok a srága látom nálad is,akkor nem csak nálam jött elő