104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én a demoban már kiéltem a gyerekkoromat a reallal, úgyhogy nem kezdek ilyen gigászi klubbal :) -
én először Barca,aztán Videoton(bejutok a BL főtáblára,kihasználva a kurvajó anyagiakat,ami Szuzának nem sikerült),Monaco(visszajuttatom őket az élvonalba csak francia játékosokkal),de már lenne itt a vinyómon a gém...:( :DDD -
én már azon gondolkodom úgy dél óta, hogy kivel kezdjek, de fogalmam sincs még :D
mindenesetre leugrom a boltba cigiért meg energy drinkért ^^ -
jogos :) kiírtam offtopik fejlécébe, hogy ott lehet, bár ezek fölösleges dolgok, érkezik az elkerülhetetlen :D -
karajjj #77073 az input mezőben ottvan -
egy időben nem használhatjátok egyszerre, mivel a játék a steam fiókodhoz lesz kötve, az pedig nem támogatja a több gépről történő egyszerre belépést. -
de egyébként ha rám hallgatsz beírod a bannerba hogy no warez, és szó nélkül törlöd a warez hsz-eket, nem kell rájuk válaszolgatni hogy ejnye bejnye -
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ha megvennénk eredetibe a játékot azt fel lehet-e rakni több gépre. Utánaolvastam egy kicsit, azt írta, hogy egy steamfiókról feltehetem több gépre, viszont ha az egyiken megy, akkor a másikon nem mehet. Ha van valakinek erről információja segítsen pls, nem vagyok nagy steames viszont lennénk a gémre négyen és úgy már megérné összedobni. -
persze mi is így álltunk hozzá kapálóval meg somával
-
Ma megint celozgatsz?D:D:D:D:D:D:D -
várd ki amíg jön a skidrow és a reloaded verzió. HUEHUEHUEHUE -
karajjj #77066 eddig kifejezetten jólviselkedik mindenki, aki meg nembír majd magával, azt egy huszárvágással kirakom a topikból :D -
hehe, énis kiváncsi leszek hogy fogja bírni
ezért jó ex-házigazdának lenni itt 

-
na ha ez igaz,akkor egy MW3 kulcsra én vevő leszek -
karajjj #77063 óhogyrohaggyámek -
eLiXir #77062 Na ez megnyugtató, köszönjük! Már csak jelentkeznie kéne a krapeknak:) -
szevasz diósgyőr,7 forduló után kibasztak,10. helyen álltunk sok döntetlen miatt,azt elküldtek...3 napig voltam munkanélkül,jelentkeztem a tök utolsó nb1-es kecskeméthez,benntkellene tartanom őket,rögtön hoztam is pár benchwarmert,Lisztes,Szili,Mettomo,Kriston,Pető,kiegészítem a keretet velük -
pinnacle #77060 Hihetetlenül apróság de eszméletlen:
AJAX stadionja behúzható tetővel van, jó idő esetén irja, hogy a tető nyitva marad, esetleg rossz időjárás jelentés miatt pedig behúzzák. Ergo olyan h. rossz a pálya az Ajax számára nincs, hazai környezetben persze :) -
brammwamm. Ismerem a srácot, rendszeresen tőle veszek Steam kulcsokat, jóval olcsóbbak és teljesen okés a cucc amit ad, steamen pöccre megy (kivéve ha aktivációs zár van rajta, akkor VPN-en keresztül kell a steamre belépni, aktiválni, utána vissza a normál állapotba - ezt is leírja). Ha nagyon szkeptikusak vagytok, akkor a hardverapron ezt nézzétek meg a hirdetését, és a hozzászólásokat.
Kareszkám neked meg glhf a következő két hét spam és warezáradatához, házigazdaként, az első megjelenési időszakodhoz
Majd benézek hogy teljesen agyfaszt kaptál e már, vagy még trollkodjak én is egy kicsit :D:D:D
-
azért elég érdekes,hogy a szpari elleni itthoni rangadón 3110 néző volt,míg a többi hazai meccsemen cegléd ellen 3800,vecsés ellen 4100,makó ellen a nyitó fordulóba 6300...pedig szpari ellen lazán 8-9 ezerre számítottam,mind1,nyertünk 3-1-re -
Vááá 12:05 a csomag úton van az átvevőhely felé!!!!
Remélem akkor ma lesz abból a szombatból!!!! -
A gamersgate-en 0,04 euroval olcsóbb... 
Nekem holnap jön a cd galaxistól, már alig várom.... -
na a nagy várakozások közepette kezdek egyet a DVTK-val az FM11-be,természetesen cél a feljutás -
pár hete be van tárazva nálam, ezek szerint most már meg kéne néznem :)
(nem teljesen focis film de jó sok focis cameo van a Torrente filmekben, na meg amikor a fia bevallja hogy nem az Atletico-nak szurkol azon fetrengtem :D ) -
az nagyon jó film,a főszereplő csávó nagyon nagyot játszik benne,én nagyon beleéltem magam a filmbe,már kétszer láttam,megunhatatlan,a hangulata,a zenék,a mondanivalója,nagyon jó film! -
karajjj #77052 | #77031 -
eLiXir #77051 Hol a legolcsóbb a digitális verzió? Mert steamen ilyen 14 ezer körülért van ha jól számolom... -
Utley #77050 Srácok ezt hány gépre lehet feltenni?Mert ha nem csak 1-re akkor beruházok :D -
Jó film bizony :D Minden új FM kijövetele előtt végignézem az ilyen focis filmeket...Green Street Hooligans, Futball Faktor, The Firm, The Damned United stb...és megfigyeltem, hogy ezen filmek 80%-nál a West Ham van a középpontban. Ez szimpatikus volt, és most elhatároztam, hogy velük leszek. Egyébként elképesztően brutális keretük van a másodosztályhoz képest... -
geo91 #77048 természetesen az első karrierem a kedvenc csapatomnak szentelem
-
geo91 #77047 focis (pláne, hogy menedzseres) témában nálam az elátkozott leeds united (the damned united) mindent visz, a legjobb ilyen témájú film szerintem. -
geo91 #77046 jé, ez ismerős :D nem rossz film a green street hooligans :D -
Cél: egyértelműen a feljutás! -
élnek a szerverek, élnek a rendszereke...lehet akiválni! -
Itsuki #77043 Jó ezt csak felhoztam,igazad is van:) de szerintem egy picit ovis a játék,mindenféle buta videó,hogy kezdödik a bajnokság,vagy hogy jelöld be ki lesz a 15... vagy hogy nem is tudom mi:D alapból be se jött az a körités,túlcicázott,erre 5 forintot nem adnék ki,pedig tcm05ig csak az ea sportsal játszottam... -
Neoncsoves #77042 keletről (ha megvan a forrásod illetve kapcsolataid) nagyon olcsón lehet szinte bármit szerezni. és szerencsére ezeken a játékokon nincs régió zár... -
karajjj #77041 hát azért ott sincs kolbászból a kerítés, plusz hallottam már, hogy az olcsó játékoknál crack is volt a lemezen :D de ennyi pénzt lehet, hogy megérne -
Redmer #77040 Köszönöm válaszod. Lehet hogy egy próbát megér. -
Eredeti játékok topikban már ki lett beszélve párszor, én is szkeptikusan állok hozzá, nem vásároltam még, többen állítják a topikban hogy ők már vásároltak, sőt rendszeresen vásárolnak itt. Most írtam az email címre, ami ahogy figyelem egy levlista, mert más címről androidos telóról írt vissza egy csóka hogy megnézi holnap kapható -e már az FM.
Főnököm meg most ecsetelte hogy pár hete 10000ft-ból mennyi mindent(4*5 különböző múzeumjegy, étterem+kávézó 5 emberrel) vett Ukrajnában pár hete, kezdem elhinni hogy ott tényleg kapni ennyiért dobozos FM-et. Márpedig ilyen szemszögből nézve pár iskolásnak jó biznisz lehet megvenni a dobozos játékokat és árulni belőlük a kulcsokat. -
Redmer #77038 Nekem is, azét érdeklődöm.