104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hát igen tőlünk nyugatabbra a 10ezer forint egy takarítónő félnapi bére -
barcames #77159 2011 magyarosítás jó az új részhez? (persze gondolom nem 100%-ban) -
Neoncsoves #77158 azon a 3ezren akadok fent igen. ha 7 ezer a kezdőár, akkor fél év múlva már csak 4 ezer lesz dobozosan, így meg fél év múlva lesz 7ezer... -
Itsuki #77157 most azon a 3 ezren akadsz fent? 3ezerért venném meg,mert új játék. számomra 2ezer az a határ amit megvennék... 3ezerért tényleg új... ennél többet amúgy se adnék ki,de tényleg, azért erős multiplayer támogatás nincs benne. az más kérdés hogy az angolok ki tudják adni,itt meg (szinte) kelet európába azért 10ezer forintból be tudsz vásárolni.. -
Neoncsoves #77156 egyébként szerintem alapból ez az 50 euros meg 10ezres ár nevetséges ezért a játékért. semmi olyan tartalma nincs, ami az embert arra késztetné, hogy megvegye. komolyabb online része sincs, semmilyen community oldal, etc... ha 7ezer lenne a dobozos ára, talán megfontolnám, hogy megveszem... -
a 2011-es cuccok kompatibilisek a 12-es játékkal. -
geo91 #77154 a menedzser kép eltűnésre én megtaláltam a megoldást, persze ha eltűnt, azt már nem lehet visszahozni. annyi a lényeg hogy közvetlenül a mentésben nem szabad újratölteni a skint vagy bármit állítgatni, hanem ments és lépj ki a mentésből és úgy állítsd be amit szeretnél és már játszhatsz is. -
Zenszkij #77153 Jó hát mondjuk ez noobság ez a 288.000 játékos. Eredetim van. Kétmagos proci, 4 giga ram, de a meccs beakad képileg és kirúgásból gól lesz, lőtte a kapus. -
Zenszkij #77152 Ja igen meg a meccs közbeni sérülések. Mondjuk az mindig is aránytalanul sok volt az FM-ben. És nem tudom, de továbbra is létezik-e az a hiba, hogy ha a beállításoknál bekapcsolom az allways reload skin on confirmet, akkor a menedzseremnek beállított arckép eltűnik? -
pinnacle #77151 Teljesről beszélünk?
Nálam egyáltalán nem kimagasló a lapok aránya. Sőőt, hivatalos fórumon se olvastam róla ilyeneket.
Meccsmotor mit szarakodik? Nem támadok, érdeklődök.
Jah és most olvastam, hogy egyik srác panaszkodik, hogy rohadt lassú neki az FM és mekkora szar.
Kiderült 288.000 játékost töltött be az okos:) -
Neoncsoves #77150 inkább a szabálytalanságok száma ami érdekes... volt olyan meccsem a demoban, hogy 20 szabálytalanságom volt de ugyanakkor 2 sárgám. azért az ilyesmi ritkaság, pláne gyenge ellenfél ellen -
Zenszkij #77149 Sárga lap, piros lap, meg hogy túl könnyű a játék, a meccsmotor néha baxaxik. -
pinnacle #77148 Minek vegye meg?
Már most elérhető a kupák, csapatok, nevek, bajnokságok nevének eredetijét beállító fájl. Logók, facepackek is szintén.
Skineket is elkezdték csinálni már.
-
pinnacle #77147 Milyen bugokra gondolsz ha kérdezhetem? :) -
Zenszkij #77146 Picit egyet kell értenem. Kellenek még a patchek facepackok stb, stb. Ez a játék így még elég felületes. Ezeket a rohadt face és mezpackokat igazán belerakhatná már az FM, vegyék meg a jogokat. -
nem -
laac #77144 Hali!Tudja valaki,h a 2011hez lesz még frissítés?? -
én inkább a 11-est pörgetem, szerintem ez az új semmivel sem lett jobb mint az, csupán design meg egy kis púder, amúgy meg bug-os mint az állat -
pörög a topik,2 ember játszik,a többiek meg várakoznak :DDDD -
az eredeti játék bolti ára 9000-10000 Ft között mozog, steam-en 50 € (kb. 15 rugó), na most ki az a hülye aki a steamen vásárol??? -
te voltál tévedésben.
a képmutató meg nem tudom, honnan jön :) -
karajjj #77139 ezt eddig is lehetett tudni, sőt sokan csak akkor kezdenek játszani, mikor a magyarítás elkészül -
hugopareiros #77138 de azért azt valljuk meg, hogy kicsit képmutató a topik
Eddig azt hittem, hogy itt a nagytöbbségnek megvan eredetiben a játék...aztán most látszik csak, hogy az a nagytöbbség összvissz 2-3 ember. :) -
karajjj #77137 mondjuk, ha nem csak kötekedni jönnél, hanem visszaolvasnál egy kicsit, akkor megtudnád... -
egyébként mennyiben másabb, vagy tud többet a 12 mint a 11? csak azért kérdezem, mert már 3 napja kijött a gém, de nem igazán dicsekedik vele senki, netán ennek az az oka, hogy még nem jött ki a warez verzió?
-
kreatív, de tőled nem is vártam ennél jobbat :D -
Nesze. -
Ja, ideje új bannert csinálni :P -
ez performansz volt a javából :D
-
eLiXir #77131 Hol a legeslegolcsóbb digitális verzióban? Mostmár komolyan megveszem.. -
Itsuki #77130 hát annyi idősen:) ma voltam ajka-fradi tarcsin én inkább nem mondom h a kapusunk 20 évesen ma milyen gólokat...:D -
karajjj #77129 ma pont beszopott egyet a Hoffenheim ellen, de amúgy tényleg jó kapus -
Itsuki #77128 Gladbach kapusa... nagyon tehetséges.. -
Nekem is az egyik scoutom dobta ki, megérte kezdésnek mindenkit kirúgdosni és 20as jelen és 20as jövőbeli képeséggűt felvenni.
-
életemben nem hallottam még stegenről, de abszolút nem rossz. :) -
Az ablakos megoldás bejött a másodikat meg késön láttam már meg :)
kapus
Verratti -
alt + f9, beteszi beteszi a dokumentumok/sports interactive/fm12/screenshots mappába. -
pinnacle #77123 ablakban futatni v. F12 és vhova csinal magatol képet -
Print screenel az asztalt fotozza le, van valami megoldás rá? -
verrattiról meg az új kapusodról lökjél pikcsőrt :)