104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• asad
    köszi, es akinek már megvan, valahol olvastam h kérdés nélkül a c-re települ fel. Ez igaz? Mert nekem ott semmi helyem. Akkor oszthatom ujra a meghajtot.
  • karajjj
    persze, folytathatod
  • asad
    hali,fmscout.com-on 27font. Mivel még soha nem csináltam ilyet ha ott megveszem és letöltés közben megszakad a netem akkor mi van? Bukta v folytathatom a letöltést sajna nekem szokott szarakodni mostanában a net.
  • G.Freeman
    Már tegnap este óta. Demoban jól ment a NUFC-vel, de itt 7 meccs 9 pont
  • eLiXir
    Na örülök, hogy már neked is pörög a játék :) grat (habár én pont ManU-val tolom :))
  • G.Freeman
    Nem nagyon pörög a topik ezért rakok be képet, most vertem a MU-t (kis mákkal és sok taktikai modositással) 0-2ről :)

Egyébként vmiért a demoban tök jól müködő taktika a teljes játékkal már nem jó(mintha nem lenne védelem), más is tapasztalt ilyet?
  • qwert100
    :)))
  • karajjj
    Hála Istennek, mert úgy telefostad a topikot, hogy már gondolkoztam rajta, hogy kitörlök mindent, de így abszolút megkönnyebbültem
  • qwert100
    na megy steamen :)
  • Solt
    Dehogy van oda... másold ki a szokásos helyről, aztán a friss telepítés alá meg berakod.
  • farferi
    Akkor oda a mentésem....bár végül is csak próba volt.
  • Solt
    Nem vágom mi lehet... Még tán annyi, hogy távolítsd el, és telepítsd újra. Hátha...
  • farferi
    Sajna friss.Próbáltam offline, úgyse jó.Végül is nem tragédia, csak látva, hogy másnak is van baja, gondoltam hátha valamelyik tanács bejön.
  • farferi
    Amennyiben manuálisan kell frissíteni akkor nem, legalábbis nem nyúltam hozzá.Mindjárt megnézem, köszi.
  • Solt
    Amikor kijött a teljes, akkor valamit letöltött a demóhoz, utána nem indult az ikonnal, csak a könyvtárból. A steam kliensed friss?
  • farferi
    Talán azért ,mert nem mindenki steam zsonglőr.Én speciel 2x használtam, mindkétszer az fm demó miatt.Az csak nem baj, hogy folytatnám a mentésem?Egyébként próbáltam az asztalról, a steamről és most a steam könyvtárból indítani-eredmény nuku.Mindez amióta kijött a teljes...akkor csak nem a felhasználó a hibás feltétlenül.
  • LasDen #77224
    olyan izgalmas ezeket a demó nem megy, steam okosság hozzászólásokat olvasni, mintha a kerületi lajhár ügyességi vetélkedő döntőjét nézném....
  • qwert100
    akkor nekem mért nem megy? :(
  • DONGUBA
    Nem kell mert offline modban is lehet jatszani en hetvegen olyan helyen voltam ahol nem volt net es tudtam jatszani
  • DONGUBA
    Nekem indul az asztali ikonnal is
  • qwert100
    és netkapcsolat kell?
  • qwert100
    de nekem elindul....csak a 5ik képnél kilép
  • Solt
    No, alakulunk.

Én online próbáltam csak, így működik. Steam-ről szedtem le, így csak erről tudok nyilatkozni. Amit kirakott indítóikont, azzal nekem sem indult, de steam-n belülről minden oké.
  • qwert100
    amugy kössz :) na pls?
  • qwert100
    steam offline vagy online?
  • qwert100
    sajna kilép, torrentről szedtem le most nem steamről...
  • Solt
    Csak mert ilyen szépen kérdezted...

Steam-n belül KÖNYVTÁR!
  • qwert100
    azt hogy ?
  • qwert100
    nem megy sehogyse kilép...
  • karajjj
    valaki leírta itt a megoldást, hogy hogyan kell indítani, olvass kicsit vissza, vagy itt, vagy az offtopikban meglesz
  • qwert100
    akkor passz
  • DONGUBA
    En siman nyomom vele
  • bakkerman
    én se tudok péntek óta a demoval játszani
  • qwert100
    Hali! Megtudja nekem mondani valaki hogy mért nem indul nekem el a demo game? Steamről leszedtem elindul és az utolso betöltő képnél meg kilép, miért? Köszi!
    Az eredeti sajnos nincs meg csak a demo.
  • horrorpops
    és végül az utolsó meccsüket is megnyerték, a legjobb 16 között meg az OM-t kapták. kíváncsi vagyok mire jutnak.
  • horrorpops
    azért nem semmi ebből a csoportból 5 kör után tovább menni. érdekes, így, hogy nincs betöltve a magyar bajnokság, nagyon durva arcokat generál -magyar viszonylatban- a játék.
    bár születtek még érdekes eredmények. a Valencia 0 ponttal esett ki.

• Solt
    A steam-n belül próbáld indítani, ne az asztalról parancsikonnal...
  • DONGUBA
    nekem is muxik
  • farferi
    Jó neked
  • Solt
    Ez tény, ezzel nem is kívánok vitázni! :D