104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bemelegítés
-
első hivatalos meccs...pasqual egy passz után összeesett és megsérült pedig senki nem ért hozzá :D helyzetkihasználáson még javítani kell...
-
fasza ez a fio...semi pézt nem kapok igazolni...nem baj, megoldjuk. -
karajjj #77317 hát a kép valami kurvajó :D -
nemrég jött meg...
-
elég cinkes a 2-8 :DDDD -
Igen ott van meg de allison nincs erdekes....torghere is free amugy mar.....lesz ez maskepp is de 2-8 ?DDDDDDDDD -
szoptunk a bari ellen is, di natale egy tizenegyest is kihagyott, 2 pont az előny, és a cagliari ellen a teljes középső védelmem eltiltott lesz. -
van egy megkezdett mentésem az udinesevel, fm11 ofkorsz, és a 30. fordulóban a Juve ellen játszottunk. Maxwell 60%-os kondival kezdő volt, mivel Pasquale eltiltását töltötte, ahogy Isla is, az ő helyén pedig a szezon során úgy 100 percet játszó Ferronetti kezdett. Götze megsérült, helyére a gyenge Ninis jött be, Asamoaht kiállították, Maxwell meg élő halottként kóricált a pályán, szóval 2-0-ra nyertek a torinóiak. 7 pont előnyünk van, 8 forduló még, remélem meglesz a bajnokság. -
karajjj #77311 sebaj, lesz ez még ígyse :D
a játékban felipe félix a fradinál van még? -
En is felebredtem az alombol.....
Europa liga csoportkorbe jutas
Tottenham.Fradi 1-0 mondom van remeny odahaza szetkapjuk oket.
Fradi-Tottenham 2-8 :((((((((((....nem volt gyenge csak az ment be amit kapura kuldtek -
karajjj #77309 

-
BetonK #77308 Ez a jelző már a kérdésben is benne volt:)! -
Ezt a verziót még tanulni kell :)
-
asad #77306 valaki linkelt be képet róluk lentebb -
spanyolok -
BetonK #77304 Srácok!
Fm2012-ben milyenek a DVTK spanyoljai:)?
Köszi! -
Ez is belekerült.
-
hurka03 #77302 Sziasztok. Aki már játszik az fm12-vel berakna egy képet a Szeged keretéről és felszereltségéről. Előre is köszi és jó játékot mindenkinek -
kár...majd csak valahogy túlélem..:D -
asad #77300 Japán az nincs:(( -
mazó pista
-
geo91 #77298 sajnálnám ha nem lenne, mert oda én is szívesen mennék :/
a ligaaktiválók mindig bugosak... -
a 2012-ben sincs japán liga??? -
Bar ott van Yuri Tsigalko velem nem allt szoba jo kapus -
en nem talaltam normalis kapust....kovacsik adam jott de ose vm jo...en Otoo nevu csatart hoztam el fiatal es jo lesz fm11 ben wonderkid volt -
asad #77294 Lipták jött nekem is, akiket írtam még anafri meg mobi okoli, kanta ugy néz ki jön, és lehet hogy némo is most valami kapust keresgélek
-
MitsuMishi #77293 Hát az alapok nagyjából megvannak,csak még nem folytam bele jobban igy a csúszkákba. Tudsz valami magyarnyelvű leirást ezek használatához?Biztos hogy döntőtényező lehet egy kiélezett meccsen.A tippeket meg köszi szépen :) -
honvéd,újpest(HAHAHHA VICCELTEM),pápa,kaposvárral se lehetnek kiesési gondok,de ha a játékba akarsz belejönni,és próbálgatni,akkor kezdj a lokival,vagy a vidivel,a keret mindkettőnél fullos,csinálsz egy alap taktikot,és jönnek maguktól a pontok -
MitsuMishi #77291 Hellósztok! Tudtok mondani valami stabil NB1-es csapatot akivel nem olyan nehéz játszani? Nem vagyok egy Mourinho,csak egy átlagos manager :D -
közben megtaláltam:) köszönöm :) elég jóra sikerült ez a játék :D nagyon sok jó dolog van benne. a szabadrúgás készítőt azt merre találom:S -
csapat/Team Policy és itt a First Team fülnél -
hol lehet beállítani h a barátságos meccseket az asszistens irányítsa? -
kiket igazoltal?eddig liptak a legnagyobb nevem:D....meg Benjelun vagy ki a rak -
asad #77286 Néhány név akik 11-ben is jók voltak: Anafri, Mobi Okili Ku.. jók és olcsóak. Most Kantára hajtok ne jáccon má nb2-be -
asad #77285 pedig Klein nem rossz... Én őt megtartom -
Elso meccs igen mert ugy generalta a jatekot hogy az odavago mar le volt jatszva.....LIPTAK ELJOTT hozzam:DDDDDD.....Nemeth Krisztian szoba se all velem....csizmadiat eladtam 220 ezer fontert es kleint is majdnem 500 ezerert -
asad #77283 Látom sokat nem erősítettél a csapaton :)) Ha valaki talál faszántos playereket akik eljönnek magyarba megírhatná. Én is fradival kezdtem épp, Németh Krisztián és Lipták free csak nem akarnak jönni, bár némo jönne csak rengeteget kér:(( -
"első meccs Európa liga visszavágó" nincs itt valami zavar? -
hatalmas fölényben játszott az ellenfél...:D

most valami kapust keresgélek