104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #77400 Diósgyőrbe is Nagy Béla a fönök,szóval ezt 1 picit el lett rontva...
na az ilyen meccsekért szeretem az Fmet:)
erre a mezek tüntek el..:D -
köszi szépen,nem értem mit keres még ott gyuszibá... -
Reggelt! Atalantával kezdtem.
Milan elleni kis meccs -
fiorentinás karrierem rövidre vágatott...7. hely a bajnokságban úgy látszik nem elég...:D most elszegődtem a brit olimpiai válogatotthoz. ha ott sikerül összehozni a győzelmet, akkor előrébb léphetek talán...:D
-
pinnacle #77396 tirpik.png :Asdasdasd -
Itsuki #77395 szpari staff szegedi keret -
a nyiregyháza személyzetéről tudsz dobni képet? a vezetőség érdekelne kik vannak ott -
liverpool19 #77393 a Szegedről löknél pár képet? köszi ;) -
Természetesen 30 fordulós és esélytelen befogni őket. Sőt, azóta már a 2. hely sem holtbiztos 
Európa Ligában az elődöntő első meccsen 2-0ra kaptunk ki a Bayerntől Münchenben. Ez nem lenne gond, csak az, hogy asszisztáltunk az egészhez. Ez jellemző az egész szezonra, otthon megnyerem a meccseim kb. 90%-át, a többi iksz, idegenben viszont egészen pocsék a csapat, pedig ott visszaveszem attackingról standardre a mentalitást, a felállás ugyanaz. Ennyire nem lehet nagy különbség a körülmények között, az idegenbeli taktikot teljesen át kell gondolnom. Az mondjuk már nem a Benfica lesz, ez csak a bemelegítő szezon. -
Természetesen nem lehet kiszámolni, hiszen nincsenek meg a megfelelő információk... -
Itsuki #77390 keleti csoport... jaj valaki tudna nekem 1 jó magyar logopacket adni ehhez? nem müködik a 11hez használt,amit meg már linkeltek,az a style nem jön be,csak a logo kell nem kell semmilyen háttér:D -
Sőt biztos, hogy nem hiszen 16 csapat van, így 24 forduló alatt aligha játszott mindenki-mindenkivel oda-vissza... -
30 fordulós, szóval kb esélytelen befogni a Portot. -
kapásból megnézed hány csapat van,és abból már következik is,hogy 30 fordulós a portugál bajnokság -
barcames #77386 nehéz megmondani hány meccs van még hátra!
-
G.Freeman #77385 Azt látom, hogy 24. fordulónál tart, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy összesen hány fordulós. Van-e még esélye befogni a Porto-t. Mivel március 24. van a játékában, így biztos nem ez volt az utolsó forduló. -
Az hogy jön ki? 
A kép szerint ez a 24. forduló... -
G.Freeman #77383 38 fordulós a portugál bajnokság? -
Elégtétel a szezonra. Ez volt a Porto első veresége. Ja, döntetlenből is csak 1 van nekik...
-
igazolások -
az eddigi menetelésem :) -
én elkezdtem tolni az Fm11-et a Southamptonnal (npower League 1), gólarány 23:1, a bajnokságban 3 forduló után még nem kaptunk gólt!
-
Juliano82 #77378 csak kíváncsiságból egy keleti csoportot mutatnál? -
Itsuki #77377 kötelező volt nyerni,ha nem nyertünk volna,akkor eléggé kiesésszag lenne... de erre nem gondoltam:D
és 8 forduló után a tabella... annyira nem reális:/ -
nézegettem a szabadlistát pléjákat,Lilian Laslandes-ra,és Domenico Morfeora szemet vetettem,ketten együtt 72 évesek(38+34),Laslandes csatár,olyan technikai és mentális értékei vannak,amivel nagyon sokat tudna szerintem segíteni a csapatnak,még ha csak 20-30 perceket bír,Morfeo szintúgy,ő ugye amolyan mindenes középpályás,rakhatom akárhova,nagyon jó a technikája,kibaszott rutinos,még a francia másodosztályban nagyon sokat segíthet! Remek labdaérzék,passzolási képességek,mentálisan a csúcson van! -
kezdtem egyet a 2011-ben a Monacoval,egyértelmű cél a feljutás,és hosszútávra rendberakni az anyagiakat,fiatal keret van,nem igazolok senkit,nem is adok el,4-5 éven belül ismét a BL-ben akarom látni a Monacot!! Na hajrá! -
Itsuki #77374
ezzel a góllal nyertünk:DD
legújabb patch van rajt -
barcames #77373 Football manager 2012 Exclusive Logo and Cut-Out Faces Megapack -
legalább spori hibája lenne,de sajnos ez egy kibaszott nagy bug...itsuki hanyas verzióju az FM-ed? -
spiczi91 #77371 Spori, hülye vagy? 

-
Itsuki #77370 hát ez volt az első meccsem :D majdnem felrobbantam már,örülök hogy ez a játék se megy annyira:D még -
csak nehogy úgy járj mint donguba,2-8 az üllőin :DDDD -
Itsuki #77368 Hajrá:D
megtörtem én is,szülinapi ajándéknak jó lett a játék,már inditom az Ajkát:d -
asad #77367 Európa liga, csoportkörbe jutásért a Tottenhamel játszom a fradival:))
1% esélyt azért adok magunknak. -
Azt megtettem előtte. Beállítottam 20 milliót kivásárlási árnak, eddig nincs nagy tolongás. -
ez képtelenség
-
wow. EL és BL egy évben. ezt csinálja utánam Mourinho :D
-
Csesza #77363 csoportosíts át (ha van átigazolási kereted) a fizetésre egy kis pénzt, hátha akkor többet tudsz neki ajánlani -
Olyan lehetoseg csak akkor van ha jatekost akarsz igazolni es nincs eleg kp-d akkor sirhatsz hogy adjanak mert kell a jatekos -
Az igazsághoz tartozik, hogy a balansz negatív és havonta kb. 1 millió euró veszteséget termelünk.