104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    nekemis nyögvenyelős a megértése,én abból szoktam kiindulni,hogy mit reagál a játékos,ott írja mellette,a ha zölddel írja,akkor okés,ha pirossal akkor nem tetszik neki,vagy nem a várt hatás fog bekövetkezni
  • farferi
    Erre várnék én egy rövid leírást ha valaki már érti.Mert hiába tudom elvileg mi mit jelent, nagyon sokszor nem az a hatás amit vártam.(kicsit visszasírom a régit....amíg meg nem értem)
  • farferi
    No,első bajnoki az Everton ellen.Nyertünk 2-0-ra, ez jó.Nincs az a kreatív, üresbe futós játék amit szeretek,ez kevésbé jó.(meg olyan rossz hogy nagy csapattal kezdek, mert szeretném végre kipróbálni, milyen ha nagy neveket igazolok....erre egy igazolásra futotta....na nem panaszkodok azért....nagyon)
  • LasDen #77477
    az espanyollal jövünk mint a talajvíz...már a 9. helyen vagyunk és törünk előre, remélem egészen a bajnoki címig...:D
  • myl0
    első bajnoki:
    FCB - Villarreal: 6 - 0
    Villa, Messi (3), Pedro, DiNatale.
  • bakkerman
    jaja,nagyon oda kell figyelni,meg meccsek múlhatnak azon,hogy milyen hangsúllyal (calm,assertive,passionate etc..) beszélsz a játékosokhoz
  • Neoncsoves
    Amúgy ebben a részben a csapatbeszédekkel nagyon el lehet rontani a morált.
  • Neoncsoves
    Spanyol SuperCup RM 0 - 0 Barca, idegenben Barca 1 - 2 RM :D
  • bakkerman
    Gameiro nagy csítpléja volt a 11-ben,akárhova vettem meg,0.7-0.8 gól/meccs mutatóját hozta
  • myl0
    Kiegészítő embernek vettem mind 2öt. Kimondott csatár nem igazán volt a keretben... Majd meglátjuk h teljesít, felkészülési meccseken jól nyomta 3 meccs 3 gól.
  • akvik
    na kezd beindulni a topik:)
    énis kezdek egyet a psg gárdájával.Alapcsapat nemrossz azthiszem csak egy védőre meg talán egy szélsőre lesz szükség vagy egy kp-ra.Garmiero-Pastore duó sztem minden problémát meg fog oldani.
  • bakkerman
    hát,Di Natale alapvetően ugye klasszis játékos,de annyit nem tud hozzátenni a Barcahoz,amennyiért vetted,kiegészitő embernek tökéletes,pl.: Villa sérülése esetén,de a helyén lazán játszatható Messi és Alexis is,szóval ő szerintem kidobott pénz. Tymoschuk ennyi pénzért végülis jó vétel,nagyon rutinos,de az ó posztjára is van egy Masch,Busquets,Keita hármas
  • myl0
    Porto - Barca: 0 - 4 Messi(2), Villa, Piqué

DiNatale (6+2,5M Font) és Tymoschuk (1,5M Font) jöttek. Abidal Megsérült az egyik felkészülési meccsen 2 hónapra, ugyhogy Maxwell nálam többet játszik, egyelőre. Nem adtam el még senkit amúgy...
  • bakkerman
    2. bajnoki Socieadad-FCB 2-2 játékban is kurvanecces meccs volt...
    BL. 1. forduló Wisla-Barca 0-4 a lengyeleknek kemény 2 lövésük volt,nekünk 27 :DDD
  • bakkerman
    igazoltál,vagy adtál el valakit? nekem most jött üzenet Maxwellről,hogy szeretne többet játszani(lol még csak szeptember közepe van...),és mondtam neki,hogy talán kap majd pár meccset,erre azt mondta hogy elakar menni,én meg mondtam neki,hogy januárban elengedem. el is fogom adni
  • Water
    Na, valószínűleg így fog kinézni a keret a 2. évben:
  • myl0
    BL csoport:
    CSZKA Moszkva, Olimpiakos, Napoli

Jön a Porto elleni Szuperkupa meccs.
  • bakkerman
    akkor benéztem csúnyán :DDDD
  • bakkerman
    Xavi öngól

FCB-Villareal 3-0 Villa 2,Messi
  • myl0
    Iniesta helyett CR7 volt a másik gólszerző.
  • myl0
    Szuperkupa 2. meccs:
    Barca - Real: 1 - 1
    Xavi ill. Iniesta. 11es nem volt :DDD
  • bakkerman
    na hajrá,én épp most nyomom a villareal elleni első bajnokit! amúgy a BL-ben a csoportellenfeleink: Lyon,Köbenhavn,Wisla Krakow
  • myl0
    Szintén Barca karrier:
    1. Szuperkupa:
    Real - Barca: 2 - 3
    Pepe és Higany 8 és 10 percben szerzett góljával már 2 - 0 ra ment a Madrid. Aztán a bíró az első félidőben megítélt nekünk 2 db büntetőt az első félidőben, amiket Xavi értékesített is. Aztán a 2. félidőben Xavi kihagyott még egy 11est. De jött Messi és a 78.percben beállította a 3 - 2 es barca sikert. :DDD A meccsen egyébként 5 real és 1 barca játékos kapott sárgát :D
  • bakkerman
    fúú,az biztos,ha ilyen lenne az összes clasico,mint az első meccs volt,akkor minden futballszerető ember "megnyalná" mind a tíz ujját! 7 gól,8-10 sárga,kiállítás,lüktető játék,gyakorlatilag nem volt középpálya,annyira kinyílt mindkét csapat! a második meccsre viszont rányomta a bélyegét a 2. félidő eleji Real piros,utána nekik helyzetük se volt,mi lőhettünk volna még 4-5 gólt,de csak 3-1-re nyertünk
  • Darthmushroom
    celtic 7:0 inverness
    ki kellet engesztelni a szurkolókat a két csúnya vereség miatt
  • Nuno88
    Akkor egy igazi Classico volt, amiről nem hiányozhatott a piros :D
  • bakkerman
    FC Porto-FCB 1-2 Hulk illetve Villa,Messi
  • zyndar
    Sírni tudnék, úgy örülök, hogy mindenki játszhat végre :) Persze sírok is, mert én dolgozok :(
  • bakkerman
    Spanyol szuperkupa!!
    Első meccs Real Madrid-FCB 4-3 szünetben még 1-3 volt nekünk....Xavi ki lett állítva a meccs végefelé
    Második meccs FCB-Real Madrid 3-1,Messi 2,Fontás a Realtól CR7 büntetőből talált be,tőlünk kiálították Alvest,a Realtól pedig Arbeloat
    jöhet a Porto elleni meccs!
  • Darthmushroom
    lyon 5:2 Celtic minden bejött nekik az hagyán, de egy Old Firm Derby-n úgyanez történjen:
  • Darthmushroom
    válogatott meccsek után jól hangoltunk a lyon és rangers meccsre:
  • bakkerman
    2. felkészülési meccs New England-FCB 0-4 Messi 2,Busi,Afellay
  • karajjj
  • Darthmushroom
    igazolásaim:

eddigi meccsek, hát EL-t majdnem elqtuk mikor 44perc után otthon 0:3 volt az ellenfélnek...
  • bakkerman
    első felkészülési meccs! barimeccshez képest azért 7 sárgalap...

• Water
    Véget ért az első szezonom az Atalantával. Sajnos az év végére teljesen szétesett a csapat. Jöttek a sorozatos sérülések, 80. perc utáni bekapott gólok és a 7 meccses nyeretlenségi széria amit nem szívesen tennék ki az ablakba. Végül azért a -6 pontot, illetve az első FM12-es szezont tekintve nem lett katasztrofális, de lehetett volna sokkal jobb is...
    Tabella
  • farferi
    Hát nem olyan sima mint a demonál, mondjuk más taktikát kezdtem de akkor is szorosak a felkészülésiek.A csapatot sem tudom variálni sajna, mert nem tudom eladni az újakat.Olyan pénzeket keresnek 30 fölötti emberek, hogy jaj.Na de jövőre repülnek.

• LasDen #77443
    ily nagy rangadó és mily kevés néző....:DDD
  • Itsuki

elég jó kis meccs volt a kemping stadionban,kár hogy olyan sokan nem élvezhették...:D szembeni lelátón 1 embert véltem felfedezni... tetszik ez az új engine nekem..:D
  • webibebi
    köszönöm :)