104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
csíter
-
karajjj #77604 ez gyors volt, régen hónapokat kellett várni rá :D -
HOGY, ÉSSZEL TUDJATOK VÁSÁROLNI. :D -
Mario Santana #77602 Szépek nagyon
főleg a Vasas :D -
Zenszkij #77601 Köszönjük, ez nekem fájt a legjobban
.
-
Itsuki #77600 mi is a nyeretlenségi sorozatunkat egy szép gyözelemmel szakítottuk meg :)
-
első győzelmünk a szezonba....yééy...srácok végre mutattak valamit...:DD
-
Sziasztok!!
Tudna adni valaki torrent linket archoz és logo.hoz?
Előre is köszönöm !! -
jó szezont futunk....megvillantom edzői nagyságom...
ha kirúgnak valamikor, akkor még angliában szerencsét próbálok aztán Keitht visszazavaraom a Stonesba, mert edzőnek förtelmesen szar...:DD -
Nagdav #77596 Hopp ezt eddig nem is vettem észre, javítom majd a magyar verzióra :) -
sanyiute #77595 mondjuk ez is igaz helyette meg ezt a logot tették be? -
Igen jól tudod de az FM-ben az FTC van benne nem az FFC :D
(Mondjuk pár éven belül ők is benne lehetnek majd :D) -
Így van. -
sanyiute #77592 FTC Szurkolóinak is van futball csapatuk úgy tudom FFC néven -
FFC?
Ferencvárosi Torna Club = FTC
-
Neoncsoves #77590 há minek dolgozni?
-
szép és jó ez a játék közbeni ligák hozzáadása/elvétele,de az a gáz,hogy ha én kezdésnél csak 1 országgal indítok,de játék közben berakok még mellé 4 másik országot,azzal az indokkal,hogy meguntam ezt az országot,ahol legelején kezdtem,nem tudok elmenni dolgozni az utólag betöltöttekbe...tehát ez az újítás só a szarra... -
geo91 #77588 féltáv
meccsek
tabella -
Zsil #77587 sorry...megvan...én adom a szerzödést a szürkéknek :) -
Zsil #77586 De az u 19 es playerek ,,szürkék,,ez nagyon bosszant...holvannak a fiatal tehetségek?
vagy lassan megjelennek"
valaki tudna erre válszt? -
Zsil #77585 köszi -
nekem bejön, nyomassad
-
Nagdav #77583 Remélem nem gond ha kicsit reklámozom magam, de nekiálltam egy kis logógyártásnak.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdekelne-e titeket.
Screen1 / Screen2
-
hajrá
-
Neoncsoves #77581 Valószínűleg belevágok egy karrierbe egy kisebb csapattal. A választásom a KKS Lech Poznan csapatára esett!
-
Nagdav #77580 Olvasd el a #77552 hozzászolásomat, ha a preferencesben átállítod azt a két fület, akkor a játékosok adatait a régi FM-ek szerint fogod látni. -
elbaszottul indul ez a szezon...
4 hónap faszom... -
Zsil #77578 Sziasztok' lenne pár kérdésem,most kezdtem a 12 öt....
miért szürke az u 19 es csapat....fradi?
a játékos magassága,sulya,adatai nincs szemelött,és csak bonyolult uton tudom megnézni...tudna vk segiteni hogy hl van a 12 ben?
Plusz kik vihetök fradiba? nagyobb fogások?lipták sajna nem jön el....
köszönöm...sztm nagyon jo lett a tavalyihoz képest
-
én október közepén olyan sérüléshullámba nyúltam bele,hogy 1 hónapig nem volt Pedro,Messi,Alexis,Busquets,Iniesta,és ezidő alatt csak egyszer vesztettünk pontokat,Lyon ellen idegenben 1-0-ra kaptunk ki. nem lesz nálad se nagy gond Leo elvesztése,legalábbis pontokban ez nem fog tükröződni -
töltöm a blaugranat,egyébként grat allz,jól nyomjátok! -
ezt nem hiszem el ... a betis elleni bajnokin eltörték messi lábát. 5 - 6 hónapig nem játszhat. qrva jó... -
geo91 #77574 lószart :D -
ter Stegenről végül lemaradtam, nem volt elég pénzem, így fél évig Hildebrand véd.
az igazolások így alakultak:
-
hildebrand itt vágta el magát. egyébként a feltöltés után felajánlotta, hogy postolhatom a fészre is a videót közvetlenül a játékból. -
asszem megveszem a gladbach 19 éves kapusát, mert hildebranddal nem vagyok megelégedve, és talán andreas beckre is beruházok. -
én is tolom csak a taktika résznél lemaradok:DD kétmeccsen vagyok túl de eddig nagyon tetszetős az új fm. -
Neoncsoves #77569 nekem holnap 9kor kell kelnem szóval inkább nem FMezek meg pár sörön meg 1 üveg boron már túl vagyok :D fáradt vagyok hozzá... -
komolyan én vagyok az egyetlen bagoly? :D -
a stade rennais ellen játszunk az EL selejtezőben, gondoltam, hogy nem lesz könnyű dolgunk, erre hazai pályán fél óra alatt négyet vertünk nekik, 4-0 a vége is. -
Azt nem értem hogy amikor taktikát csinálom egyszerre iszonyatosan belassul az fm..addig semmi probléma.utána meg mikor azt csinálom teljesen lelassul.milehet a problem?