104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    Budapest Honvéd, 2011/2012

Az igazolások elég felemásan sikerültek voltak nagy fogások és nagy melléfogások is, ezek egy része télen távozott.

A kupaeredményekkel maximálisan elégedett vagyok, hiszen mindkét hazai kupát behúztuk. Pláne, mivel ezt (nagyrészt) cserék és a tartalékok játszatásával sikerült elérni.

A bajnokságban is jól szerepeltünk, a végsőkig harcban voltunk a bajnoki címért. Sajnos egy ponttal lemaradtunk róla...

• RedJohn
    FM 12: Ferencváros - Újpest rangadó, 6700 nézővel! Alig írták el
    (10-12 ezer volna a hiteles)
  • zyndar
    Rákattintasz a sportcsatorna nevére és visz is az oldalra :)

• Huni92
    Na, indul a zíccaka, rögtön egy Bayern-veréssel :)
  • zEEdO
    oks.
  • DONGUBA
    gabber hasznalja aszonta majd o segit
  • hugopareiros
    FM 2012
    Bolton Wanderers

féltáv:

• zEEdO
    Guba tudnál nekem 1 picit segíteni az FMRTE-ben?
  • DONGUBA
    Worgu.

• zEEdO
    Amúgy mire jó ez a progi? :P
  • DONGUBA
    Abdoulaye sissoko
    Saad tedjar
    Mobi okoli
    Anafri
    Es Marceliho-Gremio Barueri nevu csapatbol....ezek eljottek fradiba es bevaltak nezd meg melyik van meg
  • zEEdO
    Vki pls help! Hogy kell használni az FMRTE-t? :D
  • LasDen #77633
    én mivel mallorca ellen is szoptunk hagytam a picsába őket és elmentem a swanseahoz...:D első meccsemen a cardiff ellen majdnem döntlenre hoztam 2-0-ról, de aztán benyomták tövig...
  • gabber_saviola
    124/131

ez már elmegy kategória
  • DONGUBA
    nem ez a lenyeg hanem hogy ontotta a golokat.....dante vrsic ? o is jo kozeppalyara
  • gabber_saviola
    :Ddd

az ottohaverod: 96/122
  • Hegeace
    Egyébként az csak nekem szúrt szemet, hogy az afrikaiak nem számítanak non-EU-soknak az eNBé1ben ?
  • DONGUBA
    en nyomom persze....ha nem nyomom akkor is nyomom erted?:DDDDD.....de otoo nevu csatart nezd meg
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    szal te is nyomod ezt a segédprogit .... szinte éreztem. :Dddd
  • DONGUBA
    worgu nalam isten volt otoo-val parban
  • Darthmushroom
    EL 1meccs, hát első félidő valami ritka szarul játszotunk, szépen el is ment a meccs, 2félidőbe viszont nagyon jól és kikonak hála feljöttünk sajnos a végén ordító helyzeteket hagytunk még ki szóval iszonyatos nehéz visszavágó lesz, de csak holnap, am kikot aki tudja vegye kölcsön nagyon megéri eddig nálam 37m 34gól
  • gabber_saviola
    Első meccsem:

fasza lett a segédprogis csapatom. :P
  • farferi
    Köszi,akkor majd megpróbálom.Bár most vertük a Swanseat 7-0-ra, úgyhogy kó a csapat.
  • Darthmushroom
    az ilyen hónapokat már szeretem, nem elég h rangadót nyertünk. a bajnokságba jan. hónapba nem tudott nyerni a rangers 4m 0gy 3d 1v. mi 4m 4gy impozáns 22rugott góllal :D 9pont előny :P
    egy szépség hiba van h ligakupa elődöntőbe kiestünk a hearts ellen hosszabbításba.
  • karajjj
    ha 4 éves részletre veszed, akkor 0 ft kezdővel csak az első évi összeget vonja le tőled ha jól emlékszek
  • farferi
    De akkor is max annyit kínálhatsz amennyi van igazolásra...vagy nem?Tényleg nem értem, sose vettem részletre játékost.
  • Darthmushroom
    a szezonbeli 3. találkozásunkat csak behúztuk már, igaz h csak kupa de ellenünk minden meccs fontos:
  • cain
    na igen, kicsit olyan, mint számítógép ellen vaksakkot játszani. :D
  • paly90
    üdv!mi ez az fmrte?még sosem használtam
  • gabber_saviola
    ennyi.
  • cain
    o yeah, indul a csít-e a 3rd party scout használata c. dráma új fejezete. \o/
  • Fyrex
    ne kezdjük el, gondoltam Gábor ismer már annyira így 4-5 év alatt hogy nem vág vissza és tudja hogy csak viccelek, fölösleges vitázni arról hogy mi számít csalásnak...
  • karajjj
    figyelj, a gép ezeknek az adatoknak a tudatában igazol, lényegében te hátrányban vagy, ha nem használod
  • pecaboy
    Ez "csak" annyira csalás, mint pl. más játékban eltüntetni az összes fog of war hatást. Tehát csalás. Én nagyon régóta nem használom, mert tönkrevágja a játékélményt.
  • karajjj
    részletre
  • farferi
    Soha nem voltam nagyobb csapattal és olyan fura , hogy egy értelmes játékos 15 millió alatt nem vásárolható.Ti ezt, hogy oldjátok meg?
  • gabber_saviola
    mindenki használja, még aki tagadja is.

ez nem editor, ezzel nem lehet megpiszkálni semmit. amúgy meg lefosom, kinek mi a véleménye erről a kiegészítő progiról. :D
  • Fyrex
    kicsit nehezen indultunk, sok gólt kaptunk, de kezdünk összeszokni

• Fyrex
    fmrte-re? már a demó alatt kihozták mindíg