104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsil
    Hello' mi a véleményetek a játék nehézségéröl? fradival kezdtem 7 böl 7 gyözelem...nem mintha veszteni szeretnék :) csak nemtudom hogy ez akkor egy bomba forma,amit elcsiptem,vagy jo a managmentem....esetleg nem kihivás a 12...
    amugy a szisztema sokkal jobb mint a 11
  • madridista7
    Én is úgy csináltam hogy töltés előtt,de nekem utána nincs :S
  • DONGUBA
    toroltem a fake fajlokat mar egy ket napja es ahogy kivettem a pipat ahogy huni mondta....mondjuk jatek toltes elott vettem ki es ahogy betoltottem a jatekot egybol lett
  • karajjj
    hogy a kurva nénikéd :D
  • karajjj
    én kivettem, nekem mégsincs :D
  • DONGUBA
    Na ez bejott egybol van nemet valogatott koszi csiter :DDDDD
  • lokika28
    hali én letöltöttem ezt kitöröltem a három mappát ami ebben benne van bemásoltam és kövi csapatösszehíváskor lett német válogatott egyből sose l3sz meg kell várni a következő kerethirdetést:)
  • Huni92
    a hoffenheim kapusa nem volt formában :(
  • Huni92
    bocs :(
    meguntam gemmát, és nemigazán találtam nekem tetsző pikcsőrt. de ha linkelsz, tetszik, akkor beteszem :D 1366*768 a felbontásom :D
  • Huni92
    nem foglalkoztam vele. egyébként a beállításokban van egy extra files menüpont, ott is van valami fake fájl, ha kiveszed előle a pipát, talán megy. bár azt a mentés elején kell kivenni asszem.
  • zyndar
    Itt Huni a csaló. És ha ez még nem lenne elég, már azokat az undorító Gemma Atkinsonos háttereket sem használja.
  • DONGUBA
    Huni neked van nemet valogatott?Ha igen miket toroltel,?Mert en a fake fajlokat de nincs nemet valogatott.KOSZI
  • Fyrex
    egyébként a hozzászólás jobb alsó sarkában látod, hogy kinek az üzenetére válaszol a másik
  • madridista7
    Értem.Nos,Neymart így 12 lejátszott meccs után csak ajánlani tudom mindenkinek!12meccs 14gól elég jól tolj a srác.
  • Huni92
    nem kell komolyan venni, általában csak ugratjuk egymást :)
  • madridista7
    Kire érted hogy csíter?
  • Fyrex
    kérdés:
    régen ebben a topikban szokást volt egymásnak gratulálni, ez manapság nem divat? csak mert nem akarok kilógni a sorból, tudni akarom ha ide csak vagánykodni lehet járni
  • madridista7
    2.szezonom:)Hazardot vettem 55ért,Neymart 44ért,meg Stegent 17ért volt 140 millám.
  • Fyrex
    jól tolod kedves csíter barátom, kérünk sok sok képet
  • NastyHUN
    Hogy vetted meg Neymar-t 44 misiért a Madridba ???
    Nekem csak 9 milliót engedtek költeni új igazolásokra :(
  • Huni92
    nem tudsz tenni ellene sajnos.
  • Fyrex
    jó az bőven, hajrá!
  • NastyHUN
    Sajna nincs ilyen opció. Nem én kötöttem a szerződést, most vettem át a csapatot :(
    Ilyenkor nem lehet módosítani, tényleg ki kell várnom, míg lejár a 2 szezon, hogy visszajöjjön ?
  • madridista7
    http://noob.hu/2011/11/03/neymar.jpg
  • Zenszkij
    egy gyors köszönöm :)
  • Huni92
    gyors válasz: igen.
  • Zenszkij
    Gyors kérdés. Mentett játékba megjelennek az új logók?
  • Terminátor14
    Ilyen olcsón kérhetnél belőle kettőt is :DD
  • Huni92
    112 millió euróért adnák el Fernando Llorentét nekem :D
    más kérdés, hogy szóba sem akar állni velem.
  • madridista7
    Neymar-ról vkinek vélememény vagy tapasztalat az új fm-be?Én most vettem meg a Madridba 44ért,első meccsen lőtt egy mester3mast.Ill. szerintetek Götze vagy Hazard a jobb?Hazard-ot vettem 55ért de csak mert Götze 70lett volna és nem lehetett neki adni szerződést...
  • LasDen #77655
    az kihívás a javából...:DD sok sikert..
  • Utley
    úgy érzem sikerült beletanulni a játékba,így jöhet az angol 8.ligás Goole AFC :)))
    sok sikert mindenkinek,és grat az eredményekért!!!!
  • Huni92
    Féltávnál a bajnokság.

Van hova fejlődni, elsősorban gólszerzés terén. Huntelaar megfelelő beállításait még mindig nem találtam meg, bár úgy tűnik, hogy decemberben végre elkezdett normálisan játszani.
  • Huni92
    ha a kölcsönszerződésben van olyan opció, hogy visszahívhatod, akkor jobbklikk a játákos nevére, transfers & contracts, és ott kell lennie egy recall from loan opciónak. ha az nincs ott, akkor meg kell várnod, míg lejár a kölcsönszerződés.
  • NastyHUN
    Sziasztok.

Lehet nagyon lame a kérdésem, de sehol nem találtam leírva (pedig még a játékban lévő helpet is végigolvastam angolul).
    Anno játszottam a régebbi FM-ekkel, de most megint rákattantam :)
    Azt szeretném megtudni, hogyha átvettem egy csapatot, amiben van más klubhoz korábban kölcsönadott játékos, akkor hogyan tudom megszüntetni a kölcsönszerződését.Ergo: Hogyan tudom visszahozni a klubhoz, hogy betehessem kezdőbe ???
    Mindezt a lehető leghamarabb szeretném, mert nincs a bal oldali winger pozicóra játékosom, Dzsudzsira meg nincs kerete a klubank :(

Ugye nem kell kivárnom, amíg lejár a kölcsönadási szerződés ?
    Az még 2 szezon lenne...

Légyszi aki tudja írja meg, hogy atudom visszahozni a klubhoz ?
    Előre is köszi.
    Üdv.
    Nasty
  • zEEdO
    Gabber tudsz segíteni az FMRTE-ben, h mit hogyan kell benne használni? :D Pl. te hogy raktad össze úgy a csapatod? :P
  • gabber_saviola
    nem hallottál még a Cotonoui egyezményről? :D
  • karajjj
    ha ilyen kerettel dolgozhatnék, keresztbe leszopkodnám magam :D
  • karajjj
    van bajnokság infóinál egy lista, hogy melyik ország játékosai nem számítanak légiósnak
  • zyndar
    05:18?? Jól bírtad :)
    Gratula az eredményekhez! Kis kozmetika a védelmen és meg lesz a bajnokság is.