104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    van egy idenyben max csak 2 csapatban jatszhat
  • hugopareiros
    nem a szabály zavar, az oké

a bug az az, hogy ha eladták nekem, akkor hogy a francba adták el a chiévónak is? (nem volt közös játékjoguk a játékosért)
  • Fyrex
    ha van ilyen szabály akkor mért lenne bug?

a kérdés hogy van e ilyen szabály :)
  • hugopareiros
    megtaláltam az első bugot a játékban?!

Augusztusban leigazoltam a Bresciától Vass Ádámot. Ki is írta, hogy január 10-n érkezik. Minden szép és jó el is jött. Ekkor jött a bazmeg :D nem tudom játszatni, mert én vagyok idén neki a 3. csapat ahol játszana.

A Brescia eladta valamilyen módon a Chiévónak és ott is játszott két meccset.
    17et lenyomott a Bresciában. Így most várhatok a következő szezonig vele.
  • DONGUBA
    szep gratula
  • Fyrex
  • zyndar
    De minek :)

• zyndar
    Itten-e van leírva meg a fájl is.

@paly90: azt csak akkor látod, ha szövetségi kapitány vagy. Legutóbb a '11-ben voltam, akkor a csapatképernyőn látszódott.
  • LasDen #77727
    így pár szezonnal a hátam mögött kezdem ki ismerni a team talkot, mi mikor használ, mi nem..stb...:D
  • BBeno2
    1.fm 11 magyarítást rá lehet tenni?

2. hogy is műküdik ez a fake.lnc dolog? honnan kell kitörölgetnem mert tavaly csináltam és az rég volt :D
  • LasDen #77725
    úgy néz ki swanseanél megtaláltam a számításaimat, jól elvagyok velük nyomjuk a meccseket ilyen-olyan sikerekkel, de nem sietem el :D
    viszont 4-3-3-at dobnom kellett, mer védekezésre képtelen formáció és szopjuk vele a gólokat. így váltottunk 4-1-2-2-1-re, ami valamivel kevesebb gólt hoz mint a 433, de védelembe erősebb...
  • paly90
    megtudná valaki mondani h a national poolt hol találom a válogatottaknál?előre is köszi
  • raven01
    persze ertelek, de nyilvan nekunk, akik dolgoztunk rajta nem olyan jo erzes, hogy meg azokert az esteleges hibakert is tartsuk a hatunk amik nem a mi sarunk.
    varom toled is es a tobbiektol is a javaslatokat. tovabbi jo jatekot! :)

• Zenszkij
    bogarat ültettél a fülembe, rájöttem a skin cache be volt kapcsolva, problem solved THX
  • zyndar
    Torino, igazolások a Serie B-re. Jött pár bolgár ifi meg Grenier.

@Zenszkij: mivel nem szoktam facepackot használni, lehet hülyeség, de engedélyezted a beállításokban, hogy mutasson képeket?
  • DONGUBA
    Bzzz tiszta ideg vagyok eladta az elnok worgut 1.5 millaert de persze megfelelo potlast nemtudok hozni grrrrrrrrrrrrrrrrr
  • DONGUBA
    kabbe legalabb megnezted volna oket ha mar faradtam kiirni
  • Zenszkij
    berakom a dokumentum mappába a graphics alá az új packokat. allways reload is megy erre semmi, vmi tanácsot tudtok?
  • gabber_saviola
    meg, fosmind :D

nincs már pénzem Guba, álmodozni meg nem akarok. :(
  • DONGUBA
    akiket irtam megnezted?
  • gabber_saviola
    zEEdO, én rákerestem PA-kra és CA-kra, és aki megfizethető volt, azt megvettem.
  • Terminátor14
    Azt hiszem ez inkább nekem címzett válasz. :)

Nos ne érts félre, nem veled/veletek van bajom, de engem mint játékost megint csak nem érdekel, hogy Ottent a holland adatbázisból vettétek át, vagy hogy Alvesnek a legangyobb a CA-ja az egész mezőnyben(amit én nem is látok...).

Engem az érint, hogy Otten nb2-es szinten van, miközben mindenki tudja, hogy a Fradi egyik legértékesebb játékosa, a másik peidg az, hogy ma az NB1-ben az a szitu, hogy a Vidi ötször annyit költ mint a többi csapat IRL, ez látszik a keretén is, amit viszont a játékban egyáltalán nem érzek.

Jó hogy van lehetőség javaslatokat küldeni, ez nagyon pozitív, dobok majd levelet.
  • karajjj
    na végre valami kapcsolat :D
    nekem lenne pár javaslatom a barcikai kerethez, majd leírom mailben, ha lesz időm
  • Fyrex
  • raven01
    a magyar kontribútorok tovabbra is szívesen varjak az epito jellegu javaslatokat a [email protected] ra.
    csak nehany megjegyzes az eddigi hozzaszolasokhoz:
    - ha a vidi durvan kilogna az nb1bol akkor az lenne a baj, hiszen ahogy latszik IRL is csak papiron erosek egyelore.
    - Otten a holland adatbazisbol kerult at igy ot egyelore nem itt ertekeltuk
    - Alves a legerosebb CAval rendelkezik a magyar adatbazisban erteket a jatek hatarozza meg nincs a db-ben rogzitve
  • Huni92
    naszóval, kivertük a baselt (3-0 összben), 6-2 az augsburg ellen, a dortmund lesz a köv. ellenfél az EL-ben.
  • Huni92
    na, kis update.
    a német kupában már az elődöntőknél tartunk, az 1860 München az ellenfél. Az EL-ben a Rennes kiverése után a Genk, D. Zágráb, H. Tel-Aviv hármassal kerültünk össze, 15 ponttal csoportelsőként jutottunk tovább. A Baselt kaptuk, idegenben egy 93. percben szerzett tizenegyesgóllal nyertünk 1-0-ra. 13 forduló van a bajnokságból, 3 pont előnye van a Bayernnek.
  • Terminátor14
    Én a komoly, 10-15 éves karrieremet mindig a Fradival játszottam, most nem biztos, mert "érdekesre" sikerült ez az NB1 :(

A magyar válogatott is gagyi, ez a másik problémám. Azok, akik nem vmi nagyobb csapatban játszanak, egytől-egyig szarok, kb nb1-es szintűek.

• Fyrex
    ott a pont

amúgy sohasem játszottam magyar bajnokságot komolyabban, nem tudtam mi a helyzet ott
  • Terminátor14
    Én ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, ezzel együtt ugyanúgy idegesít.
  • zorrobomber
    Sajnos az adatbázis minősége nem a készítőkön múlik, hanem a magyar kontribútorokon.
  • Huni92
    úgy tűnik, hogy üntelár beindult (kopp-kopp), jobban megy a csapatnak :)
  • Fyrex
    érkezők

távozók
  • DONGUBA
    Ott a pont
  • Terminátor14
    Így volt.

Csak most van pár dolog, ami szerintem csúnyán el lett baszva és nagyon idegsítő.

Pl a Vidi igenis lógjon ki felfelé, legyen kit utálni a durva keret meg a sok pénz miatt! :DD Az meg vicc, hogy Alves kb a 10. legértékesebb játékosuk 110k euro értékben, nem mellesleg ennyiért el is adják és el is jön elsőre a Fradihoz laza fizuért, úgy hogy nem is volt átadón.

Aztán az mi, hogy a Fradinak 1-2m euro körül adnak igazolni? Ezt honnan szopták ki, azt nem tudom. Azt sem értem, hogy a Holland 1. osztályban nem egy meccsen játszó Otten hogy kaphat nb2-es értékeket, vagy hogy Junior hogy lehet az egyik legalassabb játékos a Fradinak.

És lehetne nagyon hosszan sorolni. Egyelőre ez óriási csalódás, így maradnak a top ligák, azok azért ennyire soha nem voltak elbaszva.
  • Fyrex
    de szerintem ez nagyjából eddig is így volt, javíts ki ha tévedek

szóval változás sztem nincs nehézségben, csak 1-2 új megoldás
  • Zsil
    pont mint a valosagban....
  • Zsil
    köszi' akkor ennek örülni kell,,,bar többnyire ilyen sorozat nem jött nekem eddig.remélem kitart....azt hittem mar nehezsegi szint is bekerult idén ::))))
  • Terminátor14
    A magyar bajnokság gyenge, ráadásul kicsit szarul is van megcsinálva, így néhány jó igazolás után szinte bármelyik csapattal lehet bajnokságot nyerni. Kis túlzással :)

• Fyrex
    a játékban évről évre több a változó, ergó egyre több a hibázási lehetőség hogy gyenge legyél, de ha ügyes vagy ugyanez visszafelé is működik

aki eddig is felhozott csapatokat pár szezon alatt, annak valószínűleg most sem lesz nagy gondja, csak meg kell szokni pár újítást