104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gabber_saviola
    nálam stabil kezdő Otten, de valóban hibásan (gyengén) van megcsinálva szegénykém.

amúgy nálam ca: 112 pa:135
  • LasDen #77774
    meg is érdemlik...:D szép volt..
  • Huni92
    7-3-mal vertük ki a Milant, a visszavágón tartalékos védelemmel is álltuk a sarat.
    Az olaszok már a második félidő elején feltolták a védelmüket, meg is lett az eredménye, alant látható.

• bakkerman
    azért aki a holland élvonalból jön,az legyen már 4-4 és fél csillagos az NB1-ben,és ne legyen egy szinten a Vasas egyik belsővédőjével...igenis emelkedjen ki a magyar mezőnyből,legyen 1 milliós piaci értéke,mint ahogy Alvesnek is nyugodtan adhattak volna 900k-1 misis piaci értéket,mert ez így lófasz,hogy 200k-ért akármikor elhozhatom egy Győrrel,vagy egy Debrecennel,ahova a büdös életbe nem menne el,mert nála már cask a Vidi,vagy külföld jön szóba...
  • LasDen #77771
    nincs szükségem ilyenekre...:D
  • Terminátor14
    Örülök, hogy őszinte vagy. :)

Nem mondtam én, hogy CSÁSZÁR lenne...

Annyit írtam, hogy nálam nem fért be a keretbe se az első szezonban, egy jobb nb2-es játékosnak tűnt. Miközben IRL kirobbanthatatlan a csapatból, legjobb és legértékesebb játékosunk, nem melleleg több tucat meccset játszott a holland élvonalban.
    Mellesleg nézz meg kérlek pár meccsünket. Középső védőkéne és dmc-ként is olyan 40-60 méteres hajszál pontos keresztlabdákat ad, hogy öröm nézni, magyar pályán ritka az ilyen.
  • Huni92
    nice :) nem akarsz logopacket betenni? :D
  • zorrobomber
    Őszintén megmondom neked, én a valóságban sem látom mitől lenne akkora császár ez az Otten gyerek :) Vagy csak álmodtam hogy 14. helyen áll a Fradi? :)
  • LasDen #77767
    a 2. osztály királya vagyok úgy látszik...espanyolt is lazán felküldtem meg most a swanseat is...a bajnokság is majdnem meglett, de wolvesnak ki kellett volna kapnia az utolsó ellen, de nem sikerült nekik, így marad a 2. hely, ami így is királyság, főleg, hogy 15. helyről jöttünk fel...pl-re meg kéne erősíteni csapatot, mer nem lesz okéamúgy, de meglátjuk...:D

huni, meg mindenkinek grat :D
  • Terminátor14
    Most írjam le harmadszor is, hogy ez engem totál hidegen hagy?

Tényleg utoljára, engem nem érdekel, hogy ki készítette, ki a felelős érte, a végeredménnyel játszom és azt tudom egy kész egészként értkelni. Ez alapján egyelőre csalódott vagyok az nb1 kapcsán, ennyi. :)

Lassan írok vmi szösszenetet a Fradimról, bár nem lett túl nagy örömködés az első szezon.
  • Huni92
    Hannover, Nürnberg, Kaiserslautern nevű, gigászi kluboktól kikapunk, aztán elmegyünk Milanóba, és szétverjük a noname AC Milant...
  • cain
  • Atesz89
    Állítsd át a költségvetést és máris lesz pénz igazolni, olyan 17-18000 €/hét bőven elég fizetésre és akkor lesz kb. 200.000 €-d igazolni
  • cain
    media prediction 16. hely. :D
  • bakkerman
    olyan rosszul biztos nem fogsz szerepelni mint a valóságban a ZTE,olyan fantasztikusan szar csapatot csak rajzolni lehet,szerintem 6.-12. hely a realitás a játékban egy ZTE-vel
  • cain
    hát kezdtem egyet a zátével. a keret borzalmas, pénz nincs. kénytelen leszek egy karácsonyfa 4-3-2-1 felállást játszatni, de nem magas, mindent elfejelős csatárral, hanem fast strikerrel, és öt középső középpályással (3 cm, 2 am). szép baleset lesz.
  • Huni92
    hanyatlunk, 8 forduló van hátra, 12 pontra nőtt a különbség a Bayern és köztünk, a Leverkusen meg 4 pontra van tőlünk (bár épp most kaptak ki a Kölntől 7-0-ra :D)
  • pinnacle
    Maximum a kapusukat lehet kiemelni.
    10 kapuralövés volt, amiből 2 kapufa és 1 gól. Szóval ő volt aki nagyot játszott szerintem.
    Semmi mást nem akart az ellenfél csak megúszni nagyobb verés nélkül pl. 29 bedobása volt a Torinonak, ergo majdnem minden labdát kibasztak a védők.

Felállás meg a lövések érdekesek lennének. De szerintem egyáltalán nem irreális. A futott km viszont tényleg fura.
  • LasDen #77757
    csak kergették alabdát felsalá...:D
  • zyndar
    És vajon hova futottak 115 kilómétert? :D Mert a kapuig nem.
  • bakkerman
    meg kapásból az is kurva irreális,hogy ilyen fölényben játszott,és csak 1-0-ra nyert,tehát az ellenfél védelme idegileg bírta 90 percen keresztül
  • zorrobomber

@Terminátor14
    Ez mindig így volt hogy a frissen külföldről igazoltak az előző bajnokság adatbázisából jönnek, és csak egy év múlva értékelik a magyarok az itteni teljesítménye alapján.
  • Darthmushroom
    psg 6:2 celtic
    gameiro 5gól.. félidő 2t cseréltem jött egy sérülés 3.cserét is kihasználom rá 1perc akit behoztam is megsérült... inkább nc a meccs
  • Terminátor14
    Ez az új rendszer, akkortól megkapod az ifiket próbaszerződéssel, nálad lesznek vmennyi időt és amelyik tetszik, azt szerződteted, a többi megy a levesbe.
  • Huni92
    ejjha, március elején jött egy üzi, hogy új fiatal játékosok érkeztek a klubhoz próbajátékra. eddig ilyen csak a szezon elején volt :o van egy 15 éves ifi, azt írja, hogy next odonkor, az edzőm meg 4 csillagos potentialt gondol róla.
  • LasDen #77750
    thats called hip...fasza meccs...
  • karajjj
    offtopik
  • Zenszkij
    de van, csak az illegális
  • KoniZTE
    Sziasztok, lenne egy sürgős kérdésem !!!
    Az FM12vel csak nettel lehet játszani ????????? Mert a mobilnetem, ahol lakok elég gyenge, és nem tudok vele játszani... Nincs rá más mód ???
  • Janika114
    Nelson Rivas eljött a Lokiba is, azért sztem magyar szinten kiemelkedő védő, szal lehet próbálkozni nála.
  • Fyrex
    0-1?!
  • paly90
    most a brazil u-23-al vagyok...
    és nem látom..pedig kerestem mindenhol...viszont játékosoknál meg van olyan opció h törlés a national poolból
  • BBeno2
    kajak irrelális statisztika... a lövéstől a futott km-ig. nem nyerő.
  • zyndar
    Nem rémlik, hogy láttam volna már ilyet Pedig egy osztályban vagyunk.

• farferi
    Oszd meg velünk, biztos jól jön.
  • Fyrex
    fordítva de megértettem nagynehezen
  • cain
    a bug az, ha jól értem, hogy a klubja először eladta a chievonak, utána meg neki.
  • Fyrex
    óóóóó, leesett, elnézést! ez valóban elég furcsa
  • Fyrex
    szerintem két külön dolog hogy melyik klubnál van egy srác játékjoga, és hogy a pályára lépés szabályainak megfelel-e

továbbra sem látom a bugot, inkább csak szeretcsétlen voltál :( de majd valami profi kijavít vagy megerősít
  • BBeno2
    van ilyen szabály gondolom. de itt azt találta bugnak hogyha egyszer augusztusban leigazolta januári érkezéssel akkor hogy adhatta el a chievonak a brescia. amúgy kölibe adhatta attól még nem?