104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    Videoton-Borac 3-3 (3-1-re is vezettünk),remélem kinnt nem tudunk nyerni,és kiesünk,ez a foshalmaz nem érdemel továbbjutást.
  • bakkerman
    két bajnoki 0 pont,3 lőtt,7 kapott gól. finom lesz,21. percben 0-3-nál már nagyon remegett a kezem,hogy kinyomom a picsába a gépet,de már csak azért is kiváncsi voltam megállnak-e 10 alatt a honvédosok,5 gombóc lett belőle,sebaj,jön a Borac elleni BL csata
  • bakkerman
    ha játszatod akkor 2-3 év és nagy penge lesz a srác
  • akvik
    na kicsit drágán de megérkezett a csapathoz a legnagyobb spanyol tehetség deolufeu.kiváncsi vagyok beváltja a hozzáfűzött reményeket.szerencsére jókor hoztam el így saját nevelésnek fog számítani.
  • Huni92
    majdnem egy óra kellett, de azt hiszem, megvan! Cádiz, spanyol harmadosztály.
  • peti1100
    én sem láttam még sose azért mondtam :D én kezdetm egyet a Fradival kiváncsi vagyok....:D
  • Huni92
    FM08, Győri Eto, és azzal kifújt :D Sokra abból sem emlékszem, de az megmaradt, hogy Sasa Stevanovic nagy király volt a szögletbuggal :D
  • akvik
    Hunit még sose láttam magyar csapattal tolni:D
    Jól alakulnak az átigazolások a Malaganal.Érkezett eddig Canella,K.Akale és jövőre csatlakozik a kerethez Kovacic.érkezik még Deulofeu és kéne valami tapasztalt játékos a kp-ra meg egy fiatal védő Carrico is a keretet erősíti majd.
  • Huni92
    nem vagyok én mazopista, és az eszem sem ment el teljesen még :D
  • peti1100
    Huni kezdj egyet a magyar bajnokságban :)
  • Huni92
    miapicsa, az atletico romát visszasorolták, már nem profi csapat, pénzügyi gondok miatt nem indult idén a harmadosztályban, de még a negyedikben sincs benne, brühühü :(
  • akvik
    öreg Raúl azért csinált egy 13+17et:)
  • Huni92
    Rövid összegzés a bemelegítőről, már ami az FM2012-t illeti:
    Schalke 04, Barusso, Hildebrand, Nelson Rivas, Gio dos Santos, Kwadwo Asamoah (11 millió), ter Stegen (14 millió), Fernando (kp, Porto, 1,7 millió), Friedrich érkezett a nyáron illetve januárban, Marica, Baumjohann, Hildebrand, Moravek, Uchida, Pukki távozott.

68 pontot gyűjtöttünk a bajnokságban, tízzel kevesebbet, mint a bajnok Bayern, ezzel a 2. helyen végeztünk. 69 (^^) lőtt gól, 28 kapott, 21 győzelem, 5 x és 8 vereség a mérleg. Huntelaar 19 góllal gólkirály.

Az EL-ben sima továbbjutás a csoportból, majd a Milant és az Arsenalt is kiverve a döntőig mentünk, ott a Shakhtar ellen meccseltünk, 3-1-re nyertünk is. Huntelaar itt is gólkirály lett, 13 góllal.

A Német Kupában is döntőig mentünk, a Dortmund ellen pedig egy nagyon gyenge színvonalú meccsen 1-1-es 120 perc után tizenegyesekkel nyertünk (4-1).

Kép a keretről.

Most pedig irány egy alacsonyabb osztály, bár még nem tudom, melyik csapathoz megyek. :)
  • akvik
    van mit alakítani ezen a malaga-n pedig nem vásárolták őket össze annyira rosszul.
  • peti1100
    Elkezdtem a Fradival :D
  • Huni92
    csíííííter :P

baglyozás lesz? hamarosan indítom az új karriert.
  • akvik
    hopp egy Zidane az fmbe:D (kis móka és tesztelés péntek estére)
    és komolyra fordítva a szót végre kezdek egy karriert Malagaval.
  • cain
    jön obiakor \o/
  • cain
    grat
  • peti1100
    Sikerült megoldanom.Köszönöm :)
  • KoniZTE
    Na PSGvel kezdtem...
    PSG-Lorient 2-2
    Rennes-PSG 1-3
    Sirigu 3 hónap, Gameiro ( 2 meccs 3 gól ) 5 hónap.... VICCCCC
  • LasDen #77879
    örülök az eredménynek mer azé a pool az pool, de a statisztikát nézve még nekünk kellett volna győzni...mondjuk nem csodálkozom, 1-1-ben sokszor mentek a csatárok, de nem tudnak lőni mer v mellé v a kapusba megy....idióták...agger kiállása után nem mertem nagyon feljebb kapcsolni, mert védtem a döntetlent...jó ez azé...

fyrex grat...bár elég sok a döntetlened...
  • DONGUBA
  • Fyrex
    és akkor az első idény vége

• Neoncsoves
    LOL
  • LasDen #77875
    bár öngóllal (az assistot jegyző rangel volt ilyen ügyes) kikaptunk, de azé ez szép volt...:D
  • Huni92
    jól csapjátok! :)

én lassan a szezon végére érek, a Bayern már matematikailag is bajnok, két kupadöntő van még hátra, meg pár bajnoki.

nagyon skilles gólt lőttünk az Arsenal ellen legutóbb, Holtby világklasszishoz méltó lövést mutatott be :D

• LasDen #77873
    lűdd le mindet...
  • Fyrex
    fúúú nem akármilyen harc van az utolsó BL helyért, 4 csapat pályázik rá 3 fordulóval a vége előtt
  • Fyrex
    OLLÉ!!!

• myl0
    Beindultunk
  • LasDen #77869
    nájsz...:D

am ti fix kezdővel szoktatok jáccani v rotálni...?? :D
  • Fyrex
  • Itsuki
    szép gratu (Y)

8 fordulóval a vége elött 7 pont elönye van a paksnak 2 a gyirmótnak...
  • gabber_saviola
    ja és grat mindenkinek :D
  • gabber_saviola

ezzel a győzelemmel bekerültem a Európakupa csoportkőrbe. :)
  • Fyrex
    azt hogy még ma befejezem a bajnokságot, megkapom a pénzt a ligától és visszahívom
  • cain
    figyu egy csávó keres bochumból. valami ügyész. mit mondjak neki? :D
  • Fyrex
  • LasDen #77861
    tess...bár nem olyan nagy szám...