104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pinnacle
    Lyonos tapasztalat:

Gomist bazd ki a faszomba :D Nalam vmi eszméletlenül szar lövés/gól mutatót produkált.
  • Fyrex

hajrá a nemzetközi porondon, innentől 10 évig megvan a bajnokság
  • Láma!
    eddig még nem volt ilyen gondom egyik FM-ben sem, de most engem is megtalált. Meccsenként már egyfolytában van 20-25 kapura lövésünk, de 1, maximum 2 gól akad be... A csatárok nem rosszak, Lyonnal vagyok, szóval Lopez, és Gomis...

Mit is kell állítani hogy ez változzon?:)
  • Fyrex
    csak gondoltam az másnak nem sokat segít, hogy nálad hol van :P egyébként jó player én is néztem már!
  • Darthmushroom
    ja és az új szezonra az igazolások, cristian rodri nem kapott munkavállasít szóval ő nem jött, david bentley-vel meg nem bírtam megegyezni, de így is jól zártunk összességébe

• Darthmushroom
    na bejeztem első szezonom, hát cél sikerült bajnokok lettünk viszonylag simán, még azt is meg engedhettük h a felsőházi meccseket lazábbra vegyük, és egy hazai kupa is összejött

keret:

kupa:

bajnoki góllövő lista:
  • zyndar
    Igaz, nálam viszont igen. 925k-ért vették, jónak tűnik.
  • Neoncsoves
    azok akiknek ennyire jól megy, azok milyen sebességen tolják a játékot? Slower vagy Faster? mert az eredményekre nézve egyáltalán nem mindegy...
  • Fyrex
    Kara nem Parma-s
  • Fyrex
    üdv mindenki, grat jók vagytok
  • karajjj
    eredeti a játékod?
  • horrorpops
    próbálom feltelepíteni a 09-t, de az aktiválási kód után ez fogad: http://noob.hu/2011/11/05/cats_2.jpg
    mit kellett csinálni ahhoz, hogy működjön?
  • RemX
    Igen mert azt hittem minden lóvét odaadnak az eladásokból de nem... :( De az először írtak sem voltak reális célok 6-7 milláért sajna pedig jó játékosok...

Elhoztam a Topalt a Valenciából kölcsönbe. majd télen körülnézünk :)
  • zyndar
    Értem én, csak 6-7 milliót írtál először.
  • RemX
    De nem adtak pénz... van 4 millám most igazolni...
  • zyndar
    Akkor: Kara (Parma), Kévin Anin, Javi García, Marco Biagianti, Didier Digard.
    Azért a 'Poolal meg lehet szerezni néhány playát :)
  • peti1100
    igen köszi most találtam egy tunéziait az tartaléknak bőven megfelel
  • karajjj
    szerintem a legegyszerűbb, ha megkeresed a neked megfelelő személyt, mert mindenkinek máshogy generálja a játékosokat a játék, aztán nem biztos, hogy nálad is jó lesz az, aki másnál bevált
  • peti1100
    Sziasztok!
    Magyar bajnokságban azon belül Fradiba nem tudtok valami belső védőt? Tartalék lenne Grúz és Klein mögött! Köszi!
  • LasDen #77921
    féltávnál...bőven jobban állunk mint vártam előtte...így a célkitűzés valsz sikeres lesz...
  • RemX
    köszi de ezekre esélyem nincs :)
  • zyndar
    Mario Bolatti, Ognjen Vukojevic, Rio Mavuba, Bruno (Soriano), Yann M'vila, Angelo Palombo.
  • Huni92
    Fernando a Portoból.

grat itsuki :)
  • Itsuki
    köszi Zyndar :)

ez a második szezonom,de a harmadik lesz a legnehezebb :D 1 egyiptomi csatár és 1 francia védő jött. nagyon mást nem is tudok hozni..
  • RemX
    Srácok!

Sürgősen kellene nekem a liverbe egy megbízható DM aki adott esetben CM is tud lenni, tehát nem árt ha tud passzolni... van rá úgy 6-7 millám euróban.

HELP! :)
  • cain
    eddigi tapasztalataim szerint az első szezon egy kicsit mindig könnyebb, mint a többi.
  • zyndar
    Ez az Itsuki, megy ez!
  • LasDen #77913
    a blackburn 5 góllal megszopat, míg a manunited ellen laza 1-1...komolyak vagyunk...:DD
  • Itsuki
    FC Ajka
    2012-2013

Nem igazoltam sztárokat.nem is lett volna rá pénzem. Egyedül Nagy Erik-et tudnám kiemelni,ő hatalmas csillag lett a csapatba. új csatársort hoztam Kresz és Dékány személyébe,azért több gólt vártam volna tölük. a védelembe Szücs hihetetlen erősitésre sikeredett. Szezon legjobbja volt.
    Bajnokság nem úgy indult,de úgy fejezödött be ahogy kellett... 4.helyen teleltünk,11pontra lemaradva a Pakstól... majd 2 gyözelem után 8 pontra olvadt az elönyük (ekkor megkérdeztem,hogy reménykedhetek-e választ nem kaptam:D )

a paksi derrby...

a bajnokság vége. Hát ilyet még nem müveltem 1 fm-be se,ez picit a diósgyőr nb2es menetelésére hasonlit... ősszel sanszunk sőt nem is gondoltam feljutásra,erre tavasszal olyat müvelt a csapat amit én még sose tapasztaltam.

mérközések... elég hosszú veretlenségi sorozatot mutattunk be...:)

a magyar kupa csalódás lett...

a keretünk. mindenki nb2es szint...

és a legjobb játékosunk...
    Nem akarom szétkergetni a csapatot,kell 2 csatár és 1 belső védő... talán bentmaradunk,de nehéz lesz..
  • Darthmushroom
    én is mindjárt belépek befejezem az első szezont a celtic-el és majd hozok képeket róla. bajnokság szinte tuti h meglesz a 4. derby-n is nyertünk a rangers ellen és így 11pont előny (1 többet játszva) és lassan már szétoszlik a mezőny alsó és felsőház. szóval nem sok van hátra.
  • RemX
    Én is ebben bízom, hogy csak a szezon elején vagyunk... mert mikor először játszottam próbaképpen a reállal akkor ott rendben volt...
  • Itsuki
    Gratula mindenkinek!

Vagy a játék ennyire könnyű,vagy ti vagytok ennyire jók,vagy én vagyok ennyire rossz? sokszor eltűnődök ezeken... szenvedve tudunk csak nyerni meg ilyenek... na de vége a 2.szezonnak mindjárt felteszem az értékelést..:D
  • Darthmushroom
    *meg
  • Darthmushroom
    hát mondjuk ahogy figyeltem celtic mentésbe nem is sok játékos van most átadón/kölcsön az elején. ott nekem is főleg csak angolok voltak. megy egy két fos játékos más országokból
  • RemX
    Large, 18000 player
  • karajjj
    mekkora adatbázist állítottál be kezdésnél?
  • RemX
    Kivedtem hogy szűrje a nem reálisokat... és mégis :(
  • cain
    na akkor én is jelentkezem egy kis riporttal.

A keret siralmas volt, a szélső játékosok abszolút hiányoztak belőle. a tehetségesebb fiatalok mind kölcsönben az u19 játékosaival kitöröhettem volna a s*ggem, szóval egyből repült mind átadó és kölcsönlistára. akik maradtak, azokba szorult némi potenciál, de inkább a jövő emberei, én pedig nem szerettem volna azonnal kiesni, szóval egyből aktivizáltam magam a másnak nem kellő játékosok piacán.

ők jöttek. patrik és obiakor best buyok voltak.

a keret

taktika

és az első meccs. örülhetnek, hogy ennyivel megúszták
  • Darthmushroom
    szerintem azért mert assistod kiszűrte az irreális játékosokat, és ezért csak olyan van a listába aki el is menne hozzád, és azok szinte csak angolok.
  • RemX
    Sziasztok Srácok!

Kezdtem egy játékot a Liverpoollal...

Csak nálam van olyan gond, hogy a játékos keresésnél a transfer listed, listed for loan stb. részeknél szinte csak és kizárólag angliában játszókat látok????? :(