104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #77941 Lyonos tapasztalat:
Gomist bazd ki a faszomba :D Nalam vmi eszméletlenül szar lövés/gól mutatót produkált.
-

hajrá a nemzetközi porondon, innentől 10 évig megvan a bajnokság
-
eddig még nem volt ilyen gondom egyik FM-ben sem, de most engem is megtalált. Meccsenként már egyfolytában van 20-25 kapura lövésünk, de 1, maximum 2 gól akad be... A csatárok nem rosszak, Lyonnal vagyok, szóval Lopez, és Gomis...
Mit is kell állítani hogy ez változzon?:) -
csak gondoltam az másnak nem sokat segít, hogy nálad hol van :P egyébként jó player én is néztem már! -
ja és az új szezonra az igazolások, cristian rodri nem kapott munkavállasít szóval ő nem jött, david bentley-vel meg nem bírtam megegyezni, de így is jól zártunk összességébe
-
na bejeztem első szezonom, hát cél sikerült bajnokok lettünk viszonylag simán, még azt is meg engedhettük h a felsőházi meccseket lazábbra vegyük, és egy hazai kupa is összejött
keret:
kupa:
bajnoki góllövő lista:
-
Igaz, nálam viszont igen. 925k-ért vették, jónak tűnik. -
Neoncsoves #77933 azok akiknek ennyire jól megy, azok milyen sebességen tolják a játékot? Slower vagy Faster? mert az eredményekre nézve egyáltalán nem mindegy... -
Kara nem Parma-s
-
üdv mindenki, grat jók vagytok 

-
karajjj #77930 eredeti a játékod? -
próbálom feltelepíteni a 09-t, de az aktiválási kód után ez fogad: http://noob.hu/2011/11/05/cats_2.jpg
mit kellett csinálni ahhoz, hogy működjön? -
Igen mert azt hittem minden lóvét odaadnak az eladásokból de nem... :( De az először írtak sem voltak reális célok 6-7 milláért sajna pedig jó játékosok...
Elhoztam a Topalt a Valenciából kölcsönbe. majd télen körülnézünk :) -
Értem én, csak 6-7 milliót írtál először. -
De nem adtak pénz... van 4 millám most igazolni... -
Akkor: Kara (Parma), Kévin Anin, Javi García, Marco Biagianti, Didier Digard.
Azért a 'Poolal meg lehet szerezni néhány playát :) -
peti1100 #77924 igen köszi most találtam egy tunéziait az tartaléknak bőven megfelel -
karajjj #77923 szerintem a legegyszerűbb, ha megkeresed a neked megfelelő személyt, mert mindenkinek máshogy generálja a játékosokat a játék, aztán nem biztos, hogy nálad is jó lesz az, aki másnál bevált -
peti1100 #77922 Sziasztok!
Magyar bajnokságban azon belül Fradiba nem tudtok valami belső védőt? Tartalék lenne Grúz és Klein mögött! Köszi! -
féltávnál...bőven jobban állunk mint vártam előtte...így a célkitűzés valsz sikeres lesz...
-
köszi de ezekre esélyem nincs :) -
Mario Bolatti, Ognjen Vukojevic, Rio Mavuba, Bruno (Soriano), Yann M'vila, Angelo Palombo. -
Fernando a Portoból.
grat itsuki :) -
Itsuki #77917 köszi Zyndar :)
ez a második szezonom,de a harmadik lesz a legnehezebb :D 1 egyiptomi csatár és 1 francia védő jött. nagyon mást nem is tudok hozni.. -
Srácok!
Sürgősen kellene nekem a liverbe egy megbízható DM aki adott esetben CM is tud lenni, tehát nem árt ha tud passzolni... van rá úgy 6-7 millám euróban.
HELP! :) -
cain #77915 eddigi tapasztalataim szerint az első szezon egy kicsit mindig könnyebb, mint a többi. -
Ez az Itsuki, megy ez!
-
a blackburn 5 góllal megszopat, míg a manunited ellen laza 1-1...komolyak vagyunk...:DD -
Itsuki #77912 FC Ajka
2012-2013
Nem igazoltam sztárokat.nem is lett volna rá pénzem. Egyedül Nagy Erik-et tudnám kiemelni,ő hatalmas csillag lett a csapatba. új csatársort hoztam Kresz és Dékány személyébe,azért több gólt vártam volna tölük. a védelembe Szücs hihetetlen erősitésre sikeredett. Szezon legjobbja volt.
Bajnokság nem úgy indult,de úgy fejezödött be ahogy kellett... 4.helyen teleltünk,11pontra lemaradva a Pakstól... majd 2 gyözelem után 8 pontra olvadt az elönyük (ekkor megkérdeztem,hogy reménykedhetek-e választ nem kaptam:D )
a paksi derrby...
a bajnokság vége. Hát ilyet még nem müveltem 1 fm-be se,ez picit a diósgyőr nb2es menetelésére hasonlit... ősszel sanszunk sőt nem is gondoltam feljutásra,erre tavasszal olyat müvelt a csapat amit én még sose tapasztaltam.
mérközések... elég hosszú veretlenségi sorozatot mutattunk be...:)
a magyar kupa csalódás lett...
a keretünk. mindenki nb2es szint...
és a legjobb játékosunk...
Nem akarom szétkergetni a csapatot,kell 2 csatár és 1 belső védő... talán bentmaradunk,de nehéz lesz..
-
én is mindjárt belépek befejezem az első szezont a celtic-el és majd hozok képeket róla. bajnokság szinte tuti h meglesz a 4. derby-n is nyertünk a rangers ellen és így 11pont előny (1 többet játszva) és lassan már szétoszlik a mezőny alsó és felsőház. szóval nem sok van hátra. -
Én is ebben bízom, hogy csak a szezon elején vagyunk... mert mikor először játszottam próbaképpen a reállal akkor ott rendben volt... -
Itsuki #77909 Gratula mindenkinek!
Vagy a játék ennyire könnyű,vagy ti vagytok ennyire jók,vagy én vagyok ennyire rossz? sokszor eltűnődök ezeken... szenvedve tudunk csak nyerni meg ilyenek... na de vége a 2.szezonnak mindjárt felteszem az értékelést..:D -
*meg -
hát mondjuk ahogy figyeltem celtic mentésbe nem is sok játékos van most átadón/kölcsön az elején. ott nekem is főleg csak angolok voltak. megy egy két fos játékos más országokból -
Large, 18000 player -
karajjj #77905 mekkora adatbázist állítottál be kezdésnél? -
Kivedtem hogy szűrje a nem reálisokat... és mégis :( -
cain #77903 na akkor én is jelentkezem egy kis riporttal.
A keret siralmas volt, a szélső játékosok abszolút hiányoztak belőle. a tehetségesebb fiatalok mind kölcsönben az u19 játékosaival kitöröhettem volna a s*ggem, szóval egyből repült mind átadó és kölcsönlistára. akik maradtak, azokba szorult némi potenciál, de inkább a jövő emberei, én pedig nem szerettem volna azonnal kiesni, szóval egyből aktivizáltam magam a másnak nem kellő játékosok piacán.
ők jöttek. patrik és obiakor best buyok voltak.
a keret
taktika
és az első meccs. örülhetnek, hogy ennyivel megúszták
-
szerintem azért mert assistod kiszűrte az irreális játékosokat, és ezért csak olyan van a listába aki el is menne hozzád, és azok szinte csak angolok. -
Sziasztok Srácok!
Kezdtem egy játékot a Liverpoollal...
Csak nálam van olyan gond, hogy a játékos keresésnél a transfer listed, listed for loan stb. részeknél szinte csak és kizárólag angliában játszókat látok????? :(