104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Kezdj valami nagyobbal...XD -
peti1100 #77982 Fradiba ajánlom Nemanja Nikolicot :D -
Rudee #77981 A védekezés érdekes, rá kell még jönni nekem is. A Fradival csak 2-1 és 2-2 a kazah Shakhtar ellen, aztán a Ventspils ellen idegenben 3-1.
Bajnoki rajt jó lesz: Paks (o), Debrecen (i), lilák (o) -
peti1100 #77980 áá nekem sem megy...tanulnom kell vmi nagy csapattal...szerintetek Real vagy Barca? -
és igen:) kirúgtak a malagától.hát Rondon és Baptista nem hozta a szinten meg énse:D 3x után jött két győzelem majd jött egy 5-0 zakó zaragoza ellen majd egy 0-0 majd után 6vereség és egy 19.hely.
Azthiszem kezdek egyet a barcával h szokjam az fm-et meg valami új taktikát dolgozok ki. -
nem jó ez így....sorozatba szopjuk a gólokat és a vereségeket...még a végén bajok lesznek... -
buzi fiorentina...meg is érdemlik amié kirúgtak...:DD -
csak h szokásosan jó a háttered:D -
nemértelek, mit akarsz? :D -
milyen meccsekké? -
utolsó felkészülési meccs
-
Carrol tényleg kaki.... Kuyt nálam isten mióta beraktam Suarez mellé csatárnak... A folymatos Lucas és Gerrard sérülést megoldottam (volna) mert 3 milla körül jött Etuhu és Rosicky... de Rosicky ez a falábú Carrol két hónapra kitette a csapatból edzésen... :S -
farferi #77971 Fognak adni, én szintén Pool, télen kaptam is pénzt.Vettem egy rakat játékost ilyen 48 hónapos opcióval, király, persze majd ha folyamatosan megy rájuk a pénz akkor lehet szívás lesz.De a csapat szerintem ahogy van, simán nyeri a bajnokságot, aztán a bl-ben kiderül mire lesz elég.Nállam:Carrol,Bellamy,Kuyt eladós lesz jövőre
-
Őőőőő... bocsi, új vagyok kép postolásban :P :)
-
karajjj #77969 azért a méretezésre majd figyelj -
Sose gondoltam volna, hgoy valaha ide képet töltök fel, de ezt meg akartam veletek osztani :) Nagyon döcögősen indult az idény, ráadásul Gerrard szinte végig sérült, mégis úgy néz ki valamit elkaptak a srácok... 12 meccses győzelmi sorozat a PL-ben megsüvegelendő :) cselszki, arsenal, everton, city, tottenham közben kipipálva :)
Sajnos tudom hogy ez még semmit nem jelent, de részsiker :) Hátha meglátják a fejesek hogy érdemes pénzt adni nekem igazolásra :P
-
ok. gondoltam átsiklottatok fölötte. -
szerintem ha valaki tudja, akkor majd beírja anélkül is, hogy minden 5. hsz után beírnád a kérdést :) -
Szóval ez az új elem, a loyalty bonus (hűség bónusz) a szerződéseknél mit tud? MIkor kapja meg a pléja a bónuszt, ha kitölti a szerződését? Tud erről vki vmit? -
szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál :D
ugyanaz a patch kell fent legyen mindkét játékosnál. kell egy szerver (akinek jobb a nete és gépe, de a net a fontosabb), aki csinál egy normál játékot, a beállításokban pedig a hálózat résznél tesz egy pipát a szerverként futtatás opció elé. ezt lehet a generálás után is csinálni, de előtte is. a saját ip címét odaadja a másik embernek, aki a főmenüben ráklikkel a csatlakozás hálózathoz (?) opcióra, jobb alsó sarokban van egy join other server menüpont, arra is klikk, beírja a kapott ip-t és enter. innentől ugyanaz a mese, mint offline.
ha a szervernek routere van, kelleni fog a hamachi nevű program mindkét játékosnak, azt feltelepítitek, létrehoztok benne egy szobát, és a hamachi generál ip-t, ezesetben pedig ezt az ip-t kell beírni csatlakozáskor. hátránya, hogy lassabb a játékmenet. -
Sakho megzavarodott a sok góltól a végére és nem tudta hova kell lőni:DD -
Sziasztok! Az egyik haverommal szeretnék online játszani de shogy se akar összejönni..Tud valaki segíteni? Köszi! -
bolondok szerencséje :D
egyébként ha már online, ma Zlatannal (itt dubi94 nickkel van) játszottunk 4 meccset, volt egy laza 6-5-ös villarreal vs psg is, úgy, hogy az utolsó 4 percben 3 gól született, az utolsót meg Sakho szerezte, 6 méterről bombázta a saját kapujába :D -
ezt eddig is tudtuk:D azé vertelek meg anno a lille-l a túlúzod onlineba:DD -
ez azt igazolja, hogy hülye vagy akvikom, semmi mást :D -
én már nem is használom.inkább beállítom az ellenfél utasításokat és jólvan.amikor foglalkoztam az eligazítással mindig kikaptam.amikor nem akkor meg vagy győzelem vagy döntetlen.zaragoza ellen beállítottam az eligazítást ki is kaptam 5-0-ra...szóval sztem annak semmi értelme. -
alapjáraton bejön, viszont néhány dolog nem tetszik.
egy szezon után már nagyon unalmassá vált a meccs előtti-közbeni-utáni eligazítás, és bár eddig se volt izgalmas, most megfejelték azzal, hogy hosszadalmasabb a folyamat.
-
Pontosan hogy működik ez a hűség bónusz? -
Rájöttem, hogy nincs kedvem egyelőre a spanyol harmadik ligához (pedig megvertük az Özillel, Di Mariaval, Lassanaval, Higuainnal, Carvalhoval felálló Realt is felkészülési meccsen) , inkább az Almeriát juttatnám vissza az élvonalba. Túl nehéz dolgom szerintem nem lesz, van egy kis pénz, fasza embereket tudok hozni.
-
Üdv Mindenkinek!
Megvan az új gém, kezdek a kedvenc csapatommal, hogy belejőjjek a 12-be. (meg mostanában kezd kihívás is lenni)
Játszani keveset van időm, de jövök az eredményekkel, ha tudok.
Kinek mi a véleménye az új játékról? -
spiczi91 #77953 Ki lehet sírni valahogy a vezetőktől, hogy 800as max. helyett tudjak 875ös fizetést is adni? Találtam egy jó kis edzőt, a képességeihez képest a 875ös fizu luf*sz se lenne, de nem tudom neki megajánlani. :( -
Najó azt hiszem az egy meccsen lőtt 7 kapufa már a nevetséges kategória... pláne hogy az átlagom 3-4 egy meccsen... kabaré... -
Buonanotte kis csele:D
-
az előszezon megkoronázása... az új sztárom eldöntötte 
-
Ez amúgy engem is érdekelne.... egy Higuain, Ronaldo, Dimaria hármas minden 6-7. 1-1 ellen szitut lő be a kapussal szemben... nem játszunk gyorsan az sem lehet gond... -
peti1100 #77946 nekem csak oláh sérült le egyszer két hétre utánna visszatettem kezdőbe austria wien ellen erre megin....:D de nembaj mer itt van nikolic és ontja a gólokat :D -
nálam nincs gond a sérülésekkel. -
KoniZTE #77944 Detto ugyanaz van Genoával............. Egyetlen értelmes csatárom a Caracciolo két meccsen 3 gól, erre 3 hónap sérülés...rohadjon meg az egész -
KoniZTE #77943 Nálatok nem sérül le meccsenként 2-3 ember ??? de minden meccsen ? kezd kibaszottul idegesítő lenni, mindjárt letörlöm ezt a szart... -
Megvettem Greniert 2 millió euróért, eddig tűrhetően nyomja, viszont szépen fejlődnek az értékei.