104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    bentmaradtál, az a lényeg
  • Huni92
    úgy nézem, hogy egy teljesen új védelem jól fog jönni :D
    kösz rexi, lehet, hogy nem elég nagy neki a képernyőm :D
  • Fyrex
    h elég nagy a képernyőd akkor lehet egyre több fület hozzáadni asszem
  • LasDen #78021
    közben ugye véget ért a bajnokság és sikerült benn maradni, bár elég fosul ment a 2., felében...ennek egyik oka, hogy télen city elvitte Gigliottit a gólvágómat aztán nem volt, aki rúgja őket...na mindegy...erősíteni kell mer védelemből távoztak, de péz meg van, úgyhogy nem lehet gond...:D
  • Huni92
    Tudja valaki, hogy hogyan lehet elővarázsolni ezt a nézetet?
  • bakkerman
    1440x900
  • karajjj
    semmi
  • LasDen #78017
    kurva munkavállalási engedély...nem lehet senkit leigazolni me a buzik elutasítják...király csatárt találtam, de nem jöhet mer a buziknak nem tetszik...kapják be...a szélsőmet is visszadobták, de ott legalább fellebezhettem....
  • peti1100
    de te milyen felbontásban jáccol mer nekem az alap van beállitva az az 1024x....vmi :D és az nagyon rossz :S
  • Huni92
    pár másodperc után megy rendesen, engem nem zavar :D
  • bakkerman
    nekemis kiszokta írni,ezért inkább maradok a full screen-nél,nálam alap h fm mellett megy a youtube,a facebook,az nso,az sg stb...
  • peti1100
    Köszi akkor megprobálom úgy :)
  • mmogyi91
    sziasztok. fm2011-el játszom és az a problémám, hogy szezon végén a klub vezetőség bővítené/építene új stadiont, viszont a városi vezetőség nem engedi...ilyenkor mi a teendő?
  • karajjj
    egyszerre sokmindent csinálsz mellette, ami leterheli a gépet, olyankor várni kell és nem lesz semmi gond
  • peti1100
    az miért van nemtudjátok hogy ha ablak módba játszok egy idő után leáll a játék és kiirja h nem válaszol???
  • karajjj
    itt
  • KoniZTE
    off topic ?
  • bakkerman
    reggel,nagy grat mindenkinek,dúrván csapatjátok! a banner pedig nagyon szép!!
  • karajjj
    Lazio, Napoli, Udinese, Malaga, Valencia, Fulham
  • Huni92
    a kupában is megkaptuk őket, 1-0-ra nyertünk, öngóllal :D

jóccak.
  • peti1100
    ajánlatok nekem vmi középcsapatot?:)
  • Huni92
    Szétvertük a Herculest.
  • Fisicofan
    hmm, a Fredrikstad itthon 4-1-re nyert, 2 perc alatt kettőst kaptunk, asszem elfelejthetjük a 7. helyet, és örülhetünk, ha a 10. meglesz
  • gojoci
    A 4-2-3-1 jó, inkább a balance és attacking az, ami nem stimmel. Próbáld meg a fluid/very fluid és standard/control opciókat.
  • Huni92
    tegyük hozzá, hogy nálad :D

bocs lányok, ma este nagyon köcsög vagyok :D
  • Huni92
    ezúttal elnézem még neked, de legközelebb nem lesz kegyelem, elnyered méltó büntetésed te gyarlóságodban rossz útra tévelyedett félkegyelmű :D

jött volna amúgy mcfadden is, de amikor elfogadta a szerződésajánlatomat, akkor megbukott az orvosin, amikor meg átment volna azon, túl nagy fizut kért, nem tudtam megadni és egyezkedni sem volt hajlandó. arne friedrich meg diarra volt még célpont, előbbi nem tárgyalt, utóbbiról épphogy, de lemaradtam.
  • akvik
    sztem összesesen fog 4meccset játszani nálad annyit lesz sérült:DDD
  • Fisicofan
    Elnézést Mester, nem is értem mire gondoltam, bocsásd meg tudatlanságom... :)
    Egyébként csak mondom, 4 meccsel a vége előtt még van esélyünk a fantasztikus 8. helyre :D
  • Huni92
    az bizony. 4 meccs, 3 gól, erre 1 hónapra kidől szerencsétlen :D
    gondolkodtam, hogy elhozom Feczesint, és összeáll a magyar duó, csak van egy Goitom, akitől sokat várok, és nem akarom padoztatni. Januárban viszont sipirc lesz neki, ha nem nyomja jól.
  • akvik
    németh krisz frí rájder? akk el is hozom a barcába:)
  • LasDen #77993
    taníccs mester :D
  • Huni92
    menj már, hova gondolsz? a két öngól teljesen megtervezett akció után született (és az elsőnél az ellenfél kapusa a gólvonalról sem véletlenül csúszott be a labdával a kapuba), és azt sem nevezném szerencsének, hogy 20 lövésből 2 gólt kaptunk, és azt sem, hogy annak ellenére, hogy kb stat alapján pályán sem voltunk, nem kaptunk ki 5-0-ra. ezt így beszéltem meg a fiúkkal, nem értem a problémád :D:D

Játékosmozgások
  • madridista7
    A Dortmundhoz nem tudtok vmi jó taktikát? 4-2-3-1-et csináltam meg,hazai meccseken jó vagyok,de idegenbe nem megy a játék,1-2góllal kikapok vagy X-elek.Balance meg Attacking a felfogás.Pedig jó kis csapat ez,de vmiért nem megy.Weindenfeller-Pisczek-Hummels-Subotic-Scmelzcer-Bender-Kehl-Kagawa-Perisic-Götze-Barrios.Kadlec-et vettem meg 5misiért,ő a csere cs.Előre is köszi.
  • Fisicofan
    Nem vagyok egy Mourinho, de mintha nektek is lett volna egy apró, kicsi szerencsétek!? :D Persze lehet hogy tévedek... :)
  • LasDen #77989
    ti nem is kellettetek volna a pályára....maguk is megoldottak mindent...:DD
  • Huni92
    Bemakkolták a végén...

• LasDen #77987
    :DDDD
  • Fisicofan
    Ó, engem védekezésbe nehéz lesz felülmúlni, az Odd Grenlandnál volt 3 meccs sorozatba amikor csak mi tudtuk bevenni a saját kapunkat... És összesen is vagy 5-6 öngólnál tartunk idén
  • akvik
    direkt van úgy.
  • Láma!
    a világbajnokis selejtezőscsoport sorsolás direkt irányitott a játékban vagy csak nekem tünt fel hogy a IRL is ugyanaz a csoportja a magyaroknak mint a játékban? (nyáron volt ugye a sorsolás, irta is hirként hogy holnap sorsolnak, aztán hogy ezek a csoportok.)