104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #78106 tényleg, lejárt a szerződése... :D köszi!
-
van még assistant managered? -
geo91 #78104 fogta magát és inaktív lett az "unrealistic transfers" rublika, tehát nem tudom kipipálni, így aztán nem tudom kilistázni azokat a játékosokat akik szóba is állnak velem... ötlet? -
cain #78103 -
cöh....gratula...:D -
Pettersson #78101 Vyacheslav Hleb az FSV Frankfurt helyett az Eintrachtba került. Ezt javítja valamelyik peccs? :) -
szép, hajrá -
geo91 #78099 irány harmadosztály :D -
geo91 #78098 U.S. Alessandria, 2011-2012
Pénz hiányában jórészt a szabadlistáról szemezgettem.
Fantasztikusan keztük a bajnokságot, amit aztán kisebb hullámvölgyekkel körítve meg is nyertünk. (Íme a meccsek egyik és másik fele.)
Olasz kupában is jól szerepeltünk, hiszen a sima első forduló után kettő két osztállyal feljebb játszó csapatot is kiejtettünk. Aztán jött a legnagyobb falat, az első osztályú Fiorentina, a legjobb 16 közé jutásért. Tartalékokkal és cserékkel álltak fel, ahogy az várható volt, lebecsültek minket. Iszonyú szoros meccsen, csak tizenegyesekkel tudtak minket kiejteni. A meccs után megdicsértem a fiúk teljesítményét, mert a tüdejüket is kiköpték a pályán, szívüket-lelküket beleadva a játékba.
Végül jöjjenek a számok, a keret statjai és a bajnokság játékosstatisztikái.
-
Zenszkij #78097 holnapra -
oroszoknál mindenki légiós aki nem orosz. és minden kezdőcsapatban max 5 vagy 6 légiós lehet valamint egy u21 játékosnak is a kezdőben kell lennie. -
Első post 12vel:
Stoke elleni 1-0-ás vereség után picit összekapta magát a csapat.
-
peti1100 #78094 zte-vel vagy ha jól tudom akkor oda probáld meg Szekeres Adriánt! -
Utley #78093 Óhhhóóóó, Goole AFC vezéreként átrobogtunk az Angol 8.ligán:) Jöhet a 7.liga :D -
Janika114 #78092 Véletlenül az egyik hírt mentettem feljegyzésként, azt hogy tudom törölni? Mert idegesít h emiatt oda rakott egy sárga kis kockát a csapatnév mellé. A csapat áttekintés feljegyzések résznél nincs ott. Előre is köszi ha vki tudja. -
cain #78091 grat óll, töltöm a zátét. téli szünet van, sikerült leszakítani a vidit, meg két ponttal a győrt is. \o/
btw, aki tud ajánlani jó balbekket ánbéj egybe, az ne tartsa magában. =] -
Köszönöm hogy foglalkoztál a dologgal!
Biztos kitapasztaljuk előbb-utóbb. -
peti1100 #78089 köszi! az nem is olyan rossz...:D -
ha jól rémlik, egyszerre maximum 6 idegenlégiós lehet a pályán, és ha minden igaz, akkor idegenlégiósnak számít az összes olyan játékos, aki nem orosz állampolgár. -
igen most próbáltam, tényleg működik a tavalyival! :) remélem karácsonyra már lesz! :P -
peti1100 #78086 nemtudjátok hogy az orosz ligába hogyan van ez a légiós kérdés h mennyi lehet vagy mi? mer akarok kezdeni egyet ott csak nemtudom hogyan müködik...:S köszi ! -
most kezdtek el dolgozni rajta, 77%-ot állítólag magyarít a tavalyi, de van még 10 ezer tétel amit le kell fordítani. ne kérdezd, fogalmam sincs mit takar egy tétel :D -
kb mikorra várható magyarítás srácok? -
csaba! utánaolvastam a dolgoknak a loyalty bonusszal kapcsolatban. az egyszerűség kedvéért számokkal magyarázok.
van mondjuk milevskyi, aki kér 1 millió eurós bónuszt, 4 éves szerződés mellett. te megadod neki, hozzád igazol. az 1 millió eurót a 4 év alatt kapja meg, ha minden igaz, akkor havonta egy kisebb összeget. egy kis matek segítségével kiszámolható, hogy nagyjából havi 20 ezret fizetsz neki, mindezt négy éven keresztül.
egy dologban nem vagyok biztos, de ha jól értelmezem, akkor eligazolás esetén is ki kell fizetni a pénzt neki (ezt írják: If the player is sold, he will be due the outstanding sum - aki biztos benne, az fordítsa le :D), viszont ha átadóra kéri magát, érvényét veszíti a hűségbónusz. -
karajjj #78082 szerintem felesleges betölteni annyi játékost, régen én is annyival kezdtem, de az elején úgyis csak párezer játékos használható belőle, mert a többi falábú, plusz rettenetesen belassítja a játékot, utána pedig úgyis a generált játékosokra kell figyelni -
hugopareiros #78081 show filter -> u19 squad -
miszka #78080 Sziasztok, nem látom az U19-es csapatom helyette a felnőtt keret játékosai láthatóak, mitől lehet ez és mi rá a megoldás? köszi a segítséget. -
hNeo #78079 Sziasztok.
kezdtem egy újat. 76000 játékossal. ti mennyivel kezditek?
a 200000+ nagyot lassít?
Mi a különbség ha 3 vagy 1 db fizioterapeuta van a csapatban? -
karajjj #78078 nálam eddig nem okozott semmi hibát -
köszi -
igen,de kb a felét magyarosítja le csak,és valakinél okozott problémákat(kresdamp stb...) -
srácok az Fm11 es magyarosítás jó a 12 hez ??? :D -
nagyon kegyetlen tud lenni a futball,ezzel az utolsó pillanatokban bekapott góllal 1 millió eurotól estünk el,mert ha nincs az a gól,akkor megyünk a BL playoff körbe,és aki onnan esik ki,az egyenes ágon EL csoportkörös,és az 1 misivel jár :( és akkor még ott lett volna 3 hazai meccsünk,meg még a jogdíjak :( na meg a koefficiensünk is nőtt volna...na mind1,már csak azért se adom fel,bajnok leszek megint a Vidivel,és jövőre neki megyek megint! -
félek,hogy valami kárt teszek itthon a berendezésben,megyek is ki cigizni,hátha lenyugszok -
Borac-Videoton 2-2 a 94. percben lőtte a gólt a Borac,első meccs otthon 3-3 lett...próbálom visszafogni magam,de nehéz,remeg a kezem -
na, január vége van, elhoztam Pedro Moralest kölcsönbe, viszont elfelejtettem, hogy itt csak 2 nem-EU-s játékost lehet nevezni, ami Rivas és Bressan személyében már megvan. kipróbáltam Moralest, oktat, és nehéz szívvel ugyan, de Rivast nem nevezem a tavaszi szezonra. 7,40-es átlagot hozott le a csávó, de a támadójáték híve vagyok, ezért inkább őt hagyom ki.
értelmes védőt nem tudtam hozni helyette, az Alcoyano elleni meccs viszont megoldást szült. kiállították az egyik bekkemet, így 3 védővel játszottunk és nyertünk. a Huesca elleni meccsre már egy 3-1-2-3-1-es felállásban mentünk ki, 6-1-re nyertünk, és bár a Huesca utolsó, a hat gól az hat gól, ráadásul nagyon szépen játszunk. egyébként jött Feghouli kölcsönbe, valamint visszatért M'bia is, kellemes gondjaim lesznek a kezdő összeállításánál úgy érzem.
a felállás így néz ki:
-
geo91 #78070 így ért véget egy álom... nem sikerült a legjobb 16 közé jutás az olasz kupában... :( -
geo91 #78069 valahogy akörül :D de ez megszokott ilyen szinten, ha az ember "minőségi" játékosokat akar a csapatba -
grat, bár nem szorulsz rá :D
mi az átlagéletkor? 30?? :D -
geo91 #78067 megállíthatatlanul megy a szekér :D
tabella és meccsek:
húzóemberek: