104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
az utolsó meccsen C csapat játszott, és be is jött amit szerettem volna, irány az Európa Liga menetelés 
-
off topik? -
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
farferi #78145 Azért az fmrte-be se bízzatok meg teljesen.Azt írja, hogy Tevezért 58 milliót kérnek.Nem mintha kellene, de kíváncsiságból nyomtam egy 15 milkós ajánlatot.Simán elfogadták. -
cain #78144 grat óll. dübörög befelé a zete mentés. -
paris FC-vel már én is toltam. jó kis csapat volt. de még 2010-zel voltam velük. -
tudtam én hogy kell az öreg a házhoz
egyet akcióból, egyet szöglet után, végül pedig odaállítottam a 11eshez 
-
nyári érkezők (részletre ofkorsz - 10 millát kaptam am)
-
az szép!
Én az utolsó Bl meccsemen a Milant fogadtam és 1-1re végeztünk szóval 8 ponttal végülis 3. lettem. Mehetek az Európa Ligába ahol a Panathinaikos lesz az ellenfél. Ha nyerek Celtic v. Olympiakos -
hugopareiros #78137
kis dráma az első BL meccsem végén :)
Rodriguez első góljait szerezte a Bolton színeiben...soha rosszabbkor :) -
cain #78136 nálam sem a csatárok rugdossák a gólokat akcióból, hanem túlnyomórészt az 5 középpályás egyike. -
Almeria - 2011/2012 - Spanyol másodosztály
Szezon eleji célkitűzésként a bajnoki címet jelöltem meg, ami végül nem jött össze. Volt 10-12 pontos előnyünk is, de a szezon utolsó harmada katasztrófa volt. A taktika sem volt meg igazán, a 4-2-2-2 és a 3-1-2-3-1 is sokszor becsődölt.
A lényeg a feljutás, az megvan.
Nem meglepő módon komoly játékosmozgás volt.
Játékosok statisztikája. Goitom a szezon végi sérülése miatt maradt le a gólkirályi címről.
Csapat. -
na igen, csak amikor átvettem a Lyont, a személyzet a 4-4-2-t és a 4-5-1-et ajánlotta hogy erre alkalmas a keret. mondom oké, legyen az első mert jobban szeretem a több csatárt. csak éppen a 2 csatár tétmeccsen szinte gólképtelen volt. aztán jött az ú felállás és írtam hogy megtáltosodtunk golszerzés terén:) -
cain #78133 nb1ben elég sok csapat játszik 4-4-2-t, ellenük a 4-5-1, vagy még inkább a 4-3-2-1 3 box-to-box cm-mel és 2 am-mel már alapból nagy előnnyel indul. pláne, ha még a pályát is hozzá alakítod. -
legutóbbi fradi meccsen gabber barátomnak is elpanaszoltam a góltalanságomat a Lyonnal. Azt az egyszerű magyarázatot adta, kihasználva a magyar nyelv szépségeit hogy "mer szar a taktikád, azéé..." :D
Megfogadtam eme nemes tanácsot, 4-4-2 helyett 4-5-1-es hadrendet állítottam be, és láss csodát Lisandro fiam 4 meccsen 8 gólt lőtt :D
szóval akinek hasonló gondja volt, próbáljon taktikát váltani! -
peti1100 #78131 most kezdek új játékot...:) de akkor megnézem hogy irja-e majd :) köszi hogy segitettél! -
igen,menj be a mentéseden belül a game details-be,és ott fennt írnia kell,hogy version 12.0.4. -
peti1100 #78129 akkor magyarul rajta van a 12.0.4-es patch most? -
mert nem tartalmaz a patch adatbázis frissítést,ezért nem is kell semmit kiválasztanod -
peti1100 #78127 honnan tudok leszedni friss patch-et?? lécci valaki. mert egyet leszedetm vmi skidrowosat de azt nem is ugy kell feltenni ahogy az előzőeket hanem rendesen telepitteni kell nos azt megcsináltam csak hogy a játéba meg nem tudom kiválasztani azt hanem csak az alapot....:S -
ok köszönöm -
karajjj #78125 azt hiszem a 4-es a legújabb, elég csak azt feltelepítened -
Üdv Mindenkinek!
Azt árulja el valaki, hogy milyen javítások jöttek már ki a 12-höz!
Köszönöm!!! -
én meg hagyom lógni picit a swanseat és más vizekre evezek....
-
Grat mindenkinek!Én is a 2012est nyomom a Basellel kezdtem. A bajnokság egyoldalú jelenleg első vagyok 27 ponttal (8w 3d 1l). A Bl ben bele húztam a Real Madrid Milan Köbenhawn csoportba és jött az első skalp:
http://noob.hu/2011/11/08/Basel_Real.jpg
Utána a Milan vert 4-0ra majd a köbenhawn ellen egy 0-0 így van 3 4 pontos meg egy 3pontos csapat.Egy 3. helyyle kiegyeznék
Amúgy Eric Torrest mindenkinek ajánlom 14 meccs 10 gól 4 assz. -
akkor az a kemény 10k ojró mehet a vezetők zsebébe,vagy egy új Q7-es törlesztőjébe
-
karajjj #78120 ja, kihagytam a lényeget, a vezetők új mezszponzori szerződést kötöttek, évi 99e ojró helyett, most már kemény 100e ojrót szakítunk! -
azért az a 2. hely se rossz rögtön első szezonban -
karajjj #78118 na én meg tegnap lusta voltam írni az első barcikai szezonról, de most bepótolom:
5 meccsel a vége előtt vezettük a tabellát, mögöttünk csak gólkülönbséggel a Szpari, én az utolsó ötből kettőt behúztam és a Szpari ellen x-eltem, ők pedig a döntetlenen kívül négyszer nyertek... szóval ők nb1-esek, én meg építhetem újra a csapatot, hogy megint megpróbáljak feljutni, kezdődött rögtön az átigazolás szezon, hoztam kölcsönbe Urbán Gábort, Nikházit megint ideadta az MTK, és sikerült leigazolnom a lejáró szerződésű Goran Arnautot -
Sándor Gyuri így szezon végén távozik -
nyáron érkezik, 1m€ 4 éves részletre,140 PA
-
bevallom őszintén,Xisco Nadal,Loic Gagnon,és Ahmed Soukuna leigazolása az FMRTE-nek "köszönhető",ingyen jöttek mindhárman,és a programban találtam őket. Óriási pléják,Gagnon sérülésekkel bajlódott egész ősszel,de amikor játszott,akkor kimagaslóan teljesített,Nadalra nem találok szavakat,magyar szinten óriási zsugás,és befektetésnek is nagyon jó lesz,legjobb korban van,1-2 év és szerintem 1 misiért elviszik. Soukuna is párszor sérült volt ilyen 1-2 hetekre,de ő is ha tavasszal rendszeresen tud játszani,akkor kurva jó lesz! Ha ezt a hármast elkerülik a sérülések,és a védelemben Caneira,Elek,Vinicius,a középpályán Vasiljevic,csatársorban Alves továbbra is ezen a szinten fog focizni,akkor bajnokok leszünk,mert magyar szinten KIMAGASLÓAK,óriási blama lenne ilyen kerettel leszorulni az első helyről -
Videoton FC 2011/2012 ----FÉLTÁV-----
TABELLA
A KERET
kezdeti nehézségek után nagyon szépen menetelünk a bajnokságban,sajnos a Loki 8 ponttal elhúzott,és az a 8 pont az azért fájó,mert ebből kapásból 6-ot az első két fordulóban szedtünk össze,a Siófok,és a Honvéd elleni vereség miatt,amikor még épült a csapat
tavasszal jobb esetben csak heti 1 meccsünk lesz,ledolgozható a hátrány,de ahhoz a Lokinak el kell kezdenie botlani,mert még mi is fogunk,és sajnos inkább hátrafelé kell tekintenünk,mert nagyon a nyakunkon van több csapat is. Na hajrá!!
-
amúgy tényleg nem semmi kis pályájuk van,ha jól látom a jobb oldalt van a hazai tábor,a számuk se csekély! -
karajjj #78112 ez szándékosan ilyen nagy, hogy mindenki jól megnézhesse -
jó a nicked karajkám,csak az a baj,hogy méretezni is lusta vagy :DD -
karajjj #78110 meg egy nb1-es színvonalú stadionja
-
neszopass hogy 4. osztályú csapatnak ilyen szurkolótábora van -
4 forduló van még a bajnokságból, 1 pont a hátrány. -
nincsmit.egyszer anno nekem is összejött egy ilyen:DD