104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• asad
    betonk megirhatnád kikkel jutottál el eddig. Barca verés szép. Gratula
  • geryboy99
    lécci skint hova kell másolni? danke :D
  • szabocsaba1983
    Gondoltam kezdek egyet a dagesztáni chelsea-vel, vonz, hogy teljes csapatot kell építeni, és persze Balázs miatt.
    Annyi pénz azért nincs mint a city-nél (a hiedelmekkel ellentétben), azért a 23m font átigazolásra nem kevés. De ez még az orosz mezőnyben sem kiemelkedő, hát még egy topligás bajnokságban, ráadásul az orosz premier division mezőnye nem gyenge. Próbálok fiatalokra építeni, jó kis gém lesz.

• Zsil
    majd jönnek a patch-ek,mint mindig.....11 is problémás volt az elején.....aztán patchekkel a végén meg annyira nehéz lett,h már nem volt öröm benne....,,

tény h 12 ben vannak furcsaságok,,,nálam nem vészes amugy

de meg kell szokni és átlátni az uj szisztémát"....

Sosem vettem elö régi részt az uj megjelenés ota....2005 ota...

viszont a taktikán sok mulik,es ha szar a taktik,akkor 11 ben is vannak fals jelenetek...

szerintem összességében jo a 12..és csak jobb lesz :)
  • dalackraul
    Üdv

Azt hol tudom beállítani hogy a Barátságos Mérkőzéseken ne én irányítsam a csapatot?
  • Mor3llo
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1193922969&no=78260]#78260[/url]
    Fail
  • BetonK
    Üdv!

Miután nyertünk Barcelonában, lehoztunk még egy-két hazai kötelezőt, majd Liverpoolba látogattunk, ahol simán, 4-0-ra kikaptunk.
    Ezen mérkőzés visszavágója viszont annál érdekesebben sikerült:

Jól sikerült a félidei eligazítás, odatettük magunkat.
    Tisza Tibit 3 hónapra sajnos elvesztettük, de feledteti ezt a bánatot a döntetlenért kapott pénzösszeg:)!
  • Huni92
    látom nem érzed az iróniát :)
  • bakkerman
    azért a 6gól,meg a 3x annyi kapuralövés,meg a 6-0 clear cut chances az nem számít makknak,azt fölénynek hívják
  • Huni92
    messilona - almeria, 2. forduló a bajnokságban.
    ööö. nem elég, hogy van egy messijük, még makkolnak is :D
  • karajjj
    ahajó
  • pzoli00
    na ezért nem játszok az fm12-vel, egy vicc az egész gém
  • bakkerman
    aztarohadtegetilyetmégnembasztam azért ez második szezonban durva
  • Huni92
    heyho, gratóll!

nálam lezajlott a nyári felkészülési időszak, és elkezdődött a bajnokság.
    Igazolások

Felforgattam a csapatot, nem akarok kiesni. :D

Felkészülés.
    Elégedett vagyok vele, kíváncsi vagyok, mire leszünk jók a szezonban.
  • MrIncredible
    üdv!
    Crash dump esetén, ha nem volt elmentve nem folytathatom onnan ahol kidobott hibával? Naív kérdés, de van rá megoldás?
  • geryboy99
    hát ez az nb1 ez nem nekem való...semmi nem jön össze...úgy látom mennem kell a topligákba?! :S de hova?
  • Szycsu
    Azanyjapicsáját! (Elnézést) :D
  • BetonK
    Igen, szerintem is :)
  • geryboy99
    azér egy barcelonának sztem 8 emebrrel is vernie kéne egy diógyőrt :D
  • geryboy99
    grat ez kurva nagy :D
  • zyndar
    A kiállítás nyilván szerepet játszott benne, de azért le a kalappal!
  • BetonK
    Szval akkor a kép:

• BetonK
    Kezdtem egyet (csak) a Diósgyőrrel.
    Nos, miután a első szezonban megnyertük a bajnokságot, nyáron sikerrel vettük mindhárom BL-selejtezős megmérettetést (sorrendben Malmő FF; Basel; APOEL)!
    A csoportban a Barcelona, Liverpool, Ajax mellé kerültünk, így kitűztük a célt: lőjjünk egy gól valakinek.

Első meccsen ez sikerült is, máris kétszer, DVTK-Ajax 2-3.
    Aztán ellátogattunk a kissé tartalékos Barcához, és a következő történt:

http://noob.hu/2011/11/10/barca-dvtkk_0.jpg

Az okokat keressük továbbra is...
  • Janika114
    Jó estét mkinek.
    Először is gratulálok mkinek, másodszor meg beszámolnék egy kis siker élményemről.
    2. szezon utolsó BL- selejtező kör Lokival, egyedül a Rangerstől féltem, meg is kaptam őket, legnagyobb meglepetésemre, egy hazai, emberelőnyös 0-0 után, remekeltünk, és eddigi legnagyobb sikerem értem el az FM2012-ben.

Rangers-Loki

Kiemelném az itt is remeklő Bakenga statisztikáját:
    Bakenga
  • geryboy99
    értem! köszönöm szépen :)
  • geo91
    grat neked is! az olasz negyed- és a harmadosztály között nincs nagy különbség színvonal szempontjából, majd a serie b lesz az első igazi megmérettetés, remélem sikerül rendesen erősíteni majd a nyáron.
  • geo91
    szerintem kifelejtetted a perjelet a záró makróból
  • zyndar
    Azt árulja már el valaki, ha csak a félkövér részt tettem center makró közé, akkor miért igazítja az egészet középre?
  • zyndar
    [center]Torino FC, 2011/12[center]

Véget ért az első szezon, sikerült emlékezeteset alkotni. A csapat húzóemberei Grenier, Milanov, Kostov, Guberti, Ogbonna és a 35 éves Parisi voltak. Utóbbi bődületes szabadrúgásai és pontos gólpasszai hiányozni fognak. Mondjuk lehet, hogy adok neki még egy éves szerződést, csak vésztartaléknak. A kupában egész jók voltunk és valljuk be a sorsolás sem volt túl kegyes, a folytonos idegenbeli meccsekkel. Végezetül jöjjenek a statok.. Mivel sok volt a kölcsönjátékosom, meg öregszünk is, így nyáron kereshetek egy komplett csapatot, remélem adnak rá zsetont. De nincs pihenés, az urukkal megyek az Olimpiára

Geo, neked nagy grat, főleg úgy, hogy nem is erősítettél igazán.
  • geo91
    mivel szar a gépem, csak az olaszt
  • geryboy99
    geo Te milyen bajnokságokat töltöttél be?:) mert én is olasz sokadosztályban szeretnék elindulni....köszi :)
  • geo91
    ne sg-re töltsd fel, hanem noob.hu-ra
  • geo91
    U.S. Alessandria, 2012-2013

Az átigazolásokról annyit, hogy idén is a szabadúszók közül válogattam és a kevéske keretemet egyetlen emberre költöttem aki végül az első bajnoki meccsen úgy lesérült 4-5 hónapra, hogy a felépülése után hónapokkal sem tudott teljesen regenerálódni, tehát tartós(!) és jelentős csökkenés történt az értékeinél... jó vétel volt... Íme a keret és a statok.

Sokáig hadakoztunk a Cittadellával az első helyért, amiből végül mi jöttünk ki győztesül és 8 pontos előnnyel behúztuk a feljutást érő bajnoki címet. (A meccsek egyik és másik fele.)

Az olasz kupa sajnos idén bukta volt.

Na de egy a lényeg, irány a Serie B!

• BetonK
    Srácok!

Meg kell osztanom veletek egy képem, a képméret oké, de hogy a pcsába csináljam max 20k-ra a méretet? :)

köszi
  • geryboy99
    alap skin-re leeht olyat hogy egy képet beteszek és az lesz a játék háttere?:O
  • bakkerman
    ez tényleg játékhiba,amikor Barcaval toltam Messinek 3-4 10000%-os ziccer kellett 1 gólhoz,és ugyanez a helyzet a vidinél is,vagy ha elmennék a kínai 8.-ad osztályba,ott is ez lenne a szitu,taktikától,edzéstől,játékos skillektől függetlenül. nem olyan idegesitő,ha az embernek van egy meccsen 20 helyzete,akkor abból befog menni 2-3 gól,csak az ellenfélnek elég 1 ziccer,és abból gól lesz,na ez az idegesitő
  • bakkerman
    AMR inside forward
  • Bly24
    Abba van benne.
  • Bly24
    Mindegy megtaláltam:DNem néztem meg jól a a magyarosítást:D
  • geryboy99
    értem. de Te a football manager 2011-el játszassz?