104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geryboy99
    teljesen igazad van! én is szeretném a beszámolókat olvasni és nem a kötekedéseket meg az ilyesmi hozzászólásokat....!
  • Huni92
    van vagy 35 hsz az utolsó beírásom óta, gondoltam, hogy lesznek fasza eredmények, beszámolók, erre 5-6 kép van, aztán a többi idióta offolás, már bocsánat.

karajj: van egy javaslatom. írok egy részletes faq-t, linkekkel, faszipántosan elmagyarázva, cserébe meg azt "kérem", hogy az ilyen hova másoljam a nagymamám kutyájának jobb fülét típusú hsz-eket töröld, anélkül hogy előtte 10 hsz-en keresztül meg kellene magyarázni, hogy miért kerül törlésre.
    őszintén szólva elég unalmas 15. alkalommal is azt olvasni 2 oldalon belül, hogy valaki elbaszta a magyarítás másolását és kidobálja a játék...

kíváncsi vagyok, hogy a többiek hogyan vélekednek erről. csak én vagyok a hisztispicsa vagy nektek sem jön be a félmondatos hsz-ek gyártása, amelyekre a válasz 2-3 oldallal hátrébb megvan?

nem kell személyes támadásnak venni, nem feltétlen azokra vonatkozik akik a mai nap folyamán írtak, szóval a 'mészótábeezegyfórummenjéhaza' típusú véleményektől kíméljetek meg.
  • geryboy99
    Na túl vagyok első tétmeccsemen :)

• Darthmushroom
    ott pont az a lényeg h keményebben :D ha már fizetsz érte :D:D:D
  • zyndar
    Lehet masszázson van
  • geo91
    ?
  • karajjj
    finomabban egy kicsit, ha kérhetem
  • geo91
    felemásan kezdtük ugyan a szezont a serie b-ben, de megbirizgáltam kicsit a taktikát és úgy látszik bejött. kezdünk végre egyenesbe lendülni. (előző meccsen is nyertünk, 4-0-ra.)
  • karajjj
    akkor valamit elrontottál
  • Láma!
    nekem ilyen nem volt:D
    nem mindenhova másoltál be mindent:)
  • dalackraul
    Köszi meccs előtt azt írja ki hogy javíthatatlan hiba azzat mit csináljak?:D
  • Láma!
    2011-est tettem be alá:D

igy olyan 60-70%-ban magyar :D
  • Bly24
    Kérni lehet:D Csak nincs pénz rá.Nem baj egy bajnoksággal is tudok játszani.
  • dalackraul
    Magyarosítást honnan szedted le?:D
  • Itsuki
    De ez a játék nem a dirt2 és nem a mass effect... gépem intel pentium core duo e2180 2ghz 2x667mhz 1gb ram 9600gt és ez is gyenge hozzá szinte... és nem bántás képen mondom de a Te géped még az enyémhez képest is... attól még azt tanácsolom hogy egy új konfigot kérj karácsonyra :D
  • Bly24
    Hát a géppel nincsen baj mert azért a Dirt 2 meg a Mass Effect részek is mentek rajta.
  • Itsuki
    Hát ezzek a géppel max 5 ligát (nem országot..) mernék betölteni,de még ezt se nagyon,de mondanom se kell azért ezt a gépet fel kellene picit újítani..:)
  • Bly24
    Azért akarok több bajnokságot be tölteni hogy tudja más csapatokhoz igazolni.Meg azért hogy ha egy klubbal vagy akkor az én játékosaimért és tegyenek ajánlatot.Vagy azért úgy is adnak ajánlatot hacsak egy bajnokságot jelölök be?
  • Bly24
    Ez a gépem.Milyen karrier terv?

AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+
    1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
    NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
    DirectX 9
    Asus K8N
    Codegen 300W
  • dalackraul
    Üdv

Valaki nem tud valami jó taktikát az NB2-es Békéscsabához?:D
  • hugopareiros
    függ a géped speficikációjától + a karrierterveidtől is
  • Bly24
    Mert mikor rá megyek arra hogy folytatás akkor be jön egy ablak és a bajnokságok mérkőzéseit mutassa lassan.
  • Bly24
    Hány 1.osztályú bajnokságot (Országok) válasszak ki hogy normálisan lehessen játszani?
  • Pettersson
    A '12-höz osztrák harmad, vagy épp német harmadik liga alatti ligaaktiválóról nem tud esetleg valaki?
  • Huni92
    3 és fél hónap múlva lejár a szerződésem, szóval mondtam a nagykutyáknak, hogy helyzet van, írjunk alá új papírokat. válaszként azt kaptam, hogy mit képzelek, felejtsem el, még nem értem el semmi olyant ami indokolná ezt. jaha :DD
  • Láma!
    ja amugy az mért van hogy nem látszik a játékos profiljának a bal oldala? a képen is láthato hogy tök üres...
  • Láma!
    félidőhöz érkeztem a Lyonnal, döcögős kezdés után bizakodó vagyok, bár igazolási pénzt csak novemberben kaptam, azt elszórtam fiatalokra, igy erősítés a keretben nem történt, és nem is fog ugy tünik.
    Tabella:

és akinek mindezt köszönhetjük:
  • Mor3llo
    Ligakupa ide, vagy oda, örülök:)

• Itsuki
    Gratula mindenkinek,föleg az a DVTK tetszik,akik béelt fognak nyerni..:D bár ilyen eredmények mellett kezdem azt érezni hogy ez a játék nem nekem való,hisz sose voltak nagy eredményeim,csak pár nb1 gyözelem:D
    Ajka első nb1es szezonjánál tartok,ahol eléggé fenyeget a kiesés réme. Igazolásaimat benéztem nagyon talán jövőre tudok alkotni valami szépet,már ha maradunk nb1be. Addig is hoztam egy szép gólt :D
  • farferi
    Ezért kár volt meghívniuk.Mi lett volna ha nem cserélem le az egész csapatot a 60. percben?

• Zsil
    ez alapvetö probléma,,,mondhatni szuper baki....

csak aszt remelem h 2. evben general teljes u 19 eseket....ahogy eddig is
  • Zsil
    okés,azt tudom :) de csak sajat csapatomnal tudok szerzödést adni fiatalaoknak,akik szurkék......

más csapatoknal semmi ilyesmi...majdnem minden u 19 szurke....(bövebben...azt szoktam tenni h a magyar b ban,minden csapatot atnezek tehetseg ugyben,,,hogy felhozzam a u 19 es csapatomat....ugye nem kell magyarazni...viszont elsö évben nincs kit igazolnom,mert ismetlem szurkék a fiatalok,egy ket kivetellel.....nem tudok nincs modom offer contract ra

nem is ertem mi ez az ujitás"
  • BetonK
    Ezzel a kerettel vagyok épp:

Van egy-két játékos, akik nincsenek már a keretben, azok is érdekelnek?
  • bakkerman
    jobb klikk,offer contract
  • Zsil
    sziasztok'

miért van az hogy elsö évben,,belépek a magyar bajnokság u 19 esekhez,bármely csapatnál,,,szürkék a fiatalok ehy 2 kivétellel.....

Hogy vasaroljam fel igy a fiatal ifiket?

Vagy 2 , évben generál majd? mert eddig ugye minden jatekos megtekinthetö volt 15,16 éves korátol.....

nálatok is ez a helyzet? köszi
  • Huni92
    Nagyon komolyan visszavágtunk a Barcának.
    a bíró 10-est kapott, de ha a páros lábbal való becsúszásoknál a szándékot piros lappal jutalmazza, akkor a két csapatból nagyjából 6 ember maradt volna a pályán.
    a történethez hozzátartozik, hogy sánchez ebben a szezonban már nem játszik, mert sérült, valamint a meccset kihagyta messi is, szintén sérülés miatt.
  • Huni92
    #78269: képet, részletesebb beszámolót, mert érdekel! :)
    zyndar: jóvagyol, te kilencvenkettedikpercesmakkerkirály :D

december közepén járunk, 15 fordulón vagyunk túl, meglepően jól szerepelünk, ugyanis jelenleg a képzeletbeli dobogó alsó fokán állunk.
    joga bonito
    ettől elKaboultok majd :D
    Kiazamessi? o_O
    de néha ilyent is tudunk ://

a barca még a realnak is megfoghatatlan, 14 győzelem, 1 vereség, eldőlt a bajnokság 23 körrel a vége előtt :D
  • zyndar
    opsz az elődöntő lemaradt:
  • zyndar
    2012, Olimpia, London.

Engem ért a megtiszteltetés, hogy az uruguayi válogatottat irányíthattam az Olimpián. Tehetséges csapatról van szó, amit kiegészítettem 3 túlkorossal: Lugano, Suárez és Cavani. Csoportellenfelek Dél-Korea, Kamerun és a házigazda Nagy-Britannia csapatai voltak. Az első meccsen többek közt Cavani duplájával vertük az ázsiaiakat. Ezután kaptunk egy józanító pofont a házigazdáktól, lemostak minket. A zárófordulóban az afrikai csapatot sikerült kiütni. Itt sajnos Cavani kisebb sérülést szenvedett, amiért ki kellett hagynia a Brazil csapat elleni meccset, ahol az ifjú Barrientos és Suárez jeleskedett. A döntőbe jutásért természetesen megint a britekkel meccseltünk és a nem egészen egészséges Cavani 4 góljával hengereltünk. Irány a döntő! Itt talán a korábbi eredmények miatt kicsit könnyelműek voltunk, de a rendes játékidő hosszabbításában Cavani megszerezte a meccsen a harmadik, a tornán a 9. gólját, így olimpiai bajnok Uruguay!

• Gaboska
    Kijutottam a magyarokkal az EB-re!