104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mondanám Rajczit, de ha leigazolod és beteszed a csapatba, a játék "ez a játék nem neked való" hibaüzenettel elszáll, és a gépedről letiltja magát örökre...:) -
peti1100 #78388 Torghellére gondolsz?:D nemjó honvédos...Fradival vok de elhoztam Kenőt egy szezonra :D -
Air Sanyi -
peti1100 #78386 NB1-be nemtudtok vmi csatárt aki megrugja a maga góljait?:D -
ilyen jó... BL döntőt játszottak... szezon legjobb játékosai közül 1 nem volt az övék, és az is Eden Hazard volt a Lille-ből... :D
jah, és Ayew-et eladták a télen a City-nek, ha maradt volna, mégjobbak lettek volna, mert egészen addig ö volt magasan a liga legjobbja. -
hugopareiros #78384 Ilyen jó az Marseille? :O
IRL ép hogy benne vannak az első 10ben (8.) :D -

@Csaba: én is néztem, elég pofás tulajdonságai vannak. Nálam az Interben tolja, szóval esélytelen :) -
Első igazolásaim egyike, picit jól nyomja (a csapat esze)
-
A második vonal Jololopukkiéknál, le a kalappal :) Erősebb, mint az nb2? -
én szeretem a dr house-t,szerintem jó -
grat mindenkinek!
hugo, ez nem semmi:D
Nálam véget ért az első szezon a tabella így fest a végén, az utolsó szakaszban többször is volt esélyem feljönni 2. helyre a PSG botladozásai miatt, de egyszer sem sikerült élni vele.
A 0 euróból (novembertől 2,9 milló) a játékosmozgás után íme a keret .
Azért a gólkirályt én adtam a franciáknak idén, sajnos tavasszal több sérülés is érte, így nem termelt úgy mint ősszel.
A ligakupa győzelmet már beraktam, a francia kupa sajnos így alakult.
A bl-ben ki más búcsúztatott volna a negyeddöntőben, mint ők.
Következő szezonra remélem kapok pénzt igazolni, mert ennél jobbat nem érhetek el velük, a végére totál elfáradtak. Összességében azonban elégedett vagyok, egyedül a francia kupát sajnálom. -
hugopareiros #78377 Szerintem ez volt FMes karrierem legdurvább meccse. Minden tekintetben.
Ezt megnéztem volna élőben is :D.
-
Üdv srácok!
Grat mindenkinek, nem sorolnék fel mindenkit (bár azért LasDen-t kiemelném a Paris-al :))
Szép csendben, lassan, de azért haladok a Lahtival, ahogy időm engedi.
Először is az igazolások. Nincs közte ismert, a finn 2. osztály nem túl vonzó, de Bruins-t kiemelném, aki az előző idényben még a Feyenordot erősítette, és nem csak padozott, 4 év alatt 90 elsőosztályú bajnokin játszott, szóval egyértelmű hogy a csapat egyik "sztárja".
A bajnokság részünkről kicsit egyhangú, de azért maradéktalanul nem vagyok elégedett, szerintem ennél több gólt kéne rúgnunk, persze ne legyek telhetetlen :).
És az eddigi meccseink. A vezetőség a kupa miatt még most is haragszik, azért az enyhít talán kicsit hogy a MyPa elsőosztályú csapat és döntőt fog játszani, bár az is igaz hogy játszottunk olyan jól, hogy megverjük őket, szóval csalódás volt büntetőkkel kiesni. -
hát na....:D
-
a roma ellen döntetlen, de a bajnokságba minden szir szartól kikapunk...:D
-
azé neked sincs okod panaszra almeriaval...:DD -
csá Huni,milyen az FMRTE? 
hülyülök csak,óriási nagy gratuláció!
-
hugopareiros #78371 és bazze :D simán meglesz neked a 2. hely is
Grat -
aláztunk a ligakupa döntőben.... 
-
I dont always success with small teams...
but when i do, i win everything :D
-
nem...:DD
-
nem gondolod, hogy kezd sok lenni a mázliból? :D -
mázlink volt..:DD
az újak közül egyedül ThankGod (milyen név má :D) Ike-t emelném ki, akiről asszem volt má szó a topikban...:D
-
Bressan nagyon skilles, az Alicante elleni kupameccs második félidejében csillogtatta meg tudását :D A videó végén van a lényeg.
-
nah így július végére sikerült összerántanom egy fasza keretet, amivel úgy érzem a bennmaradás meglesz...az EL-be nem sok esélyt látok, de nem lenne rossz, mert egy kis zsé leesne... -
nem lehet mindig nyerni :D -
geo91 #78362 úgy látszik szopóágra kerültünk... -
geo91 #78361 felállunk 3-0-ról 3-3-ra, hogy aztán kikaphassunk 4-3-ra... -
BetonK #78360 Ahogyan az várható volt, annyi örömünk volt ezen a mérkőzésen, hogy megcsodálhattuk Messi játékát:
A 65. perc eseménye is (kár) örömre adott okot, amikor kedves Igor Galunk lerúgta a harmadik gólját épp belövő Leót.
Ezzel véget is ért az európai kupaporond a csapatnak, vissza a szürkébb hétköznapokba! -
della Mole Derby:
-
Hajrá diósgyőri vitézek! :)
Ezt egy picit igazságtalannak éreztem
-
BetonK #78357 Grat Huni!
Nálunk is tovább tart a BL csoda, a Fekete Sereg eljutott Amszterdamig, de nem sikerült bevennie:
A pénz jön, így áll a csoport:
Utolsó fordulóban jön a Barca, csoda lenne, ha előrelépnénk a tabellán, nyomás nem lesz rajtunk. -
Csííterr 
Mi 10 forduló után 14. helyen vagyunk, valahonnan kellene túrni egy jobb bekket, középső középpályást és csatárt... Mindegy is, bent kell maradni, doszta. -
az igen...:DD -
haggyad mar:DDDDDDD
grt -
Nem gondoltam, hogy ennyire egyoldalú lesz a visszavágó. -
Némó kapitány életben tartotta a reményt. -
nektek is grat...geonak nem, mert még nem alkotott semmi rendkívülit...:D
részemről nem sok elvárással megyek a szezonnak majd....a csapat nagyrésze cserélődött, hisz egyrészt profi lett a csapat, így sokaknak mennie kellett másrészt erősebb bajnoksághoz erősebb játékosok dukálnak :D azé maradtak hírmondónak, de ígyis úgyis a bennmaradás a cél...kupát már nyertem úgyhogy sikeres játék :D -
mi sem, sajnos.
csempionsz líg, utolsó selejtezőkör, és ezek a csapatok lesznek ott: chelsea, schalke, standard liege, genoa, az/besiktas, cszka moszkva, brondby, paok, bordeaux.
nem nehéz kitalálni, hogy a chelsea az ellenfelünk...
barátságos meccsen 3-1-re megvertek.
Lasden baszod, omg :D -
Pedig nem fizettünk le senkit :)
@Huni: ügyi vagy.