104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Láma!
    mondanám Rajczit, de ha leigazolod és beteszed a csapatba, a játék "ez a játék nem neked való" hibaüzenettel elszáll, és a gépedről letiltja magát örökre...:)
  • peti1100
    Torghellére gondolsz?:D nemjó honvédos...Fradival vok de elhoztam Kenőt egy szezonra :D
  • szabocsaba1983
    Air Sanyi
  • peti1100
    NB1-be nemtudtok vmi csatárt aki megrugja a maga góljait?:D
  • Láma!
    ilyen jó... BL döntőt játszottak... szezon legjobb játékosai közül 1 nem volt az övék, és az is Eden Hazard volt a Lille-ből... :D
    jah, és Ayew-et eladták a télen a City-nek, ha maradt volna, mégjobbak lettek volna, mert egészen addig ö volt magasan a liga legjobbja.
  • hugopareiros
    Ilyen jó az Marseille? :O
    IRL ép hogy benne vannak az első 10ben (8.) :D
  • zyndar

@Csaba: én is néztem, elég pofás tulajdonságai vannak. Nálam az Interben tolja, szóval esélytelen :)
  • szabocsaba1983
    Első igazolásaim egyike, picit jól nyomja (a csapat esze)

• zyndar
    A második vonal Jololopukkiéknál, le a kalappal :) Erősebb, mint az nb2?
  • bakkerman
    én szeretem a dr house-t,szerintem jó
  • Láma!
    grat mindenkinek!
    hugo, ez nem semmi:D

Nálam véget ért az első szezon a tabella így fest a végén, az utolsó szakaszban többször is volt esélyem feljönni 2. helyre a PSG botladozásai miatt, de egyszer sem sikerült élni vele.

A 0 euróból (novembertől 2,9 milló) a játékosmozgás után íme a keret .

Azért a gólkirályt én adtam a franciáknak idén, sajnos tavasszal több sérülés is érte, így nem termelt úgy mint ősszel.

A ligakupa győzelmet már beraktam, a francia kupa sajnos így alakult.

A bl-ben ki más búcsúztatott volna a negyeddöntőben, mint ők.

Következő szezonra remélem kapok pénzt igazolni, mert ennél jobbat nem érhetek el velük, a végére totál elfáradtak. Összességében azonban elégedett vagyok, egyedül a francia kupát sajnálom.
  • hugopareiros
    Szerintem ez volt FMes karrierem legdurvább meccse. Minden tekintetben.
    Ezt megnéztem volna élőben is :D.

• Fisicofan
    Üdv srácok!
    Grat mindenkinek, nem sorolnék fel mindenkit (bár azért LasDen-t kiemelném a Paris-al :))
    Szép csendben, lassan, de azért haladok a Lahtival, ahogy időm engedi.
    Először is az igazolások. Nincs közte ismert, a finn 2. osztály nem túl vonzó, de Bruins-t kiemelném, aki az előző idényben még a Feyenordot erősítette, és nem csak padozott, 4 év alatt 90 elsőosztályú bajnokin játszott, szóval egyértelmű hogy a csapat egyik "sztárja".
    A bajnokság részünkről kicsit egyhangú, de azért maradéktalanul nem vagyok elégedett, szerintem ennél több gólt kéne rúgnunk, persze ne legyek telhetetlen :).
    És az eddigi meccseink. A vezetőség a kupa miatt még most is haragszik, azért az enyhít talán kicsit hogy a MyPa elsőosztályú csapat és döntőt fog játszani, bár az is igaz hogy játszottunk olyan jól, hogy megverjük őket, szóval csalódás volt büntetőkkel kiesni.
  • LasDen #78375
    hát na....:D
  • LasDen #78374
    a roma ellen döntetlen, de a bajnokságba minden szir szartól kikapunk...:D
  • LasDen #78373
    azé neked sincs okod panaszra almeriaval...:DD
  • bakkerman
    csá Huni,milyen az FMRTE?

hülyülök csak,óriási nagy gratuláció!
  • hugopareiros
    és bazze :D simán meglesz neked a 2. hely is

Grat
  • Láma!
    aláztunk a ligakupa döntőben....

• LasDen #78369
    I dont always success with small teams...

but when i do, i win everything :D

• LasDen #78368
    nem...:DD
  • Huni92
    nem gondolod, hogy kezd sok lenni a mázliból? :D
  • LasDen #78366
    mázlink volt..:DD
    az újak közül egyedül ThankGod (milyen név má :D) Ike-t emelném ki, akiről asszem volt má szó a topikban...:D
  • Huni92
    Bressan nagyon skilles, az Alicante elleni kupameccs második félidejében csillogtatta meg tudását :D A videó végén van a lényeg.
  • LasDen #78364
    nah így július végére sikerült összerántanom egy fasza keretet, amivel úgy érzem a bennmaradás meglesz...az EL-be nem sok esélyt látok, de nem lenne rossz, mert egy kis zsé leesne...
  • LasDen #78363
    nem lehet mindig nyerni :D
  • geo91
    úgy látszik szopóágra kerültünk...
  • geo91
    felállunk 3-0-ról 3-3-ra, hogy aztán kikaphassunk 4-3-ra...
  • BetonK
    Ahogyan az várható volt, annyi örömünk volt ezen a mérkőzésen, hogy megcsodálhattuk Messi játékát:

A 65. perc eseménye is (kár) örömre adott okot, amikor kedves Igor Galunk lerúgta a harmadik gólját épp belövő Leót.
    Ezzel véget is ért az európai kupaporond a csapatnak, vissza a szürkébb hétköznapokba!
  • zyndar
    della Mole Derby:
  • zyndar
    Hajrá diósgyőri vitézek! :)

Ezt egy picit igazságtalannak éreztem
  • BetonK
    Grat Huni!

Nálunk is tovább tart a BL csoda, a Fekete Sereg eljutott Amszterdamig, de nem sikerült bevennie:

A pénz jön, így áll a csoport:

Utolsó fordulóban jön a Barca, csoda lenne, ha előrelépnénk a tabellán, nyomás nem lesz rajtunk.
  • zyndar
    Csííterr

Mi 10 forduló után 14. helyen vagyunk, valahonnan kellene túrni egy jobb bekket, középső középpályást és csatárt... Mindegy is, bent kell maradni, doszta.
  • LasDen #78355
    az igen...:DD
  • DONGUBA
    haggyad mar:DDDDDDD
    grt
  • Huni92
    Nem gondoltam, hogy ennyire egyoldalú lesz a visszavágó.
  • Huni92
    Némó kapitány életben tartotta a reményt.
  • LasDen #78351
    nektek is grat...geonak nem, mert még nem alkotott semmi rendkívülit...:D

részemről nem sok elvárással megyek a szezonnak majd....a csapat nagyrésze cserélődött, hisz egyrészt profi lett a csapat, így sokaknak mennie kellett másrészt erősebb bajnoksághoz erősebb játékosok dukálnak :D azé maradtak hírmondónak, de ígyis úgyis a bennmaradás a cél...kupát már nyertem úgyhogy sikeres játék :D
  • Huni92
    mi sem, sajnos.
    csempionsz líg, utolsó selejtezőkör, és ezek a csapatok lesznek ott: chelsea, schalke, standard liege, genoa, az/besiktas, cszka moszkva, brondby, paok, bordeaux.
    nem nehéz kitalálni, hogy a chelsea az ellenfelünk...
    barátságos meccsen 3-1-re megvertek.

Lasden baszod, omg :D
  • zyndar
    Pedig nem fizettünk le senkit :)

@Huni: ügyi vagy.