104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hugopareiros
    de azért 1-2 barátságos meccsre simán jó :)

megtudni hogy ki a nagyobb taktikus
  • geryboy99
    ammiiig csak élek éééénnn nem érdekel máááás csak a dióóósgyőőőr csak a diósgyőőőőőr :) csapatom: dvtk :)
  • karajjj
    hálózatban lehet mással, de nem ajánlom, mert csak akkor megy tovább az idő, ha minden játékos a folytatásra nyom
  • dalackraul
    Üdv

Online h lehetne játszani?
  • bakkerman
    bwin -sportfogadás,kaszinó,játékok
  • szigi14
    németország válogatottját hogy lehet megcsinálni normálisra? mert alapból nem létező emberekkel van tele és irreálisan erős...
  • Janika114
    Én már ajánlottam őt a itt párszor, Lokiba eljött hozzám, jövőbeli képet nem tudok róla mutatni, mert csak 2013ban járok, de már több mint 40 gólt rugott fél szezon alatt. Szóval tudom ajánlani nagyobb klubokba is, tőlem is vinnék elfele.
  • zyndar
    Ez mekkora!
  • Itsuki
    igen,pár társával... nagy takarítás lesz :D
  • karajjj
    uh, tippmixelt? :D
  • Itsuki

Sváb Dani búcsúmeccse... még jó hogy van 3 nálam jóval gyengébb csapat..:D
  • Huni92
    nem mész.

na, lehet, hogy jön egy 30 éves fernando torres kölcsönben, és a fizujának 10%-át kell csak fizetnem, ami 1 millió euró évente. villa 32 éves, szabadúszó, 4 milliót kér, tevezt akartam hozni, az meg 8 alá nem ment :D
  • Huni92
    határozottan. nem is fogadtam el természetesen.
    amúgy storyja van az egésznek. a spanyolok kizúgtak a vébén az elődöntőben, delboszke lemondott, jelentkeztem, erre kiröhögtek. guardiola lett a szöv. kap., aztán a barca megkeresett. pár nap múlva a vébédöntős chile kért fel, elfogadtam :)
  • karajjj
    oszt és mész?
  • LasDen #78455
    elég szar csapatnak tűnik, és a pénzek is elég szarok...:D
  • MrIncredible
    Az ígért igazolások
  • geo91
    így kell ezt csinálni!
  • Huni92
  • zyndar
    Nézd csak, de kinyílt a szád Arcosharcos.
  • Huni92
    nálam nincs benne, pedig most kedves akartam lenni :( szoptad, köcsög :D
  • zyndar
    Északon még mindig lehet találni tálentumokat. Van valakinek képe róla későbbről (2014+)?
  • zyndar
    Zajlanak a dolgok mindenhol
  • Huni92
    mario götze átadón, 32 millió az értéke, 220 a kért ár érte :D
  • geo91
    lement 12 forduló, vannak érdekességek rajtam kívül is... :D
    tabella / bajnokik / átigazolások
  • Huni92
    Conca nagy skill volt tavaly is, csodálkoztam amikor a nyáron elment Kínába. Jönne is Almeriaba, dehát annyi pénzt nem tudok meg sajnálok is adni érte :)
  • zyndar
    Volt itt minden:
  • peti1100
    szerződést kínált a Videoton. Elfogadtam :)
  • zyndar
    Félve kérdem, mennyit adsz neki? :)
  • zyndar
    2-0 volt a szünetben, helyretettem a srácokat :) Döntőbe jutásért játszunk.
  • Galldavid
    Conca-t le is igazoltam, jól játszik, így nem is baj hgy horribilis fizetést kért:D
  • Galldavid
    Conca-t én is megtaláltam, szóhoz se jutottam mit keres kínában egy ilyen...

Amúgy 2 szezon Anzsival, oroszországban 2 orosz kupa, 2 bajnoki győzelem, Bl-ben Barca ellen búcsúztunk a negyeddöntőben... 2x is továbbjutásra álltunk de makkoltak:)
  • peti1100
    jolvan kikaptam a szünet után első meccsemen otthon 2-1re erre kubatov úr menesztett :@:@ van valami csapat ötletetek?:D
  • BBeno2
    van ott pénz. csak épp nyomorultakra költik. ott élne meg igazán egy air sanyi. a semmiért adnak dollármilliókat.
  • zyndar
    Lemaradtam valamiről vagy a kínai fociban tényleg ennyi zseton van?
  • BBeno2
    Budaörssel kezdtem egy karrier. első évben sima feljutás köszönhetően az ingyenesen érkezetteknek. második évbenben bravúros 2. helyezést értem el köszönhetően Foxi érkezésének és egy pár afrikai futóbolondnak köszönhetően :D

itt a keret a 13-14-es szezonra.

• peti1100
    Austria Wien kemény lesz :) én egyszer már egy elöző mentésből tovább tudtam jutni rajtuk,de bekell vallani nem rossz csapat :)
  • Terminátor14
    Persze, bele is mentem volna simán. Az első szezon gyenge játéka miatt csak a felsőházat ígértem be, szóval bőven felülteljesítettük az elvárást, csak éppen ahogy az utolsó 6 meccsen leadtuk az addig 8 pontos előnyt...

Mindegy, maradok a Fradinál :) Neath ellen 7-0-ás összesítéssel másztunk tovább, jöhet az Austria Wien.
  • DONGUBA
    En siman nyertem a b osztalyt es szinten masodik lettem asszem
  • zyndar
    A Samppal egyből ezüstérem a Serie A-ban nagyon szép teljesítmény. Én pont a Torinóval jutottam fel és féltávnál jobb gólkülönbséggel vagy 9.-ik :)
  • Terminátor14
    Ja igen, a Neath lett az ellenfelünk az EL 1. körben, otthon megvertem őket 3-0-ra, erre jött egy áramszünet, úgyhogy kezdhetem újra...