104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    gratula, hajrá az el-ben!
  • geo91
    cirka 20 millát költöttem a nyáron igazolásokra, ami csalóka lehet mivel nem sokat erősödtünk idén, jószerivel cserék érkeztek, kulcsjátékos alig, hiába volt pénz, a reputációnk még alacsony. így aztán nem sokan állnak szóba velem... a grúz wk, jano (igen technikás tkp) pl. aláírt volna heti 20 ezere euróért amit meg is tudtam volna adni neki, ám a palermo több mint a kétszeresét ajánlotta neki így persze oda írt alá... szóval költöttem bőven, sok játékos érkezett, pár generált is, néhány játékos az u20-as csapatba is. íme az összes átigazolás. (fossatira kicsit ráfizettem, közel sem ér 7,5 millát szvsz, de egyszerűen nem találtam olcsóbban hasonló kaliberű játékost aki szóba is állt volna velem... mondjuk volt aki szóba állt, de egyszerűen képtelen voltam neki megadni a kért fizetést, mivel max. amit idén adhatok egy kulcsjátékosnak az heti 22,5 ezer euró / hét.) na de akik valódi erősítést jelentettek, azok az alábbiak:

"jó az öreg a háznál": rosati és diamanti
    fiatalok és tehetségesek: martínez és carraro
  • zyndar
    Néhány érdekesebb helyezés: kiesett a Newcastle, bajnok a Köln és 9. a Bayern
  • zyndar
    Torino, 2012/13.

A középmezőnyt ígértem, ami jócskán összejött. Azt tervezem, hogy nem nyúlok még nagyon a taktikához, hátha az erősítésekkel több gólt tudunk szerezni, a védekezéssel újoncként elégedett vagyok.

A kupa viszont igazi tündérmese volt, tegyük hozzá, a sorsolás kegyes volt, no meg a Catania is, akik a Juvét verték ki az elődöntőben.
  • zyndar
    Tegye fel a kezét, aki hallott már erről :)
  • karajjj
    falábú banda :D
  • LasDen #78543
    valakik itt biza kancsalok....
  • zyndar
  • szoltan
    Sziasztok!
    Az előző évadokban volt egy olyan opció a csapat képernyőjén, hogy a manager aszisztenst meg lehetett kérni, nézzen kölcsönjátékosok után (poszt szerint), és olyan is, hogy a parent klubtól lehetett kölcsönjátékosokat kérni. Ezt az idei FM-ben nem találom, megszüntették, vagy csak eldugták?
  • BetonK
    A 36 éves Luque még mindig ott van ;)

• BetonK
    Skalp:

• BetonK
    Én a PSV-vel toltam 2011-ben, jó a holland liga, élvezetes, sok tehetséggel!
  • Láma!
    nagyon jó! 2011-el játszottam velük, ott voltam 5 évig, imádtam, bár az ajax-ot nem lehetett befogni soha... :)
  • Galldavid
    Hát 2013-ig velem sem. A második bajnoki cím után egyre többen tárgyalnak, bár igazi klasszisok egyáltalán nem... (ami kissé hülyeség, mert Eto'o is meghallgatta az ajánlatot amikor valós világunkban odament) A következő managerben azt kéne megcsinálni hogy tárgyaljanak, de persze nagy fizetést kérjenek a klasszisok. (mint pl Eto'o).
  • szabocsaba1983
    Anyukov és Ignashevich nem tárgyal velem, jó, hogy veled szóbaálltak.
  • Galldavid
    Jucilei nálam talán a legfontosabb játékos, védekező középpályásba játszatom.
    Igaz, nem jelölik év játékosának, de hasznosan játszik, éps a Milan már 15 milliót ajánlott érte. Anita a másik pitbull-középpályásom (ha éppem nem sérült).
    Védelmet erősítettem oroszokkal elég keményen meg egy bosnyák tehetséggel! Összeérni látszik. Vranjes 10m Euró Anyukov 25m Euró, Ignashevich 8m euró. Most minden poszton erősek vagyunk.. egyetlen hátrány, hogy igazi világklasszist nem lehet idehozni... vagyis bl-győzelemig nem hiszem:D
  • BetonK
    Szevasztok!

Elkezdtem a harmadik szezonom a DVTK-val.
    Az előző évi sikeres szezon után (bajnokság megnyerése, BL csoportkör) izgalmakkal teli nyárra számíthattam, különösen úgy, hogy kaptam 8 millió dollárt igazolásokra.
    A pénzt - gondolva arra, hogy kellene egy új stadion - nem költöttem el, sőt, szereztem még hozzá, egy olyan gyerek eladásával, aki szezon közben télen jött, viszont kaptam érte jó ajánlatot:

A Bl-selejtező egészen sima volt egészen az M.Haifa-ig, ott azért volt izgulni valónk, de sikerrel vettük azt is:

Igazolásaim közül három embert emelnék ki.
    Az első Tom Cairney, akit magam sem értem hogyan sikerült Diósgyőrbe csábítani, continental repuval, három skót felnőttválogatott meccsel csapat nélkül volt, a Hullnál járt le a szerződése:

Lubos Kalouda nagyon nagy király, sokat se kért:

És végül a brazil másodosztályból André, akiért fizettem 200.000 dollárt, ami nem pénz érte:

Fm 2011-ben belőle simán magyar válogatottat csináltam volna, sajnos idén irreálisan sok időt kell hazánkban tartani egy playert ehhez.
  • szabocsaba1983
    Igazad van, nem voltam elég specifikus: orosz premier division év játékosa választás.
  • geo91
    play off: odavágó / visszavágó
    bl csoportok
  • LasDen #78530
    nincs is köztük orosz...
  • szabocsaba1983
    orosz év játékosa választás:

• szabocsaba1983
    Jucilei-t beraktam jobb szélső pozícióba, azt mondja idegen neki a pozíció:

2 barátságos meccs a hideg és hosszú orosz téli szünetben. Mi lenne, ha természetes lenne neki a pozíció?
    (ezeken a meccseken nem kötelező a min. 6 orosz pályára lépése, tehát a legerősebb felálással tudtunk játszani)
  • karajjj
    kiket igazoltál?
  • Galldavid
    Ez az! Anzsival 2. Bl-es szezon! Első meccsen Shakhtart vertük, most Reallal iksz!
  • bakkerman
    új játékot kezdek,a csapatom pedig a Feyenoord! Utoljára 1999-ben sikerült bajnokságot nyerniük,és a BL-ben is nagyon régóta nem szerepeltek,így tökéletes a számomra :)
  • hugopareiros

WHAT A GAME :D
    A 3gólszerzőből 2 a védőm, konktéran a középső védőim.

Az öngól pedig totális baklövés...gyenge beadás amibe beleért a védőm lassan csorgott a kapunk felé és még a kapusom is bénázott egyet :D
  • akvik
    eléggé jó játékos.(úgy ahogy christian benitez is az americából)
  • karajjj
    előzőben nagyon jó volt, ideiben még nem volt dolgom vele
  • szabocsaba1983
    Srácok!

Ez a Seydou Doumbia gyerek nálatok hogy tolja?
  • akvik
    Ez igaz.Közbe sikerült csapatot találnom az Aris személyében.10.helyen állnak féltávnál a bajnokságba.Mindenkinek amorálja a békafeneke alatt egyedül Ninis aki türhető formába játszik:) majd ha letoltam velük azt a fél évet jövök egy argentin meg egy görög beszámolóval.
  • bakkerman
    annyi,hogy ha játékost igazolsz,akkor fogja írni az átigazolás véglegesítésénél,hogy örömmel fogadja el az ajánlatot,mert szeretne XY-al együtt dolgozni
  • zorrobomber
    no offense, elsőre mikor meghallottam még elment egynek, másodjára sem volt borzasztó élmény hallani, de mostanra már feláll a hátamon a szőr ha meghallom. igen mióta nyomják a kiscsajt
  • akvik
    Nemsokat befolyásol az se.Ugyanolyan hírnévvel indulok mindig (félprofi focista(kivétel asszem egy karrierembe volt de igazolások és elszerződásek terén se volt változás)) tavalyiba pl simán eltudtam szerződni első év után egy viszonylag jobb csapathoz.Igazolásoknál se jelent pluszt hogy mi volt az előéleted..Azt az adott liga és a csapat repje határozza meg hogy oda híresebb játékosok is elmenjenek hozzád és persze az edzői tapasztalatok.pl ha már nyertél blt mondjuk a napolival meg az arsenallal akk sokan szivesebben elmegy egykét öreg mondjuk a baselhez amit éppen edzel mint egy másik csapathoz.
  • Zod
    Miért ne lehetne attól jó a kapcsolatotok, hogy gyengébb csapatot irányítasz?
  • karajjj
    én mingid a választható legalacsonyabbal kezdem
  • bakkerman
    mondjuk abba az a rossz,hogy már a játék elején vannak pozitív meg negatív kapcsolataid managerekkel,kezdtem a lokival még pár hete,és láttam,hogy jó a viszonyom nyugati managerekkel,holott én csak egy pályakezdő debreceni tréner vagyok....
  • zyndar
    Én is mindig arra állítom, így igazolni is könnyebb elméletileg. Meg érdekes, hogy milyen válogatott statisztikát generál a gép, egyszer izlandi voltam és 64/51, vagy valami hasonló volt a statom :)
  • bakkerman
    rakd a tapasztalatodat "válogatott futballista"-ra,akkor alapból kontinentális hírnévvel indulsz
  • karajjj
    na elmész a büdöspicsába :D
  • akvik
    vicces az új fm:) libertadores kupa győztes 2x argentin bajnok edző nemkell a valencia,flamengo,leverkusen,NOVARA,MANUSASPORBA és még vagy 10csapatba...tavaly ilyen problémáa nemvolt.első év után minimum másodosztályba felvettek de inkább elsőbe ha már első évbe legalább egy bronzot szálíttom valamelyik csapattal a vándorkarrierbe.