104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hugopareiros
    Megoszlik a véleményem erről.
    Minden FM elején (első 1-2 szezon) mindig én intézek minden konferenciát.
    Utána viszont beleunok. Mindig ugyanazok a kérdések.
    Az első év eleji bemutatkozó konf.-ra sablonszerűen tudom hogy miket kell nyomni.

A 11-ről tudok véleményt nyilvánítani.
    Ott volt, hogy direkt esélytelennek mutattam magunkat egy kiesőjelölt ellen és a srácok fel is szívták magukat. Azt is tudtam, hogy ha bárki ellen magabiztos győzelmet mondok, akkor max X lesz (kis túlzással persze). Olyankor a játékosok mintha kakiltak volna az egészbe.

Tehát az első szezon után már ott is sablonszerűen mentek a dolgok. Az eredmények jöttek is.
    Ami miatt megoszlik a véleményem az az, hogy miután teljesen meguntam ezt, mindig rábíztam az asszisztensre az ilyen dolgokat.
    A 12-ben a Boltonnál csak én dumáltam, PL győzelem is lett a vége.
    Most a Sturm Graznál csak az asszisztens (eddig csak a bemutatkozást csináltam én), és ugyanúgy jönnek az eredmények.
  • peti1100
    Egy hülye kérdés...:D Az hogy ki intézi a sajtókonferenciát az befolyásolhatja az eredményt?
  • punkers
    nekem teljesen jól mutatja a képet
  • karajjj
    képméretre figyelhetnél azért
  • NastyHUN
    Sziasztok.

Tudja esetleg vki, hogy miért lehet az, hogy a játék automatikusan visszadobál néhány játékost a fiókcsapatomból (Castilla) a nagycsapathoz.
    Pedig előzőleg én küldtem őket, hogy játékban maradjanak, sőt a fiókcsapat meccsei előtt még fel is jön az üzenet az inboxban, hogy engedélyezem e , hogy játszanak ?
    Természetesen engedélyezem, majd a meccs végeztével visszadobja őket. Mindig csak ezt a 4 játékost !!!

Lásd a képen:

Van valami beállítás valahol, amit be tudok pipálni, hogy ezek a játékosok ott maradjanak a fiócsapatban, amíg nincs rájuk szükségem ?
    Marha idegesítő állandóan visszaküldözgetni őket. :(

Előre is köszi a választ...
  • farferi
    Szintén zenész.25. szintű nagydarab nord állat.Bocs az offért.
  • bakkerman
    apropó bunda,Loki-Honvéd meccsről mi a véleményetek?
  • Huni92
    81,6%-os magyarítás
  • geo91
  • zyndar
  • geo91
    ez már nekem is eszembe jutott régebben :D
  • zyndar
    Igaz, csak 4 forduló után, de mégis érdekes a táblázat eleje :)
    Serie A
  • LasDen #78620
    csinálni kéne egy Bunda Managert, ahol játékosokat, edzőket, bírókat akárkiket kereshetsz meg a meccsek előtt, hogy adják le...:D ha meg kiderül a bundázás, akkor meg arra is kell figyelni, hogy nehogy lebukj...tök király lenne..:DD
  • Mor3llo
    Felteszek egy ezrest magunkra, és szarrákeresem magamat
  • zyndar
    Így már az ifiben sem lehet sorfalat állítani :)
    Cleiton Xavier
  • LasDen #78617
    én is nagoyat akartam először, de Endo miatt osaka lett :D később meg majd VIssel kobe...
  • Mor3llo
    A Cardiff is megy, mint utóbb kiderült, mert bejutott a FA-kupa döntőbe :DD
  • McFrost
    De megy ám! :D
  • geo91

én a nagoya grampus és a sumizu s-pulse között vacilálok... előbbi wenger, utóbbi ljungberg miatt :D
  • Huni92

bressan nagy király :)
    brighton meg megy az EL-be, nem rossz :D
  • Mor3llo
    West Ham, 1. idény vége

Év játékosa Bressan lett

Ezen kicsit meglepődtem...nem nagyon kell igazolni a nyáron :D
  • zyndar
    Legjobb tudomásom szerint net nélkül nem tudod feltenni az eredetit.

Közben megvolt az EL sorsolás, jó kis csoport lett. A selejtező 4. körében a Hajduk gárdáját ejtettük ki 6-2-es összesítéssel.
  • Solt
    Ezt ne tőlem... egyébként szerintem ma már a net annyira alap, hogy... Mellesleg szerintem rajta van a dobozán, hogy "steam kell az aktiváláshoz"... asszem...
  • McFrost
    Akinek nincs netje, mert mondjuk a laptopjára akarja feltenni?
  • LasDen #78608
    nem szokásom....

betekerte rendesen....:D
  • Solt
    Játszani lehet vele net nélkül, de telepíteni tudtommal csak onlány lehet! :)
  • BBeno2
    most nézem csak hogy tim howardnak magyar felmenői vannak :D néztem egy nagyot.
  • bakkerman
    DEATH NOTE óriási anime
  • LasDen #78601
    nah kezdtem egyet a Gamba Osakaval...nyertek mostanában bajnokságot, bl-t mindent, de elfér még pár kupa a vitrinbe....mondjuk nemtom mennyit fogok jáccani, mer skyrim elszív mindent :D
  • McFrost
    Köszönöm!

Másik kérdésemre nem tudod a választ? Vagyis net nélkül fel lehet telpíteni?
  • Solt
    ahova telepítetted a steamet: Steam\steamapps\common\football manager 2012
  • McFrost
    Eredeti játékban hová kell tenni a 11es magyarosítást?
  • McFrost
    Meg a játék könyvtárában nincs data mappa.
  • karajjj
    akkor hogy írtál? :D
    amúgy jó kérdés, mivel mindenképpen steames az aktiválás, de hátha van itt okosabb ember is
  • McFrost
    Cső!
    Hogyan tudom a játékot lemezről steam nélkül feltenni? Mert nincs netem.
  • karajjj
    nyugoccságot szippancsá
    meg fogom csinálni, csak jelenleg a munkahelyem leköti minden időmet még otthon is :S
  • Huni92
    Genie Scout 2012
  • LasDen #78592
    fáák yeaa...:D
  • Huni92
    lassan két hete, hogy hozzá sem nyúltam az efemhez, de az előbb betöltöttem az almeriát.

a 2014-es előszezon is lezajlott, elég gyenge eredményekkel.
    7 meccsből 2 győzelem (3-1 a bayern, 4-3 a barca ellen), 1 döntetlen (2-2 az inter ellen), 4 vereség (2-5 a city, 3-4 a newcastle, 1-2 a fulham, és 0-1 az udinese ellen).

igazolások

enyeama, reinartz, kara és talán gámez jött a kezdőbe, kolarovot vissza is küldtem, mert túl sok volt a légiós, carlos eduardo szintén emiatt távozott kölcsönbe.
    MU, Milan, Almeria, Lech Poznan BL csoport, köszipuszi...

Európai Szuperkupa
  • geo91
    japán liga - ha valakit még érdekelne