104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hugopareiros #78632 Megoszlik a véleményem erről.
Minden FM elején (első 1-2 szezon) mindig én intézek minden konferenciát.
Utána viszont beleunok. Mindig ugyanazok a kérdések.
Az első év eleji bemutatkozó konf.-ra sablonszerűen tudom hogy miket kell nyomni.
A 11-ről tudok véleményt nyilvánítani.
Ott volt, hogy direkt esélytelennek mutattam magunkat egy kiesőjelölt ellen és a srácok fel is szívták magukat. Azt is tudtam, hogy ha bárki ellen magabiztos győzelmet mondok, akkor max X lesz (kis túlzással persze). Olyankor a játékosok mintha kakiltak volna az egészbe.
Tehát az első szezon után már ott is sablonszerűen mentek a dolgok. Az eredmények jöttek is.
Ami miatt megoszlik a véleményem az az, hogy miután teljesen meguntam ezt, mindig rábíztam az asszisztensre az ilyen dolgokat.
A 12-ben a Boltonnál csak én dumáltam, PL győzelem is lett a vége.
Most a Sturm Graznál csak az asszisztens (eddig csak a bemutatkozást csináltam én), és ugyanúgy jönnek az eredmények. -
peti1100 #78631 Egy hülye kérdés...:D Az hogy ki intézi a sajtókonferenciát az befolyásolhatja az eredményt? -
punkers #78630 nekem teljesen jól mutatja a képet -
karajjj #78629 képméretre figyelhetnél azért -
NastyHUN #78628 Sziasztok.
Tudja esetleg vki, hogy miért lehet az, hogy a játék automatikusan visszadobál néhány játékost a fiókcsapatomból (Castilla) a nagycsapathoz.
Pedig előzőleg én küldtem őket, hogy játékban maradjanak, sőt a fiókcsapat meccsei előtt még fel is jön az üzenet az inboxban, hogy engedélyezem e , hogy játszanak ?
Természetesen engedélyezem, majd a meccs végeztével visszadobja őket. Mindig csak ezt a 4 játékost !!!
Lásd a képen:
Van valami beállítás valahol, amit be tudok pipálni, hogy ezek a játékosok ott maradjanak a fiócsapatban, amíg nincs rájuk szükségem ?
Marha idegesítő állandóan visszaküldözgetni őket. :(
Előre is köszi a választ... -
farferi #78627 Szintén zenész.25. szintű nagydarab nord állat.
Bocs az offért.
-
apropó bunda,Loki-Honvéd meccsről mi a véleményetek? 
-
81,6%-os magyarítás -
geo91 #78624
-
-
geo91 #78622 ez már nekem is eszembe jutott régebben :D -
Igaz, csak 4 forduló után, de mégis érdekes a táblázat eleje :)
Serie A -
csinálni kéne egy Bunda Managert, ahol játékosokat, edzőket, bírókat akárkiket kereshetsz meg a meccsek előtt, hogy adják le...:D ha meg kiderül a bundázás, akkor meg arra is kell figyelni, hogy nehogy lebukj...tök király lenne..:DD -
Felteszek egy ezrest magunkra, és szarrákeresem magamat 
-
Így már az ifiben sem lehet sorfalat állítani :)
Cleiton Xavier -
én is nagoyat akartam először, de Endo miatt osaka lett :D később meg majd VIssel kobe... -
A Cardiff is megy, mint utóbb kiderült, mert bejutott a FA-kupa döntőbe :DD -
De megy ám! :D
-
geo91 #78614 
én a nagoya grampus és a sumizu s-pulse között vacilálok... előbbi wenger, utóbbi ljungberg miatt :D -
bressan nagy király :)
brighton meg megy az EL-be, nem rossz :D -
West Ham, 1. idény vége
Év játékosa Bressan lett
Ezen kicsit meglepődtem...nem nagyon kell igazolni a nyáron :D
-
Legjobb tudomásom szerint net nélkül nem tudod feltenni az eredetit.
Közben megvolt az EL sorsolás, jó kis csoport lett. A selejtező 4. körében a Hajduk gárdáját ejtettük ki 6-2-es összesítéssel.
-
Solt #78610 Ezt ne tőlem... egyébként szerintem ma már a net annyira alap, hogy... Mellesleg szerintem rajta van a dobozán, hogy "steam kell az aktiváláshoz"... asszem... -
Akinek nincs netje, mert mondjuk a laptopjára akarja feltenni? -
nem szokásom....
betekerte rendesen....:D
-
Solt #78606 Játszani lehet vele net nélkül, de telepíteni tudtommal csak onlány lehet! :) -
most nézem csak hogy tim howardnak magyar felmenői vannak :D néztem egy nagyot. -
DEATH NOTE
óriási anime
-
nah kezdtem egyet a Gamba Osakaval...nyertek mostanában bajnokságot, bl-t mindent, de elfér még pár kupa a vitrinbe....mondjuk nemtom mennyit fogok jáccani, mer skyrim elszív mindent :D
-
Köszönöm!
Másik kérdésemre nem tudod a választ? Vagyis net nélkül fel lehet telpíteni? -
Solt #78599 ahova telepítetted a steamet: Steam\steamapps\common\football manager 2012 -
Eredeti játékban hová kell tenni a 11es magyarosítást? -
Meg a játék könyvtárában nincs data mappa. -
karajjj #78596 akkor hogy írtál? :D
amúgy jó kérdés, mivel mindenképpen steames az aktiválás, de hátha van itt okosabb ember is -
Cső!
Hogyan tudom a játékot lemezről steam nélkül feltenni? Mert nincs netem. -
karajjj #78594 nyugoccságot szippancsá
meg fogom csinálni, csak jelenleg a munkahelyem leköti minden időmet még otthon is :S -
Genie Scout 2012 -
fáák yeaa...:D -
lassan két hete, hogy hozzá sem nyúltam az efemhez, de az előbb betöltöttem az almeriát.
a 2014-es előszezon is lezajlott, elég gyenge eredményekkel.
7 meccsből 2 győzelem (3-1 a bayern, 4-3 a barca ellen), 1 döntetlen (2-2 az inter ellen), 4 vereség (2-5 a city, 3-4 a newcastle, 1-2 a fulham, és 0-1 az udinese ellen).
igazolások
enyeama, reinartz, kara és talán gámez jött a kezdőbe, kolarovot vissza is küldtem, mert túl sok volt a légiós, carlos eduardo szintén emiatt távozott kölcsönbe.
MU, Milan, Almeria, Lech Poznan BL csoport, köszipuszi...
Európai Szuperkupa -
geo91 #78590 japán liga - ha valakit még érdekelne