104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• farferi
    Ez aztán az élet, elmegyek 3 órára és semmi.Na mindegy, sok sikert mindenkinek.
  • farferi
    Pedig valamivel jobb lett a kiugratás a labdatartás meg gyengébb.
  • zorrobomber
    szerintem a játékosutasítás felülírja a csapatutasítást
  • farferi
    A taktikámhoz kérnék némi segítséget.Alapból,egy rövid passzos játékról van szó, miközben a csatárok meg a támadó középpályások gyakran vezetik a labdát.A liverpoolal ez jól működött, gondolom a játékintelligenciáluk miatt így is sűrűn adtak kiugratást, lyukra futtatást a játékosok.Most az mtk-val próbálom ugyanezt,nyerek is sűrűn de nem tetszik.Nem megy az üresbe futás, egyénileg próbálják megoldani a dolgot a támadók.Ha felveszem a mixed paszjátékot csapatszinten direktre,miközben az egyéni rövid pasz nem változik és a labdával futást a csatároknál és a szélsőknélt sometimesre akkor az változtat a játékon?Mi befolyásolja a játékot jobban, a csapatbeállítás vagy az egyéni?
  • geo91
    Nottingham Forest, 2011/2012, Championship

Átigazolások
    Keret / Stat

Ligakupa
    FA Kupa

Bajnokság
    Meccsek 1 / Meccsek 2
    Statok
  • zorrobomber
    idegenbe jó a zix!

negyeddöntőben->Porto
  • MrIncredible
    üdv! egy kérdésem lenne azokhoz, akik spanyol la ligában játszanak. Ha nincs második oszt-ban b csapatod, ki lehet küszöbölni valahogy a 3 nem eu-s szabályt? vagy ennyi, és 3 nem eu-s lehet csak.
  • KoniZTE
    Nagyon fontos 3 pont Veronában!!! Nagyon kevés gól ellenére is vezethetjük a tabellát, durva. Di Natale 4, Floro Flores 5 gólós. Van két fiatal Vukusic és Medina, még gyengék a serie ahoz na és Barreto aki egyszer duplázott!! A bajnokságnak még messze a vége de nem gondoltam volna, hogy ennyire jók leszünk. Minek ide Zapata,Inler vagy Sanchez ??? :D:D:D:D
  • KoniZTE
    Ujkani - Handanovic csere MOST AZONNAL :D:D:D:D
  • szabocsaba1983
    Nagyon idegesít ez az orosz bajnokság! Max 6 légiós lehet a csapatban...A jó kis fiatal játékosaim alig játszanak a szezonban, mert az oroszoknak kell...ja, az orosz nemzetiségűeket meg érdekes módon (nekem) 8X-os áron adják csak el...Akire meg van pénzzem, az tárgyalni se akar, hiába EL győzelem, Szuperkupa győzelem, BL részvétel...Tevez 2 éve nem játszott felnőtt meccset, tarcsiban van, állandóan sír, hogy el akar igazolni, és szóba se áll velem...
    Picit félrerakom ezt a gémet, és kezdek a 11-es nagy csapatommal, a Napolival.
  • KoniZTE
    9. fordulótól a 12.ig : Cesena,Siena,Novara,Lecce :D:D gondolhatjátok előtte milyen sorsolásom volt, de nagyon ügyesek voltak a srácok!!
  • KoniZTE
    beindult :D 4 meccs 4 gól
  • Láma!
    mégis csak jó valamire?:D
  • KoniZTE
    [IMG][/IMG]
  • Huni92
    halihó!

zorro, láma, csaba:

hoztam én is olvasnivalót :)

Marosvásárhely - 2011/2012

Igazolások

Ahhoz képest, hogy a szezon harmadik harmadában volt 10-12 pontos előnyünk is, elég szoros lett a vége. Az utolsó 5 bajnokinkból 4-et elvesztettünk.
    Statisztikák.

A kupát magabiztos menetelés után egy őrült meccsen húztuk be, volt egy piros lap is a véghajrában a dinamonál. Ráadásul a meccs előtt Lung Jr megsérült, így egy nonskilles kapus "védett" a döntőben.

A csapat nem volt rossz, de ide is jól jött néhány vezér. A védelemben Gioda meg Gnanou, a középpályán Abelairas és Dos Santos, a csatársorban pedig Torassa és Villalva voltak az ászok.
    Utóbbi besöpört minden díjat idén, gólkirály, gólpasszkirály, legjobb átlaggal rendelkező játékos, év játékosa lett.

A januári edzőmeccseken megvertük az Anzsit, a Bilbaot, az Almeriat, ikszeltünk a Napolival, mégsem érzem azt, hogy ha ősszel majd valamelyik csapattal összefutunk az európai kupaporondon, lesz esélyünk. Cél bejutni az EL csoportkörébe, mert ahhoz, hogy a BL-ben játsszunk ősszel, óriási szerencse kell, mert selejtezünk majd, és nem hinném, hogy könnyű ellenfelünk lesz.
  • KoniZTE
    Floro Flores gyereket még a járási kettőbe se vegyétek meg, elképesztő micsoda falábú ebben a szériában.
  • LasDen #78740
    san marino...
  • bakkerman
    ősztől indulnak a VB selejtezők európában,most a válogatottakat nézem,hátha lesz valami olyan válogatottnál üresedés,akivel reális cél lehet egy VB kvalifikáció
  • LasDen #78738
    ott vannak a britek..:D
  • bakkerman
    jah,bocs,a spanyolok ki se jutottak az olimpiára a játékban,így vissza is vontam a jelentkezést :D
  • bakkerman
    jah,és az aranylabdát NEM Messi kapta,hanem CR,a 2. Messi lett,a harmadik Villa
  • bakkerman
    FC BARCELONA 2011/2012

mostanában nem toltam a gémet,ezért visszarázódásképpen kezdtem egyet a kedvencekkel :)

SPANYOL SZUPERKUPA
    EURÓPAI SZUPERKUPA
    KLUB VILÁGBAJNOKSÁG
    SPANYOL KIRÁLY KUPA
    SPANYOL BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNY
    BAJNOKOK LIGÁJA
    SPANYOL BAJNOKSÁG EGYÉNI STATISZTIKÁK
    A KERET

megpályáztam a spanyol olimpiai válogatott kapitányi posztját,hogy nyáron ne unatkozzak,hátha sikerül egy olimpiai címet is összehozni
  • karajjj
    katt
  • csige791
    Sziasztok,

A Pécsel játszok az FM 2011-el, egy haverommal, ő a Nyíregyházával van és LAN-ban játszunk. Szeretnénk a saját csapatainkban lévő játékosoknak képet rakni a játékba. Hogy tehetjük ezt meg? milyen editor kell hozá?

Ez a "mielőtt kérdezel FAQ" dolog jó de sajnos nem találom meg a faq. A banner alatt csak magyarítást találok.

• szabocsaba1983
    Európai szuper kupa:

• gabber_saviola
    \o/
  • zorrobomber
    e ööm e bódottá
  • BBeno2
    mert 3 pixellel nagyobb a megengedettnél :D
  • Láma!
    sorry, nme tudom miért ilyen homályos...:S
  • Láma!
    FM karrierem egyik, ha nem a legszebb eredménye:
    34. forduló

• Balázs 17
    nekem is ilyen volt, kikapcsoltam a lelátókat és tökéletes lett
  • penge96
    mégsem tudok*
  • penge96
    Még mindig nincs valakinek ötlete, hogy miért szaggat a játék 3D meccs alatt? Olvastam valahol, hogy ez még jó pár usernél jelentkezik, de egy "nem tudjuk rá a megoldást"-al lerendezik... csak elég gáz, hogy minden részében megfelel a gépem a játék igényeinek, mégsem vagyok normálisan játszani vele, hiába veszem meg. Legalább a hivatalos fórumon valaki válaszolhatna nekem, de még ott sem...
  • Galldavid
    Anzsi 2015-2016-os szezonban járok.
    Olyan sztárok érkeztek a csapatba, mint Benzema, Kolo Touré, Mertesacker, Pepe, Nuri Sahin, Khedira... rengeteg pénzt elszórtam mert feldühített hogy mindig csak negyeddöntőig jutunk a BL-ben. Ebben az évben viszont meg akarom nyerni. Mostmár olyan erősségű a csapat hogy vertük a real-t majd a dinamo zagrebet és az anderlechtet is 5-0-ra.
  • Attiska
    Miért, a 2010-et így nyomom huge adatbázissal. Igaz, az átlagnál hosszabb idewig tart egy szezon, de nem sietek sehová. :)
  • Attiska
    Akkor ezek szerint nincs crash dump? Mert akkor éeváltom a jó kis 2010-et.
  • Huni92
    Almería - 2015/2016

Erről a szezonról nem bonyolult írni, mindent vittünk amit csak lehetett.
    Sorrendben:
    Spanyol Szuperkupa a Valencia ellen, 3-0, 2-5, idegenben lőtt több góllal lett a mienk a serleg.
    Európai Szuperkupa
    Klub vébé
    Copa del Rey
    Bajnokság
    Bajnokok Ligája

6/6, teljes siker.

Játékos statok a bajnokságban
    Játékosmozgások
    Csapat
    Egy kis áttekintő

Rochina
    Seleznyov
    Mata
    Benzema
    Macanga
    Sibomana

65 meccsen mindösszesen 3 vereségünk volt (Real, Bilbao, Milan), ha a felkészülést is beleszámítom akkor 70/4.

• Solt
    147000... :)
  • hugopareiros
    hány százezer játékost tölt így be kezdésnek?
  • Solt
    Én is úgy tolom... összes bajnokság, nagy adatbázis! :)