104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
farferi #78756 Ez aztán az élet, elmegyek 3 órára és semmi.Na mindegy, sok sikert mindenkinek. -
farferi #78755 Pedig valamivel jobb lett a kiugratás a labdatartás meg gyengébb. -
szerintem a játékosutasítás felülírja a csapatutasítást -
farferi #78753 A taktikámhoz kérnék némi segítséget.Alapból,egy rövid passzos játékról van szó, miközben a csatárok meg a támadó középpályások gyakran vezetik a labdát.A liverpoolal ez jól működött, gondolom a játékintelligenciáluk miatt így is sűrűn adtak kiugratást, lyukra futtatást a játékosok.Most az mtk-val próbálom ugyanezt,nyerek is sűrűn de nem tetszik.Nem megy az üresbe futás, egyénileg próbálják megoldani a dolgot a támadók.Ha felveszem a mixed paszjátékot csapatszinten direktre,miközben az egyéni rövid pasz nem változik és a labdával futást a csatároknál és a szélsőknélt sometimesre akkor az változtat a játékon?Mi befolyásolja a játékot jobban, a csapatbeállítás vagy az egyéni? -
geo91 #78752 Nottingham Forest, 2011/2012, Championship
Átigazolások
Keret / Stat
Ligakupa
FA Kupa
Bajnokság
Meccsek 1 / Meccsek 2
Statok -
idegenbe jó a zix!
negyeddöntőben->Porto -
üdv! egy kérdésem lenne azokhoz, akik spanyol la ligában játszanak. Ha nincs második oszt-ban b csapatod, ki lehet küszöbölni valahogy a 3 nem eu-s szabályt? vagy ennyi, és 3 nem eu-s lehet csak. -
KoniZTE #78749 Nagyon fontos 3 pont Veronában!!! Nagyon kevés gól ellenére is vezethetjük a tabellát, durva. Di Natale 4, Floro Flores 5 gólós. Van két fiatal Vukusic és Medina, még gyengék a serie ahoz na és Barreto aki egyszer duplázott!! A bajnokságnak még messze a vége de nem gondoltam volna, hogy ennyire jók leszünk. Minek ide Zapata,Inler vagy Sanchez ??? :D:D:D:D
-
KoniZTE #78748 Ujkani - Handanovic csere MOST AZONNAL :D:D:D:D
-
Nagyon idegesít ez az orosz bajnokság! Max 6 légiós lehet a csapatban...A jó kis fiatal játékosaim alig játszanak a szezonban, mert az oroszoknak kell...ja, az orosz nemzetiségűeket meg érdekes módon (nekem) 8X-os áron adják csak el...Akire meg van pénzzem, az tárgyalni se akar, hiába EL győzelem, Szuperkupa győzelem, BL részvétel...Tevez 2 éve nem játszott felnőtt meccset, tarcsiban van, állandóan sír, hogy el akar igazolni, és szóba se áll velem...
Picit félrerakom ezt a gémet, és kezdek a 11-es nagy csapatommal, a Napolival. -
KoniZTE #78746 9. fordulótól a 12.ig : Cesena,Siena,Novara,Lecce :D:D gondolhatjátok előtte milyen sorsolásom volt, de nagyon ügyesek voltak a srácok!! -
KoniZTE #78745 beindult :D 4 meccs 4 gól -
mégis csak jó valamire?:D -
KoniZTE #78743 [IMG] [/IMG]
-
halihó!
zorro, láma, csaba:
hoztam én is olvasnivalót :)
Marosvásárhely - 2011/2012
Igazolások
Ahhoz képest, hogy a szezon harmadik harmadában volt 10-12 pontos előnyünk is, elég szoros lett a vége. Az utolsó 5 bajnokinkból 4-et elvesztettünk.
Statisztikák.
A kupát magabiztos menetelés után egy őrült meccsen húztuk be, volt egy piros lap is a véghajrában a dinamonál. Ráadásul a meccs előtt Lung Jr megsérült, így egy nonskilles kapus "védett" a döntőben.
A csapat nem volt rossz, de ide is jól jött néhány vezér. A védelemben Gioda meg Gnanou, a középpályán Abelairas és Dos Santos, a csatársorban pedig Torassa és Villalva voltak az ászok.
Utóbbi besöpört minden díjat idén, gólkirály, gólpasszkirály, legjobb átlaggal rendelkező játékos, év játékosa lett.
A januári edzőmeccseken megvertük az Anzsit, a Bilbaot, az Almeriat, ikszeltünk a Napolival, mégsem érzem azt, hogy ha ősszel majd valamelyik csapattal összefutunk az európai kupaporondon, lesz esélyünk. Cél bejutni az EL csoportkörébe, mert ahhoz, hogy a BL-ben játsszunk ősszel, óriási szerencse kell, mert selejtezünk majd, és nem hinném, hogy könnyű ellenfelünk lesz. -
KoniZTE #78741 Floro Flores gyereket még a járási kettőbe se vegyétek meg, elképesztő micsoda falábú ebben a szériában. -
san marino... -
ősztől indulnak a VB selejtezők európában,most a válogatottakat nézem,hátha lesz valami olyan válogatottnál üresedés,akivel reális cél lehet egy VB kvalifikáció -
ott vannak a britek..:D -
jah,bocs,a spanyolok ki se jutottak az olimpiára a játékban,így vissza is vontam a jelentkezést :D -
jah,és az aranylabdát NEM Messi kapta,hanem CR,a 2. Messi lett,a harmadik Villa -
FC BARCELONA 2011/2012
mostanában nem toltam a gémet,ezért visszarázódásképpen kezdtem egyet a kedvencekkel :)
SPANYOL SZUPERKUPA
EURÓPAI SZUPERKUPA
KLUB VILÁGBAJNOKSÁG
SPANYOL KIRÁLY KUPA
SPANYOL BAJNOKSÁG VÉGEREDMÉNY
BAJNOKOK LIGÁJA
SPANYOL BAJNOKSÁG EGYÉNI STATISZTIKÁK
A KERET
megpályáztam a spanyol olimpiai válogatott kapitányi posztját,hogy nyáron ne unatkozzak,hátha sikerül egy olimpiai címet is összehozni
-
karajjj #78734 katt -
Sziasztok,
A Pécsel játszok az FM 2011-el, egy haverommal, ő a Nyíregyházával van és LAN-ban játszunk. Szeretnénk a saját csapatainkban lévő játékosoknak képet rakni a játékba. Hogy tehetjük ezt meg? milyen editor kell hozá?
Ez a "mielőtt kérdezel FAQ" dolog jó de sajnos nem találom meg a faq. A banner alatt csak magyarítást találok.
-
Európai szuper kupa:
-
\o/ -
e ööm e bódottá
-
mert 3 pixellel nagyobb a megengedettnél :D -
sorry, nme tudom miért ilyen homályos...:S -
FM karrierem egyik, ha nem a legszebb eredménye:
34. forduló
-
Balázs 17 #78726 nekem is ilyen volt, kikapcsoltam a lelátókat és tökéletes lett -
mégsem tudok* -
Még mindig nincs valakinek ötlete, hogy miért szaggat a játék 3D meccs alatt? Olvastam valahol, hogy ez még jó pár usernél jelentkezik, de egy "nem tudjuk rá a megoldást"-al lerendezik... csak elég gáz, hogy minden részében megfelel a gépem a játék igényeinek, mégsem vagyok normálisan játszani vele, hiába veszem meg. Legalább a hivatalos fórumon valaki válaszolhatna nekem, de még ott sem... -
Galldavid #78720 Anzsi 2015-2016-os szezonban járok.
Olyan sztárok érkeztek a csapatba, mint Benzema, Kolo Touré, Mertesacker, Pepe, Nuri Sahin, Khedira... rengeteg pénzt elszórtam mert feldühített hogy mindig csak negyeddöntőig jutunk a BL-ben. Ebben az évben viszont meg akarom nyerni. Mostmár olyan erősségű a csapat hogy vertük a real-t majd a dinamo zagrebet és az anderlechtet is 5-0-ra. -
Attiska #78719 Miért, a 2010-et így nyomom huge adatbázissal. Igaz, az átlagnál hosszabb idewig tart egy szezon, de nem sietek sehová. :) -
Attiska #78718 Akkor ezek szerint nincs crash dump? Mert akkor éeváltom a jó kis 2010-et. -
Almería - 2015/2016
Erről a szezonról nem bonyolult írni, mindent vittünk amit csak lehetett.
Sorrendben:
Spanyol Szuperkupa a Valencia ellen, 3-0, 2-5, idegenben lőtt több góllal lett a mienk a serleg.
Európai Szuperkupa
Klub vébé
Copa del Rey
Bajnokság
Bajnokok Ligája
6/6, teljes siker.
Játékos statok a bajnokságban
Játékosmozgások
Csapat
Egy kis áttekintő
Rochina
Seleznyov
Mata
Benzema
Macanga
Sibomana
65 meccsen mindösszesen 3 vereségünk volt (Real, Bilbao, Milan), ha a felkészülést is beleszámítom akkor 70/4.
-
Solt #78716 147000... :) -
hugopareiros #78715 hány százezer játékost tölt így be kezdésnek? -
Solt #78714 Én is úgy tolom... összes bajnokság, nagy adatbázis! :)