104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    első pár bajnoki... csak annyi h WTF??? elsőt még megértettem emberhátrányba voltunk szinte végig. utána két lose mondom ez a karrier bukó lesz és utána meg sima két győzelem a semmiből
  • szabocsaba1983
    Mitől fontos dátum az idei a szezonban április 8?

Elvesztettük a veretlenségünket tétmeccsen Mi lesz most?
    Megint várhatok erre 45 meccset...
  • szabocsaba1983
    BL negyeddöntő visszavágó:

nagyon nehéz két meccsen jutottunk tovább, talán a szezon első meccse, ahol nem mi játszottunk fölényben.
    Az elődöntőben a Chelsea (csoportban egy X, egy győzelem ellenük)
  • McFrost
    Autómatikusan letölti z eredeti játék.
  • BBeno2
    én csak a download patch gombot nem találtam meg a sok changes között az FAIL?
  • DONGUBA
    Az kemeny...olvasni is eleg volt:DDDD
  • Sippie
    csak így? Az állandó bevételeket akkor nem lehet növelni?
  • karajjj
    nagypénzeket úgy lehet szakítani, ha fiatal tehetségeket igazolsz, meg fasza edzőket és pár éven belül 10-szeres áron tudod eladni a játékosokat
  • Sippie
    Lehetőség van magyar klubbot felfuttatni pénzügyileg? Nem igazán értem hogy a szponzori szerződések pl a havi költségvetést sem teszik ki, a meccsbevétel az nyilván korlátozott a stadion mérete miatt, de azért állandó BL csoportkör résztvevő a csapat, és pontokat is szerez, szóval hogy megy ez? Hozzám mér nem jön Qatar Fundation mint a Barcához? :D
  • szabocsaba1983
    Adriano jön a nyáron, 30 éves, 190 cm 100 kg. Tanknak jó lesz :)
    (majd felzabálja a maradékot)
  • szabocsaba1983
    Nem adjuk könnyen a veretlenségünket, de most majdnem sikerült.

• szabocsaba1983
    BL-ben Milan-Barca 2-0 OOOooo
  • Láma!
    szerintem a mennyiség:)
  • eLiXir
    mi a vicces benne?
  • szabocsaba1983
    Aztán gondolta a Milan,10 nap múlva visszavágnak a bajnokságban...tanultak ám a hibáikból...

• szabocsaba1983
    Izgalmas volt.....(se)

• McFrost
    Eddig jó volt.
  • bakkerman
    az SI úgy lazántosan "Merry Christmas patch"-nek nevezte el ezt a "kis" tapaszt :DDDDD
  • bakkerman
    12.1.0. patch,changelist-et olvassátok :DDDDDDD
  • bakkerman
    azzzzegggeeeen
  • zorrobomber
    hopp
  • bakkerman
    hogy áll már a játék magyarosítás teerén? van használható cucc? értem ezalatt,hogy szépen fordított csapat beszélgetések,interakciók,média nyilatkozatok vannak-e,mert akkor rárepülnék
  • McFrost
    És a magyarosítást meg is ette
  • bakkerman
    jaja,idegesitő a játékban,hogy csak barátságos válogatott meccseknél van az,hogy nem engeded el a játékost :S én ezt bevezetném a selejtezők meccseire is,például egy Messit kurvára nem engednék el valami Bolívia vagy Ecuador ellen,hogy aztán lerúgják
  • DONGUBA
    na mar megint letoltott vmi frissitest a steam
  • KoniZTE
    Inter merda
  • zorrobomber
    bassza meg a pék... ilyen van hogy Debrecennel játszom az EL negyeddöntőt erre meg a legjobb középhátvédem elrepül egy szaros Afrika kupa selejtezőre???
  • szabocsaba1983
    Meglepően jól indult a szezon itt nápolyban, már decembert írunk, de még tétmeccsen nem találtunk legyőzőre. Milan, Inter, Juve kipipálva (mind idegenben), BL-ben Chelsea is. Az egész csapat szenzációs!
  • bakkerman
    dede,meg tolnék egyet a kedvenc japó csapatommal,a Gambával is :)
  • LasDen #78767
    csak nem a barca meccs miatt?? :D
  • DONGUBA
    fmbasen van egy valaggal
  • bakkerman
    nincs még ligaaktiváló a gémhez? kedvet kaptam egy kis arab bohóckodáshoz
  • szabocsaba1983
    Nemrossz.
    S. Flecher anno nálam is volt a Palace-ban, jól tolta. (John Fleckkel és Neymarral)

Én is igazoltam Nápolyban:

• zorrobomber
    jóak
  • geo91
    csőőő premier league, megjöttünk :D

vs. cselszkij
    vs. shitty
  • geo91
    letoltam az átig szezont, íme a lista és néhány nagyobb fogás. (20 milla körül kaptam átig pénz el helyet megcélozva, 5 milla felett érkezőket részletre igazoltam természetesen.)

cahill-en igazán meglepődtem, nem is próbáltam volna leigazolni ha nem ajánlja be az ügynöke. kicsit noszogatni kellett hogy lejjebb vegyen az igényeiből, de aztán sikerült közös nevezőre jutni és az adható legmagasabb fizetésért és aláírási pénzért alászignózta a szerződést.
  • Redmer
    Most tűnt fel hogy van gólvonal bíró a nemzetközi kupameccseken, nagyon tetszik, haladunk a korral.
  • bakkerman
    nálam csak a meló része él,az ünnepi készülődés ráér hétfőtől is,de így sincs sok időm gémelni
  • pinnacle
    fapfapfap kimaradt
  • bakkerman
    suli,meló,bnő,közelgő ünnepek bekavar azért :D