104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
baxxterboy #79018 vagy tegyem fel a 12.0.5öt? hátha..
-
baxxterboy #79017 nem. a 12.0.4-es. esetleg egy újratelepítés megoldaná a problémát? bár nem akarnék vele szöszmötölni... -
a 12.0.5-ös patch van van fennt neked? mert én annál olvastam,hogy előjön ez a rovar -
baxxterboy #79015 Folyamat crash dumpot kapok ha egy játékost összeakarok hasonlítani valakivel... ráklikkelek az összehasonlításra és bamm. nincs valami patch vagy bármi erre a hibára? -
karajjj #79014
jövőre bl döntő? :D -
geo91 #79013 Budapest Honvéd, 2011/2012
Maximálisan elégedett vagyok, bajnokság és kupa megnyerve, csak a ligakupát buktuk el, de a döntőig ott is eljutottunk. Jöjjenek a képek.
Csapat
Átigazolások / Keret
Bajnokság
Tabella / Meccsek 1 / 2 / Játékosstatok
Magyar kupa
Meccsek / Döntő
Ligakupa
Csoport / Meccsek / Döntő
-
és az pont a tavalyi! :) azért 81%-os, mert a tavalyi 100%-ához még jött több minden! -
BL elődöntő odavágó Man City-Real Madrid 0-0,pályán se volt az ellenfél,CR kiállítása után már 65-35 volt a labdabirtoklás,egymás után jöttek a helyzeteink,de nem tudtuk belőni őket...végülis nem kaptunk gólt,ami jó,mert ha mi lövünk,akkor onantól a döntetlen nekünk jó majd a Bernabeuban! Majd kiderül! -
Krigare90 #79010 én most az angol 9. ligában erősködök a Blackstones csapatával. fasza!! -
karajjj #79009 akkor már le vagyok maradva :D -
na Man City-s helyzet jelentés,2013 áprilisa van,a bajnokságban 32 fordulú után 7 pont az előnyünk az Arsenal,8 a MU-val szemben,a ligakupában a döntőben kaptunk ki 3-2-re a MU-tól,félidőben még 2-1-re vezettünk,de Nasri,és Sakho piroslappal lelett küldve az 55. illetve a 70. percben,és 20 perc alatt fordított a Manchester...az FA kupában a negyeddöntőben estünk ki az Everton ellen,a BL-ben a Real Madrid következik az elődöntőben. Ha nem nyerjük meg a BL-t,akkor továbbállok,június 30.-án lejár a szerződésem,és nagyon szemezek a Chelseavel,ők is akarnak engem,mivel elég szarul állnak,már matematikailag se juthatnak ki a BL-be,így szezon végén valszeg kibasszák Van Gaalt,és ha nem nyerjük meg a BL-t most a Cityvel,akkor odaigazolok,és újraépítem a Chelseat. januárban Tevez már a 2. aranylasztiját vehette át :) -
dehogyisnem van,csak 81%-os,az az ideihez lett készítve -
karajjj #79006 a 2012-höz még nincs magyarítás sajnos, féligmeddig a tavalyival működik, de nem sok haszna van, egyébként az fmhungaryn nézelődj -
baxxterboy #79005 merre találom a magyarítást? mert ahogy látom megszűnt a [Magyarítás - Csak saját felelősségre] link alatti oldal? -
Utley #79004 Okosba megcsináltam az editor segítségével az osztrák bajnokságot egészen az 5.ligáig.És ha már megcsináltam,akkor neki is ugrottam az SC Melk-nek.Az első évben minden a terveknek megfelelően ment,bár a végére nagyon kiengedtünk és 8pontot vesztettünk az utolsó 5 fordulóban.Érdekes mód,hogy idegenbe sokkal jobban ment a csapatnak..De ezt jövőre remélem kijavítjuk :)
Irány a 4.liga :)
-
Janika114 #79003 Igen az, akkor remélem pár meccs múlva nekem is jó lesz. -
első szezon? mert ott nekem is első pár meccsen valamiért nem játszhatott, de utána meg simán.de vicces h nem írja h eltiltás vagy válogatott meccs vagy mi miatt nem -
Janika114 #79001 Hali. Leigazoltam Yaya Sanogo-t a Newcastlehoz, de vmit azt írja ki h nem nevezhető a következő meccsre, de semmi eltiltás semmi. Be van nevezve a keretbe is, miért lehet ez? Mással nincs ilyen gondom. -
ST Fuckyea! :D Kedvenc angol csapatom :D -
Üdv, jó rég voltam itt 
Tudnátok olyan pléjákat (edzőket) ajánlani, akik eljönnének az angol negyedosztályba? Swindon Town a csapat, játék legeleje, most kezdtem. Első ránézésre nem rossz, de ha kicsit bővebb lenne a keret nyugodtabban aludnék :D -
-
na ilyen sem volt még szerintem FM-ben:
http://noob.hu/2012/01/18/schalke9-0.jpg
9 gólból egy ember sem tudott duplázni. -
az én játékomban elég gyenge Hernandez,pedig SAF 4-4-2-t játszat a MU-val,Rooney mellett ő a másik csatár,de nem nagyon termel -
sochaux 2év. hát nem volt a legjobb szezon, sok sérülés-piros lap hátráltatott minket. meg am is szerencsétlenek voltunk a fr. szuperkupa és ligakupába lyontól mind2szer 11sekkel kaptunk ki úgy h meccsen simán lefociztuk őket. a bl-be chelsea,benfica,dinamo zágráb csoportból 4win 2drawn 1.ként továbbmentünk(idegenbe chelsea és benfica döntetlen mind2 hosszabításba egyenlített)
majd jött az inter 1:1,4:3mal tovább mentünk.pana jött kettős győzelem 3:2,4:3
ismét chelsea 1:1,3:3 után kiestünk hiába fociztuk le őket a meccs alapján.
bajnokság viszonylag sima volt, félévkor még 5pont hátrány volt, ja és új pontrekord.
-
szerintem j. hernandez durvább lett ideibe, külföldi fórumokon láttam tőle ilyen szezononkénti 70-80gólokat. egyiknél csak a bajnokságba 72gólos volt. -
nagyon szívesen megnézném azt a taktikot. ha lehet.
-
joustoe #78992 Hello!
Aziránt érdeklődnék, hogy az fm2010-hez készített megye2-es letöltést el tudná-e valaki küldeni nekem, mert az fmhungaryról nem letölthető már.
Email címem: [email protected]
üdv Joustoe -
október 23. és december 8.-a között volt 12 tétmeccsünk,mindent megnyertük(volt benne BL,bajnoki,ligakupa),47 lőtt gól,3 kapott :DDDDDD Lescott-ot,és Kolarovot elengedem most januárban,mert panaszkodtak a kevés játéklehetőség miatt,én mondtam nekik,hogy nem tudok több játéklehetőséget biztosítani,így mehetnek. 5-5 millióért mindkettő elmehet -
jaja,én is azt várom,komolyabb játékot már nem is kezdek addig,csak így elbohóckodok pihenés képpen a játékkal,most épp a Cityt nyúzom,2012 decemberében járok,ezt addig viszem,amíg legalább 3 csapattal nem nyerek BL-t,azt hiszem ez még a világ történelemben egy embernek se sikerült(mármint a valóságban :DDD ) -
Jöhetnee már a 100%-os magyarítás.. :) -
Neoncsoves #78988 Real Madrid 2011/2012 szezonJól indult a karrierem a Real Madrid csapatánál, a szuperkupa megnyerésével. Senkit nem igazoltam első szezonomban, próbáltam a meglévő keretből kihozni a legjobbat. Sajnos BL-t és bajnokságot se nyertünk, sőt még a kupát is elvesztettük, de ezekre van egy igen egyszerű magyarázat: kb. félév tájékán a fél kezdőcsapatom lesérült (CR most júliusban épült fel a lábtörésből). De ennek voltak kellemes mellékhatásai is, pl. Higuaín aki a Liga BBVA-ban a szezon legtöbb gólját lőtte (40et összesen). Nem elhanyagolható az sem, hogy Casillas is kiesett több hónapra így portáshelyettese Antonio Adán bizonyíthatott több meccsen és versenykiíráson belül. Átlagos teljesítményt hozott, ezért úgy gondoltam jobbat érdemel mint a Real Madrid cserepadját, ezért kölcsönadtam az AC Milannak. Idegenbeli teljesítményünk a Barcelona ellen nem volt a legjobb, de Casillas és CR híján nem vártam sokat (3-0 Barcának). A BL elődöntőből pedig a Napoli pofozott ki minket, ugyanis az idegenbeli mérkőzésen Adán elég rossz napot fogott ki, ugyanúgy ahogy a védelem is. Idegenben kikaptam 4-1re, hazai pályán is csak 2-2re tudtam kihozni a mérkőzést. A spanyol kupát a Valencia ellen vesztettem el, egy igen gyér 0-1es vereséggel, de mentségemre szóljon hogy a kulcsembereim sérültek voltak.
2012/2013 előszezon
Átigazolások
Be: Scholz Milan (Gladbach) €1,5M ; Javi Martinez (Ath.Bilbao) €30M ; Giuseppe Rossi (Villarreal) €40M ; Ter Stegen , Marc André (Gladbach) €13M ; Carlos Tevez (Man.City) €10M
Ki: Royston Drenthe (Free) ; Juanfran (Free) ; Pedro León (Getafe) €5.5M ; Ricardo Carvalho (Arsenal) FREE ; Bruno (Free) ; David Mateos (Betis) €650K ; Antonio Adán (AC Milan) Loan €250K; Derik (Tenerife) €475K ; Jesé (Gimnastic) Loan (ingyen) ; Sami Khedira (Bor. Dortmund) €17M
Egy kínai túrára hívtak meg minket, így a felkészülés ott fog megkezdődni.
-
:SD:A:DASDASDA:D:D:D:DD:ASDA: -
Costa mivel támadó kp poszton jobbal-közép-bal oldalon is tökéletes, ezért ha szélen játszik (bal szélt jobban szereti mert bal lábas) akkor ott belső támadó és talán támogatóként, ha középen akkor pedig tetrarquista. De szerencsétlen most kezdi felvenni a ritmust ujra, 3 hónapra dölt ki szezon elött, szóval ezért nem emlékszem pontosan a belsö támadokénti beállításra. Az biztos hogy irányítónak nem jó. Viszont fő szabadrúgó emberként nagyon sok gólt vág. -
8 év fergeteges sikerek után úgy éreztem, hogy ideje lenne elhagyni a rendszeres béel-résztvevő Ferencvárost, és kipróbálni magam Palermóban. Jelentkeztem is Olaszország legjobb csapatához (közben a Dortmund és a Levekursen is akart), ahol egyből el is fogadták jelentkezésem ... nem tudom mi motiválta Őket, talán hogy a kedven csapatomnak Ők voltak beállítva?
No de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy első ügynöki ajánlat, valami dágleszkosztát ajánlott nekem a Liverpool csapatától. Na ekkor volt nagy nevetés. :D -
Szegény Neymart is elhoztam nyáron,első szezon után 40 millióért,4 éves részletre,hogy majd idővel beépül a kezdőbe Tevez helyére,de az argentín olyan állat módjára focizik,hogy egész egyszerűen nem tudom játszatni a kis brazilt...15-20 perceket kap meccsenként csereként,ha már megvan a meccs,de annyi idő alatt meg semmit se tud csinálni :S gondolkozom azon,hogy télen kölcsönadom valahova,és hozok a padra egy olyan angol csatárt,aki tűri a padozást -
nálam lamine diarra a 2014/2015ös szezon elején 9 meccsen járt 22nél :D -
rakok képet persze! -
hali grat mindenkinek douglas costát milyen poszton és mijen beállításokkal játszatod???
@bakkerman: tactikádról lhet képet kérni vagy esetleg magát a taktikot?? -
Sunderland-Man City 0-7 Tevez 5 gól,2 gólpassz,FM pályafutásom során most először kapott az ÉN csapatomból valaki 10.00-es osztályzatot
október 27. van,és ez a fickó 12 TÉTMECCSEN 25 GÓLNÁL JÁR...kimerem jelenteni,Carlos Tevez kétszeres aranylabdás(1. szezonban ő nyerte)...beteg ez az ember
-
Igen, nálam is Sanogo, Douglas Costa sorra dönti a francia rekordokat, az előbbi gólok, utóbbi gólpasszok terén.