104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
azigen! -
geo91 #79139 egész pontosan 3, tehát annyira azért nem sok ideig. tavalyi szezon végén lejárt a szerződése én pedig nyár végén, aug. 29-én igazoltam le. régebben ugye nem is láttam, mivel csak ki szoktam szűrni a nem reális szabadlistásokat, de ugye 3 hónapnyi faszlengetés után lejjebb vett az igényeiből és az ügynöke beajánlotta nekem én pedig lecsaptam rá. -
na találtam egy world megapackot,amiben benne van a ciprusi is a 2. osztállyal együtt,kezdek egyet az Omonia-val -
grat!!! jó pár hónapig volt szabadlistán egy ADEL TAARABT? -
peti1100 #79136 Ha elküldöd akkor megköszönöm! :) -
geo91 #79135 bl selejtezők
csoportok
az idei legnagyobb (nem generált) fogás! (szabadlistán volt már jó pár hónapja.) -
de mit kell csinálni? én a ciprusit szeretném játszhatóvá tenni! -
Utley #79133 Kiszenvedtem az editorba az Osztrák 5.ligáig...Az Osztrák Kupát Regional ligáig tudtam "elmatekozni",szóval az addig van csak!A Regional liga playoffot sajna szabin toltam le,mert ott volt egy bibi...szabin voltak az embereim...Természetesen ha gondolod elküldöm a saját receptem:D -
nem tudom,azért kérdem,hogy mire menjek az editorban,hogy a ciprusit akitváljam -
peti1100 #79131 értem! megtudod mondani hogy hogyan tetted bele? vagy letöltötted?? köszönöm!! :) -
Utley #79130 megvan az osztrák alacsonyabb ligám,de garanciát nem tudok rá adni,mert már találtam 1 bugot:D -
peti1100 #79129 te tudod hogy hogyan kell??? -
és egyébként több bajnokságot is lehet aktiválni? például a ciprusit? -
peti1100 #79127 hát az nem lenne rossz ha leírná! azért köszönöm :) -
karajjj #79126 Utley biztos szívesen leírja majd neked, ha erre jár éppen -
peti1100 #79125 értem. de azt hogyan kell letudod nekem írni?? -
karajjj #79124 tedd bele editorral, nincs most külön aktiváló hozzá -
peti1100 #79123 sziasztok. valaki nem tudja honnan tudnám letölteni az oszták alsóbb ligákat?? köszönöm! -
keress egy olyan opciót,hogy amiben az van leírva,hogy igyekszel,hogy a klub felnőjön az igényeihez,és ha erre azt mondja,hogy nem hisz benne,akkor muszáj eladnod. unhappy,vagy aggódó játékos nem nyújt 100%-ot,inkább add el,még ha a csapat legnagyobb ásza,akkor is -
Csabah0 #79121 Persze, hogy maradjon, annak érdekében mit mondjak :) -
Csabah0 #79120 Elakadtam egy kicsit mert nem tudok angolul egy kicsit sem. Az lenne a kérdés, hogy mit kell mondjak egy játékosnak, ha elégedetlen mert bejelentkezett érte egy nagyobb klub? -
jaja 9.8-at kapott nálam is :D -
Sziasztok!
Rég jártam erre, elővettem újra a játékot.
Természetesen Fradival játszom.
Asszem a 6. szezonban járunk már, de lehet, hogy csak az 5. Olyan generált játékosok vannak, hogy az hihetetlen.
Íme egy bl csoportmeccs:
Havernak írtam előtte, hogy legalább 3 gólos győzelmet várok :DDD -
Utley #79117 Olyan vak játékosokat generált a meccsemre a gép,hogy a grundon akkor se vették volna be az "embereimet" ha ők hozták volna a lasztit...Elmentem szabira,és vagy 30.visszatöltésre feljutottam...Tök elment a kedvem,hogy nem tudtam letolni a playoffot,de jövőre megint ugyanez lett volna...Simán behúztam a bajnokságot,és a végén megint játszhattak az addig kevesebbet játszók is :) Érdekesség,hogy a playoffban a másik csoport 6.helyezettjével toltam a meccset,mert az első 5-be a tartalék csapatok végeztek...És itt nincs olyan,hogy a tartalék feljuthat:)
Irány az Osztrák 2.liga
-
óriási nagy bug,a tavalyiban a libertadores kupával volt ilyesmi,hogy asszem a visszavágót már nem lehetett normálisan letolni,mert az már belenyúlt a szabadságba! -
Utley #79115 Komoly egy forma vagyok...Megnyertük a Regional Ligát is,és nem tudom lenyomni a playoffot,mert az embereim elmentek szabira...Ilyen a világon nincs... -
nálam 9.8-at kapott ronaldo meg higuain is mikor egyszer lőttek 6 gólt :D -
magyar nb2-es mezekhez tudna adni vki linket? csak nb1eset találtam. köszike. -
bajnoki meccsen 5 gól és 1 gólpassz nem elég a 10-es osztályzathoz... csak mert kapott egy sárgát???? vagy mi? :((((( -
úgy keress játékost,hogy rámész a player search-re,és az unrealistic transfers-t bejelölöd,és akkor csak olyanokat listáz ki,akik mennének hozzád -
Valami FAQ vagy ilyesmi? Csak, mert (tudom, Én vagyok a hülye), de 11-be hová kell bemásolni a mappákat, ha magyarosítani akarom? -
zolee24 #79109 Salomon Rondo csatár
Alan Gatagov Bal közép
Omar Toprak védö -
geo91 #79108 szakadni fogok ha messit akarta volna vagy c.roni-t :DD -
karajjj #79107 annyi a baj az igazolásokkal, hogy nem akarnak a csapatodba igazolni, attól, hogy a klub elfogadja az ajánlatot, a játékos még nem biztos, hogy szeretne is menni hozzád
milyen játékosokról van szó egyébként? -
zolee24 #79106 Sziasztok . Na elkezdtem én is a football manager 2012 .Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele . kivéve azzal hogy ,ha szeretnék játékost venni . elfogadják az ajánlatott a játékosért de a szerzödés kötéskor a menedzser szerint nem akkar velem tárgyalni az ügyfele és ez már nagyon idegesítő . jelenleg az Angol Championship -ben vagyok a West Ham Unitedel kezdtem . eddigi eredményem 5 meccs 4 gyözelem és 1 döntetlen elsö helyen állok illetve a kupában a 3 fordulonál járok . esetleg ha van valakinek ötlete mi a baj az igazoláskor annak köszönöm segítségét . És gratulálok az eddig elért eredményekhez. és további jó játékot
: üdv Zolee24
-
geo91 #79105 nem tudom, csak annyit hogy nem jutottak fel, bajnokságok közül csak az nb1 van betöltve, a környező országok játékosaival. -
Ja a Grat lemaradt csak nem itt járnak a gondolataim.
Bocsi.
Nagyon jól tolod!
Grat!
-
A Békéscsaba, hogy szerepel nálad? -
geo91 #79102 elég simán hoztuk a szuperkupát :D meite-nek egyetlen perc is elég volt a gólhoz a debütálásán. savage meg savage, nem spórolt a gólokkal most sem. :D itt a másik idei jelentősebb igazolásom, rajtuk kívül csak kiegészítőembereket vettem, bagóért. -
FMfan #79101 Köszi!