104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zEEdO
    Hali! Srácok, vki tudni mondani 2012-es idényben 1 jó csatárt, aki Trequartista felfogásban kiválóan játszik? :D Juventusba kéne :)
  • Terminátor14
    Ez az, amit én sem értek, mert nem nyúltam a beállításokhoz, meg is van 3 fájl, de a 2. legfrissebb már jan. 1-ei. Úgyhogy így jártam.

Gojoci:
    Pont azért ilyen régi az előző mentés, mert auto be van állítva, így én nem is nagyon szoktam menteni. (Bár a Rapid Buc. elleni 12-0 után pl azonnal mentettem...:P)
  • LasDen #79222
    de ha nincs beállítva más, akkor havonta autóment a játék....:D
  • gojoci
    "Az előző mentésem meg fél évvel korábbi."
    Az akkor maratoni játék lehetett...
  • Terminátor14
    Király, nem tudom megoldani. Így jártam akkor, megpróbálom újra a fél évet, ha nem nyerek bl-t, akkor az FM kuka egy időre.

Ő lenne az egyébként.
  • Terminátor14
    :DDDDD

Természetesen a szerződésében.

Lokika: Fradival vagyok, 6. évem asszem, szinte minden játékosom generált. 90%-uk bármelyik nagycsapatban kezdő lenne, bl-t nyertem velük :) Egyikük egy Scelotto nevű 20 éves mc/dmc, minden fontos értéke ilyen 16 körül van, vagy magasabb. Majd lövök képek, csak még nem sikerült megoldanom a problémát a szerződésével, és addig nem tudok továbbmenni, mert az előző mentés fél évvel ezelőtt van, ergó bukó a bl győzelem is. Mondjuk megismételhetőnek tartom! :P

• karajjj
    hátööö, igazából mi nem tudhatjuk, hogy nálad éppen ki a legjobb, ha tudni akarod, használj scout programot
  • lokika28
    ki a játék legjobb cm/dmc-je??:)
  • bakkerman
    a szerződésében van annyi,vagy a transfer status-nál? ha utóbbi,akkor egyszerűen átírod játékon belül
  • karajjj
    editorban nem lehet mentést szerkeszteni, viszont van program, amivel lehet, katt, használni nem tudom hogy kell, de szerintem rájössz
  • karajjj
    20-ból összerakok egy olyat, amin lehet normálisan fm-ezni
  • Terminátor14
    Srácok, kéne egy kis segítség...

Editroban tudok olyat csinálni, hogy az aktuális mentésemben átírom egy játékosom kivásárlási árát? A játék legjobb mc/dmc-je az enyém, és 20m euro helyett 20k eurot állítottam be neki tegnap éjjel kivásárlási árként, kicsit készen voltam már...így meg elviszik tőlem, ami elég kellemetlen egy félrekattintás miatt.
    Az előző mentésem meg fél évvel korábbi.
  • bakkerman
    amúgy jah,50ből kijön egy olyan gép,amin még játszani is tudna,nem is szar játékokkal
  • karajjj
    a helyedben már rég összevateráztam volna egy olcsó gépet lófasz alkatrészekből
  • zorrobomber

• geo91
    ja :D
  • LasDen #79208
    ha másra nem legalább kukázni jó az iskola...:D
  • geo91
    beszereztem egy a réginél jobb, de még mindig nem világverő procit, legalább ezzel gyorsabb a kicsit a játék, nem laggol és a 3d meccsnézet is simábban megy, így mostantól azzal fogom tolni. na meg megkezdődött az új szezon. ezzel kívánok jóccakát:

(idei első bl meccs)

• zEEdO
    Valaki tudna mondani nekem 1 olyan csatárt, aki kitűnően teljesít Trequartista felfogásban? :D
  • zaki
    juventus
    komolyan: genoa, lazio, fiorentina
  • Mario Santana
    palermo
  • peti1100
    Valaki segítsen :D Olasz bajnokságból vmi jó közepes csapatot tudtok mondani?
  • gilgames00
    úgy csináltam mindent ahogyan az fmhungary leírta..12.1.1 patch van fent ,ez számít vmit?nagyon gáz az egész:(
    belépek a játékba kiválasztom a magyar nyelvet ,tölt is sokat de mégsem lesz angol.utána már a magyart sem lehet kiválasztani..nem értem:)
  • zorrobomber
    Sry, 2. kép ez akart lenni. 2. helyet kellene elcsípni, mert tavalyi tapasztalatokból tanulva egy EL menetelés csak a szarnak egy pofon szintű értéket képvisel.
  • zorrobomber

• zolee24
    köszönöm válaszod . Én is elkezdtem a karrierem a West Ham United-el . jelenleg a fele bajnokság ment le 1 helyen állok de elég szoros a bajnokság hisz az 5 hely is csak 6 pontra van lemaradva . jelenleg fiatalítom a gárdát így vettem pár csoda gyereket . a védelem erősítésén dolgozom . megvettem Mattias Johanssont a Fc Kalmar tol . ő egy nagyon tehetséges fiatal védő ( jobboldali) baloldali védő Gabriel Silva középvédö Sebastian Toro csak ö még a munkaválalási engedély miatt nem csatlakozott a csapathoz:( közép pályára pedig Liam Palmert ezeket a játékosokat tudom ajánlani mindenkinek nagyon tehetsége játékosok késöbbiekben pedig sok pénzt fognak érni :):) én a csapatomból az idösebb játékosokat eladtam ezekböl szereztem pénzt és így sikerült leigazolni öket. ha rájövök hogyan lehet felrakni képetz ide akkor majd rakok fel pár képet is :):)
  • Mario Santana
    ha jó vagy, felkérnek
    de az a fix, ha az elején beállítod
    hajrá
  • zolee24
    sziasztok .azt szeretném kérdezni , hogy valaki hogy válogatottat is íráényitson azt az elején kell beállitani ? vagy menet közben felkérnek ? válaszotokat elöre is köszönöm .
  • Mario Santana
    Ha kirúgnának, akkor ajánlom a Chivas-t.
    Csak mexikói játékost igazolhatsz ;)
  • FMfan
    Rendben:D
    De most folytatom a Dinamo Zagrebes karriert..március van. Majd jövök beszámolóval( ha nem rúgnak ki addig..)
  • Falatkenyér
    amint kezdtél valakivel jelezd és jöhetnek a beszámolók :D
  • LasDen #79193
    engem is kiszoktak szóval nem kell :DD
    volt hogy sportot űztem belőle...:D
  • FMfan
    Kirúgtak Blackburntől, pedig EL-ben tök jól álltunk, 4 meccs után biztos továbbjutást jelentő helyen, igaz bajnokságban gyengén muzsikáltunk..csak a 18.-ak voltunk..:(
    Még nem tudom kivel kezdjek, de kezdem nagyon szégyellni magam, hogy szinte mindenhonnan kirúgnak...:( :D
  • Rudee
    Nem, ez a Marcelinho még csak 21 éves.
  • Rudee
    Pont most kezdtem a Barueri-vel...
  • Mario Santana
    Ez az a Marcelinho, aki anno a Herthában ügyetlenkedett?
  • Solt
    :DDDD
  • gabber_saviola
    OKÉ MEGNÉZEM ÉN IS, BÁR MÁR NÁLAM 2019 VAN ÉS MÁR NEM MAGYAR CSAPATTAL VAGYOK .... DE HÁTHA. KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NÉGY
  • DONGUBA
    SRACOK MAGYAR BAJNOKSAGBA AJANLOT EGY NAGYON JO VETELT......MARCELINHO---GREMIO BARUERI CSAPATABOL OLCSO ES NAGYON JO CSATAR.
  • karajjj
    ubaszki gratula gyerekek, nagyon jól nyomjátok