104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #79265 -
geo91 #79264 faszom már megint......... :D ez már tutira az -
vagy csíter vagy...:D -
geo91 #79261 még mindig értetlenül állok az eredmény előtt. tényleg ennyire jó lenne a taktikom/teamtalkom vagy az fm12 csak egy fostos bughalmaz? :D -
extended -
Hülye kérdés: Ti hogy szoktátok tétmeccseket letolni? Végignézitek, vagy csak külcsfontosságú jeleneteket lesitek? -
grat
nálam a lyon qva erős volt 2évig, most 3.évre zuhantak összes, 3.évre OM szedte össze magát mondjuk olyan keretük van mint állat: william,affelay,griezmann,essien,raul raul meireles,egyedül mandanda meg egyik ayew távozott a jobbak közül -
tölteném be a mentést,de kiírja,hogy a "a mentést nem sikerült betölteni" ez mi a faszom????????????!!!!!!!!!!!!! -
különösen büszke vagyok az Inter elleni visszavágóra,már már Mourinhot is megszégyenitő taktikát eszeltem ki ellenük,5 védővel,2 szűrővel,2 villámgyors szélső középpályással,és 1 csatárral mentem ki ellenük,30 lövésük volt a meccsen,65-35-ös labdabirtoklással,de CSAK 4 AZAZ NÉGY ment kapura,az összes többi TÁVOLI lövés volt,amikből vagy szöglet lett,vagy blokkolták,vagy fölé-mellé ment. Llorisnak védeni valója nem volt,a védelmem és a két szűrőm(Gonalons,Fofana,két ifjú francia titán) MEGETTE reggelire a Sneijder-Stankovic-Forlán-Milito négyest. Nagyon büszke voltam a játékosaimra! -
Olympique Lyon 2011-2012
Nyáron nem igazoltam senkit,fizukeret se volt,átigazolási pénz se,szóval matt helyzetben voltam anyagilag,eladni meg nem akartam,így teljesen alap kerettel vágtam neki a szezonnak. A ligakupában az első körben rögtön kiestünk,de a többi sorozatban nagyon nagyon szépen teljesítettünk,egy mondhatni csikócsapattal,mert ez a Lyon,már nem az a Lyon,amelyikben hemzsegtek a nagy nevek.
BAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJA
FRANCIA KUPA
-
kérnek vagy 12 milliót érte, annyit meg nem ér meg nekem :D -
Szalai? :) -
szerinted beleillenek ebbe a névsorba? :D
RC 9 meccsen játszott eddig, 7,30-as átlaga van, Raúl 12 meccsen 10 gólos, 7,80, Salgado meg Guti kevesebb lehetőséget kaptak eddig. -
karajjj #79251 Raul Bravo, Cesar, Portillo? -
útmutató ahhoz, hogy miképpen kell igazolni a Real Madridba az első szezonban:
-
Milyen újítások kerültek bele a 2012-es részbe a 11-est követően? Érdemes váltani? -
rosszul pontosabban. -
Ott sem ment rossz. A rendszer olyan 700 megát zabált, de ha ment a net ,meg a torrent, meg egy-két kisebb progi, akkor 1000megát, többit megette az efem :D -
hali
most jött üzi fmben hogy spanyol válogatott a rio negro csapattal játszott, ilyet hogy lehet vagy én nemtudok válogatottal klub csapat ellen játszani??? -
A 2 GB-s XP verzión hogy ment a játék? -
Én is szoktam, de mostanában csak veszítek, úgyhogy leálltam róla kicsit :P
A Win7 jó döntés volt, nem csak az fm miatt :) -
Redmer #79243 OFF: én szoktam -
nekem egy q6600as procim van (3.5 éves a gép), eddig volt 2gb ram, és xp (32bites).
1 hónapja felraktam a win 7-et (mióta xp megjelent, azóta toltam vele), nyomattam bele még 2 gb ramot, és úgy megy a game, mint az ágybaszarás :D
10 ligával hasít, igaz csak kis adatbázison, óriásival már biztos nem repülne :P
rendszer is kb 70 mp alatt feláll a bekapcsolástól számítva
off: tippmixelni, sportfogadni nem szoktatok? -
Az alaplapom (Abit IC7) nem bírná a két magos procit így az egyenlőre ugrott, de az egy giga ram beszerzése már folyamatban van.
Köszönöm, hogy válaszoltál. -
Nahh mivel az fmrte fizetős lett, ingyenes licencet meg nem találtam ,így nem tudom átírni a játékos szerződését, újra nekiestem a félévnek.
Így kezdtünk a BL-ben a legjobb 16 között. Az a vicc, hogy ha jól emlékszem "eredetileg" is ennyi lett a meccs és a Werder gólját akkor is Prib szerezte. -
karajjj #79239 mégegy giga ram ajánlott, meg egy kétmagos proci csodákra képes -
Ha már az FM-hez kellő számítógépekről van szó.
Nekem jelenleg ilyen gépem van:
Intel Pentium 4 3.00GHz 1GB Ram ATI Radeon 4600
Szerintetek ez milyen az FM-hez? -
geo91 #79237 http://noob.hu -
geo91 #79236 nálam 11-ben a rennes-ben ontotta a gólokat poacherként -
zolee24 #79235 sziasztok tudna valaki segíteni hogyan tudok ide képet feltölteni ? válaszotokat előre köszönöm
-
Mario Santana #79234 nekem nagyon szúrja a szemem a 8-as Balance Poacherként.
én 4-2-3-1-ben inkább AMC poszton próbálgatom Trequartistának.
-
geo91 #79233 neymar echte poacher, nem treq -
Mario Santana #79232 Neymar
2011-es fm-ben most vásároltam meg az Arsenalhoz. A kiemelt értékei mind jók. Most próbálom beépíteni.
2012-es fm-ben nem tudom mit tud, de gondolom vetettél már rá egy-két pillantást. Scoutold meg, talán menne is hozzád. -
karajjj #79231 attól, hogy százszor beírod, egyikünknek sem lesz jobb, ide általában nem értelmi fogyatékosok járnak (bár vannak kivételek), elsőre is megértette mindenki, legegyszerűbb szerinte, ha keresel magadnak, mert bizony mindenki máshogy generálja a játékosokat a játék, attól, hogy valakinél az adott játékos jól teljesít, nálad nem biztos, hogy ugyanúgy fog... -
zEEdO #79230 Hahóóóó! :D Valaki légyszíves mondjon 1 olyan csatárt, aki nála, vagy hallott róla, h Trequartista felfogásban jól játszik :D Előre is köszi! -
geo91 #79229 na ez már hd :D kisgól
-
Srácok, már bocsi, de nem ma kezdtem! :) Adjak új szerződést, meg állítsam az asking price-t? :DD
Nyilván ha egy Roma, Valencia stb keresi, akkor nem tudok neki új szerződést adni, mivel már tettek érte ajánlatot és ezért inkább velük tárgyal, velem már szóba sem áll. Ez a probléma, ezért próbálnék ezzel az editorral szórakozni valamit, de nem igazán megy. -
zEEdO #79227 Del Piero faszán játszik, de ha visszavonul kéne vki, akivel helyettesíthetném :/ -
Del Piero? -
Rudee #79225 Adjál neki új szerződést.