104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    én az idei gémben mindig 1 ország 1 ligáját töltöm be,ahol kezdek,így (ha elakarok igazolni),akkor elég menetközben betöltenem plusz 2-3 országot,ahonnan várom az ajánlatokat.
  • Darthmushroom
    CHEATER!! xD
    am grat. boavistán én is gondolkodtam már, de még jó a fosó, hiába nyertem bl-t legjobb franciák (sakho,gameiro,griezmann) még szóba se állnak velem
  • Huni92
    És a shownak folytatódnia keeeell :D
  • Huni92
    A makkfaktor befigyelt itt is meg itt is :D
  • FMfan
    Hali. Southendbe(Angol 4.osztály) tudnátok ajánlani jó ingyen igazolható játékosokat? :) Bármely posztra jöhet.
    Előre is köszi.
  • gooooliath
    ok én is ugy saccolgattam..de mondom meg kérdelek titeket is....a terveim szerint meg inditom a szerb 1 ligát,a szintén szerb 2. 3. és 4. ligát. ez 14 db liga...báris papirforma szerint 14. 1 db 1. 1.2. liga, és 4 db 3, valamint 8db 4.liga...1 csillagot sem éri el a játék kimutatása a kezdő menüben..remélem hosszutávon is menni fog szépen....
  • karajjj
    olyan 8-10 liga még játszható így
  • Solt
    Kizárólag a bátorságodon múlik!
  • gooooliath
    nem,nem srácok, 2magos a proci...

igy e: 1800mhz dual proci, 2giga ram, 256 megás graf kártya meg 160 giga hard,windows 7 32 bites,nagy részletességen tolnám! Tehát a kérdésema következő lenne: hány ligát merjek indítani?
  • LasDen #79296
    Gratula...:D
  • geo91
    Budapest Honvéd, 2014/2015

Regnálásom során először tripláztunk itthon, BL-ben pedig idén is sikerült néhány veretes skalpok begyűjteni, bár a nyolcaddöntőnél tovább nem jutottunk. Jöjjenek a képek.

Csapat: átigazolások / keret

Bajnokság: tabella / meccsek 1 / meccsek 2 / statok

Magyar kupa: meccsek / döntő

Ligakupa: meccsek / döntő

Bajnokok Ligája: csoport / meccsek

• karajjj
    azért kérdeztem, mert ha 2 magos lenne, akkor még egész tűrhetően elfut, ha 1, akkor nem árt mellé egy jó könyv :D
  • bakkerman
    1 magosból is van 3200 Mhz-es,de neki valszeg 1 magos,és csak 1.8 Ghz-es,ami kurvakevés,én megérzem néha a évek múlását a 2 magos 3.2 Ghz-esemmel...
  • karajjj
    proci 1 vagy 2 magos?
    mert ha 1, akkor ne sokat várjál tőle, az idei fm megeszi reggelire
  • bakkerman
    3 ország 6 liga,max. a proci elég gyenge
  • gooooliath
    srácok! amd 1800mhz, atiradeon 256megás graf kártya, 2 giga ram..windows 7..!!! Ma kezdeném a játékot,mennyi ligát merjek ezzel indítani? mennyit állítsak be h későbbiekben ne legyen nagyon lassú? Álltalában nagy részletességen játszom....üdv
  • Forza Italia
    Jó reggelt:)

A januári átigazolások után kezdek egyet a QPR csapatával. Átigazolások után jelentkezek képekkel is.
  • zorrobomber
    kösz, valami ilyesmi a terv
    Raúl gólja is korrekt :)
  • Huni92

a zsidókat még egyszer tönkre kell verni, aztán lehet várni a februárt :D
  • zorrobomber
    csoport
    meccsek
    karácsonyfa taktik in action, és utólag is köszönöm annak aki Griffiths-t ajánlotta..
  • zorrobomber
    nagygrat igyekszem nyomdokodban lépdelni :)
  • Huni92
    kitartást! :)

Ilyenből ez volt Raúl 9. gólja az idényben :D
  • Itsuki
    hát nem tudom hogy tudtok ilyen nagy sikereket elérni,de hatalmas gratu (Y)

Na végeztem az első Bundesliga szezonommal az 1.FC Heidenheim csapatával. Szurkolók nem pártoltak el a csapattól,minden meccsünkön hatalmas teltház volt az Albstadionba ahol nem mellesleg 6ezren férnek el:DD A csapat és a játék hatalmas katasztrófa volt... Hoztam 65x ausztrál nagy válogatottat,végén azon lepödtem meg hogy volt aki 1milliót kiadott érte... 1 játékosomra tudnám azt mondani hogy bevált, a svájci Gavranovic de hát tavasszal sérült volt... Az hogy egy bundesliga 3.ba se kiemelkedő csapattal feljutni a bundás 2be és onnan azzal a csapattal a bundás 1be,és a fél szezonom arra ment el hogy ujra a az öregekkel álljak fel és maradjak bent... na jön pár képecske..

• geo91
    az kész mák volt, nem biztos hogy megint szerencsém lesz
  • bakkerman
    ha a Barcat elkaptad,akkor a Chelsea se lehet akadály :)
  • geo91
    csoport
    meccsek
    sorsolás
  • bakkerman
    amúgy az idei gémben feltünően sok a kihagyott tizi,nálam a Lyonnál,amíg nem halt meg az a kibaszott mentés,Bastos és Lisandro lőtte a tiziket,és kb csak a 80%-át lőtték be...
  • geo91
    áá, nem fogtam a fejem taarabt kihagyott tizijénél...
  • zorrobomber
    A steam automatikusan letölti
  • nono28
    és hol lehet letölteni őket?
  • karajjj
    igen, van már pár
  • nono28
    Sziasztok.Van már patch a játékhoz?
  • karajjj
    idegenben állj be kontrázni, hátha sikeresebb leszel, nem szabad annyira kitámadni, mint otthon
  • Csabah0
    A bajnokság vége felé tartok és eddig jól álltam. Azonban mostanában hazai pályán ugye bárkit megverek azzal nincs is gond, de az elmúlt 8 fordulóban idegenben senki ellen nem tudtam pontot szerezni(még az utcsók ellen sem), miért van ez?
  • Szycsu
    Mindenek előtt grat!

Am, meg, ezek szerint ritka nagy balfasz vagyok XD Cityvel tolom 11-ben, legújabb patch: Fulham ellen 4-1 otthon nekünk, 5 nappal később a világhírű szerb Red Star ellen, EL selejtezőben, otthon acélos 0-0!! Valamit tudok/tud a csapatom...
  • geo91
    hát én is jobban örülnék ha reálisabb lenne és csak néhány évvel később lehetne ilyen eredményeket elérni, mert ez így tényleg illúzióromboló egy kicsit. de ha már ki tudom aknázni ezeket a "bugokat" ahogy rá is világítottál, akkor ki is fogom, nem fogok direkt bénázni, hogy reális legyen... :D
  • geo91
    taktikom

+ teamtalk

sokkal erősebb ellenfelek ellen mindig a calm/we are the underdogs... vagy nobody can expect... dumákat nyomom nekik. + néha passionate/i have faith in you-t is hozzácsapom egyéni utasításként minden egyes játékosnak. (csapatrészenként persze, úgy a legegyszerűbb.)
  • Magic Boy
    A hozzászólás elején volt egy grat csak valamiért nem jeleníti meg a képét.
  • Magic Boy

Mi a fenézt játszatsz a csapattal?

Vagy lehet, hogy az a titkod, hogy macskapöcse paprikát etetsz velük mérkőzések előtt?
  • bakkerman
    én gratulálok neked,mert maximálisan kiaknázod a játékban rejlő lehetőségeket,virtuálisan nagyon jó menedzser vagy,de szerintem ez kibaszott nagy bug,hogy egy magyar csapattal 2014-ben oda-vissza lehet verni egy FC BARCELONA-t. de mondom,ez egy játék,és te ebben nagyon ott vagy,szal hatalmas gratula :))))