104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Íme a meccs, ahol a nézők és a gólok száma megegyezik. Pedig nem zárt kapus volt

• Forza Italia
    ő a törzsszurkoló :D:D
  • geo91
    vendégszektor, egy szem szegedi ultrával :DD
  • zorrobomber
    tényleg elég durva a román gyerek...
    @Huni: grat a feljutáshoz!
  • geo91
    az idei év nagy fogása! ő is egész nyáron klub nélkül volt, mint taarabt, így sikerült leigazolnom.
    a szerb kapusom vadállat módjára fejlődik
    meite is szépen fejlődik és vágja gólokat, amúgy csk-ként, mivel kanta a padra szorult
    rá pedig nincsenek szavak, úgy bekezdett, érdemes csekkolni a bl statjait
  • geo91
    hoztuk a kötelezőt, immáron kiemeltként. végre a harmadik kalapból sorsoltak minket. bár így is elég necces lesz a második helyen továbbjutás. na majd meglátjuk.
  • fordjee
    Sziasztok!

Patch megjelent már hozzá?Érdemes letölteni, ha van?
  • Forza Italia
    bocs elfelejtettem méretezni :)
  • Forza Italia
    nos az első szezon véget ért. A végére sikerült egy előkelő helyezést elérni. Nem vagyok elégedetlen, mert a célkitűzés a kiesés elkerülése volt. Sajnos Cissén kívül nem volt olyan játékosom aki állandó jó formát tudta volna hozni. Mindenesetre jövő szezonba kupás helyre szeretnénk odaérni. De ahhoz kellenek az erősítések. Majd meglátjuk mit tudunk belőle kihozni.

• Rudee
    Nos a brazil bajnokságba betöltött "sok millió" játékos miatt azt a mentést hanyagolom, elég lassú sajnos. Kezdtem egyet északon, szokás szerint az FC Hämeenlinna csapatával. A vezetőség célja a kiesés elkerülése, ami talán teljesíthető. Igazolni nem sokat lehet, mert használható játékos alig van. Az U19-es csapatba érkeztek azért 17-en, közülük egy már a felnőtt keret tagja. Az első csapathoz 1 kölcsönvett védekező középpályás mellett jött 3 játékos, köztük az ex-Fradista Souaré a védelembe.
    A színvonalról sokat elárul az, hogy a felkészülési meccsek közt akadt olyan, ahol a gólok és a kilátogató nézők száma megegyezett
    A kupa már az a bajnoki meccsek előtt megkezdődik, három meccsenn túl is vagyunk. Előbb egy emberhátrányban megfordított, majd döntetlennel végződött meccsen a büntetőpárbajban bizonyultunk jobbnak, majd a következő körben szintén hátrányból felállva a hosszabbításban mentünk tovább. A 6. fordulóban egy pár héttel korábban barátságos meccsen (1-1) már megismert csapatot, a BK-46-ot kaptuk. A félidei 1-0-ás vezetés után emberhátrányba kerültünk, de 4 perccel a kiállítás után mégis kettőre nőtt az előny, ami a végéig meg is maradt. Itt egyébként nincsenek nagy céljaim, addig jussunk el, amíg nem kapunk ellenfélként egy jobb csapatot.
    A felkészülés elég felemás volt. Az első pár meccset simán nyertük, majd egy kis csapat ellen a felforgatott kezdőnek köszönhetően megtört a lendület. Azóta nagyjából visszaállt a rend és hozzuk a "kötelezőt". Sajnálatos, hogy komoly ellenfelet szinte lehetetlen meghívni, mert a fellépési díj jóval magasabb, mint a jegybevétel. Pedig pénzt kellene szerezni, mert elég gyatrán állunk. Reménykedek 1-2 játékos eladásában is, de ez valószínű csak a jó bajnoki szereplés után lesz lehetséges.
  • Forza Italia
    köszi megnézem őt.
  • Janika114
    Csatárnak tudom neked ajánlani Mushaga Bakengát, tudom h értékei alapján nem tűnik egy világsztárnak, de poacherként nekem minden mentésemben kis és nagy csapatoknál is ontja a gólokat, most a Newcastlevel 3. szezonban bőven vezeti az angol góllövő listát.
  • Forza Italia
    hát jövőre remélem adnak pénzt a vezetők mert ezen a csapaton erősíteni kell elég sok helyen :S:S:S

kellene 1 de inkább 2 védő, középpályás és csatár is. Tippek????
    Tevezzel most tárgyalunk. Próbálom a vezetőket rávenni h ő kell ide. City 20m hajlandó lenne az üzletre. Kérdés Tevez mennyire hajlana rá.
  • Forza Italia
    hát én azt nem tudom h mért nem
  • Rudee
    Nem tudom miért nem tudják future transferként megcsinálni, nem tart tovább semmivel sem.
  • Rudee
    3D nélkül igen, nekem a kis laptop hasonló (volt) és hoki VGA-val is ment sima 2D-s nézetben.
  • Forza Italia
    tudod januári transfer update :D:D
  • Rudee
    Nyár végén miért van már ott Cissé meg Zamora is?
  • Pettersson
    Ezen a konfigon vajon elfut még a játék?

Intel Celeron 2,9 GHz, 1 giga RAM, nVidia GeForce 7600 GS... Sajna a notinkat, elvitte tesóm Kanadába, aztán a régi asztalit kellett elővenni... :(
  • LasDen #79326
    gratula szép eredmény...vannak szép számmal gólzsákok assist királyok :D
    annyit, hogy azért portugáliába még az első oszt bajnokikon sem szokott csordultig megtelni 1-1 stadion szóval nem olyna gáz az...csak kevesebb zsé :D
  • Huni92
    Boavista - 2011/2012 - Portugál harmadosztály

A csapatot egy bundabotrány miatt sorolták vissza a másodosztályba pár évvel ezelőtt, majd 2009-ben onnan is kiestek, azóta vergődnek a portugál harmadik ligában. Pénz az nincs, de legalább adósság igen.
    Szóval nulla euróból kellett építkeznem. 13 játékos távozott és 13 érkezett, ezek közül csak Maro Esposito, Nelson Rivas, Matias Abelairas meg Matteo Sereni nevét említem meg, a többi úgyis noname.

A bajnokság színvonaláról mindent elmond a tabella.
    30 meccs alatt 33 pontos előny azért kemény. Itt úgy van, hogy 3 csoportos a harmadosztály, szezon végén meg a három győztes játszik oda-visszavágós alapon, és ennek a hármas csoportnak az első két helyezettje jut fel a másodosztályba. Ezt a 4 meccses minibajnokságot is megnyertük, feljutottunk. Egyénileg is uraltuk a bajnokságot.

Ami a bajnokságnál érdekesebb, az a Portugál Kupa. Megvertünk 2 vagy 3 nagyon gyenge csapatot, aztán megkaptuk a Benficát. Kiálltak a cseréikkel meg az ifikkel, és szenzációsan játszva (^^) megaláztuk őket. A következő körben jöhetett az Olhanense, és az igazság az, hogy itt is frenetikusan játszottunk, a statok is azt bizonyítják, hogy teljes mértékben megérdemeltük az elődöntőbe jutást.
    Ott aztán a Sporting Lisszabont kaptuk, míg a másik ágon Nacional Madeira vs Porto meccseket rendeztek. Idegenben szétkaptuk a minket alábecsülő Sportingot, majd Portóban ismét hoztuk a már megszokott lenyűgöző játékunkat, és hiába makkolt be két gólt a Sporting, bejutottunk a döntőbe.
    A városi rivális ellen döntőztünk és szenvedtünk minimális vereséget. Ennek ellenére jövőre indulhatunk az Európa Ligában, mert a Porto BL-t érő helyen végzett a bajnokságban. Annyit lehet még elmondani erről a kupáról, hogy gyakorlatilag a nagy csapatok nem veszik komolyan és 16-18 évesekkel állnak ki meccselni.

A feljutás két dolgot eredményezett. A csapat megint profi futballklub lett, és bejelentették, hogy a Parma lesz a Milan mellett a másik anyaegyesületünk. Hogy mindebből mennyit fogok profitálni, még nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy nem sok Parma játékos fog eljönni kölcsönbe.
    Cél innen is feljutni, lehetőleg bajnokként. Nem érzem olyan erősnek ezt a mezőnyt, meg kell lennie.
    A kupára idén is ráhajtok, az Európa Ligában meg lesz ami lesz. Egy csoportkörbe való bejutás már óriási siker lenne.

A végére még annyit, hogy van egy 30000 férőhelyes stadionja a klubnak, és a bajnokság során 4%-os volt a kihasználtsága. Valami 2600 lett az átlagnézőszám év végére, de ez a kupameccseknek köszönhető.
    Pénz meg továbbra sincs.

És itt egy kép a csapatról is.
  • LasDen #79324
    nincs mit
  • FMfan
    Kezdtem egyet a kedvenc csapatommal, az Arsenallal. Nyáron jól bevásároltam, összesen 94 millió € értékben igazoltam.. ennek meg is lett az eredménye, az első bajnoki fordulóban egyből egy rangadóval kezdtünk, a Manchester City ellen.. City-Arsenal

Majd szezon végén jövök beszámolóval, köszi ha elolvastad.
  • zorrobomber
    bocs, lemaradt->11
    múlt héten jött meg a 2012 zavvitól(~5k), de nincs szívem abbahagyni ezt a mentést :)
  • Huni92
    idén is harmadosztály, de nagyon gyenge a többi csapat. nemsokára hozok egy beszámolót, aztán meglátod miről beszélek :)
  • Juliano82
    Zorroember,
    ez most a 11 vagy a 12? nem jötte rá a képeidből. Amúgy gratula!:)
  • Forza Italia
    itt választhatsz

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=154
  • DONGUBA
    melyik ez az update?
  • karajjj
    szerintem felesleges, jólvan ez így
  • Solt
    - 1 billentyűzet...
  • zorrobomber
    élmény volt így kikapni... eleve sárgák miatt el volt tiltva a magasan legjobb hátvédem és csatárom (Zayatte és Griffiths), aztán a piros, meg a gól :) ilovefm de tényleg

• zorrobomber
    2012ben honnan indul a Boavista? Tavaly ha jól rémlik 3adosztály, nem?
  • LasDen #79313
    kicsit nagy a kép....bocsi :D
  • gooooliath
    ja igen el nyomtam..bocs...
  • Forza Italia
    most ennek valahogy nagyon örülök :D:D:D

• Forza Italia
    ez sztem nem nekem szólt :D:D
  • gooooliath
    a w7es ugy mutatja h a proci olyan 10-20 százalékon mozog, a ram az olyan 60 % -on...nem tudom meg e érné át dobni xpre a gépet..akkor több ramot tudna a játék vinni..nem?
  • bakkerman
    azt ne nézd,az egy scriptelt valami,nem a reális képet mutatja,inkább szedj le valami ram vagy proci ellenőrző programot,és azzal méregesd,hogy játék közben mi a szitu.
  • Forza Italia
    Nos tegnapra ígértem a képeket de ez az közbejött így most felrakom őket.

Igazolások (35m kaptam a vezetőségtől és a kiesés elkerülése a cél)

és egy kép az egyik barátságos meccsről

• gooooliath
    amin meg lepődtem pl azaz hogy fél fél csillagon van a játék kezdetén a számitógép gyorsasága és az a másik..ami sztem a ram memóriát mutathatja...az elég gáz akkor...ha be pipálok egy ligát akkor le esik mind 2 fél csillagra... :(