104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ja így magyarul már értem.
Én ott a segítsétek ki egymást szoktam mondani. -
Amikor team talk-ot csinálod meccs előtt a jobb oldali legördülő menüből (touchline instruction) kiválasztod. ("a passzoljatok üresbe" lehetőséget) -
"pass to space" <-Ezt hol lehet beállítani? -
geo91 #79546 ja hopp, képméret... most már mindegy. -
geo91 #79545 ha valaki inkább letöltené
még a taktikhoz tartozik hogy teamtalknál ajánlatos benyomni a pass to space utasítást.
-
geo91 #79544 majdnem azt, majd este ha töltöm a mentést berakom ide a taktikom. -
geo91 #79543 persze mivel 3 sárga után egyből jár az eltiltás, hogy basznák meg :D -
Pénzesebb kiscapatot is lehet találni, ha az ember keres. :) -
franciába nálam is rengeteg sérült volt meg eltiltott, nem csak piros hanem h sárgáik kigyűltek -
én ilyenen gondolkodok, csak az annyira nem köt le most. valami pénzesebb csapat kéne, sochauxnál az nem nagyon volt -
Amúgy itt is a Honvédos taktikáddal tolod? -
Azt nem értem, hogy ha ilyen jó vagy, akkor miért nem kezdesz valami sokadik ligás kis csapattal akiknek nincs pénzük semmire a fizetési keret szűkös és a stadion se valami nagy? -
geo91 #79537 áááá a faszom a sérülésekbe és a halom piroslapba és eltiltásba már... ja amúgy begyűjtöttük az első aztán egyből a második vereségünket is. marseilles ellen itthon 0-1, aztán idegenben 0-3 a st. etienne ellen... utóbbi után rendesen lebasztam a csapatot. -
ebben a játékban létezik olyan csapat,akivel te első évedben nem tudnál minimum dobogóra állni???? :DDDD 1 hét múlva visszanézek a topikba,azt fogom látni 2015 BL döntő Caen-MU 3-0 :DDDD -
geo91 #79535 én is csak nézek :D amúgy azt hittem hamar ki fogunk pukkadni, mert rendesen ránk jár a rúd sérülések terén... (sok kis sérülés, 2-3-4 hetesek, így 2-3 sérült mindig van, már a bajnokság kezdete óta. evian ellen meg úgy kellett kiállnunk, hogy még 4 ember el is volt tiltva a kezdőcsapatból...) és lám 14 forduló után még mindig veretlenek vagyunk. -
karajjj #79534 bazmeg :D -
geo91 #79533 igazolások
tabella
bajnokik
lyon elleni meccs, statok alapján is megérdemeltük a győzelmet
psg elleni meccs, két jó kontra és egy halom mázli = 3 pont újgazdagék ellen
ajaccio elleni meccs, nem egy nagy csapat, de 8-0 idegenben az 8-0 idegenben :D
-
geo91 #79532 kezdtem egyet a francia caen csapatával. középcsapat, a média az alsóházba vár minket, igyekszem majd rájuk cáfolni és a felsőházban végezni, netalán-tán megcsípve egy el-t érő helyet. no de addig még sok víz lefolyik az orne folyón...
második bajnoki meccsünket ezzel a bődületes bombával nyertük meg:
-
Rudee #79531 FC Hämeenlinna, első évnek vége...
A vezetőség elvárásainak megfelelően a kiesést simán elkerültük, sőt, jobb hazai teljesítménnyel akár a dobogóra is felfértünk volna. Legnagyobb siker az utolsó előtti fordulóban elért idegenbeli 1-0 a későbbi bajnok ellen, ekkora még versenyben volt a PK-35 is az elsőségért.
Íme a statisztika. Pár játékos hiányzik a képről, idő közben -szerződésük lejártával- távoztak. A próbajáték után szerződtetett Westö egész szépen teljesített, mellette Kuqi és a gólérzékeny Suomalainen teljesített átlag fölött. Nekik meg is hosszabbítottuk a szerződésüket.
A kölcsönvett védekező középpályást idén megpróbálom pótolni Suhonennel, illetve szükség esetén a fiatal Ojala-val, aki a szezon végén élt a megkapott lehetőséggel. Tuomenoja az előző szezont szinte teljes egészében kihagyta egy vádliszakadás miatt, az Ő felépülése jelenthet még erősítést.
Jó ajánlat esetén kénytelen leszek megválni 1-2 játékostól, mert anyagilag elég nagy a baj. Ugyan történt a bajnokság végeztével egy tulajdonos váltás, de egy 200.000€-s banki kölcsönön kívül másban nem vettük még észre az eredményét. Most 10 évig ezt törleszthetjük... Na jó, kettővel megemelték az alkalmazható edzők számát, talán ez is számít majd valamit.
Még jó, hogy az új elnök célja a kiesés biztos elkerülése. A fizetési keretet kicsivel levitték, de valahogy tartható lesz talán. Jött 4 próbajátékos: egy brazil és egy amerikai védő, egy védekező középpályás szintén az USA-ból és a 38 éves Vincze Ottó. Utóbbi vicces lehet, de tulajdonságai alapján simán beférne. Majd megnézzük a következő pár hétben, hogy fizikálisan mit bír.
Érdekesség és egyben érthetetlen is, hogy a remekül záró PK-35 hogy a rákba tudta leigazolni Robin Nelisse-t. Szezon közben, 4-5 forduló elteltével jött és szinte minden meccsén gólt lőtt. Nekem se ártana egy ilyen nagy fogás. -
DE OMG!!!44!!NÉGY!!44!!!!
Veszprém (14. meccs előtt az NB 2-ben) - Barcs (1.) 79-ig 1-0 ide (Vp) Kapnak egy tizenegyest (meccsenként kb 231213 az átlag), persze, hogy berúgja, aztán még 1-et a biztonság kedvéért, pedig odáig meccsben sem voltak. Ja és az átlag 6-7 sárga meg 1-2 sérülés meccsenként ott van. Lehet visszamegyek Fifa Manager 08-hoz (kövezzetek meg :D), de az nem baszott fel, ennyiszer... -
finnman #79529 Arról nem tudok képet mutatni, még régi meccs, csak most jutottam el idáig 
De ezen meglepődtem :
-
geo91 #79528 képet :D -
finnman #79527 Nektek volt már h Jimmy Jump beszaladt meccs közbe a pályára ? 

Qpr-Celtic barátságos meccs 27.percében Jimmy Jump a pályán, nagyot nevettem
-
peti1100 #79526 sziasztok. valaki megmondja hova kell másolni a skint? Köszönöm. -
Falatkenyér #79525 Hali!
Szezon elején Oroszországban még 2 főtáblás bl hely volt + 1 selejtezős augusztusban meg már 1 főtábla 1 selejtező és többi európa liga
Nem is volt ezalatt bl , el hogy romlottunk le oroszok, és hol lehet megnézni az aktuális állást ilyen téren?
-
geo91 #79524 
-
spiczi91 #79523 Holnaptól végre én is tudom tolni újra az angol 6.(mostmár 5.) osztályos mentésem, de ma még kipróbáltam ezt a Honvéd féle taktikát a Man. City-vel. Hát b+, a Schalke egy laza 5-0val verve idegenben. :D Tudsz valamit. -
geo91 #79522 Budapest Honvéd, 2018/2019
európai szuperkupát megnyertük
klub vb-t megnyertük
ligakupát megnyertük
magyar kupát megnyertük
bajnokságot megnyertük (8. helyen vagyunk a rangsorban)
bl-ben pedig az elődöntőben elvéreztünk, így nem sikerült a címvédés...
keret statok
-

-
paly90 #79520 a végére még odaakartál írni egy is-t is , ugye?:):D -
ha nem NB1-es klubnál vagy,akkor a legjobb az lesz,ha padra teszed sanyit :DD nulla 0 a játékban -
geo91 #79518 klub vb-t megnyertük (bár simább is lehetett volna, elfaszkodtuk...)
bl csoportunk megnyertük (címvédőhöz méltóan.)
megtörtént a sorsolás (tavaly a döntőben vertük őket bucira, szerintem most sem lesz probléma.)
egy kis erősítés sosem árt: cuesta, banas -
AF, gondolom Advanced Forward. Állítsd át Target Man-re. -
peti1100 #79516 hát nem tudom mit jelent úgy de AF a jelzése :DD Egyébként lassú játékos,befejezése 11-es, erős felépittésű,185 cm magas 84 kg...fejelése 15 :D igy gondoltad?xd -
a "kimondott támadó" mit jelent jelen esetben? poacher? milyen értékei vannak? -
peti1100 #79514 Sziasztok! Torghellét milyen szerepkörben érdemes játszatni?? Nálam kimondott támadót játszik de nem tud rúgni egy gólt....6 meccs/0 gól -
gooooliath #79513 zaki..te mennyi idö alat játszol i egy sezont_? meg nézed a meccseket vagy csak az aszisztensre bizod?
-
Falatkenyér #79512 hali!
letöltöttem a legnagyobb logopacket , de még ebben sincs benne a qpr swansea norwich.
nem tud vki megoldást? -
Ilyen a Milan kerete a 6. évben (2. év velük):
-
Ja, az vicces, hogy tökutolsóként kiesett a Roma az 5. évben :D
Olyan fos keretük lett, hogy fel se jutnak egy ideig, az tuti :D